Pszichológushoz küldenék az X-Faktor győztesét

Hír24.hu

Csides Kata szerint nem lenne haszontalan, ha az X-Faktor nyertese, Oláh Gergő pszichológus segítségét kérné, ugyanis előreláthatóan olyan dolgok várnak majd rá, amelyeknek feldolgozásához egy szakember jelentős segítséget nyújthatna.

A Hír24 által megkérdezett pszichológus azt mondja, minden fiatalra ráfér a terápia, aki hirtelen válik ismertté. Úgy véli, a többség nincs felkészülve arra, hogy a hirtelen jött ismertség egyszer elmúlik, és ha ez bekövetkezik, összeroppan. Csides Kata szerint ez megelőzhető lenne, ha időben pszichológus venné szárnyai alá a nyerteseket.

„Rengeteg ilyen esettel találkozom, számos páciensem van, aki korábban tévéműsorból lett ismert. Azt látom, hogy beleroppannak, ha elmúlik a sztárság, nem látják előre, hogy ez a dolog nem tarthat örökké. Egyebek mellett éppen erre kellene felkészíteni őket. Sajnos a fiatalok többsége nem képes előre gondolkodni. Igaz ez a pénzre is. Fontos lenne, hogy tudjanak félretenni, amikor fut a szekér, hogy ezzel biztosítsák a jövőjüket” – javasolja Csides Kata, aki a győztesnek azt tanácsolná, a nyereményét fordítsa tanulásra, esetleg indítson belőle vállalkozást, amiből azt követően is megélhet, ha már vége a sztárságnak.

A szakember szerint arra is fel kell készíteni a különböző műsorokból ismertté vált fiatalokat, hogy vélhetően hamarosan újabb tehetségkutatók és újabb felkapott sztárok jönnek, akik őket majd háttérbe szorítják, ám ez sem a világ vége, ezt is tudni kell kezelni.

Fontos az is, hogy a család és a barátok a hirtelen celebbé avanzsált fiatalok mellett álljanak, hogy ne torzuljon a személyiségük, ami egyébként sokaknál nagyon gyakori probléma.

Forrás: Hír24.hu

19 hozzászólás “Pszichológushoz küldenék az X-Faktor győztesét” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Továbbra is drukkolok neki.
    REMÉLEM, HOGY EZT IS MEGOLDJA.

  2. felix szerint:

    SZERINTETEK A FEJE TURÁNI? 🙂

  3. Vica szerint:

    A cím szerintem úgy lett volna helytálló, hogy Pszichológushoz küldenék az X-Faktor győzteseit. Ilyen erővel viszont bárkit küldhetnének pszichológushoz, akit bárhol, és bármilyen területén megérint a siker szele, hiszen aki egyszer magasra kerül, az le is pottyanhat onnan. Minél magasabbra jut valaki az életben, annál nagyobbat eshet, és abba igencsak össze törtheti magát, ha nincs elég intelligenciája belátni, hogy a szerencse forgandó is lehet. Az intelligencián pedig nem azt értem, hogy ki hány évig járt iskolába, hanem inkább a született intelligenciát, a józan paraszti észt, ami sok “nagyon okosnak” is elkelne. Lehet, hogy ezt a karancslapujtői cigányt legény több erővel vértezte fel az élet, mint azt a pszichológust, aki jó pénzért szeretne Neki okos tanácsokat osztogatni.

  4. Dr. grün szerint:

    félix!
    Nem oldja meg! A pszichiáterek a legnagyobb kóklerek!
    Főleg a győzelembe való belegárgyulás ellen nem rendelkeznek hathatós ellenszerrel!
    Volna életből ellesett példám erre, de megint lebugiznak! ))) 😛 (((

  5. Vica szerint:

    jav: cigány legényt (és ha lehet, inkább csupa nagy betűvel, mert megérdemli)

  6. felix szerint:

    Kár ennyire alábecsülni a pszichiátereket.
    A kivétel csak a szabályt erősíti.

