Átadták a Jedlikben létesített két műfüves pályát

Csepel.info

Vincze Miklós megnyitja a tornát

Az MDF-es képviselő ismételten tudott segíteni a polgármesternek – ezúttal Vincze Miklós nyithatta meg a tornát

A Csepeli Önkormányzat döntése értelmében 25 millió forintos beruházással készült el az a két műfüves pálya, amelyet a Jedlik Ányos Gimnázium salakos pályáján alakítottak ki. A polgármesteri felkérésnek eleget tevő Vincze Miklós képviselő ünnepélyes átadást egy villámtorna kísérte a tegnapi napon.

A két műfüves pálya méreteit tekintve 12 éves korig nyújthat otthont a labdarúgást versenyszerűen űző gyermekeknek. A tegnapi ünnepélyes átadáson azonban nem a gyermekeké volt a főszerep. A villámtornára 4 csapat részvételével készültek a szervezők, azonban 3 csapat között zajlottak csak a mérkőzések. Ennek keretében a kivitelezők csapata, a régi diákok csapata, valamint a tanárok csapata küzdhetett meg egymással mérkőzésenként 2×10 percben.

Németh Szilárd kerületi sporttanácsnok helyett a polgármester Vincze Miklós MDF-es képviselőt kérte fel az ünnepélyes megnyitásra és átadásra, így a demokrata fórumos képviselő már nem először tudta kisegíteni a város elsőszámú emberét.

A mérkőzések után a szervezők vacsorával vendégelték meg a megnyitó résztvevőit.

Csepel.info

36 hozzászólás “Átadták a Jedlikben létesített két műfüves pályát” bejegyzésre

  1. Csaba szerint:

    Az elég érdekes, hogy az MDF ilyen jó kapcsolatot ápol az MSZP-vel. Bár nincs is igazán min meglepődni, hiszen nagyban is nekik dolgoznak.

  2. grál szerint:

    Csaba, azt hiszem ha nem a rosszindulat folyna szavaidból, akkor tudnál örülni, hogy az embereknek átadtak valami jót, aki átadta képviselte választóit, tette ami a dolga volt.

  3. baniko21 szerint:

    Nem hiszem, hogy rá lennének utalva arra, hogy az adófizetők pénzén
    kelljen nekik vacsorázni. Van annyi fizetésük, hogy otthon kellene kosz-
    tolni. Jó dolog a műfüves pálya, de nem ok arra, hogy dinom-dánom
    füszerezze meg. A jó kapcsolat az MSZP és az MDF között nem ügy!
    A baloldalinak mondott párt törleszkedik a jobboldalinak mondott felé.
    Ha fordúlna a történelem kereke, megint ők lennének a legynagyobb
    párttagok. (Amerről a szél fúj……..!)

  4. grál szerint:

    Azt hiszem ez a vacsora költség még atomnyi se a pártok és a képviselők fenntartására fordított sokmilliárd forintból. Ha valaki a kákán is csomót akar örökké keresni az biztos, hogy talál. Ja persze örülni csak annak szabad, amit az ellenzék hoz/na létre.

  5. jani szerint:

    Én örülök, sőt dicséretesnek tartom az uj pályák építését.
    Csak azt kérdezem miért kellett suttyomban átadni a pályát ? Sehol nem hallottam ill. olvsatam róla., hogy mikor lesz az avatás !!!!
    Miért nem örülhetett más is az pálya átadásán ill. avatásán ?

  6. baniko21 szerint:

    Grál!
    Ne haragudj, de nem keresek a kákán is csomót. Mást sem hallasz,
    csak azt, hogy milyen sza….ban van az ország, de ez csak nekünk
    szól. Akik spórolhatnának, hogy csökkenjen a kiadás arra vonatkoz-
    tattam: kár a rongyot rázni, talán példát kellene mutatni. Te nem ezt
    várod el? Erre mondják, hogy vizet prédikál, bort iszik. Tudod ma meny-
    nyi egy jó szakmunkás keresete? Mennyivel ér többet olyan képviselő
    aki még csak nem is a választóit képviseli? Miért jár nekik annyi pénz,
    és költségtérítés. Te kapsz a munkahelyeden mégegyszer annyi költ-
    ségtérítést, mint a fizetésed? Ha igen, akkor érthető a reagálásod.

