Elmenekült kutyák

Csepel.info

Sajnos nem múlik el úgy szilveszter éjjel, hogy ne lennének a kutyák között a nagy hangzavarnak, tűzijátéknak-petárdázásnak áldozatai. A leggyakoribb eset, hogy az állatok megrémülnek és elmenekülnek, majd később nem találnak vissza. Így történt ez most is. Mr. Gabee összegyűjtötte azoknak a kutyáknak a képeit, adatait, akiket a gazdáik kereshetnek.

A fent látható kutya képét Bőnyei Attila Facebook oldalán találtuk, a kutyát a Szent Imre téren találták. 

A fenti, barna nyakörves állatot a II. Rákóczi Ferenc út elején találták. Nagyon meg volt rémülve.

A Hollandi útnál is találtak egy fekete-barna fehérnyakkendős tacskószerű fiatal kan kutyát. A kutya chipes, de nem regisztrált. A chip száma: 972274000152821. Ápolt, szép kutya, nyakában Trixi nyakörv. A megtaláló száma: 30-319-46-94.

Aki tud még ilyen állatokról, vagy tud valamit róluk, a fórumon keresztül vagy a csepel.info@gmail.com e-mail címünkön is kapcsolatba léphet velünk.

Csepel.info

5 hozzászólás “Elmenekült kutyák” bejegyzésre

  1. Bernicske szerint:

    Rózsa utcában talált kistermetű fekete, fehér orrú kan, piros szövetnyakörv és piros bolhaírtó nyakörv volt rajta
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151410557219439&set=a.10151406279564439.538152.154601814438&type=1&theater

  2. Valasek Éva szerint:

    Üdv!
    A Hollandi úton talált tacsinak meglett a gazdája.
    Köszönjük a segítséget!

  3. Bernicske szerint:

    Ez jó hír!
    A Rákóczi út elején talált kutyus viselkedéséből ítélve idős ember kutyája lehet, aki valószínűleg nincs internetközelben. Kérem, hogy a környékbeliek lehetőség szerint segítsék a hazajutását.

  4. Bernicske szerint:

    Rózsa utcai kutya is otthon van.
    Királyerdőben most “kergettem” egy szürke-fehér vagy barna-fehér sheltie-t, képtelen voltam megközelíteni, nagyon ijedt volt, utoljára a Horgony utcában láttam.
    Egyébként az Illatos útra több szilveszteres kutya is került, sürgősen mehetnének értük a gazdák, mert a 94 férőhelyen 170 kutya van most.

  5. Valér szerint:

    Ha rajtam múlna betiltanám az egész szilveszteri tűzijátékot és petárdázást. Szerintem anélkül is lehet vidáman .jókedvűen szilveszterezni!!!!!!

Itt lehet hozzászólni !