Csepel Díszpolgára főműsoridőben lesz látható a Viasat3-on!

Interakció.hu

Előrelátó gondoskodás címmel új műsort indít az Interakció Produkció a Viasat3-on az Aegon Magyarország Zrt. támogatásával. A miniprogram egyes epizódjaiban többnyire ismert megszólalók mesélnek saját történetükről, amiben fontos helye van az előrelátó gondoskodásnak is. A műsort főműsoridőben sugározza a Viasat3.

A műsorban olyan ismert szereplők szólalnak meg többek között, mint Varga Norman ifjúságvédő, Csepel Díszpolgára,  Michelisz Norbert, világbajnok autóversenyző, Rakonczai Beáta olimpikon vagy Vajda Dániel fotóművész. Mindannyian olyan tevékenységet végeznek, ahol fontos az előrelátó gondolkodás.

A személyes történetek mellett tippeket is ad a sorozat azzal kapcsolatban, hogyan lehetünk előrelátóak a saját életünk során, ami azért is fontos, mert gyakran az alapvető ismereteink is hiányoznak a jövőnk tervezésekor – hangsúlyozta a műsor producere Serfőző Zsolt. A műsor természetesen oly módon beszél a fontos információkról, hogy közben szórakoztató módon avat be az ismert megszólalók mindennapjaiba.

A miniprogramot a nézők 2013. február hónapjában láthatják főműsoridőben a Viasat3-on.

Előrelátó gondoskodás – Varga Norman, a rekorder – VIASAT3 promo

Forrás: interakció.hu

Itt lehet hozzászólni !