Ingyenes horgász szakkört indít a CSHE

Csepel.hu

A nagy hagyományokkal rendelkező Csepel Horgász Egyesület térítésmentes horgász szakkörre invitál minden, a sportág iránt érdeklődő fiatalt. A programra 14 éves korig várják a jelentkezőket.

Az egyesület március 22-én, pénteken a Hollandi úti horgásztanyán (Hollandi út 240.) 17 órától indítja útjára a 2013-as szakkörét, melynek témakörei közt szerepel a finomszerelékes úszós horgászat, a féderbotos horgászat bemutatása, a különböző horgászmódszerek bemutatása, és a horogkötés elsajátítása is.

Gyakorlatban is bemutatásra kerülnek a horgászmódszerek a vízparton, de a Soroksári Duna-ágon való csónakázás, és tavi horgászat is szerepel a tervezett programok között. A CSHE további időpontokban (április 5., április 12., április 26., és május 3-a) is tervez szakköri foglalkozásokat, június 23-tól pedig a hagyományos Dömsödi Horgásztáborra kerül sor, ami 29-ig tart majd.

A március 22-i szakkörre Dankó Gábornál lehet jelentkezni a 06-20-519-9095-ös telefonszámon, illetve a csepel.he@gmail.com elektronikus levélcímen. Az említett programokkal kapcsolatos további információkat a www.cshe.hu internetes oldalon lehet megtalálni.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Ingyenes horgász szakkört indít a CSHE” bejegyzésre

  1. Mennyibe szerint:

    Mennyibe kerül?

  2. helyi szerint:

    térítésmentes horgász szakkörre ….Lásd fentebb!

  3. Csepel.H.E. szerint:

    A címből is kiderül, hogy ingyenes. Feltétel, hogy a gyerek éves engedélyt váltson.
    Ez egy évre 1 000 Ft. /azaz egyezer forint/ Neves teszt horgászok és versenyzők tartják a szakköri előadásokat. Rossz idő esetén kulturált klub helység várja a fiatalokat. Az egyesületnek egyedül álló horgász múzeuma is van, ahol a foglalkozások is vannak.
    Az elmúlt nyolc év alatt közel 400 fiatal vett részt ezen a rendezvény sorozaton. Lehetséges bármikor csatlakozni, ne felejtsétek: minden pénteken 17.00 órakor várunk a Csepel horgásztanyán. Hollandi út 240.

Itt lehet hozzászólni !