Zámbó Krisztián 5 millióért teregeti ki x-faktoros titkait

Blikk.hu

Ötmillió forintért eloszlatja a ködöt Zámbó Krisztián. Jimmy fia úgy döntött, a nagyközönség elé tárja, hogyan, milyen körülmények között került az X-Faktorba, és miként menetelt egészen a hatodik helyig annak ellenére, hogy sokan produkciói alapján nem tartották odavalónak.

Az RTL Klub tehetségkutatójának felfedezettje nagy titokban könyvet ír, amelyben magáról, sorsának alakulásáról, fordulatairól mesél, megosztja a világgal gondolatait, érzéseit, elsősorban az X-Faktorban eltöltött hónapokra koncentrálva. Őszintén vall arról is, hogyan fogadták el őt a többiek a versenyben, milyen volt a viszonya lakótársával, Stone-nal.

Zámbó Krisztiánnak van tapasztalata a könyvkiadás terén, hiszen már évekkel ezelőtt megjelent egy iromány, amelyhez a nevét adta. A Vallomás édesapámról című könyvet hamar el is kapkodták a polcokról, igaz, akkor a srác gondolatait egy másik ember írta le. Annak a könyvnek borítékolható volt a sikere, miután Jimmyt sokan rajongva szerették. Ezúttal azonban – a hírek szerint – nem az apuka lesz a központi figura a több száz oldalon át elbeszélt történetben, hanem maga a fiú, akinek közel sem sikerült akkora rajongótábort maga mögé állítania, mint édesapjának. Így aztán erősen kérdéses, vajon ezt a könyvet is úgy viszik-e majd, mint az előzőt.

A Blikk információi szerint Jimmy legidősebb fiának nem kell aggódnia amiatt, hogyan fogy majd első saját könyve. Úgy tudjuk ugyanis, hogy felkérésre, kockázatmentesen tárulkozik ki, méghozzá szép kis summáért. Értesüléseink szerint ötmillió forintos fix gázsiban állapodott meg a megrendelővel, amit a könyv fogadtatásától függetlenül megkap. Igazán nem rossz pénz, hiszen Oláh Gergő győztesként tizenkétmillió forintot zsebelhetett be, Zámbó Krisztián pedig hatodik helyezettként ötmilliót kaszál.

Lapunk megkérdezett egy sikeres, fiatal írót, hogy ez az összeg mennyire számít kiemelkedőnek, és a szokások alapján átlagos-e, hogy Krisztián nem csak akkor kap pénzt, ha sikeres lesz a mű.

– Az ötmillió nagyon szép összeg, annyiért megéri könyvet írni. Főleg úgy, hogy ez lesz Zámbó Krisztián első ilyen jellegű munkája, tehát nem nevezhető mindennaposnak ez a fizetség. Egyébként az a gyakorlat, hogy vagy egy összegre szerződik a megrendelő az íróval, vagy sikerdíjat kap, ami változó, hány százalék az eladott könyvek alapján. Talán Krisztián éppen azért választotta az előbbit, mert nem lehet tudni, hányan veszik majd meg a könyvét – árulta el az író, aki neve elhallgatását kérte, hiszen üzleti titkokról van szó.

Megpróbáltuk megszólaltatni a történet kulcsfiguráját, Zámbó Krisztiánt is, aki az ünnepek alatt nem vette fel a telefont, többszöri próbálkozásunk után sem.

Forrás: Blikk.hu

9 hozzászólás “Zámbó Krisztián 5 millióért teregeti ki x-faktoros titkait” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Amíg mások utálkoztak, irigykedtek addig Krisztián agyon keresi magát. – Dől a lóvé hozzá.
    “Az ötmillió nagyon szép összeg, annyiért megéri könyvet írni. Főleg úgy, hogy ez lesz Zámbó Krisztián első ilyen jellegű munkája, tehát nem nevezhető mindennaposnak ez a fizetség.”
    ))) 😀 (((

  2. Dr. Szamarasi Jeniszej szerint:

    Név változtatás! 😉

  3. Anyuka szerint:

    “…Igazán nem rossz pénz, hiszen Oláh Gergő győztesként tizenkétmillió forintot zsebelhetett be, Zámbó Krisztián pedig hatodik helyezettként ötmilliót kaszál….”

    Kettőjük között az a különbség, hogy Oláh Gergő a tehetsége és kitartása miatt kap 12 millát…

    Érdekes, amikor valaki le van pukkanva, rögtön “ír” egy könyvet és azzal minden meg van oldva….dolgoznia továbbra sem kell….

  4. Dr. Szamarasi Jeniszej szerint:

    Régebben, – az öreg Király, amíg a sokk(!) idióta szakmabéli is irigykedéssel volt elfoglalva addig az öreg Zámbó halálra kereste magát a szebbnél szebb nótáival.
    A fia most ezt teszi könyveivel.
    🙂

  5. bonifác szerint:

    Írígyelje a fene a kisfiút! Neki is meg kell élnie. Ha másból nem is,legalább apuciból.
    Akinek oly ügyesen sikerült itthagyni az árnyékvilágot. Sokak szerint nem jószántából.
    A többit elintézik a dögevő firkászok. Többen tévesen újságírónak hívják őket. Erre mondják: vihar a biliben.Szerintem hagyjuk őt békén: legyen tűzoltó vagy katona-esetleg
    biztonsági őr……

  6. Panda szerint:

    Budos neki a fizikai munka. Budos ingyenelo

  7. Dr. Szamarasi Jeniszej szerint:

    Az a barom, aki szeret dolgozni. 🙂

  8. Dr. Szamarasi Jeniszej szerint:

    Van aki a testéből, eszéből vagy ösztönszerűen él meg, – mások megkopasztásából.
    Szoc. segélyből is meglehet élni, csak szarul. ))))) 😀 (((((

  9. szekér eperke szerint:

    Kicsit sem “pénzéhes” a c.

Itt lehet hozzászólni !