  7. leslie szerint:

    Grál! Igaza van Csabának a gyanakvása miatt. Ebben az országban a privatizáció kezdete óta semmi nem történik hátsó szándék nélkül. A konkrét példánál maradva: Az Önkormányzat azt üzente (meg a Csepel Újságban Antiék is azt írták ),hogy a Csepel SC sorsát érintő kérdésekben a lakosság véleményét is meghallgatják. Ehhez képest a testület (pontosabban annak egyik része) az uszodáról saját hatáskörben döntött. A folytatás? Nyilván egy-két edzőpályát be kell áldozni a szent cél érdekében. A műfüves pályák meg éppen kéznél lesznek a fiatal korosztály “kivezetésére” a sporttelepről. A pályák építése ok nélkül történt. Kíváncsi lennék, így van -e?

  8. grál szerint:

    banikó21 én nagyon jól tudom, hogy mennyit keres egy jó szakmunkás Csepelen. Egy gépeket gyártó vállalatnál dolgozom, ahol sok a szakmunkás, jó kevés fizetésért, szinte minden nap és hétvégén is túlóráznak. Így kicsit jobban tudnak élni, igaz csak azok, akik családja tolerálni tudja távollétét. A túlórapénzt feketén kapják, szegényekkel kiszúrva táppénz, nyugdíj. Én a kevés fizetésemért nem a kormányt okolom, hanem vállalatunk vezetését. Adhatnak a cégnek akár mennyi plusszpént, nem a dolgozók kapnak többet, hanem még menőbb kocsit vesznek rajta, még több kis céget alapítanak, a pénzeket kimentik oda. Nálunk a dolgozók az ebédjegy és BKV bérleten kívűl mást nem kapnak. Egyébként Gyurcsányék akarták most adózóvá tenni a költségtérítést, Orbánék megszavazták?????

    Igen nagyon elvárnám a spórolást, elitélem a pénz elherdálását. Nincs szándékomban Gyurcsányékat védeni. De mndig felmegy a pumpám, mikor a fideszt istenítik, mert ők is két kézzel szórták a pénzt, tömték maguk és elv-társaik zsebét. Nem hallgattak meg senkit, ha valamit elhatároztak, vagyis főleg Orbán elhatározott annak úgy kellett lenni, átgázolva mindenkin tűzön-vizen át. Akkor most miről beszélünk, változni nem változtak azóta, felfogás ugyanaz. Azt a nagy össznépi magyarság, hazafiság dumát meg utálom. Én egy becsületes magyar állampolgár alakarok lenni, semmi több. Nekem ne hazafiságozzanak, számomra az a hazafi és igazi magyar, aki teszi a dolgát szorgos, becsületes életet él. Ne ők mondják már meg ki az igazi magyar, vagyis aki nem szimpatizál velük az már nem is az.

  9. Laja szerint:

    grál,

    azért érdemes lenne azt nem el felejteni, hogy a közvélemény kutatások szerint, illetve ezt a saját bőrünkön is érezhetjük, a Fidesz volt a rendszerváltás óta legsikeresebben működő kormányzati erő.

    A pályák létesítésének én is örülök, az pedig, hogy már Csepelen is az MDF az MSZP-vel ilyen jó kapcsolatot ápol, az szerintem sokat elmond a magát ellenzékinek hirdető pártról.

  10. jani szerint:

    Rendszerváltozás utáni kormányok ide vagy oda, vajon miért mondja a közvéleménykutatók felmérése szerint, a megkérdezett emberekből tizből-hat , hogy :
    ” A RENDSZER VÁLTOZÁS ELÖTT JOBB VOLT ” !!!!!!!!
    Lehet válaszolni a kérdésre !

  11. Laja szerint:

    Valószínűleg azért, mert egy mesterségesen fenntartott állapotról volt szó, amelynek a levét azóta is isszuk. Ilyen egyszerű.

    Az pedig, hogy akkor jobb volt, azt érdemes nagyon átgondolni. Mi is volt pontosan a jobb?

