Ismét izraeli kampánytanácsadója lesz az MSZP-nek

A gyűlöletguru visszatér

ATV, Mno.hu, Seszták Ágnes

Az európai szociáldemokrata pártok imázsához jobban illeszkedő, új arculattal készül a választási kampányra az MSZP. A párt felkészülését ismét segíti tanácsaival Ron Werber. Azért választották az izraeli kampányszakértőt, mert vannak magyarországi tapasztalatai és a térségben is dolgozott már. Az MSZP január másodikán megkezdi a tárgyalásokat az együttműködésről nyolc ellenzéki szervezettel, köztük a Demokratikus Koalícióval.

Új zászlaja és emblémája van az MSZP-nek, de a piros szín, a szegfű és a név marad. Ezzel az egységes, modernebb arculattal vágnak neki a kampánynak, amely Mesterházy Attila elnök szerint már jövőre elkezdődik és a regisztrációval csak éleződik.

A választmány határozatot fogadott el, miszerint a testület szolidáris a Rektori Konferenciával és azokkal, akik tüntettek a felsőoktatási keretszámok csökkentése ellen. Az MSZP kormányra kerülése után megszüntetné a hallgatók röghöz kötését és igazságos rendszert vezetne be. A választmány elnöke közölte: minden egyetemista, aki eléri a meghatározott ponthatárt, az első évben ingyen tanulhatna egyetemeken. Anyagi helyzete miatt senki sem szorulna ki a felsőoktatásból.

„Fizetési kötelezettség csak akkor lehet, ha ehhez ösztöndíjrendszer is párosul, vagyis a második évtől kezdve a jól tanulók, valamint a szociálisan rászorulók fognak ösztöndíjhoz jutni” – közölte Botka László választmányi elnök.

Kérdésre válaszolva a pártelnök elmondta, hogy Ron Werber kampányszakértő – meglepetésként – részt vett a választmány ülésén. Segíteni fogja a párt kampányát, ahogy 2002 előtt is tette. A pártelnök szavai szerint jobb állapotban találta az MSZP-t, mint tíz éve.

„Ő úgy fogalmazott, hogy ha a fele igaz annak, amit mondtunk, akkor meg fogjuk nyerni szerinte is a választásokat, méghozzá simán” – idézte Werbert Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető.

Mesterházy elmondta azt is, hogy nyolc szervezetnek küldtek tárgyalási ajánlatot az együttműködésre és mindegyik pozitív választ adott. A Demokratikus Koalíció bővítené az egyeztetés témakörét, ahogyan mások is javasoltak fontos témákat. Január másodikán az MSZP elkezdi a tárgyalásokat elsőként közjogi, alkotmányügyi kérdésekről, utána pedig a gazdaságpolitikáról.

Forrás: ATV.hu

A „vérprofi” bajkeverő

Az MSZP szombati választmányi ülésén meglepetés várta a tagságot. Hirtelen felszívódott a Kossuth-címer, a pártlogóra visszapingálták a piros szegfűt, és felvezették Ron Werber izraeli kampánytanácsadót, hogy ismét az MSZP élére álljon a választásokon.

Hogy kicsoda Ron Werber, akit kampánygurutól vérprofi bajkeverőig mindennek neveztek, nem sokan tudják. Az izraeli Benshivában született, nagyszülei Magyarországról származtak. New Yorkban járt egyetemre, és 1992-ben Jichak Rabin kampányigazgatója volt. Kövér László 2004-ben a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnökeként úgy nyilatkozott, hogy Werber múltjáról nem lehet tudni semmit, így azt sem, van-e valami köze bármelyik titkosszolgálathoz. Kövér szerint: „Ahol egyszer járt, ott fű nem terem.” Most újra itt van, és megjelenésével csak eszkalálódik az MSZP folyamatos botránypolitizálása.

