Bölcsődei családi délutánok

Csepel.hu

Illusztráció

Tisztelt Csepeli Lakosok!

A Humán Szolgáltatások Igazgatósága bölcsődei telephelyein (Erdősori Bölcsődei részleg – 1213 Budapest, Mázoló u. 72/74., Belvárosi Bölcsődei részleg – 1211 Budapest, Karácsony S. u. 17., Kertvárosi Bölcsődei részleg – 1212 Budapest, Rákóczi tér 32. fsz. 2.) 2013. március 12. napjától a fenti bölcsődékbe járó kisgyermekek családtagjai részére elindítja a Bölcsődei családi délutánok című programját.

A Bölcsődei családi délutánokon a kisgyermekek és szüleik a bölcsődékben, mint a kisgyermekek fejlődését támogató biztonságos, ismert, derűs környezetben – olyan közös foglalkozásokon vehetnek részt, melyek segítik a szülők és a gondozónők közötti partneri kapcsolatok kialakítását, a kisgyermek fejlődéséről szóló tapasztalatcserét, megteremtve a családi és a bölcsődei nevelés – gondozás összhangját, hozzájárulva a szülői kompetencia növeléséhez.

A programsorozaton a Humán Szolgáltatások Igazgatósága Gyermekjóléti Központjának, valamint Családsegítő Központjának egy-egy munkatársa is részt vesz, annak érdekében, hogy az intézmény egyéb szolgáltatásaival, illetve az intézmény hatáskörébe tartozó problémával, kérdéssel kapcsolatban részletes tájékoztatást adjanak Önöknek.

A bölcsődei családi délutánok programja elérhető ide kattintva.

Szeretettel várunk minden Kedves Érdeklődőt!

Fatérné Rothbart Mária

intézményvezető

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !