Mária királyné útja – Így néz ki az új út…

Csepel.info

A fotókat olvasónk készítette

13 hozzászólás “Mária királyné útja – Így néz ki az új út…” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Miért nincs Csillagtelep egyes részein közvilágítás? 🙂

  2. sumacher szerint:

    hejjj lesz hol száguldozni

  3. kkk szerint:

    Azért nincs Csillagtelep egyes részein közvilágítás, mert az évtizedeken át hatalmon lévő kommunista-szocialista vezetőket és képviselőket ez nem érdekelte, nem volt fontos, vagy talán nem volt benne rejlő lehetőség…

    Talán a mostaniak megcsinálják. Már nem egy helyről hallottam, ahol a fideszesek csinálják a lámpákat.

  4. Gordon szerint:

    Bizony! folyamatos a csepeli utak és a csepeli közvilágítás fejlesztése/ megújítása.

    Jeniszej etáns meg jobb ha csendben marad.

  5. John Doe szerint:

    Jeniszej, azért nincs mert a múlt héten nappal világítottak, most azt megtakarítják. Gordon, hol fejlesztik a közvilágítást? Ki fejleszti? Az utakat az esőben aszfaltozták (Határ út) ez így jól van?

  6. joságos szerint:

    Az évtizedeken át hatalmon lévő komcsik alatt volt közvilágítás Csepelen! Azonban akkor este kapcsolták be most a Fidesz szakítva ezzel a komcsi szokással nappal kapcsolja be. Ezzel is azt kívánja meg mutatni, hogy semmiben sem vállal közösséget a komcsikkal! Pedig a Nap párt állástól független módon kell és nyugszik. Így a sötétben elő fordulhat, hogy egy hithű ortodox fideszes esik el és töri össze magát! Na arra leszek kíváncsi mit mond akkor!

  7. joságos szerint:

    Helyesen: Csillagtelepen

  8. hitetlen szerint:

    kkk szerint:
    2013. április 08., hétfő – 10:27
    … ” Talán a mostaniak megcsinálják. Már nem egy helyről hallottam, ahol a fideszesek csinálják a lámpákat.” …
    Miért ? Talán a lámpagyárban dolgoznak. Vagy csak megvilágosodtak ? 😀

  9. joságos szerint:

    A Fideszesek megvilágosodtak? Mitől?

  10. Gordon szerint:

    John Doe szerint:
    2013. április 08., hétfő – 14:22

    “Gordon, hol fejlesztik a közvilágítást? Ki fejleszti?”

    Válasz:

    Újra lesz fény a Csikó sétányon is

    A legutóbbi testületi ülésen az egyik napirendi pont a Csikó sétány és a Gyimes utca közvilágításának fejlesztése volt. A jelenlévő képviselők szavazata alapján hamarosan elkezdődhetnek a munkálatok.

    Folytatódnak a közvilágítás fejlesztésére irányuló munkálatok Csepelen. A tavalyi évben elkezdett program lendülete idén sem marad alább: a lakossági jelzések alapján hamarosan a Csikó sétányon élők is több fényt kapnak majd.
    – 2011 fontos lépése volt a közvilágítás fejlesztése Hároson, a Szederfa utcában, illetve a Baross utcában, amely a HÉV-től a Kossuth utcáig vezető kis utca – mesélte az előzményeket lapunknak Borbély Lénárd alpolgármester. – Mindezek a munkálatok lakossági jelzések alapján kezdődhettek el.

    Hasonló bejelentések érkeztek a Gyimes utcából, illetve a Csikó sétányról. A sétányt eddig az iskola udvarán álló, tehát, magánterületen lévő lámpák világították meg, azonban az iskola bezárása óta ez a terület esténként sötét.
    – A gazdasági lehetőségeink elég beszűkültek, ez nem szorul bővebb magyarázatra – mondta az alpolgármester. – Azonban ebbe a szűk keretbe is bele kell férjenek olyan intézkedések, melyek a lakosság közérzetét jelentősen befolyásolják. A tavalyi munkálatokat saját magunkon spóroltuk meg, minden második izzót kicsavartunk a polgármesteri hivatalban.

    A közvilágítás pedig növeli a kerületiek biztonságérzetét. Borbély Lénárd arra bíztat mindenkit, ha hasonló gondokkal küszködnek lakóhelyükön, jelezzék azt választott képviselőiknek.
    – A képviselők szavazata alapján hamarosan sor kerül a szerződéskötésre – tudtuk meg a Csevak Zrt. munkatársától. – Aztán pedig késlekedés nélkül nekilátunk a munkálatoknak. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert nem rajtunk múlik, mikor gyulladhatnak ki a fények.
    – A Gyimes utcában, az 58-as szám előtt meglévő oszlopra kell a hiányzó lámpatestet elhelyezni. Ez valószínűleg nem vesz sok időt igénybe. A Csikó sétánynál azonban már más a helyzet, kábeleket kell fektetni, új hálózatot kell kiépíteni – mondta a kivitelező vállalat munkatársa. – Vagyis, előtte meg kell tervezni a hálózatot, majd pedig engedélyeztetni kell az elkészült terveket, ezt követően kezdődhet a kivitelezés.
    Hozzátette: a tapasztalatok alapján ez 5 – 6 hónapot is igénybe vehet, de mire újra eljön a rövidebb nappalok időszaka, addigra már az új lámpák is világítani fognak.

    Kulcsár Tamara

    http://helyitema.hu/budapest-xxi/34052

  11. John Doe szerint:

    Értelek, Gordon. Csak amiatt kérdeztem, mert mifelénk 3 éve nem történik semmi. Biztosan azért, mert a Gulyás gyerek errefelé született?! 🙂
    Az 1 db lámpaszerelés kimondottan gigászi érdem.

  12. "?!" szerint:

    Színtiszta hazugság a Gordon által tegnap 22:03-kor idézett cím, miszerint “Újra lesz fény a Csikó sétányon is”!

    A Csikó sétányon az idézett tudósítást megelőzően évek óta pontosan ugyanannyi fény volt, mint amennyi jelenleg van, mert a tudósításban leírtak ellenére a Csikó sétányon egyetlen új világítótestet sem szereltek fel a fideszes vezetés 2010. októberben történt hivatalba lépése óta!

    Ez a tudósítás a tipikus esete annak is, amikor sem nyilatkozó nem tudja, hogy miről nyilatkozik (hazudozik), sem a tudósító nem tudja, hogy miről tudósít!

    Tehát az idézet címben szereplő “Újra lesz fény a Csikó sétányon is” kijelentés csak egy pitiáner hazugság a csepeli fideszes hazugságok sorozatában!

  13. Racsos Kacsa szerint:

    A Fidesz 2.5 ev alatt tobbet tett Csepelert mint a komcsik 56 ev alatt. Nem kellett volna mindent lopni kedves elvtarsak. Ha faj nekik, hogy minden megujul, akkor venni kell egy szovjet partkonyvet, es beborogatni vele a bal szemuket.
    😉

Itt lehet hozzászólni !