“Bayer vállalhatatlan!” – A csepeli MSZP szerint nem szabad a késelőket leállatozni

Csepel.info

A Szigethalmi esetról beszámoló TV2-tudósítás – A késelések elkövetőit szóval se bántsák, Bayer cikkeit pedig cenzúrázzák, a publicistától határolódjanak el: ezek a csepeli MSZP követelései

Nyílt levelet adott ki Szenteczky János csepeli MSZP-elnök, Dobák István, a párt választókerületi felelőse valamint Farkas László és Kállai József csepeli cigány politikusok, melyben elhatárolódást követelnek Bayer Zsolt publicistától – értesült a Csepel.info.

A levél az ismert publicista január 5-i véleményére reagál, melyben Bayer Zsolt arról írt, hogy az elmúlt években egyre gyakoribbá váló, majd Szigethalmon is megismétlődő késeléseket elkövető cigányok állatként viselkedtek.  „(…) A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. (…) Állatok meg ne legyenek. (…) Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!” – idéz egy rövid részt a nyílt levél, és leszögezi, hogy az elhatárolódás mellett a publicista cikkeit is cenzúrázni kell. A nyílt levél az alábbiakban olvasható.

Bayer vállalhatatlan!

„(…) A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. (…) Állatok meg ne legyenek. (…) Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!” Bayer vállalhatatlan! – adta hírül ma a Jazzy rádió hírműsora egy, a Magyar Hírlapban ma megjelent és Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettessel készült interjúra hivatkozva! Az állítással teljes mértékben egyet értünk – ezért fordultunk nyílt levéllel Csepel jelenlegi, fideszes vezetőihez!

Németh Szilárd polgármester

Ábel Attila alpolgármester

Polgármester Úr és Alpolgármester Úr!

Önök Csepel Fidesz-KDNP-s tisztségviselői! Vagyis Csepel minden, cigány és nem cigány lakosának felelősséggel tartozó politikusai! Mégis, az elmúlt napokban hiába vártuk Önöktől, hogy a miniszterelnök-helyettes úrhoz hasonlóan egyértelműen és immár megismételve elhatárolódjanak attól a gyalázattól, amit Bayer Zsolt az írásával megfogalmazott, illetve megjelenített!

Nem várunk, nem várhatunk tovább!

Felszólítjuk ezért Önöket, hogy nyilvánosan ítéljék el azt az ordas eszmét, amit Bayer Zsolt az írásával képvisel és határolódjanak el az újságírótól!

Ma, ha az Ábel Attila által felügyelt, közpénzből finanszírozott, a csepeli önkormányzat hivatalos honlapját megnyitjuk, 48 olyan cikket, illetve hivatkozást találhatunk, ami Bayer Zsolthoz köthető! Ezért azt kérjük továbbá, hogy az elhatárolódásuk megerősítéseként töröljék le ezeket az írásokat Csepel honlapjáról!

Budapest, 2013. január 17.

Szenteczky János
a csepeli MSZP elnöke
önkormányzati képviselő

Farkas László
a Csepeli Cigány Kisebbségi
Önkormányzat elnöke

Dobák István
az MSZP Csepel és Soroksár országgyűlési
választókerületének felelőse

Kállai József
a csepeli MSZP
önkormányzati körzetfelelőse

69 hozzászólás ““Bayer vállalhatatlan!” – A csepeli MSZP szerint nem szabad a késelőket leállatozni” bejegyzésre

  1. Éva szerint:

    Kállai és Farkas???

    Kik ezek!?

  2. Bugi szerint:

    Ezeknek a komcsiknak csak a cenzúra meg az elhatárolódás fontos. A barmai szerint csúnyán beszélni nem szabad, a késelők rendes emberek.

  3. Vátesz szerint:

    Egy szabad országban mindenki azt mond amit szabad?
    Nem felszólítani kell az embereket az elhatárolódásra, hanem akiket illet, azoknak kellene előljárni az antiszociális emberek helyes viselkedésre tanításával! Ne azokat akarják megnevelni, akik maguktól is képesek magukat kordában tartani, nevezetesen akiket felszólítanak az elhatárolódásra, hanem azokat akik bármennyi társadalmi ráfordítással sem tehetők törvénytisztelő polgárokká! Tessenek végre tudomásul venni, a nevelés a családban történik, s az egyéniség kisgyermekkorban fixálódik, az iskola ezen változtatni már nem tud! A nevelés lényege nem a szó, hanem a példamutatás! Én senkit nem állatozok le, de a kis állatok is a szülők viselkedését utánozva tanulnak. Nem lehet a gyermeket rendre, tisztaságra, szorgalomra szoktatni, ha maguk a szülők mutatják az ellenpéldát!

  4. Éva szerint:

    Nekem az a lényeg, hogy 41 év ígérgetése után végre lett csatornám.
    Az “értelmiség” elhatárolósdia nem érdekel.
    Mint ahogy a társadalom többségét sem.
    Ezzel nem lehet Csepelen szavazatokat szerezni.

  5. felix szerint:

    Érdekes csúsztatás.
    A “jelentős része” mint utalás kimaradt ezért lehet úgy beállítani a dolgot, hogy az megfeleljen a címnek.
    Komolyan nem értem.
    Van egy esemény aminek elfogadhatatlan lett a kimenetele, de ettől még körbe lehetne járni, mert ha hinni lehet az általam most leírt változatnak akkor, a tanulság sokkal több és fontosabb,.
    A Tökölön hallott változat.
    Két cigány társaság szórakozott egy vendéglátó egységben. Az egyik az emeleten a másik a földszinten. A két társaság más cigány csoportból származott és meglehetősen nem szívlelték egymást.
    A fáma szerint csak a földszinten volt illemhely ide jártak az emeleten szórakozók is és minden alkalommal keményen beszóltam a másik csoportnak.
    Megint csak állítólag ennek lett az elfogadhatatlan következménye a késelés.
    Minden mellébeszélés helyett azt gondolom, hogy ha ez így igaz akkor a háttérben a “rasszon” belüli rasszizmus lehet. Erről már sokkal értelmesebb dolog lenne beszélni és nem kéne egy másik rasszizmussal válaszolni.