Nevezett két dolgot honosított meg 2002-ben, a negatív kampányt és a fanatizálást. Amikor Magyarországra jött, a Fidesznél minden adott volt a választások megnyeréséhez. Ezt kellett megfordítania. Értsd, egy magyar párt megbízta egy idegen ország kommunikációs szakértőjét, hogy nyerje meg neki a parlamenti választásokat. Werber tűzre dobta az MSZP tétova stílusát, és állandó nyomás alá helyezte a Fidesz-kormányt. Lélegzetnyi időt sem hagyva, folyamatos pergőtüzet zúdított a kormányzati szervekre, magához ragadva a médiakezdeményezést. Elviselhetetlen feszültségben tartotta a közéletet, közvetve az egész társadalmat, még mélyebbre ásva az árkokat, teret engedve a színtiszta gyűlölködésnek. Minden intézkedésbe belekötöttek, folyamatosan vádolva a Fideszt saját negatív kampányfogásaikkal. Egyfolytában sulykolták a szocik nagyszerűségét és szakmai hozzáértését, hogy mennyivel jobban kormányoznának, ha győznének. Ehhez megengedett volt a szemérmetlen hazudozás bármilyen formája, legyen szó nyugdíjról, abortuszról, magánéletről vagy egyházügyről.

Ron Werber kampányfogása a 23 millió román munkavállaló beözönlésének víziója, aminek igazolására egyetlen román pincért tudtak csak prezentálni. Akkor született Kövér László köteles beszédének koreográfiája, ami egy ártalmatlan kijelentés kifacsart és hazug torzója lett. Ron Werber az MSZP-t demokratának, a Fideszt fasiszta pártként jellemezte. Megbocsáthatatlan bűne Orbán Viktor démonizálása és sátáni gonosznak való beállítása. Ő nevezte a Fideszt paranoid bandának, akik „összeszarják magukat”, ha veszítenek, és ez lesz az Orbán-éra végének kezdete. Ugyancsak tőle származik, hogy Orbán Viktornak pszichiátere van, aki őrködik az idegbeteg kormányfő cselekedetei felett. Ennek számtalan variációja ment át a köztudatba. És a gyilkos mondatok: „Orbán a nyári Mikulás”, „Magyarország, amit a zsebedbe rejtesz”, „Orbánnal beköszönt a legsötétebb múlt”. Kampányának lényege, hogy lerohanják az embereket és minden szavazót mozgósítsanak.

A választás napján az előrejelzések a Fidesz győzelmét ígérték, ehhez képest az MSZP győzött egy különös választási csalással, amire csak jóval később derült fény. Az MSZP-s választási bizottsági tagok délután telefonáltak a központnak, nevesítve azokat, akik nem mentek el szavazni. Az aktivisták a Werber által készített adatbázis nyomán rengeteg passzív szavazót mozgósítottak, akik többsége az MSZP-re voksolt. Ilyen méretű manipuláció utoljára a kékcédulás választásokon történt. Az ellenzék jó tanítványa Werbernek, hiszen a választások óta botrány botrányt követ, és most megjelent hozzá az értelmi szerző is. A békétlenség és a gyűlölet nagymestere.

Forrás: Seszták Ágnes, Mno.hu

65 hozzászólás “Ismét izraeli kampánytanácsadója lesz az MSZP-nek” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    Az MNO-s szerkesztő asszony tárgyilagossága és objektivitása előtt megemelem a kalapom – ha a következő cikkben foglaltakról is részletes elemzésbe kezd majd:

    http://www.hir24.hu/belfold/2012/12/17/kicsapta-a-biztositekot-a-kubatov-video/

  2. Bugi szerint:

    Vicces, hogy az MSZP hétfőn már azt a megoldást kritizálta, amit szombaton még jónak tartott. Csoda, hogy nem törölték le az ATV-ről a cikket.

    Werber 2002-ben polgárháborús szintre züllesztette a politikát. Abban egészen biztos vagyok, hogy ez most is sikerülni fog neki.