  12. jani szerint:

    Hát akkor arra a mesterséges állapotra emlékeznek az emberek. Vajon miért.? Kérdezem ismét !
    Hát én nem látom ilyen egyszerünek a dolgot.!
    Talán azért nem, mert akkor a tiszteségesen elvégzett munkának volt becsülete, volt munkahely, ingyen tanulhatott mindenki, volt ingyenes ellátás stb. stb. !
    Mielőtt valaki elkezdené mondani, hogy akkor is loptak, csaltak, hazudtak, gyorsan tegye hozzá de azt úgy tették ha dolgoztam tisztességgel nekem is hagytak valamit a zsebembe, ellentétben a mai állapotokal. Ma ezek a kupecek az utolsó fityinget is kiszedik az emberek zsebéből, tömve a saját zsebeiket a “nagyságos kegyelmes urak .
    Ha meg az állam adosságát veti fel valaki , ha jól tudom anno “átkosban 80md.volt. most meg 1oo md.ft-nál több??
    Meg lehet kérdezni hol a pénz ?!!
    “Átkosban” ott volt ahol kellet.!! Ma a az újgazdagok zsebében kell keresni. De csak keresni, mert megtalálni soha nem fogjuk. Jól eldugták és megmagyarázzák.
    Ha valaki azt mondja ma szabadság van akkor, hozzá teszem nem igaz.!!
    A milliárdosok a gazdagokon kivűl az emberek a mindenapi megélhetés rabságában élnek.!!!
    Bocsánat, egy kis szabadságuk az van ma az embereknek, választhatanak,éhen halnak vagy megfagynak, a híd alatt laknak vagy a Dunaparton.
    Hogy szabadon választhattunk, aztán mit értünk el vele? Amikor a választottak kiárusították az országot mindent eladtak. Saját “képükre ” formálták még a törvényeket is.!!
    A nagy rendszerváltók az igazságból már ellopták az “I” betüt is és maradt a gazság azt meg megtapasztalhatjuk a mindennapjainkban.
    Ki ezért a felelős ??
    Erre meg azt mondom : mindenki aki hagyta hogy ezt tegyék ,evvel az országgal, és velünk.
    Ha valakinek van ideje menjen be a gyárba, és nézzen körül az alapkérdésre megkapja a választ.
    A halott gyárban nincs termelés.
    Nem élhet az ország -csak egyesek-jól,ha nincs termelés. Az uzsorakamatra adott banki 400 %-os kamat gazdája nem épiti soha fel ezt az országot, csak a dolgos munkás kezek!!!
    Ha jól körül néz valaki Csepelen számolja meg , hány bank és zálogház van ? A bankok jellemzik a kissebség jólétét, a zálogház pedig a többség szegénységét.!!!
    Én meg igy látom a dolgokat !
    Ellopták a multamat tönkretették a jelenemet de a jövemet már nem adom egy könnyen senkinek. !!

  13. baniko21 szerint:

    Grálnak!
    Jogos, ha felmegy a pumpád. Akkor amikor a Fidesz kormányzott,
    ott is a káderek és a holdudvar került be a zsíros állásokba. Ott sem
    szegény csórok vannak. Abban az időben még nem herdáltak el min-
    dent az elődök, jutott a Fidesznek is. Az ugynevezett privatizáció folya-
    matos, csak lassan már nem lesz mit eladni, és akkor lesz a nagy bumm.
    A nép meg dögöljön éhen. A nép vagyona megvan, csak átvándorolt
    a magánzsebekbe. Ja! Kellett a népnek a kapitalizmus! Most itt van és
    isszuk is a levét ugy jó alaposan.

  14. Egy ember szerint:

    Ide járok!

  15. Wass Albert barátja szerint:

    Kedves Baniko 21 és Jani!
    Az áltatlatok visszasírt 44 év nem múlt el nyomtalanul. Szídjátok Orbánt , mint az egyik főbűnöst. Arról meg elfeledkeztek, vagy nagyvonaluan nem akarjátok a tényeket figyelembe venni, hogy az Orbán kormány utolsó éveiben Magyarország a csatlakozni vágyó országok közül az élről mára sereghajtó lett. Ezért is az Orbán a hibás én tudom és még dédunokáink is ezt a baromságot fogják szajkózni. De ez a lemez amellett, hogy nem igaz rém unalmas.
    Az igaz, hogy az átkosban nagyobb volt a létbiztonság, mint most; volt mindenkinek munkahelye nem úgy, mint most; nagyobb volt a közbiztonság, mint most. A Gyurcsány féle garnitúra nem , hogy ezeket nem tudja orvosolni, hanem még jelentősen mélyítette a problámákat.
    ’98 és ’02 között elindult egy bíztató folyamat, ami egy hihetetlen, undorító kampányt követően a csocik “jóvoltából” megszakadt.
    Nincs más lehetősége az országnak, csak egy Fidesz vezette kormány húzhatja ki a szekerünket a sárból. Ha nekik sem sikrül…,de fog igen, igen, igen!

