Megjelent a Csepeli hírmondó októberi második száma

Csepeli Hírmondó, Csepel.hu

A tartalomból: Éppen két év telt el a 2010 őszén megtartott önkormányzati választások óta. Az elmúlt időszakról olvashatják lapunkban Csepel két alpolgármesterének, Borbély Lénárdnak és Ábel Attilának az összefoglalóját, illetve az ellenzéki pártok véleményével is megismerkedhetnek.

– Hatvan felett. Beszélgetés Noé László idősügyi tanácsnokkal, aki elmondja, milyen kezdeményezések szerepelnek terveik között a csepeli nyugdíjasok érdekében.

– A szén-monoxid-mérgezésről szóló cikkünknek szomorú apropója is van: október 12-én két csepeli halt meg mérgezés következtében. De vajon csak az esetleges az emberi gondatlanság miatt következhet be a baj? Melyek a tünetei a szén-monoxid jelenlétének? Írásunkból mindezeket megtudhatja.

– Életet mentettek a csepeli rendőrök. Mi történt?

Civil élet, kultúra, sport, rejtvények. Keresse a Csepeli Hírmondót a postaládájában.

csepel.hu

7 hozzászólás “Megjelent a Csepeli hírmondó októberi második száma” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Árulja már el valaki, hogy mit keres a Magyar Nemzetes Fábik T. írása a hírmondóban? Miért kell pártkatonákat beállítani ide is??Vagy annyira jól fizetnek itt a kerületben?

  2. csaba péter szerint:

    És a Nagyapó manitun és egyéb seggnyalókon kívűl ez kit érdekel?

  3. csaba péter szerint:

    ” keresse a Csepeli hírmondót a posta ládájában”
    – És ne felejtse bedobni a legelső szelektív kukába .

  4. Tóth Mária szerint:

    Csaba Péter a Néphazugsággal együtt=KUKA!

  5. csaba péter szerint:

    Drága tóth mária ez ma már nem hiteles állításnak kevés seggnyalásnak gyér.

  6. ebihal szerint:

    Megjelent, de minek???

  7. Én olvasom a Csepeli Hírmondót! Az a véleményem ugyanis, hogy tájékozatlanságával büszkélkedik az, aki azt harsogja, hogy nem nézi / olvassa / hallgatja a másik oldal médiáit.
    Örülök annak, hogy radikálisan lecsökkent Németh Szilárd nevének emlegetése a legutóbbi számban. Blogomban írtam először a szeptember 20-i számról, hogy a 24 oldalas újságban talán kicsit sok a 14 db Németh Szilárd, és a 4 polgármester, megfejelve 4 db fényképpel. Később, az október 4- i számban 13 alkalommal szerepel Németh Szilárd neve, további két alkalommal a polgármester, és 4 fényképen szerepel, ebből egy a címlapon. No ez a szeptember 20-i számban már normalizálódott, (botrányos) 7 alkalomra csökkent Németh Szilárd nevének említése (remélem, nincs baj!), de a szokásos 4 db fénykép továbbra is szerepel, ez némileg vigasz lehet a polgármester úr számára.

    Új aktus, hogy – ígéretéhez híven – az önkormányzat végre beengedi az ellenzéki pártokat az újság oldalaira. Persze lehet, hogy csak nekem nem tűnt fel, hogy az egyetlen független képviselő szavait nem találni az újságban. (A mai napig ciki ez a helyi Fidesznek, hiszen Borka-Szász az egyetlen egyéni győztes az ellenzéki oldalon, ezért nem értem, hogy miért fáj nekik az, hogy a Demokratikus Koalíció képviselője, amikor a szoci oldalon ülők csupán listások, csak úgy, mint az LPM, meg a Jobbik képviselője.) Az vicces, hogy az új módi mellé (aminek természetesnek kellene lennie az elejétől) mindjárt hatalmi kommentárt is közölnek egész oldalon, amiben Ábel Attila mondja el a véleményét a kritikákról.

    Kérdésem csak az, hogy észreveszi-e más is, hogy sem a kormányoldalról, sem az ellenzéki oldalról nincs szó semmi újról, vagy előremutatóról?

    Azt viszont továbbra is fenntartom – bár értem én – hogy a “Civil Élet” című oldalon óvatos vigyázás van az ügyben, hogy az elnyomorított civilszervezeteket – illetve csak azokat, amelyek nem “baráti elvűek” (hanem tök függetlenek) – szóhoz hagyják jutni. Azt hiszem, hogy volna miről kérdezni, is, meg írni is!
    Mára már nem csak a körvonalai látszanak a helyi civil szervezetek megnyomorítása okán felmerülő problémáknak. Hamarosan égetően szükség lenne rájuk, de akkor már igen késő lesz!

    Csak egy gondolat a végére. Értem én, hogy munkahely, és megélhetés, de vajon meddig mehet el az újságírói szakma a hatalom kiszolgálásában, hol a határa a szakmai tisztességnek a politikai elnyomással szemben? No persze, ha csak nincs cenzúra, ami ellen pedig igen tiltakoznak a hatalom illetékes képviselői!

    Ha nincs cenzúra, akkor nem értem ezt az újságot, ha meg van cenzúra, akkor nem értem a hatalom politikusait.

Itt lehet hozzászólni !