  3. Bugi szerint:

    robi-lucifer-stb: kezdjük ott, hogy minden pártnak van listája. Az MSZP elektronikus listát vezet azokról is, akikről tudják, hogy nem MSZP-szavazók:

    http://indavideo.hu/video/MSZP_adatbazis?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

  4. robi szerint:

    Bugi!
    Nem mindegy, hogy mire használja. Ha meg használja, akkor nézzen a tükörbe és ne másokat vádoljon csalással.

    Ha mégis, akkor ezt tegye európai civilizált módon: jogi úton.

    Sírdogálni, vádaskodni, a törvényes út helyett – olyan bugris módszer.
    Félázsiai horda stílus.

  5. Dr. grün szerint:

    Bugi!
    Csak azért a nem MSZP-és szavazókról vezetnek listát, mert takarékoskodnak a zemberek pénzével!
    Maholnap a zasztalos haverom az ujjain meg tudja számolni hányan vannak a fityeszék!
    Pedig kettővel kevesebb van neki a tíznél! 😛

  6. felix szerint:

    Maradjunk annyiban, hogy mind a két nagy pártnak vannak külföldi tanácsadói.
    Persze a fidesz, a rosszabbul élünk pozitív kampánya valódi üde folt volt az MSZP negatív mondanivalójához képest.

  7. nagyapó szerint:

    Eetásak. A Fidesz listáján rajta vagyok. Jogosan, mert az aláíró íven jóvá hagytam, hogy adataimat rögzíthetik, felhasználhatják (Weiss kórház). A szocikén is szerepelek, de a “csúnyák ” között. Ezt ki engedte?
    Werber listája (nem Schindler) nem csak a támogatókat írja fel, hanem mindenkit, címkézve. Hasonló Obama listájához, ahol nem a támogatókat jelzik (Kubatov), hanem a meggyőzendőket és azokat, akikhez kár elmenni. Ez a totalitarizmus, ide igyekszik az MSZP.
    Ezt kell a polgároknak megakadályozni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Vátesz szerint:

    Szerencséje volt a Fidesznek, hogy az eszes parasztgyerek beavatkozott a gázár-mémjével, mert különben a második fordulót is totális vereséggel fejezték volna be! Az eszes parasztgyerek jobb volt mint a két ritkaszépnevű kampányvezér, Ron Werber és Wermer András!

  9. krapulaxxx szerint:

    zsidó tanácsadó a cionista báboknak

  10. Dr. grün szerint:

    Öreg pöcs!
    Akkor Te nem nézted meg a Kubatov listáról készült filmet, ha azt állíto, hogy csak a szimpatizánsokat jelölik be!
    “A Kubatov-lista kifejezés illegális adatbázisokat takar, azok ugyanis vélhetően nemcsak a legálisan gyűjtött és nyilvántartott választói adatokat tartalmazzák, hanem azokat is, amelyek rögzítésére, adatbázisba rendezésére sem az érintettek, sem a hatályos jogszabályok nem adtak felhatalmazást a Fidesznek. A videóból kiderül, hogy a választók neve és címe mellett a Fidesz nyilvántartja, ha valaki “nem a barátjuk”, az adatkezeléshez hozzá nem járuló barátok és családtagok egyéb, védendő személyes adatait, beleértve az otthon tartózkodás tényét is – közölte a választói mozgalom.”
    Vagy mást mondtak a munkaadóid?! :p

  11. felix szerint:

    Szemétláda!
    Amennyiben nem láttad mind a két listát, kénytelen vagyok megállapítani, hogy aljas hazudozó vagy.
    A két féreg meg ugasson turánihoz illően. Bár szerintem a turánihoz nem illik.

  12. Dr. grün szerint:

    Öreg farok!
    Most látom kihagytam egy betűt! Még mielőtt megreklamálnád!
    -ha azt állíto- helyesen -ha azt állítod-! 😛

  13. hajós szerint:

    Bugi, az általad belinkelt videó egy blöff.