  6. Manitu szerint:

    Felix, te rasszista vagy. Szerinted onnantól nem számít a késelés, hogy egy másik cigányt késeltek meg?

  7. felix szerint:

    Figyelj te farok!
    Ezt honnan olvastad ki.

  8. szigetország szerint:

    Én a késelőktől határolódom el!

    Egyben felszólítom az MSZP-t, hogy nyíltan ítéljék el a gyilkosságok elkövetőit és határolódjanak el az erőszak olyan nyílt formájától, amilyen a szigethalmi késelés volt.

    Egyútatl kérjenek bocsánatot azért, hogy 2006-ban brutálisan megverették az embereket az utcákon, mert merészeltek demokratikus jogaikkal élni.

  9. felix szerint:

    Én is a késelőtől határolódom el.
    Gondolom, hogy ezzel minden normális ember így van.
    Igaz én minden késelőtől minden jelzős szerkezet nélkül.

  10. Paul szerint:

    Tisztelt rettegők!

    Szenteczky János
    a csepeli MSZP elnöke
    önkormányzati képviselő

    Farkas László
    a Csepeli Cigány Kisebbségi
    Önkormányzat elnöke

    Dobák István
    az MSZP Csepel és Soroksár országgyűlési
    választókerületének felelőse

    Kállai József
    a csepeli MSZP
    önkormányzati körzetfelelőse

    Ha annyira szeretnék az élhatárolódást, akkor először talán önöknek kellene elítélni ezt a sajnálatos esetet, kimondani, hogy igenis elítélik és kitaszítják maguk közül azokat a cigányokat akik bűnözésből élnek meg, de főleg azokat, akik ilyen brutális bűncselekményt elkövetnek. Ja és ítélje el magát Farkas is aki kurvák futtatásából és adás-vételéből élt éveken keresztül, valamint Kállai is aki idős embereket vert át addig, amíg szenezett, és lopott fával seftelt!!!

  11. felix szerint:

    Paul!
    Nagyon remélem, hogy nem teszik meg.
    Amennyiben kiveszed a cigány szót akkor remélem, hogy megteszik, mert a cigány bűnözők így is benne vannak sőt a kirekesztés nem csak rájuk,hanem minden gyilkosra vonatkozik még DEMÉRE is.
    Persze ha azt akarod, hogy rá ne vonatkozzon akkor hagy benne a cigány kitételt

  12. Paul szerint:

    Minden bűnözőre vonatkozik amit írtam, bőrszíntől függetlenül, de ez most a cigányokról szól. Minden bűncselekmény elítélendő, és büntetendő, hangsúlyozom még egyszer. De ilyen brutális bűncselekményt Ózdon is elkövettek Orbán kedvencei, csak azok vascsövet használtak.
    Mszp-szócső:
    http://nol.hu/belfold/20130114-farkastorvenyek_a_vilag_vegen

  13. felix szerint:

    Most is gyilkosokról van szó!
    A gyilkos az gyilkos ! A gyilkos mellé tett cigány szó csak gyilkos és gyilkos között akar különbséget tenni, de ennek semmi értelme nincs, de célja lehet.

  14. Manitu szerint:

    A nyílt levél összes mondata felkiáltójellel végződik. Ezt csak Szenteczky írhatta, ő ilyen műveletlen tuskó. Más kérdés, hogy Dobák meg a két csicskásuk is vagy túl régen voltak magyar órán vagy soha.

    😀 😀

  15. félix!
    Nem addig a!
    Nálunk, Csepel Árpád földjén vannak nem ám sima, hanem pl. MSZP-és gyilkosok is!
    Mer azok olyanok!

  16. Bugi szerint:

    Azt értem, hogy Szenteczky miért akar jó pontokat szerezni a börtöntöltelékeknél, hiszen lehet, hogy ő is bevonul. De a Dobák eddig csak csendestárs volt.

  17. ebihal szerint:

    Talán, ha pontosan idéznétek a Bayer által leírtakat! Bayer nem csak a késelőket
    állatozta le, hanem a cigányság “jelentős részét”, és ez már általánosítás.

  18. Bugi!
    Nem a börtöntöltelékeknél szeretne jó pontokat szerezni………..!
    Bár ki tudja kik azok?!
    Azért mégegyszer olvasd el figyelmesen! 😛
    “Németh Szilárd polgármester
    Ábel Attila alpolgármester
    Polgármester Úr és Alpolgármester Úr!
    Önök Csepel Fidesz-KDNP-s tisztségviselői! Vagyis Csepel minden, cigány és nem cigány lakosának felelősséggel tartozó politikusai! Mégis, az elmúlt napokban hiába vártuk Önöktől, hogy a miniszterelnök-helyettes úrhoz hasonlóan egyértelműen és immár megismételve elhatárolódjanak attól a gyalázattól, amit Bayer Zsolt az írásával megfogalmazott, illetve megjelenített!”

  19. Manitu szerint:

    Ebihal, olvasd el azt a cikket. Én nem értek egyet azzal, hogy a bűnözőket leállatozzák, hiszen emberek. De ez is csak rossz pont az állatokhoz képest, hiszen ezek a brutális bűnözők gondolkozó, érző lények, mégis ezt teszik. Felfoghatatlanul aljas, amit ezekkel a késelésekkel tesznek más emberekkel, sportolókkal, családokkal. Éppen ezért nem értek egyet, de megértem azokat, akik egyszerűen csak állatnak tartják őket, hiszen nincs nyoma értelemnek és érzelemnek a tetteikben.

    Bayer bűnözőkről írta ezt, és nem a cigányokról. Aki elolvassa a cikket, és nem csak a kiragadott részeket, az láthatja. Aki pedig nem látja, hogy a cigányság egy jelentős részénél a munka elkerülése, a segélyből élés, a bűnözés súlyos, és sajnos növekvő gond, az vagy hülye, vagy nem itt él.