  7. felix szerint:

    Vica!
    Na tessék! Már megint egy kiválóság és Ő sem turáni.
    Mi lesz még ebből,
    Az lehet, hogy ragyogóan énekel és ezreket képes szórakoztatni, de egy rohadt nyílvesszőt nem képes még 700 méterre sem kilőni.

  8. Vica szerint:

    Szia felix!

    Azt hiszem, lemaradtam valami rendkívül fontos infóról. Netán az igazi ősmagyarokat – akik ősei közül tutira senki sem keveredett más népekkel – turáninak hívnák? Szerinted hányan élnek ilyenek a Kárpát medencében? 🙂 (Nyílvessző… Kettőnk közt maradjon, én lehet, hogy egyáltalán nem tudnék kilőni egyet sem.) Mostanában talán az a mérce, kinek hány méterre repül a vesszeje? 🙂

  9. felix szerint:

    A napokban cikkezett itt egy übermagyar, aki minden nációt felismer a fejformájáról és baromira elájult attól, hogy egy magyar ember megdöntötte a távolsági nyilazás több évszázados csúcsát./ami valóban szép teljesítmény/
    Ja és egy kicsit zsidózott a saját lelki üdve kedvéért.

  10. felix szerint:

    Ja!
    És boldog volt amikor le segg fejeztem, mert szerinte a turáni fejforma kerek és a segg is olyan.
    Na ilyen egy díjnyertes.

  11. lolka szerint:

    Én nem vagyok pszichológus, de szerintem ha a média egy kicsit békén hagyná (riportok, reklámok, itt nyilatkozni, ott nyilatkozni) ilyenkor a nyerteseket és tudnának családon belül örülni a sikernek talán könnyebben átvészelnék a sikert, ami igazából nem jött olyan hirtelen. Elég rég óta dolgozik már érte…Mennyi ember lenyúlt milliárdokat és nem kellett pszichológus nekik és ahogy elnézem még a számonkérésnél sincs szükségük rá…

  12. "?!" szerint:

    Én azt küldeném pszichológushoz, aki bedobta ide ezt a gumicsontot!!!

    Az illető nyilván arra gondolt, hogy jót fognak majd cigányozni a fórumozók, és addig sem foglalkoznak azzal a valósággal amely ellen a szélkakas Bayer Zsolt és Bencsik András már megkezdte a békamenet szervezését!

    Amúgy meg gratulálok Oláh Gergőnek a győzelemhez! Megérdemelte a győzelmet és jó helyre (egy két gyermekes családhoz) került a megérdemelt nyeremény!

  13. Bugi szerint:

    Írásjel, szerintem ez egy titkos üzenet volt neked, hogy fordulj orvoshoz.

  14. felix szerint:

    Bugi!
    Neked turáni fejed van?

  15. Bugi szerint:

    Fogd meg írásjel kezét, és menjetek együtt.

  16. "?!" szerint:

    Bugris “Bugi”, te beteges hazudozó!

    Neked nem osztottam kártyát, ezért ne böfögj és röfögj, hanem kussolj!
    Ha pedig unatkozol, akkor elégítsd ki “némileg” azt aki téged világra hozott!

  17. felix szerint:

    Bugi!
    Hava is?

  18. lolka szerint:

    Az RTL Klub és a TV2 minden bizonnyal nem engedné nekik, hogy összeálljanak egy dal erejéig, pedig Oláh Gergőnek (24) és Radics Giginek (16) minden oka meglenne arra, hogy közösen énekeljenek. A két sztárt ugyanis egy sokkal erősebb szál köti egymáshoz, mint a zenélés, vagy az, hogy tehetségkutatókat nyertek. A Blikk megtudta, hogy Gergő és Gigi közeli rokonságban áll egymással: unokatestvérek, jól ismerik egymást. (Pszichológushoz küldenék az X-Faktor győztesét)…na ilyen egyszerű egy kicsit “piszkálni” kell és akkor jöhet a pszichológus…undorító a média…undorító…

Itt lehet hozzászólni !