    Nagyapó, éppenhogy Kubatov büszkélkedett azzal, hogy a Fidesznek más pártok szavazóiról is nyilvántartása van:

    „(…) ráadásul ismertünk 15 000 olyan embert a városban, akik Páva Zsoltot elutasították. Azt állítom, hogy név szerint ismertünk minden olyan embert, aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. […] Meg tudom mondani most a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatják.” – mondta Kubatov Gábor.

  14. hajós szerint:

    Amúgy meg nem Ron Werber a gyűlöletguru, hanem a csepel.info szerkesztője a gyűlöletguru.

  15. Dr. grün szerint:

    “Ron Werber az MSZP-t demokratának, a Fideszt fasiszta pártként jellemezte. Megbocsáthatatlan bűne Orbán Viktor démonizálása és sátáni gonosznak való beállítása. Ő nevezte a Fideszt paranoid bandának, akik „összeszarják magukat”, ha veszítenek, és ez lesz az Orbán-éra végének kezdete. Ugyancsak tőle származik, hogy Orbán Viktornak pszichiátere van, aki őrködik az idegbeteg kormányfő cselekedetei felett. Ennek számtalan variációja ment át a köztudatba. És a gyilkos mondatok: „Orbán a nyári Mikulás”, „Magyarország, amit a zsebedbe rejtesz”, „Orbánnal beköszönt a legsötétebb múlt”

    Megértem az ellenzéket, hogy visszahívták ezt a látnoki képességekkel rendelkező embert!
    Ennél pontosabban még egy Nostradamus se jósolhatott volna!
    Talán a “zOrbán a nyári Mikulás” egy kicsit erős! ))) 😛 (((

  16. Bugi szerint:

    A belinkelt videó valódiságát elismerte az MSZP, csak azt mondták, hogy félre lett magyarázva.

  17. Gordon szerint:

    Az mszp ismét a gyűlölet útján jár. Egyszer már bejött nekik, de nagyot buktak utána (az ország pedig majdnem csődbe ment). Mindenesetre ha nincs roni, akkor Fidesz kétharmad sincs.

  18. hajós szerint:

    Persze Gordon. A Fidesz meg, mint közismert, mindig pozitív kampányt folytatott, a negatív kampány teljesen ismeretlen számukra. Itt a csepel.infón sem mocskolják soha az mszp-t.

    Ne röhögtess már bazmeg Gordon. A fideszeseknél nagyobb gyűlölködő nincs ezen a földkerekségen!

  19. hajós szerint:

    Mellesleg ez a cikk enyhén zsidózó felhangú is. Szégyelld magad, admin.

  20. Vátesz szerint:

    Mi a probléma abban, hogy az MSZP visszahozta a 2002-es kampánytanácsadóját, Ron Werbert? Hát a Fidesz majd visszahozza a 2002-es kampánytanácsadóját, Wermer Andrást, meg a 2002-es kampányvezetőjét, Kövér Lászlót! Kövér a Fidesz második embere, következésképpen a második legokosabb fideszes, majd megoldja a helyzetet!

  21. Gordon szerint:

    Már megbocsáss hajós, de én úgy látom, hogy a Csepel.info-n nem mocskolják az mszp-t, hanem leírták a disznóságaikat (mutyigyanús ügyek, kettős gyilkosság, felelőtlen gazdálkodás, szűklátókörűség, jövőkép nélküliség, korábbi ígéreteik nem teljesítése, Csepel történetének részbeni meghamisítása).

    Persze arról vitatkozhatunk, hogy mindenez mennyire jellemzik az mszp-t, vagy hogy épp melyik tulajdonság kerül előtérbe a viselkedésük kapcsán. A vélemények ütköznek – erről szól a kommentelés (persze vannak, akik nem bírják a feszültséget).