  20. Etikus szerint:

    Hogy nem unalmas-e még a téma? Mesterséges felhajtás, a tömegek szondázása, mint ahogyan az mszmp (mszp)határon túli magyaroknak seggnyalása is. Megjött ez a “mindenre elszánt menáger,” hogy ossza az észt. A mindenre képesek között, nem nehéz a sátánnak vezérré válnia. Stratégia: Bosszú és gyűlölet keltés egyre izzóbb légkör megteremtésével. Mellyel az emberek lelki és értelmi állapotának megzavarásával, minél nagyobb káoszt megteremtve, törekedni fognak a társadalom egészének megosztására.
    “Oszd meg és uralkodj!” Csak ezek módján bízhatnak elsősorban magukban, esetleg részeredmények elérésében, mert ez a társadalom csak az elmúlt 23-24év során oly sokszor, és oly annyira be lett csapva, hogy már szinte képtelen a fenti stílusú, módszerű etetéseket bevenni! Csak a mindenáron hatalmat akaróak, gátlástalanok állnak mögéjük.

  21. felix szerint:

    ManituÍ
    Te még azt a pár sort sem tudtad értelmezni amit ide írtam.
    Ne próbálkozz egy teljes cikkel.

  22. Etikus szerint:

    Márai Sándor: Arról, hogy a gonoszokkal semmit nem lehet kezdeni.

    “Mi a gonoszság?

    Rendkívül összetett tünemény. A kegyetlenség mögött legtöbbször gyermekkori sérülések vannak – de van mögötte természetesen más is, jellem, testi és lelki alkat összjátéka, rossz példák. Évezredek műveltsége nem tudta az emberben feloldani a kegyetlenségre való hajlamot. Az állatok, a fenevadak soha nem kegyetlenek, az egyetlen macska kivételével. Kielégületlenségből táplálkozik a gonoszság; aztán műveletlenségből.

    folytatás..

    A gonoszságra hajlamos ember a maga életének könyvelésében nem ismer “tartozik” és ” követel” rovatot: ő csak követel. Nem hiszem, hogy jósággal, engedékenységgel, tanítással feloldhatjuk az ilyen emberben a gonoszság és a kegyetlenség indulatait. Aki gonosznak született – akad ilyen is -, vagy akit az élet csalódásai, tapasztalatai, kegyetlen fordulatai nem türelemre és megbocsátásra, hanem gonoszságra neveltek, elveszett mindenfajta erkölcsi érvelés számára. Legokosabb kitérni útjából, amennyire lehet. S lehet sajnálni is, mert legtöbbször egy kegyetlen, önző és buta anya vagy gonosz apa áll az ilyen ember gyermekkorának sötét hátterében.”

  23. felix szerint:

    Lehet, hogy Orbán gonosz?

  24. Fingocska!
    “Én nem értek egyet azzal, hogy a bűnözőket leállatozzák, hiszen emberek.”
    .
    Ennek ellenére mégsem ítéled el Bayert?!
    Tehát akkor egyet értesz vele?!

  25. Etikus szerint:

    Modd meg Te!

  26. Etikus szerint:

    “A kormányszóvivő ugyancsak az Observer adataira hivatkozva kiemelte, hogy az 1970 és 2010 közötti 40 évben összesen 242 milliárd amerikai dollár értékű mozgó tőke hagyta el Magyarországot, amely a magyar államadósság kétszerese.”
    Íme a feladat!!!
    A NÉP általi Hatalmat gyakorlóaknak!
    Sok minden megoldódna, ezen megközelítő összeg haza hozatalát követően. Tudom nem egyszerű, sőt a remény is minimális, de tenni, tenni kell. Azért vagytok bizalmunkból ott!!! Mutassátok meg erőtöket, eltökéltségeteket, a haza érdekében!
    Bizonyítsátok, hogy méltóak vagytok a bizalmunkra, ha már felvetettétek e nagy horderejű gondot. Ne sorvadjon, süllyedjen el, az elszámoltatás kategóriájába.

  27. felix szerint:

    Nem tudom.
    Sokszor gondolom, hogy igen, de a gonosz nem fizeti ki a csahosait sem.

  28. Etikus szerint:

    VÉGEZTEM!
    Osztó kedvem, mára leapadt.

  29. Manitu szerint:

    Ződ: legalább elolvasnád amit írtam, mielőtt kritizálod. Tudom én, hogy nem sokat olvasol, de ennyit illene.

  30. Tökömöccse!
    Odamásoltam direkt, sőt pláne!
    Csak itt és csak Neked még egyszer!
    Ez a téma: “Bayer vállalhatatlan!” – A csepeli MSZP szerint nem szabad a késelőket leállatozni”
    A többi bla-bla, az nem érdekel! ))) 😛 (((

  31. felix szerint:

    Etikus 08:58.
    Talán azzal kéne kezdeni, hogy visszaállítva a hatalomba kerülésük “pillanatában” eltörölt törvényt amely a pénzek kivitelét nehezítette.

  32. Manitu szerint:

    Ide figyelj Ződ: ha nem értek egyet valamivel, még megérthetem. Amikor ilyen híreket hallok, én is azt mondom, hogy ezek vadállatok, mert mit mondhat az ember az ilyen értelmetlen támadásokra? Le viszont nem írok ilyet, hiszen akkor is emberekről van szó, ha állat módjára viselkednek.

    Miért ítélném el azt, ami érthető? Ki nem mondott valami ilyesmit a TV előtt, amikor ezeket a tudósításkat látta – pártállástól függetlenül?

    Szenteczkyék meg végig se gondolják, hogy mit csinálnak, pedig majdnem két héttel a cikk után írták le ezt a nevetséges nyílt levelet. Werber füttyent valamit, ezek meg mennek mint a robotok, és nyomják a baromságot. Ha Dobáknak azt mondanák, hogy ugorjon a kútba, szerintem ő azt is megtenné.

    Csak Szenteczkynek van annyi esze, hogy ilyen esetben a kút mellett szurkolna neki, és talán még segítene is az ugrásban.

    😉 😀

  33. Szellentéske!
    Ne csavard!
    Ezt már elba…táztad amikor a címben foglaltaktól (határolódjunk el Bayertől) bővebben próbáltad értelmezni a zelhatárolódást!
    A többi már csak üres fecsegés és öigazolást kereső ténykedés részedről! 😛

  34. Királyerdei szerint:

    szenteckiék elhatárolódnak az ózdi cigányvajdától is?
    Mert ugyanazt mondta,mint Bayer.