  16. Wass Albert barátja szerint:

    Az eredeti hírhez szólva: örömmel vettem, remélem a gyerekek is szívesen használják majd nem csak a felnőttek. Egyszer majd megnézem közelebbről is.

  17. baniko21 szerint:

    Wass Albert barátja!
    Félre értettél, én nem szidom az Orbánt, Gyurcsánnyal kapcsolatban
    pedig tökéletesen igazad van. De amit állitottam az általad vissza sírt
    Orbánhatalom idején is folyt a privatizácónak csúfolt valami. Remélem
    ezt azért Te is elismered. A kampányok pedig elég ocsmányak voltak.
    Tisztességesebb dolog lenne úgy kampányolni, hogy ne tévesszék meg
    a politikusok az embereket.
    Az eredeti hírnek én is örülök, főleg ha tényleg a gyerekeknek készült.

  18. Jeniszej szerint:

    Miért nem a meglévő sportpályát modernizálják a fiatalságnak! Vagy az felett már pálcát törtek?

  19. Dakota szerint:

    RE Jeniszej:
    És, akkor most vessék be sóval az elkészült pályát? Nem kéne ennyire támadni, ha valami épül az országban, bár tudom, hogyez a jobboldalnak nem éppen jön jól, hiszen ők folyamatosan azt mondják, hogy semmi sem épül.

  20. Laja szerint:

    Dakota, én nem láttam, hogy támadta volna ezt valaki. Szerintem ez másról szól, és hát a hozzászólások is kezdenek nagyon mellémenni.

  21. asdf szerint:

    Dakota: tényleg jó, hogy elkészült két focipálya. Ez minden, amit az önkori fel tud mutatni pozitívumként az elmúlt jópár évéből. Hajrá, csak így tovább. Azért egy magasított kerítés még csak belefért volna, hogy ne repüljön ki a labda… ja, hogy kellett az ára a vacsorára?

    Vincze adhatta át a pályát. Ennyit már csak megérdemel, azok után, hogy megszavazta a pénzt a Csepel Újságnak.
    Ha nem tette volna, abból a pénzből jópár problémát meg lehetett volna oldani. Esetleg besegíteni a nyugdíjasoknak, hogy a távhő számlát ki tudják fizetni majd télen. 130 millió. Hány panellakás fűtésszámlája az?
    Remélem ezt az apróságot majd a következő választásnál nem felejti el megemlíteni a választási szórólapjain, plakátjain.

  22. leslie szerint:

    Grál! Te akkor dolgozol gépipari vállalatnál, amikor én Vatikánban!

  23. grál szerint:

    Akkor leslie menj a Vatikánba dolgozni!!! Pedig gépeket gyártó vállalatnál dolgozom, a nevét azért sem írom ki, pedig egy nagy multtal rendelkező vállalat, képzeld még a tőzsdén is fennt van. Fénykorában és most is egyedülálló hazánkban, a világ minden táján megtalálod gépeit.

  24. jani szerint:

    Kedves Wass Albert barátja !
    Én ugyan egy szóval sem emlitettem az Orbán kormány beli időszakot, a rendszerváltás napjainkig tartó változásairól írtam ! Ebből vegye ki mindenki azt a részt amit csinált, vagy nem csinált, hogy valódi változás legyen.
    Volt aki el akart engem küldeni az országból, mondván ” lehet menni ha nem tetszik”. Volt aki “panel prolinak” nevezett, ezt is lenyeltem. De azt már nem tudom “lenyelni, hogy sokszor hülyének néznek a nagy handa-banda szövegekkel. Nálam a tények beszélnek azok pedig világosan mutatják mi is a helyzet azországban.
    Nálam nem az dönt ki tud nagyobbat mondani, igérni, vagy hanosabban kiabálni.
    Egyébként azért jövök erre az oldalra, mert -egy két hozzászólót kivéve- mindenki tisztességesen ” meghallgatja”
    a másik véleményét, és megfelelő hangnemben válaszolunk egymásnak, esetleg adott kérdésben még eggyezik is a véleményünk. Ez nálam már sokat jelent !
    Mi lehetne ebből az országból, ha “Nagyjaink” is ezt tennék és nem azt mondanák élből, nemet anélkül, hogy meghallgatták volna egymást.
    Egyébként meggyöződéseel vallom, ez az ország akkor jut csak valamire ha, pártállástól függetlenül összefogunk, és nem az ellenséget keressük egymásban.