    Ronival a gyűlöletpolitizálás ikonikus háttérfigurája tér vissza. Egyértelmű üzenet ez a jövőre nézve. Az mszp szerintem elvesztette esélyét arra, hogy a múlt bűneitől megtisztuljon.

  22. hajós szerint:

    Gordon, Gordon. Ebben az országban a gyűlölködést a Fidesz indította el, és kitartóan csinálja már legalább tíz éve. Ti vagytok a gyűlöletkirályok. Nem emlékszel már? Választási vereség értelmezése Orbán-módra: “a haza nem lehet ellenzékben”. Merthogy a Fidesz a haza, aki nem fideszes, nem is magyar. A baloldal rárontott nemzetére, stb. stb. Dunát lehet rekeszteni a nagyvezéred gyűlöletbeszédeivel.

  23. Királyerdei szerint:

    Barom komcsik!
    Szokásosan annyi hülye van köztetek,hogy egy Mosszad ügynököt kell hívni Izraelből,hogy
    intézze az ügyeteket,mert ti erre (sem) vagytok képesek.Mi is a Mosszad mottója,ti barmok?
    Mehettek a francba a Ron Wérebbel együtt!Itt csak veszíteni tudtok!Nem kicsit,nagyon!

  24. Királyerdei szerint:

    A „vérprofi” bajkeverő
    2012. december 16. 22:12:46

    Hazudj, gyalázkodj, de oly mértékben,
    hogy az a hitetlenségen túlmutasson.

    Az MSZP szombati választmányi ülésén meglepetés várta a tagságot. Hirtelen felszívódott a Kossuth-címer, a pártlogóra visszapingálták a piros szegfűt, és felvezették Ron Werber izraeli kampánytanácsadót, hogy ismét az MSZP élére álljon a választásokon.

    Hogy kicsoda Ron Werber, akit kampánygurutól vérprofi bajkeverőig mindennek neveztek, nem sokan tudják. Az izraeli Benshivában született, nagyszülei Magyarországról származtak. New Yorkban járt egyetemre, és 1992-ben Jichak Rabin kampányigazgatója volt. Kövér László 2004-ben a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnökeként úgy nyilatkozott, hogy Werber múltjáról nem lehet tudni semmit, így azt sem, van-e valami köze bármelyik titkosszolgálathoz. Kövér szerint: „Ahol egyszer járt, ott fű nem terem.” Most újra itt van, és megjelenésével csak eszkalálódik az MSZP folyamatos botránypolitizálása.

    Nevezett két dolgot honosított meg 2002-ben, a negatív kampányt és a fanatizálást. Amikor Magyarországra jött, a Fidesznél minden adott volt a választások megnyeréséhez. Ezt kellett megfordítania. Értsd, egy magyar párt megbízta egy idegen ország kommunikációs szakértőjét, hogy nyerje meg neki a parlamenti választásokat. Werber tűzre dobta az MSZP tétova stílusát, és állandó nyomás alá helyezte a Fidesz-kormányt. Lélegzetnyi időt sem hagyva, folyamatos pergőtüzet zúdított a kormányzati szervekre, magához ragadva a médiakezdeményezést. Elviselhetetlen feszültségben tartotta a közéletet, közvetve az egész társadalmat, még mélyebbre ásva az árkokat, teret engedve a színtiszta gyűlölködésnek. Minden intézkedésbe belekötöttek, folyamatosan vádolva a Fideszt saját negatív kampányfogásaikkal. Egyfolytában sulykolták a szocik nagyszerűségét és szakmai hozzáértését, hogy mennyivel jobban kormányoznának, ha győznének. Ehhez megengedett volt a szemérmetlen hazudozás bármilyen formája, legyen szó nyugdíjról, abortuszról, magánéletről vagy egyházügyről.