  35. Királyerdei szerint:

    JÁVOR RICHÁRD: “ÉN IS CIGÁNY VAGYOK” – ÁLLÍTJA MAGÁRÓL GYURCSÁNY, A

    BÖSZME!!!

    > Ó, dehogy vagy te cigány, sőt, AZ aztán végképp nem vagy. Minden hiányzik

    > belőled, ami cigánnyá tehetne. Hatalmas vagyont harácsoltál össze mindjárt

    > a legelején. Nem a tudásod, vagy a tehetséged, esetleg valamiféle

    > zsákmányszerző brutalitás tett vagyonossá, hanem AZ a csürhe, ahová

    > tartoztál még a rendszerváltás előtt. A cimboráiddal együtt fillérekért

    > jutottál irgalmatlan vagyonokhoz, mert megmondták neked, hol kopogtass,

    > mit vegyél, mit adj el, a szádba rágták AZ egészet. A vagyonodat kaptad, a

    > diplomádat loptad, a luxusodba beházasodtál. Van neked fogalmad arról,

    > hogy egy cigánynak micsoda erőfeszítésébe kerül, hogy karriert csináljon?

    > Egy zenész, vagy egy énekes, ha mégoly tehetséges is, először Le kell

    > küzdje azt a nyomort, amibe többnyire beleszületett, aztán Le kell

    > küzdenie a félelmeit, a gátlásait, hogy elhitesse a társadalommal, ő nem

    > olyan cigány, akitől félni kell, akit gyűlölni kell, nem, ő más, a saját

    > kisebbségén belül ahhoz a többséghez tartozik, amelyik becsületes, nem

    > lop, nem gyilkol, hanem dolgozni akar, ki akarja bontakoztatni a

    > tehetségét, és ezért hajlandó keményen megküzdeni. Ilyen cigány Oláh

    > Gergő, akinek AZ X-Faktor előtti élete kemény fizikai munkával, méghozzá

    > közmunkával telt, amit it olyan nagyon tudtok kárhoztatni. Ő többek között

    > ebből tartotta fenn a saját életét, és küzdött a mindennapi betevőért a

    > családja számára. Mikor bekerült a vetélkedőbe, mondták neki, most már

    > leteheted a gereblyét. Sok Oláh Gergő van. És rengeteg olyan, akinek a

    > keze sokáig fogja még markolni a szerszám nyelét, de akiknek ez a

    > nagyszerű cigány fiatalember megmutatta, hogy ha van tehetséged,

    > lehetőségeid is vannak. És neked mid van, Fletó? Van vagyonod, de értéked

    > nincs, semmi! Volt poziciód, de hazugságaiddal, ócska trükkjeiddel a magad

    > idejében a nullával tetted egyenlővé AZ egyik legfőbb közjogi méltóság

    > tekintélyét. Semmid sincs a saját erődből, ugyan, dehogy vagy te cigány.

    > Aztán vannak a cigányállatok, igen. De még ők is különbek nálad, Fletó. A

    > tábla, amit elkészítettek neked és a nyakadba akasztottak, még hozzájuk

    > képest sem illet meg. Ha egy ölésre kész cigányt meglátunk, tudjuk, mire

    > számíthatunk tőle. Elvben legalábbis van esélyünk, hogy meneküljünk, vagy

    > ha már késő, felvegyük a küzdelmet. Aztán jöhet segítség, rendőri,

    > járókelői, bármilyen. Tudjuk, sokaknak nem jött. Szögi Lajos, Bándy Kata,

    > vagy Marian Cosma hozzátartozói, borsodi, szabolcsi falvakban élő magányos

    > és számtalanszor meglopott, kirabolt és megkínzott magányos öregasszonyok

    > tudnának erről beszélni, már aki élve megúszta. Tudjuk, sokan közülük

    > belehaltak. De fordulhatott volna úgy is, hogy megússzák. Egy épp arra

    > bóklászó rendőrjárőr, egy idejében kihívott segítség, bármi.

    > Ha AZ utcán falkában jönnek velünk szemben AZ efféle cigányok, még gyorsan

    > behúzódhatunk egy kapualjba, sarkon fordulhatunk, aztán futás. Ha azt

    > látjuk, hogy egy járművön garázdálkodnak, nem szállunk fel, ha már rajta

    > vagyunk, talán még leszállhatunk gyorsan. Van esély, van önvédelem, van

    > menekülés. De te, Fletó semmi esélyt nem adtál a társadalom hiszékenyebb

    > részének. Felvetted a betanult pózodat és azt mondtad, patrióta vagy.

    > Aztán 2004. December 05.-e előtt a saját nemzeted Ellen hergelted a

    > szavazóidat. A saját fajtád Ellen. Cigány nem tesz ilyet. Aztán felvetted

    > a másik pózodat, és azt mondtad, demokrata vagy és AZ 56-OS forradalom

    > nagy tisztelője. Volt ott minden. “Mondd Imre, te mit tennél”, ájtatos

    > letérdelés AZ emlékmű előtt, gyomorra(!) helyezett kéz a Himnusz alatt,

    > kipréselt könnyek, minden. Aztán amikor forradalmunk 50. évfordulóján a

    > mocskos hazugságaidtól és egész elviselhetetlen személyedtől megcsömörlött

    > tíz- és százezrek kivonultak AZ utcára, megmutattad, hogy a te demokráciád

    > valójában nem más, mint a legbrutálisabb fasiszta rendőrterror!

