Járhatóak a fővárosi utak

Index

A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. munkagépei már a havazás előtt megelőző szórást végeztek a budapesti utakon, így valamennyi főút jól járható – közölte az MTI-vel a társaság hétfőn reggel.

Klug Lajos, az FKF vezérigazgatója vasárnap délután 18 órától elrendelte a legmagasabb, hármas készültségi fokozatot. Az éjszakai műszakban a társaság teljes téli célgép-állománya készenlétben állt, a havazás előtt megelőző szórást végeztek a budapesti utakon. 

Hajnalban a közösségi közlekedés rendben elindult. Valamennyi főút jól járható. A BKF havazás esetén első ütemben az 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonalakon, hidakon, felüljárókon, az autópályák bevezető szakaszain, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton végez síkosságmentesítést.

Forrás: MTI, Index

6 hozzászólás “Járhatóak a fővárosi utak” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    3-4 havazás után az FKF ráérzett az ízére..

  2. Jeniszej szerint:

    A kiszórt só nem károsítja a környezetet? Elrendelik a só riadót?

  3. Jeniszej szerint:

    A kedves négylábú barátaink talpát óvjuk a sótól. 🙂

  4. bugyi szerint:

    Nem tudja valaki hová tűntek a közterület felügyelők az országzászló mellől? Már megszoktam hogy a zászlóval egyidőben kitelepítették őket oda, most meg sehol senki.

  5. Tóth Kati szerint:

    Szeretném,ha az ombudsman panaszt tenne a hó ellen,mert nem elég jó a szánkózáshoz,pedig én úgy szerettem volna szánkózni,nyilván jogom is van hozzá.

  6. bugyi szerint:

    Nem ilyen havat ígértek narancsék a választások előtt 😀

Itt lehet hozzászólni !