    Ron Werber kampányfogása a 23 millió román munkavállaló beözönlésének víziója, aminek igazolására egyetlen román pincért tudtak csak prezentálni. Akkor született Kövér László köteles beszédének koreográfiája, ami egy ártalmatlan kijelentés kifacsart és hazug torzója lett. Ron Werber az MSZP-t demokratának, a Fideszt fasiszta pártként jellemezte. Megbocsáthatatlan bűne Orbán Viktor démonizálása és sátáni gonosznak való beállítása. Ő nevezte a Fideszt paranoid bandának, akik „összeszarják magukat”, ha veszítenek, és ez lesz az Orbán-éra végének kezdete. Ugyancsak tőle származik, hogy Orbán Viktornak pszichiátere van, aki őrködik az idegbeteg kormányfő cselekedetei felett. Ennek számtalan variációja ment át a köztudatba. És a gyilkos mondatok: „Orbán a nyári Mikulás”, „Magyarország, amit a zsebedbe rejtesz”, „Orbánnal beköszönt a legsötétebb múlt”. Kampányának lényege, hogy lerohanják az embereket és minden szavazót mozgósítsanak.

    A választás napján az előrejelzések a Fidesz győzelmét ígérték, ehhez képest az MSZP győzött egy különös választási csalással, amire csak jóval később derült fény. Az MSZP-s választási bizottsági tagok délután telefonáltak a központnak, nevesítve azokat, akik nem mentek el szavazni. Az aktivisták a Werber által készített adatbázis nyomán rengeteg passzív szavazót mozgósítottak, akik többsége az MSZP-re voksolt. Ilyen méretű manipuláció utoljára a kékcédulás választásokon történt. Az ellenzék jó tanítványa Werbernek, hiszen a választások óta botrány botrányt követ, és most megjelent hozzá az értelmi szerző is. A békétlenség és a gyűlölet nagymestere.

  25. hajós szerint:

    Királyerdei, te tökkelütött! Miért másoltad be ugyanazt a cikket, ami fent olvasható?

  26. Vátesz szerint:

    Ez már benne volt a csepelinfó cikkében is, nemcsak a hozzászólásokat kellene elolvasni.

  27. Királyerdei szerint:

    Nektek,szemét komcsiknak mindent el kell ismételni háromszor,hogy megértsétek.
    De sebaj,majd 30 év javító-nevelő munka után (Kolimában) majd megértitek.
    (Vagy akkor sem.)

  28. gyalog szerint:

    9-kor MR1. Kossuth Hallgasd!

  29. hajós szerint:

    Királyerdei, nem véletlenül Auschwitzot akartál írni, kis fasiszta?

  30. gyalog szerint:

    Nem merték beengedni az egyetemistákat a rádióba, hogy felolvassák a petíciójukat. Mi ez, ha nem gyávaság?
    Emlékszünk még Piros eetásra? Hm…

  31. Vátesz szerint:

    Van aki ott is jólérezte magát, dr. Grün néhány napja dicsekedett, hogy vit-esként volt ott először, majd még háromszor buszos kiránduláson.

  32. Dr. grün szerint:

    Vátesz!
    Nem VIT-esként, hanem egy varsóig tartó kerékpáros túra keretében! Utána a tanítványaimmal, hogy a történelmi ismereteiket gyarapítsák!
    Ugyanakkor Krakkóban, Wielickán és Cestohowában is!
    Ki kell ábrándítsalak szegény ember, egyáltalán nem éreztem(tük) jól magamat (magunkat)!
    Mint ahogy Te sem éreznéd jól magad ott!
    Úgy értem, ha normális vagy!!!

  33. felix szerint:

    Vátesz!
    Azt hittem, hogy legalább egyszer visszamentél te is nosztalgiázni a volt munkahelyedre.

  34. Királyerdei szerint:

    Nem,te bunkó komcsi!
    Recsket!
    Máskülönben anyád a fasiszta te barom komcsi!

  35. Királyerdei szerint:

    Na,persze!
    Egy bunkó komcsi nem érzi magát jól a fekete madonna otthonában.