    > Bármennyire is bizarrul hangzik, a cigány legalább maga végzi el a piszkos

    > munkát. Amikor 2006. október 23.-án szemeket lőttek ki, ujjakat törtek el,

    > tömegekbe hajtottak lovasrohammal, amikor meztelenre vetkőztetett és

    > megalázott embereket órákon keresztül térdepeltettek, amikor gyanutlan

    > járókelőket válogatás nélkül letepertek, és amikor már ott feküdtek

    > megbilincselve, tehetetlenül, félholtra verték és rúgták őket, akkor te

    > hol voltál, Fletó? Valahol egy tágas és kényelmes irodában, ahonnan

    > nyugodtan Le tudtad vezényelni ezt AZ egész borzalmat, bármennyire

    > menekülsz a felelősség elől és próbálod azt hazudni, hogy neked aztán

    > semmi személyes beleszólásod nem volt semmibe. Mintha Hitler állította

    > volna, hogy neki semmi köze a holokauszthoz, mert nem járt egyetlen

    > haláltáborban sem. Egy cigány, ha garázdálkodik, bántalmaz, késel, akkor

    > véres lesz a keze és eltorzul AZ arca. Te éveken keresztül garázdálkodtál

    > az életünkkel, a lehetőségeinkkel, a biztonságunkkal, de a kezed

    > makulátlanul tiszta és ápolt. Mindíg gondosan leborotvált és gondozott

    > pofádra meg ráfagyott az ájtatosság alattomosságot és aljasságot leplező

    > hamis máza. Dehogy vagy te cigány; az aztán végképp nem!

  36. Manitu szerint:

    Ződ: egy nagy túrót baltáztam el. Csak mert nem tudsz olvasni?

  37. Királyerdei szerint:

    És elhatárolódnak a kanadai bevándorlásügyi hivataltól is?

    “GLOBAL TV

    globaltv.com

    A kanadai kereskedelmi tévé január 13-án este 16X9 című riportműsorában The Outsiders címmel félórás összeállítást közölt a Torontóban élő magyarországi roma menekültekről. Carolyn Jarvis, a műsor házigazdája így fogalmazott a Magyarországról érkezett cigányokról: „nagy számban érkeztek menekültkérelmezőként Kanadába. Amit magukkal hoztak: bűncselekmények és a kanadai menekültügyi rendszer kijátszása. A helyszíni riportokat egy torontói lakótelepen (West Lodge) készítették, ahol a műsorvezető szerint több roma él egy tömbben, mint Magyarországon kívül bárhol a világon. Az ott megszólaltatott Kovács család úgy nyilatkozott, hogy Magyarországon a neonáci erők következmények nélkül terrorizálják a romákat és azért kellett eljönniük, mert Magyarországon a legtöbben rasszisták. Miután Kanadába jöttek, felgyújtották a házukat, s ezért most nincs hová visszamenniük. Jason Kenney bevándorlási miniszter többször megszólalt és nehezményezte, hogy a romák, bár az EU másik 26 tagállamában is beadhatnák menekültkérelmüket, ezt mégsem teszik, mivel Kanada az egyetlen olyan ország, amely már a menekültkérelem benyújtásától kezdve szociális juttatásokat biztosít számukra. Egy kanadai lakótelepi kijelentette, az ott élő cigányok jelenléte rengeteg zajjal és szeméttel jár és ők „a legrosszabb emberek a világon.” A házban 9 órától kijárási tilalmat rendeltek el a romák számára. Ha ez után zaj van, kihívják a rendőrséget. A Kanadába indulókat kiokosítják: azt kell mondaniuk, hogy romák, nincs munkájuk, Magyarországon meg akarják őket ölni, stb. Egy rejtett kamerával bemutatták, miként lopnak a cigány nők. Egyikük eltereli a pénztáros figyelmét, két másik pedig annyi árut rejt hosszú szoknyája alá, amennyit csak tud. A műsor bejátszotta Ezra Levant ismert torontói televíziós személyiség egy kijelentését, miszerint „a rossz cigányokat vissza kell küldeni Magyarországra, de a légikísérőket figyelmeztetni kell arra, hogy a gépen ne viseljenek ékszert” .”

  38. Mutina!
    Aki egy mondat helyett egy oldal halandzsával válaszol az egyéb aljasságra is képes!
    Esetleg szavak száma után kapod a hű-bért?! ))) 😛 (((

  39. Királyerdei szerint:

    Elvtársi “i-gazság-szolgáltartás”:

    “A 2006-os rendőrterrorban résztvevő rendőrök: Gajai Csaba és társa ellen közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat az ügyészség. A mai, második tárgyalási napon ítélet várható a Miklós utcai II. és III. Kerületi Bíróságon.

    A rendőri jelentésben hamis tartalommal írták, hogy F. Gábort sérülésmentesen adták át az előállító csoportnak, miközben tudomásuk volt arról, hogy Vágó László őrnagy a magatehetetlen, megbilincselt Fábián ujját eltörte, továbbá lábszárcsonttörést szenvedett a rendőri “sünben”.

    A jelentés szerint “Trágár szavak (ÁVH, pufajkások, gyilkosok stb) használata közben a mögötte lévő tömeget szította, …” Ezzel szemben mobiltelefonnal készült videofelvételen látható, hogy F. Gábor egy kirakat előtt a járdán egyedül, csendben várakozik.

    Információk szerint a fentiekről az ügyészségnek hivatalból tudomása volt, még sem tett feljelentést, csak a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (a továbbiakban:KJE) képviselőjének 2011. január 31-én tett feljelentésére indult meg a nyomozás.

    Az ügy egyik érdekessége, hogy a bíróságnak nem rendelkezett a korábbi perben már becsatolt bizonyító erejű felvétellel, mert azt az ügyészség nem csatolta azt. A KJE segítette ki a bíróságot, hogy részére azt a hét elején átadta – közölte Gőbl György, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete elnöke.”

  40. Karsai Mátyás szerint:

    Tisztelt nyílt levelet író Elvtársak!!!
    Csepel felelős vezetői??A csepeli cigányságé is???
    Nos!Önök is voltak Csepel “felelős” vezetői! Az Önök időszaka alatt,roma nem támadott meg romát???Ó,dehogy nem!De most,hogy ez történt tőlünk nem messze,Önök már is politikai,és etnikai kérdést csinálnak belőle!Ha nem cigány támadott volna meg nem cigányt,akkor most unatkoznának! Azt a sok “szart”,amit Önök hátra hagytak,a jelenlegi kormánynak kell eltalarítania.Persze,senki sem tökéletes!A Bayer cikk valóban erős,valóban túlzásba esett! Az igazságot azt egyszerűbben,és senkit nem sértő módon is közzé lehet tenni!!!
    Ennek ellenére,én nagyon bízok a kormányban,és a helyi vezetőkben is,mert most látom rendszerváltás óta,hogy valóban foglalkoznak azzal,hogy mi lesz a hazai cigányság sorsa
    Most van lehetőség arra,hogy felzárkózzunk!Ehhez a helyi vezetéstől mindent megkapunk!Nem igaz,hogy minden cigány bűnöző!!!!És mi a helyzet a nem romaszármazású honfitársainkka????A gyilkosok 80%-a nem cigány!!!Ez pontos adat!!!!Milyen cigánybűnözésről beszélünk????Hajrá Polgármester úr,hajrá Alpolgármester urak!Jó az ÚT!!!!

