És egy kutya karácsonyra?

Csepel.info, Mr. Gabee

Mr. Gabee-nak köszönhetően a közelmúltban olyan csepeli kutyák-macskák bemutatását kezdtük meg, amiket a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti menhelyére vittek be. Nem kell külön kiemelnünk, hogy akik onnan visznek el egy kutyát, azok az életét is megmentik.

Örömmel jelenthetjük be, hogy utolsó cikkünk óta ismét voltak változások a menhelyen, mégpedig gazdára került az utolsó (trikolor színű házimacska) is, valamint a kutyák között Zsömi és Maci is új otthonra lelt. Ennek talán egyik oka lehet az is, hogy a statisztikák szerint az elmúlt cikkünkre is rengetegen voltak kíváncsiak. Az alábbi listát Mr. Gabee 2012. december 17-én este készítette. Nagyon reméljük, hogy ezzel a cikkünkkel ismét segítünk abban, hogy az állatok új otthonra, és ezzel együtt szerető gazdára találjanak:

Örökbe fogadható kutyák:

Csepel.info, Mr. Gabee

13 hozzászólás “És egy kutya karácsonyra?” bejegyzésre

  1. Mr. gabee szerint:

    🙂

  2. hajós szerint:

    Már jeleztem az előző cikknél is, hogy tök hülyeség kigyűjteni a “csepeli” kutyákat, macskákat. Bármelyik kutyát, macskát el lehet hozni, nem csak a csepelieket. Vagy úgy képzeli Mr gabee, hogy minden kutya szükségképpen csak a saját eredeti kerületébe hajlandó visszamenni?

  3. admin szerint:

    Kedves Hajós!

    Ne fájjon már, hogy van, aki egy olyan kutyát hoz el és ment meg, amelyiket talán a szomszédja tett ki az utcára, ítélt halálra!

    Egyáltalán nem gondoljuk, hogy az ilyen cikkek értelmetlenek. Nyilván azok sem, akik több ezerszer nézték meg ezeknek a kutyáknak-macskákak a képeit innen a Csepel.info honlapról. Ha neked ez sem tetszik, mint semmi más sem itt a Csepel.info honlapon, akkor ne nézegesd.

  4. Mr. Gabee szerint:

    Nem igazából értem az ilyen ember, akinek egyik infós cikk sem tetszik, mit keres még mindig itt illetve miért veszi a fáradtságot hogy kommentel. (átlagban és költőien tettem fel a kérdést)

  5. hajós szerint:

    admin, az ebtelepen kb. 160 kutya van, aki örökbe fogadható. Mi az isten értelme van ebből 12-t kiemelni, hogy ezek a “csepeli” kutyák?
    Mi olyan kurva jó abban, hogy pont olyan kutyát hozok haza, aki esetleg ismeri a környéket, oszt jól megpróbál hazaszökni esetleg az eredeti otthonába? Baromság. Akkor már pont hogy inkább egész más kerületből származó kutyát érdemes elhozni.

    Mr Gabee, te csak maradj a lerobbant buszok fotózgatásánál, annak sincs több értelme, de legalább azt hiheted, hogy hasznos dolgot csinálnsz.

  6. admin szerint:

    Hajós, te itt még mindig csak kritizáltál mindent. Olvasd el újra, amit írtunk. Egyébként 160 kutyával eleve nem sokra mennénk. Itt 12 csepeli kutya van, egy csepeli honlapon, amit javarészt csepeliek olvasnak. Így könnyebb ráismerni azokra a kutyákra is, amiket keresnek. Ugyanis az elkóborolt ebeket is keresheti a gazdájuk.

  7. hajós szerint:

    admin, olvasd el újra, mit írtam.

    Mr gabee meg minek gyűjtöget, mikor egyetlen linken itt van az összes csepeli kutya, és nem egyenként kell kattintgatni:
    http://ebtelep.hu/allatok_keruletenkent?field_kerulet_value_many_to_one=XXI.+ker%C3%BClet

  8. Bugi szerint:

    Akkor most mi a bajod te szerencsétlen kommancs? Az, hogy az admin nem egy linket tett ki, hanem többet? Egyet kellett volna? Hol a Komintern napi parancsa erről? És miért baj, hogy az elkószált ebeket könnyebb megtalálni?

  9. Mr. Gabee szerint:

    Még mindig nem találok rá ésszerű magyarázatot:

    “Nem igazából értem az ilyen ember, akinek egyik infós cikk sem tetszik, mit keres még mindig itt illetve miért veszi a fáradtságot hogy kommentel. (átlagban és költőien tettem fel a kérdést)”

  10. hajós szerint:

    mr gabee, húzd ki a nyelved az admin seggéből, akkor talán érteni fogod.

  11. Podruga szerint:

    Nagyon szép kezdeményezés, gratulálok Mr.Gabee:)

  12. Mr. Gabee szerint:

    Örülök, hogy tetszik Podruga:)

  13. Manitu szerint:

    Hajós hozta a mindent bunkózós jó MSZP-s stílust. Le se tagadhatná, hová tartozik.

Itt lehet hozzászólni !