Ma búcsúzunk Cipőtől

BorsOnline.hu

Cipő a halálában is összehozza az embereket. Rajongóit a zord időjárás sem tarthatja távol temetésétől: a mai napon Kistarcsa az ország közepe.

Az ország minden tájáról érkeznek barátok, rajongók, tisztelők, hogy utolsó útjára kísérjék Bódi Lászlót, a Republic együttes tragikusan fiatalon elhunyt énekesét.

– Tudomásunk van arról, hogy Szegedről, Debrecenből és Kisvárdáról is jönnek buszokkal a temetésre. Ezen kívül az emberek a Republic hivatalos oldalain levelezik le egymással, ki melyik városból indul autóval. Összefogtak, segítik egymást – mondta lapunknak Halász Zoltán, a Republic sajtósa, hangsúlyozva: a temetés napjára rossz időt mondanak, akár az is elképzelhető, hogy a havazástól újra megbénul az ország, bár szerencsére biztató hírek is érkeztek.

A jelek szerint azonban még a rideg idő sem tántorítja el Cipő tisztelőit. A gyerekkora helyszínéről, Kisvárdáról induló buszon legalább harmincan lesznek.

– Felkészültünk mindenre. Arra kértem a busz utasait, hogy hozzanak gyógyszert, ételt, italt, meleg ruhát, biztos, ami biztos. Nem is az autópályán megyünk, hanem mellékutakon, hogy mindenképpen odaérjünk a szertartásra – mondta lapunknak a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium igazgatója, Bíró Gábor.

Cipő náluk tanult, és jó kapcsolatot ápolt egykori iskolájával, öregdiákként minden meghívásnak eleget tett. – A buszon a kisvárdai intézmények képviselői, a gimnázium volt igazgatója, tanára, önkormányzati képviselők, osztálytársak, barátok lesznek. Mindenki, aki közel állt hozzá. És vannak, akik autóval indulnak Kisvárdáról, hogy elkísérhessék Cipőt utolsó útjára – tette hozzá az igazgató.

Bódi László Cipőt délután három órakor temetik a kistarcsai köztemetőben, ahol édesapja is nyugszik.

A BKK sűríti a járatait
Ingyen ajánlotta fel Bódi László családjának a BKK, hogy a temetésen várható nagy tömeg miatt mentesítő HÉV-szerelvényt állít be, megkönnyítve a Kistarcsára való utazást.

Kifelé a mentesítő vonat a menetrend szerinti járatok (13.56 és 14.08) után 14.15-kor indul az Örs vezér téri HÉV-állomásról.
A temetés után – szükség szerint – 17 óra környékén az Örs vezér tér felé is mentesítő szerelvényt indítanak.

Forrás: BorsOnline.hu

3 hozzászólás “Ma búcsúzunk Cipőtől” bejegyzésre

  1. Anyuka szerint:

    Nyugodj békében Cipő!

  2. ugró mókus szerint:

    Nyugodj békében Cipő!

  3. Jeges Mosoly szerint:

    “Ahova indultál, odaérkezel…”
    Isten veled

Itt lehet hozzászólni !