  41. hajós szerint:

    A csepel.info szerkesztője megint megmutatta, hogy mennyire ostoba. Az, hogy az önkormányzat honlapja ne vegyen át fasisztoid Bayer-cikkeket a Magyar Nemzetből, nem cenzúra. Tudtommal Bayer nem a csepeli önkormányzat újságírója. Mégis hol van az előírva, hogy a csepeli önkormányzat a honlapján Bayer Zsolt-cikkeket közöljön? Sehol. Egy önkormányzat honlapjától azt várom, hogy helyi ügyekről közöljön a helyi lakosok számára hasznos, fontos információkat, híreket. A Magyar Nemzetben közölt Bayer Zsolt cikkek nem tartoznak ebbe a kategóriába.

    Bayer egyébként a cikkében nem a késelőket állatozta le, hanem a cigányság nagy részét. Ezért tehát a csepel.info jelen cikke már a címében is hazudik.

  42. ebihal szerint:

    Manitu!
    Szerinted az a kijelentés, hogy a cigányság jelentős része állatként viselkedik, az mi
    lószerszám, ha nem általánosítás? Hova jártál Te iskolába?

  43. Gordon szerint:

    Ne felejtsük el, hogy Deme Gábor se cigány, aztán mégis életfogytot kapott első fokon. Deme Gábor csepeli maszopos politikus volt.
    Jó lesz a csepeli etársaknak csendben meghúzniuk magukat.

  44. felix szerint:

    Gordon!
    Te szerencsétlen!
    Éppen ezért nem kell cigányozni.
    Egyébként jobb ha te is meghúzod magad mert, van nem cigány és nem MSZP tag gyilkos is és pont abba a csoportba tartozol ahonnan ő kikerült.
    Talán megérted.

  45. Etikus szerint:

    “Itthon nem szeretik azokat az embereket, akik egyenesen kimondják, amit gondolnak.”

    Való igaz, minél nagyobbat hazudsz, mellé beszélsz, hülyítesz, álságos vagy, annál nagyobb esélyed van a karrieredre!
    A minap rádión, az egyik csatorna is éppen ezeket taglalta, hogy nem szeretik az olyan embereket, akik őszintén feltárják a hiányosságokat, csalásokat, lopásokat, azoktól elfordulnak még a vezetők is. Hát igen, ez is MO. Lopj csalj, hazudj, hogy minél jobban zsarolható légy, s azt csináljanak veled amit akarnak. Ezért nem várható belátható időn belül morálisan sem rend. Így nem lehet társadalmat, jövőt építeni.

  46. Vazul néni szerint:

    ELHATÁROLÓDOK a gyilkosoktól ,és RETTEGEK az örökké demokratikus, progresszív meg agresszív baloldaltól https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BB108T4iLl8#!

  47. nagyapó szerint:

    Repetitio est mater studiorum (ismétlés a tudás anyja)!
    Csepeli eetásak, mint Szenteczky János a csepeli MSZP elnöke, önkormányzati képviselő, Farkas László a Csepeli Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke, Dobák István az MSZP Csepel és Soroksár országgyűlési választókerületének felelőse, Kállai József a csepeli MSZP önkormányzati körzetfelelőse!
    “– Nagyon felháborított, amit a két idős emberrel tettek. A két cigány férfi előtte együtt iszogatott, majd agyba-főbe verte a kisöregeket. Az egyiket brutálisan meggyilkolták, a másik pedig most is élet-halál között van. Szavam nincs hozzá, fogalmam sincs, hogyan lehet ilyet elkövetni. Ez megbocsáthatatlan, ezekre kell mondani, hogy igen, ez a fajta cigány valóban állat. Nem tudok rájuk mást mondani – fakadt ki a lapnak Lakatos Attila cigányvajda.”
    Fentiek alapján elvárom, hogy elhatárolódjanak a komcsik hazug vezetőitől, akik „Én is cigány vagyok” táblával tüntettek. Egy normális polgár elítéli a gyilkos késelőket, nem tüntet mellettük.
    Továbbiakban várom tiltakozásukat a HM előtt „Én is korrupt tábornok vagyok”, vagy a Külügy előtt „Én is lopok” táblákkal.
    Várjuk elhatárolódásukat. Ha nem teszik, akkor azonosulnak velük, ami jelzés a csepeli polgároknak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  48. Vica szerint:

    Ez a fazon nem a késelőket állatozta le, hanem a cigányokat. Aki pedig a rasszistákat kimosdatja, az maga is rasszista. Vannak ocsmány szemétládák bőven a cigányok között, és vannak más nációban is. Vannak becsületes, rendes emberek a cigányok között is, és más nációkban is. Az általánosítás, a problémák egyes népekre kenése pedig bűn, akárhogyan ragozzuk is. Mit szólnátok, ha külföldön a bűnöző magyarok után bűnözőnek, és állatnak titulálnák a teljes magyarságot?

  49. yoda szerint:

    Ez vajon a csepeli kommunisták eminens húzása, vagy országosan adták ki a helyi hivatásos rettegőknek? Inkább utóbbira tippelnék, ennyi eszük nincs a helyi csicskáknak.