  25. Jeniszej szerint:

    RE Dakota:
    Ejnye-ejnye! A mű fűt valaki szállította- talán a hozzád közeleső oldalról?
    De nem az a lényeg, amit Te hiszel, inkább az, hogy ne romboljunk sportpályát!
    Ne legyen sportpálya helyén bevásárló központ, netán pláza – idegen kezekben.
    A sport szempontjából meg mindegy, hogy melyik oldal támogatja.
    Nincs jobb meg bal oldali sport csak SPORT.
    De akinek kötelessége az támogassa, és ne rombolja!
    OKÉ?

  26. grál szerint:

    Jeniszej: “A mű fűt valaki szállította- talán a hozzád közeleső oldalról?” Szánalmas………

  27. leslie szerint:

    Grál! Akkor, ha melós vagy, mit keresel 8 órakor a blogon? Hol blogozhat egy szakmunkás munkaidőben? Én megmondom: Ekkor kezdtél és hivatalból az első dolgod ez volt!

  28. Jeniszej szerint:

    RE grál:
    Még mindig nem érted a lényeget! – a fű itt mellékes és lényegtelen!
    Viszont a parlagfű az káros. Nézd meg a nagytesó előtt a benzinkútnál a régi lerombolt focipályánál!

  29. Wass Albert barátja szerint:

    Kedves Jani!
    Korábbi hozzászolásod hangvétel annyira lehangoló volt, hogy az Orbán kormány 4-évi reménysugara egy szót sem érdemelt. Ezért vontam össze mondandómat, nem írtam külön Banikónak.
    Azt is írod, hogy csak összefogással megy. De jó is lenne, ha így lenne. Én azonban szkeptikus vagyok ezügyben. Emlékezz a jó Veres ügyeire, vagy az öszödi beszédre és sorolhatnám nap estéig. Most láttam a hir-tv-ben Gyurcsány sírással küszködő bejelentését a monori baleset kapcsán. És nem tudok hinni az őszinteségében. Olyan sokszor átvertek, megvezettek bennünket, hogy nem megy. Nagyon sok időnek kell ahhoz eltelnie,- talán egy teljesen új a bolsevizmustól teljesen elzárkózó baloldal lehet ilyen – hogy igazi összefogás lehessen.

  30. grál szerint:

    leslie: “Egy gépeket gyártó vállalatnál dolgozom, ahol sok a szakmunkás, jó kevés fizetésért, szinte minden nap és hétvégén is túlóráznak. Így kicsit jobban tudnak élni, igaz csak azok, akik családja tolerálni tudja távollétét. A túlórapénzt feketén kapják, szegényekkel kiszúrva táppénz, nyugdíj.”

    Nem egyesszám első személyében beszéltem. Én irodában dolgozom, ugyancsak kevés pénzért, de az én fizetésmet még véletlenül sem akartam összehasonlítani a szakmunkásokéval. 8-8,20-ig reggeli szünet ma ekkor írtam az észrevételt.

  31. csollány szerint:

    Laja nevű hozzászóló gondolata nem tartozik ehhez a témához, de fontosnak tartom tisztázni, hogy nem az előző társadalmi berendezkedés levét isszuk!
    Ez a bűzös lötty nem örökség! A rendszerváltás óta az államadósság a tízszeresére nőtt! Nem a múlt öröksége a fő ok! Ha egy vállalkozó önként kivonul a piacáról és termelőerejének nagy részét kidobja, nos az a vállalkozó minimum lejtmenetbe kerül. Miért járna másképp egy ország gazdasága, ha ugyanezt teszi.Az egyik utolsó nagy termékünk, a liba és a kacsa hizlalás felszámolása ellen tiltakozunk, de mi lett a magyar cukorrépával, napraforgóval, húsfeldolgozókkal? Azt üzenem a fiataloknak, az okok elemzése nélkül ne üljenek fel minden demagógiának és főleg azt ne hangoztassák!