  36. Dr. grün szerint:

    Öreg fasiszta!
    Jól megfigyelted a mire válaszoltam?! Auschwitzról volt szó elvtársad hsz.-ében!
    Öregszel. hülyülsz?!

  37. Királyerdei szerint:

    Figyelj idióta!
    A szovjet elvtársaid (akiket hozzátok hasonló barmok le-fasisztáztak)

    Na ,most mit csináltok?Bosszúból kiadták a hivatalos statisztikát:

    http://karpatiharsona.info/images/stories/file/upload_documents/Auschwitzi%20statisztika.pdf
    Jobb lesz,ha a pofátokat befogjátok!

  38. Királyerdei szerint:

    Amúgy a csillagtelepi iskolás igazgató anyád a fasiszta!

  39. Dr. grün szerint:

    Öreg Gyagya!
    Ha akarod bebizonyítom Neked az ellenkezőjét! A statisztika erre van kitalálva! De minden fáradság potya befektetés!
    Ne húzd fel magad mert még a végén rámegy a zegésséged!

  40. felix szerint:

    Fasiszta ez melyik tábor statisztikája?

  41. Királyerdei szerint:

    AnyádéCseka,KGB,NKVD,FSB,stb. te barom!

  42. hajós szerint:

    Áháháhá, hát ez mekkora öngól!
    Egyik mondatában letagadja, hogy fasiszta, másikban belinkel egy holokauszttagadó oldalt!

    😀 😀 😀 😀 😀

  43. Királyerdei szerint:

    A szovjet elvtársaid mit is tagadnak?Te barom!
    Kik is “szabadították fel ” a lengyelországi KZ-et?
    Kiknek is van a kezében az összes dokumentum?
    Usákok?Izrael?Na húzzatok a kispályára barmok!

  44. felix szerint:

    Hajós!
    Akkor nem fasiszta, hanem hülye fasiszta.

  45. felix szerint:

    Melyik tábor statisztikája?

  46. Lakó1214 szerint:

    Gordon, ekkora geci nem lehetsz, hogy a saját véredet köpdösöd.

  47. felix szerint:

    Lakó1214!
    A fidesznél nincs lehetetlen.

  48. Vátesz szerint:

    Látogatók beszélgetnek Auschwitzban, az egyik férfi kérdezi a másikat: – Az ön édesapja is ebben a táborban halt meg? – Igen, abból az őrtoronyból zuhant ki!

  49. Lakó1214 szerint:

    felix, ameddig ez a dagadékot eteti valaki, majd a küszöbre szarik, addig egy emberi nulla, de hát ennyit ér.

  50. Királyerdei szerint:

    Fél X!
    Szemét,tetves rablók,gyilkosok vagytok!
    És ezt senki nem mossa le rólatok!

  51. felix szerint:

    Királyerdei!
    Fasisztán ennyit még nem röhögtem.
    Igyekezz mert már majdnem félművelt vagy.

  52. felix szerint:

    Bocs!
    Igazán ne haragudj.
    Természetesen nem fasiszta, hanem náci.

  53. Albisola szerint:

    Borzalmas, ami ezen a blogon folyik, mind a posztok, mind a hozzászólások tekintetében…

  54. Dr. grün szerint:

    Albisola!
    Te meg imádsz borzongani?! ))) 😛 (((

  55. Albisola szerint:

    Bocs, nem akarom elrontani a jó kis játékotokat! Gyűlölködjetek csak, ha nektek ez jó!

  56. felix szerint:

    Albisola!
    Csak szórakozunk egy kicsit ezekkel a seggfejű “turáni” korcsokkal.
    Ez nem gyűlölet csak szimpla megvetés.

  57. Királyerdei szerint:

    Ki is vet meg kit?

    A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: »ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ« – fogalmaz Kertész Ákos az Amerikai Népszavában múlt hétfőn megjelent, vitatott nyílt levélben. – De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud, és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!”