    Csenteczky inkább a síboláshoz konyít, a Dobáknak meg annyi esze sincs, mint egy marék lepkének. 🙂

  50. Tóth Kati szerint:

    T.Elvtársak!És hol van a sajtószabadság?Amikor leszúrtak egy cigány fiút a buszon Lendvaiék két kézzel csápoltak a rasszizmus ellen.Amikor kiderült,hogy a szurkáló is cigány,akkor kussoltak.Amikor cigányokat lövöldöztek ők voltak hatalmon,évekig nem kapták el a gyilkosokat.Vajon miért?Most meg nem az a baj nekik,hogy gyilkolásznak,hanem,hogy valaki szólni mer ez ellen.Ez náluk a demokrácia?Na én nem kérek ebből.Az a cikk tökéletes,ajánlom mindenkinek,hogy olvassa el.Elvégre még sajtószabadság van,olyan cikket olvasunk el,amilyet akarunk,és ebben nem gátolhatnak még meg a kommunisták.Aki a gyilkosokat takargatja,az maga is gyilkos.Az elvtársak még mindig nem szoktak hozzá,hogy nem az ő véleményük az egyedüli ebben az országban.Nekem ne mondja meg Szentecki és bandája,hogy melyik cikk való nekem!

  51. yoda szerint:

    Amúgy aki ilyet tesz tényleg állat. Általánosítani nem lehet, és nem is szabad. Nem minden cigány ilyen, talán még a többségük sem. Sajnos az viszont általános, hogy nem dolgoznak a szülők, a gyerekek nem tanulnak és az egész család segélyből tengődik.

    Pár hete álltam a buszmegállóban vidéken, és a kocsmából részegek éneklése hallatszott ki (Fekete vonat). A mellettem álló roma fiatalember annyit mondott nekem, hogy “ezek miatt vagyunk mi cigányok lenézve”. Beszédbe elegyedtünk, elmondta, hogy dolgozni megy, mert éhezni senki sem akar.

    Szóval a cigányság útja a tanulás és a munka. Az ilyen sz@rházi elhatárolósdi semmit sem segít a helyzeten, az elvtársak nem jöttek erre rá. Ők a cigányságot éppen aktuális politikai zsákmányszerzésre használják.

  52. Tóth Kati szerint:

    Egyébként mit tettek a szocik a cigányságért?Hagyták,hogy bűncselekményekből éljenek”megélhetési bűnözés”,addig se kell nekik adni,míg másoktól lopnak.Ezt segítették elő azzal is,hogy vidéken alig volt rendőr.Még a benzint is porciózták a rendőr autókba,és ha az elfogyott aznap már nem mehettek ki sehova,a bűnöző nyugodtan garázdálkodhatott.Ezt kaptuk a szociktól,emlékeztek?

  53. felix szerint:

    yoda!
    Azért kell küzdeni a rasszizmus ellen, hogy a pártok fel merjék vállalni a cigányokat.
    Amíg a pártok félnek attól, hogy szavazatokat veszíthetnek a cigánykérdés valódi okainak feltárásában és megszüntetésében, addig a pénzek odalökésén kívűl semmi nem fog történni, sőt a helyzet rosszabbodni fog. Minél nagyobb lesz a félelem és az ebből fakadó gyűlölet annál nehezebben fogja a társadalom tolerálni azokat a pozitív diszkriminációkat amelyek a helyzet megoldásához vezethetnek.
    A rasszizmus ezért nem csak a cigányságnak hanem a többségi társadalomnak is árt.

  54. CsepeliNo1 szerint:

    Elmehet ez a mocskos Orbán (rendszer) és bandája a búsba!

    http://privatbankar.hu/ongondoskodas/kibelezett-nyugdijszamlak-nem-ezt-igertek-254234

    Ez is biztosan a Gyurcsány hibája! Még jó, hogy hazudott!

  55. ebihal szerint:

    Tóth Kati!
    Amit leírtál, abban mindösszesen addig van igazad, hogy azt olvasol, amit akarsz.
    Az összes többi mondatodat lehetne cáfolni, de fölösleges, úgy sem érted.

  56. lolka szerint:

    Etikus szerint:
    2013. január 18., péntek – 15:26
    “A minap rádión, az egyik csatorna is éppen ezeket taglalta, hogy nem szeretik az olyan embereket, akik őszintén feltárják a hiányosságokat, csalásokat, lopásokat, azoktól elfordulnak még a vezetők is.”
    -mert kik tárják fel őszintén a hiányosságokat?…akinek nincs a “füle mögött” semmi és akinek nincs, azt bizony nem szeretik, azok akiknek vaj van fejükön…
    Mindenki tudja mi az igazság, csak nem mondja ki senki, mert aki kimondja az megkap minden ma divatos jelzőt…de titkon örülnek: na végre pedzegetik az igazságot az emberek…az ilyen “Bayer féle” dolog valóban egy fajta felmérésre jó…

  57. Etikus szerint:

    T. lolka 21:10
    Milyen érdekes, csak az Ön figyelmét keltette fel az általam leírtak.
    Úgy tűnik Önnek tökéletesen igaza van. Valóban kevés lehet a bűntelen?
    Ezért nem lehetett sikeres a “beígért elszámoltatás” sem?

  58. Feri szerint:

    “Az általánosítás, a problémák egyes népekre kenése pedig bűn, akárhogyan ragozzuk is. Mit szólnátok, ha külföldön a bűnöző magyarok után bűnözőnek, és állatnak titulálnák a teljes magyarságot?”

    Kedves Vica!
    Néhány évvel ezelőtt Bécs egyik bevásárló utcájában egy áruház előtt ezt a feliratot olvastam, ” magyarok ne lopjatok”.
    Akkor, hogy is van ez?

  59. lolka szerint:

    Feri szerint:
    2013. január 19., szombat – 05:45
    -Kedves “Feri” gondolataid amit leírtál, azt juttatta eszembe, amikor még nagyon régen katona voltam és elő fordult, hogy részeg katonát láttam útközben…taknya nyála egybe folyt stb. és enyhe undorral mentem tovább. Igen ám csak a többi ember nem azt fogja gondolni, hogy Gipsz Jakab már megint, hogy be van rúgva, hanem azt mondják, hogy néz ki az a részeg katona és akkor döbben rá az ember, hát rajtam is ugyan olyan ruha van…na ez a nem mindegy ezért kéne egyeseknek normálisan viselkedni, mert aztán ebből lesz az általánosítás, csak az a baj, hogy ez nem megy egyik napról másikra. Ehhez kitartó hosszú és következetes nevelés kell. Ami a leglényegesebb m n k a l e h e t ő s é g !

  60. Feri szerint:

    Lolka, egyetértünk.

  61. szuszo szerint:

    Ki is ez a bayerzsót?