  32. jani szerint:

    Kedves Wass Albert barátja !
    Nem tértem ugyan ki részletesen minden kormány tevékenységére hanem azt írtam ” mindenki vegye ki azt a részt amit csinált, vagy nem csinált, hogy valódi változás legyen”.Külön csak azt emeltem ki amikor egyik oldal se vett emberszámba, “El lehet menni és panelproli.” címszóval..
    Igaz lehet sorolni jó és rossz dolgokat de az eltelt időszak a rendszerváltás ota csak annyit hozott amennyit most megtapasztalhatunk a mindennapi életben. Ez pedig mindkét oldal felelössége! Nem kicsit , hanem nagyon!!!
    Ügyeket pedig nem érdemes sorolni mert akkor soha véget nem érő írásba torkolna a beszélgetésünk. Ügyekből sajna sok volt de remélem most már kevesebb lesz. Hát erre kellene nekünk figyelni !
    Jó a fogalmazás, nagyon, nagyon megvezettek minket sokszor és át is vertek, igy királyi többes számban.nem kiemelve -szándékosan – egyik oldalt se.Ezt előzőleg se tettem most se teszem.
    Azt gondolom, hogy tisztázni kellene ki mit ért baloldaliság alatt? Nem akartam külön kiemelni senkit de azt el kell mondanom, hogy a az MSZP. bizony nem baloldali. Csak szeretne az lenni!! Ezt már mások leírták elöttem többször.
    Én változatlanul bizom az összefogásban !!
    “Hosszú menetelés” lesz az biztos, de reménykedem ha nekünk nem jön be ,bejön az utánunk következő generációnak.Egyben biztos vagyok aki össze akar fogni, az legaláb elmondhatja magáról , én legalább megpróbáltam tenni valamit !!!
    Üdv.

  33. Hannibal szerint:

    Grál!

    És azért mennyit kapsz, hogy itt próbálod megtéveszteni az embereket?
    Ez a gátlástalanság netovábbja!
    Nem elég, hogy a kerületi vezetés mindent saját nevére vesz, le sem bagózza a választóit, még hőbörögni sem szabad?
    A listát nem írjátok véletelenül?
    Bőrkabát, fekete autó? Van? Lesz?

  34. baniko21 szerint:

    Hannibál.
    Bőrkabát, fekete autó már nem divat. A rongyrázás a divat, a nyugati
    autó többéves hitelre, a 20-40 millió Ft-os lakás a lakóparkban, vala-
    melyik tengernél kis palota nyaralónak. Ma ez dukál. Az adót, rohadt
    magas rezsitköltséget, a külföldről származó élelmiszereket pedig fi-
    zessék a rabszolgák. Az uraknak az előbbi dukál. Ez nem megtévesz-
    tés, nemcsak nézni kell a kis hazánkban, hanem látni is.

  35. grál szerint:

    Hannibal: mivel a lópikulával tévesztem meg itt az embereket. Nagyon szívesen kínálom neked élj úgy és abból, ahogy én élek. Majd 30 évi munkaviszony után nettó 82ezer fizetés, társam elhunyt egyedül élek ebből, a csodapanelpalotám 40 m2. Kocsim nincs, venni sem tudnék, meg fenntartani sem. Ezért a fizetésért ma már a rendszerváltás óta 3 ember munkáját végzem, mert ugye a leépítések, kilépők után már nem vesznek fel újakat. Ha a munka sok és nem tudja az a kretén dolgozó elvégezni, lehet túlórázni, mert 15,45-kor nem illik hazamenni, hiába van vége a munkaidőnek. Túlórapénzt természetesen az irodai dolgozók nem kapnak. Egyébként itt a vállalatnál manapság azok komcsiznak, mindent ellop a kormány szövegelnek, akik élenjáró komcsik, vezetők voltak, 90 elején szétlopták a vállalatot, ami divott itt a Csepel Művek területén. Érdekes hol voltatok akkor, nagy emberbarát hősők, mikor ezrével tették utcára az embereket.
    Ez így volt Orbánotok idejében is, de soha nem bocsátom meg neki, mert az ilyen körülmények között dolgozó embereket, lenézte, semmibe vette, szavaival nem egyszer beledöngölte a füldbe. Ez most sincs másképp, csak most jó fiú akar lenni, igér mindent. Na nem folytatom tovább, mert nincs értelme.

  36. baniko21 szerint:

    Hannibál!
    Te a rendszerváltást követően, hányszor tüntettél a megszünt munka-
    helyekről kidobott több tizezer ember érdekében? Igaz a csepel gyár-
    ban dolgozók sem gondolták, hogy azzal, hogy elvesztik ezt a munka-
    helyet, számukra több babér nem terem. Ha 1989-ben megmondták
    volna az embereknek milyen sorsot szánnak nekik, nem lehetett volna
    a következő években azt a szabadrablást, – amivel kifosztották a jól
    prosperáló cégeket is – véghez vinni. A hülyités azóta is egyfolytában
    folyik.

Itt lehet hozzászólni !