  58. Dr. grün szerint:

    Királyerdei!
    Ennyire tökéletes jellemrajzot még nem olvastam a saját fajtánkról!
    Ez a zember legalább Kossuth díjat érdemelne!
    Remélem meghívták már a Magyar Művészeti Akadémia tagjai közé! 😛

  59. felix szerint:

    Dr. grün!
    És Királyerdei mégsem ismer magára.

  60. Királyerdei szerint:

    Barom fél X és tsai!
    A “Néphazugság” telavivi tudósítója mondja:

    “MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

    Az idei chanuka fesztiválnak a Nyugatinál – az óriási siker mellett – volt egy kis, de kellemetlen szépséghibája.

    Amikor Hende Csaba honvédelmi miniszter, – úgy tünik a legmagasabb rangú állami közméltóság, aki az idén részt vett a zsidók történelmi és egyben egyik legvidámabb ünepén – példát akarván állitani (főleg) zsidó hallgatósága elé mint a hazaszeretet, hűség és lojalitás netovábbját, aki amellett “zsidó származásu ” volt – Hazai Samu cs.és kir. Honvédelmi minisztert emlitette.

    Hende Csaba nem tudta – nem tudhatta – hogy a Kohn Sámuel néven született Hazai (később már Hazay) még karrierje elején, für alle felle, kikeresztelkedett.

    Nem volt ebben sem az első sem az utólsó.

    De – – –

    Ő nem példakép a zsidóság számára, ahogy Radnóti sem az. A mesümedok, a hitehagyottak, mindigis a zsidóság legundoritóbb egyedei voltak. Nagyon jó lett volna ha a helyszinen, a Nyugati téren, valaki megjegyzi, hogy legalább a Makkabeusok ünnepén nem illik egy renegát zsidót példaképnek állitani.

    Juda Makkabi, a Hasmoneus, is volt olyan jó katona, mint Kohn-Hazai-Hazay Samu, de ő nem vette fel görög bálványok vallását, csak azért hogy karriert csináljon…

    (Egyébként az Ujvári Péter által szerkesztett és 1929.ben megjelent “ZSIDÓ LEXIKON” az elején megjegyzi, hogy “a zsidó felekezetből kilépettek nevét *gal jelöltük. Hazay neve után ott van a csillag…)”

    Na,akkor tornázzatok.
    Mert ezeknek Radnóti is tréfli.(Nekem nem térkép e táj.)

  61. J szerint:

    Idióták, mielőtt fasisztáztok legalább a wikipédiát nézzétek meg mit jelent, mert úgy látom a nácizmussal elég derekasan keveritek.

  62. felix szerint:

    Királyerdei!
    Te most zsidóbb akarsz leni a zsidóknál?
    Akkor vedd fel a vallást. A zsidó befogadó.

  63. Dr. grün szerint:

    Van egy kórboncnok barátom! Két féldeciért makk hámozást vállal!
    Szükség esetén fityma helyreállító plasztikát is! 😛

  64. felix szerint:

    A királyerdei váteszt is felvállalná?

  65. Vátesz szerint:

    Egy férfi keresi az urológus-sebészt, hogy szükség lenne egy azonnali műtétre. Megkérdezi az orvos, hogy mire van szüksége. Mire a páciens, azt mondja hogy szeretné magát kiheréltetni. A doktor nem akarja vállalni a műtétet, de a beteg csak erősködik. Végül a doktor azt mondja hogy elvállalja, de a műtét után egy kávé mellett mondja el, miért is sürgős neki ez a dolog. Megtörténik a műtét, utánna leülnek kávézni.
    – Mondja kedves uram, miért volt ez a műtét önnek ilyen sürgős?
    – Doktor úr, holnap lesz az esküvőm egy izraelita hölggyel. Tudja doktor úr, milyen műtétre van ilyenkor szükség?
    – Hát persze, körülmetélésre!
    – Körülmetélésre, ez az! Ez a helyes szóhasználat!

Itt lehet hozzászólni !