    Újságírói pályáját a Mai Lapnál kezdte, majd a Kurír című bulvárlapnál dolgozott. 1993–1994-ben a Népszabadság főmunkatársa volt.

    több szót nem is érdemel

  62. bonifác szerint:

    Szerintem be kellene húzni a kéziféket. Olvassátok el a cigányvajda nyilatkozatát az MNO-n
    AzSZDSZ-MSZP tandem bulija ez a történet. Hergelik, heccelik a cigányokat, ha történik
    valami csóválják a fejüket, és ha lehet, az áldozat lesz a hibás.Az “elhatárolódás ”
    liberális duma, amit ők sohasem tennének.(eddig biztosan nem.Viszont szerintem sok
    jóérzésű cigány határolódna el attól, hogy Fletó cigány legyen. Bizisten szégyellnék.
    Bayer Zsolt látta mi történik vidéken . Nem vagyok rosszindulatú, de megkérdem: mi
    lenne ha valamelyik föcsahos apját,anyját nyúznák meg néhányszáz forintért ?! Retteg a
    falu pár kancigánytól. Elvtársak! Mi történt :
    60 miliárdot szavaztak cigányügyre, és 72 millió el is jutott. És a többi?

  63. Gordom szerint:

    Bevették a mézesmadzagot a bunkók.
    A Fidesz sem tesz semmit a cigánybűnözés ellen.
    Ez a cikk arra volt jó, hogy azt a látszatot keltse a Fidesz a cigánybűnözés ellen van, mert egy Fidesz-tag újságíró ilyet ír.
    A cigánybűnözés ellen tenni kell nem pofázni róla!

  64. Axor szerint:

    Gordom
    Nem kínai vagy? Vagy csak simán komcsi.
    Mert ők használják ezt a trükköt, csak egy betű.

  65. ebihal szerint:

    bonifác!
    Mi a különbség a két állítás között?
    1./ A cigányok jelentős része állatként viselkedik.
    2./ Az ilyen cigányok állatok.

  66. Etikus szerint:

    T. Feri
    Te lennél a Perjés barátja?

  67. Samika szerint:

    Igenis van cigány bűnözés!Csak már jó lenne ha felnyitná a szemét minden magyar állampolgár és felemelné a szavát a cigány bűnözés ellen!Tudom miről beszélek beszélünk!Én több mint 20 éve dolgozom jegyvizsgálóként és így sok mindent megtapasztaltam!Már nekem is raktak kést cigányok a torkomhoz és szívemhez is!De vajon a fenti elvtársaknak volt-e már része ilyenben?Igenis van cigány bűnözés!

  68. glória szerint:

    Kb. másfél éve, egy 38-as Csepel felé tartó buszon, egy fiatal roma férfi, egy 5 év körüli kisfiúval terrorizálta a busz utasait. A kisfiú azt ordította selypítve, hogy kapjuk be a f….t, a benne levő g….vel együtt. Az apja bicskával a kezében a gyerek mögött ordította, hogy ne merjünk rá nézni, mindenki forduljon az ablak felé. Meglett férfiak is kibámultak az ablakon, az összes utas rettegett.
    Ugyan mit kéne még eltűrnünk?
    Egyik nap a rádióban az egyik cigány vezető azt mondta, hogy a 90-es évek előtt mennyivel más volt a helyzetük, mert akkor igazán támogatták őket, ingyen lakást kaptak, és csak páran aprították fel a parkettát, a többség nem is tett ilyet, és hasonlóakat.
    Hát, én igen rossz anyagi körülmények között, ingyen lakás nélkül, jórészt egyedül neveltem mindhárom gyermekemet a diplomáig.
    Sőt, mivel párttag sem voltam, vissza nem térítendő állami támogatást sem kaptam(57000 ft -os lakáshoz100000 Ft járt a párttagoknak, munkásőröknek),sem vállalati kölcsönt.
    Az unokáimra késő délután alig merek menni vigyázni a 20. kerületbe, mert pár hónapja a kora esti órákban körülzárt 4 roma, és csak a szerencsémnek köszönhető, hogy épp a kapu előtt voltam, és beértem az udvarba.
    A lányom pár hónapja, amikor egy roma leány sírva könyörgött, hogy telefonálhasson az anyukájának, mert nagy bajban van, odaadta a mobilját, amivel a lány elrohant.
    Azt szeretném, ha kizárólag azok beszélnének a romák mellett, akik rendszeresen kényszerülnek egy levegőt szívni velük.Ugyanis a Rózsadombon lakva, kocsival közlekedve könnyű nagyvonalúnak lenni.
    Ha rendes cigányokkal találkoznék, én lennék az első aki védelmezném őket.De a rendeseknek meg kell érteniük, hogy maguknak kell kivetniük azokat, akik miatt meg vannak bélyegezve.
    Ugyanis, ha pl.az ember 10-szer elvágja az ujját egy éles késsel, és nem vonja le a konzekvenciát, hogy vigyázni kell, az hülye.

  69. kőves szerint:

    t.uraim,hölgyeim nem tudom megállni,hogy ne szólaljak meg ennyi baromság miatt ami elhangzott előttem!Ókulás képen elmondok egy történetet életemből. 1946-ban jöttünk haza Német földről testvéreimmel/10-en voltunk testvérek/ma nem divat/ éheztünk,mert Édesanyám beteg volt,nem tudott dolgozni,megviselte Gizike nővérem halála,pusztulása. 45-ben gépuskázták le az USA katonák,briganti gyilkosok!/Aki emlékszik volt ez időben egy ugynevezett UNRA.segélyszervezet Akik segitettek a szegényeknek.Levittek Debrecenbe és eladtak a gyermek-piacon/mert ilyen is volt akkor/ libapásztornak-kis-cselédnek NAGYLÉTÁRA egy módos gazdának SANDRA Jánoshoz.Volt ott egy idős cigány néni Anna néni Aki /bár én fehér vagyok/ gyermekének fogadott!!!.Soha nem fogom elfelejteni emléke örökké él és élni fog bennem! Na csá! Legközelebb folytatom-mert van folytatás/Milyen sorsa lett Sandráéknál fogadoo anyámnak!

Itt lehet hozzászólni !