Űbernáci ultracsoportja van az MSZP-s politikus csapatának

Hír 24, Csepel.info

Takács Krisztián (középen) Horváth Csaba MSZP-s főpolgármester-jelölttel és Szenteczky János csepeli MSZP-s polgármester-jelölttel 2010-ben (fotó: Facebook)

Dirlewanger ultrák a Csepel FC mérkőzésén (fotó:
Kummer János, Hír 24)

A Csepel FC egyik ultracsoportja egy olyan háborús bűnös nevét vette fel, akit még a nácik és az SS is megvetett – számolt be a Hír 24 internetes hírportál. A Csepel.info úgy tudja, hogy a Csepel FC vezetője eközben nem más, mint a XXI. kerület önkormányzatának MSZP-frakciójában politizáló Takács Krisztián. Ha valaki, akkor ő biztosan hatással lehetne arra, hogy csapatának ultrái ne náci háborús bűnöst reklámozzanak.

A Csepel FC szuroklói táborán belül létrejött ultracsoport Oskar Dirlewanger nevét viseli. A névadót 1934 szeptemberében 2 év börtönre ítélték egy 13 éves lány megerőszakolásáért és több másik molesztálásáért. Persze a szurkolók vélhetően nem erre, hanem Dirlewanger háborús cselekedeteire lehetnek büszkék: az SS-tiszt saját magáról elnevezett alakulata az egyik legbrutálisabb, főként elmekórtani esetnek számító tisztekből és önkéntesekből állt, és még a nácik kegyetlenkedéseihez mérten is túlzásba vitték a nemi erőszakokat, kínzásokat, gyilkosságokat és egyéb bűntetteket. Az ultracsoport Dirlewanger nevével fémjelzett molinója természetesen a Csepel FC meccsein is megjelenik.

Néhány évvel ezelőtt szenzációs hírként robbant, hogy a lengyel hatóságok sikerrel azonosítottak három ma is élő tagot abból a hírhedt SS-alakulatból, amelynek brutalitása még a második világháborús német hadvezetést is sokkolta, és akik kegyetlenkedéseire a mai napig nincs magyarázat. A Múlt Kor történelmi portál beszámolójában kiemelte, hogy Dirlewanger saját magáról elnevezett alakulatának 1944. augusztusában kulcsszerepe volt több ezer lengyel civil megkínzásában és kivégzésében. Norman Davies angol történész szerint csak augusztus 5-én 35 ezer férfit, nőt és gyereket gyilkoltak meg, amivel az ellenállók erejét szerették volna megtörni.

Oskar Dirlewanger

Dirlewangernek az SS vezetője, Heinrich Himmler adott szabad kezet, így nem meglepő, hogy az alakulatával kapcsolatban terjedtek a legkegyetlenebb történetek a nők csoportos megerőszakolásától a csecsemők felkoncolásáig. Azonban még Himmler sem bízott meg bennük, és a katonai rendfenntartást készenlétbe helyezték, ha a mészárosok esetleg a reguláris német hadsereg ellen fordultak volna, akik sokszor nem tűrték a kegyetlenkedéseket. Ettől azonban már a hadsereg is megundorodott: Heinz Guderian tábornok emlékirataiban „inkább disznócsorda, mint katonák” kifejezéssel illette őket, és arról is írt, hogy nyíltan kérte Hitlert, hogy Dirlewangert és tettestársait inkább vezényeljék a keleti frontra. Magyarországon is megfordultak 1944 decemberében, de a kedvezőtlen harci helyzet és jelentős veszteségek miatt hamarosan Szlovákiába vonultak vissza. Dirlewanger halála sorsszerű volt: 1945 nyarán, pár nappal fogságba esése után a fogolytábor lengyel őrei verték agyon.

A szurkolók többségének nem tetszik

A Hír 24 portál beszámolója szerint az ultrák névválasztása és a történelmi háttér a Csepel szurkolóit is megosztja. A Csepel FC fórumán folyó vitában a “Dirlewanger Diwízió” egyik törzsszurkolója arról írt, hogy “Oscar Dirlewanger nem aljas, tömeggyilkos gazember, hanem egy hős katona volt, aki azért harcolt, hogy az európai nemzetek – köztük a magyarok is – egy jobb világban élhessenek, és ezért az életét áldozta”.

A hozzászólások között azonban jócskán többségben vannak az ellenvélemények. A legtöbben arra hivatkoznak, hogy a Csepel szurkolóit nem szabad összemosni a Dirlewanger ultráival, másrészt megpróbálják behatárolni azt a szurkolói magot, akiknek a nevéhez a legtöbb balhé köthető, sőt van, aki a “náci drapéria” kihelyezését is nehezményezi. Az internetes lap fotósának beszámolója és képe alapján az egyik meccsen 20-25-en álltak a Dirlewanger molinó mögött, míg a másik oldalon nagyjából 150 fős csepeli drukker volt.

Arról, hogy az ultrákhoz mit szól Takács Krisztián, a Csepel FC vezetője, aki a csepeli MSZP önkormányzati képviselőjeként politizál, nincs információnk. De egy dolog biztos: ha valakinek van befolyása arra, hogy csapatának szurkolói ne egy tömeggyilkosról nevezzék el magukat, akkor ő ilyen.

A Csepel FC elhatárolódott az esettől

A Csepel FC Kft. szerdán délután közleményt adott ki a Hír 24 portálon megjelent cikkel kapcsolatban.  “A szurkolók többsége elhatárolódik az esettől, és ehhez csatlakozik az NB III Duna csoportjában szereplő felnőtt csapatot működtető Csepel FC Kft. és az utánpótlás nevelésért felelős Csepel FC SE, annak játékosai és vezetői is.

A csepeli labdarúgás és annak rajongótábora a klub NB I-es tagsága alatt sem a balhéiról, kulturálatlan viselkedéséről volt híres, amit a jövőben is szeretnénk elkerülni” – fogalmaznak a közleményben.

Csepel.info

70 hozzászólás “Űbernáci ultracsoportja van az MSZP-s politikus csapatának” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    A komcsi Hír 24-nek persze nem tűnt fel, hogy a csapat vezetője MSZP-s politikus. Milyen meglepő.

  2. belekotkot szerint:

    Fogadjunk hogy a Fradinak is van 20 ugyanilyen lökött barom szurkolója. De az nem hír mert az a klub fidesz kötődésű. Nem veszitek észre hogy mennyire egyoldalúak vagytok?

  3. belekotkot szerint:

    Bezzeg arról hogy egy fideszes képviselő nem ismeri a naptárat és számolni se tud az nem hír. Pedig lehetne.

    “Elszámolta magát Varga István Fideszes képviselő, a Malév vizsgálóbizottság elnöke, az állami légitársaság felszámolásához vezető, elmúlt nyolc évben elkövetett hibákat feltáró bizottság még azelőtt megszűnt, mielőtt sikerült volna bármit is kideríteni.”

    http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/19/nem_sikerult_kideriteni_ki_tette_tonkre_a_malevot/

  4. helyi szerint:

    Mit tehet arról ez a szerencsétlen Takács, hogy hülyék is vannak a szurkolóik között?

  5. maminti szerint:

    HŰHA!. Oszt akkor most nekünk ettől rosszabb lett, vagy jobb az életünk? Magyarországnak több, vagy kevesebb lett az államadóssága? Az adók nőni vagy csökkenni fognak? Várható életkort hogy befolyásolja? csepeli útviszonyok, közbiztonság hogy alakul miatt? Jaaaa, semmi nem változik tőle? Akkor ez nem hír. Ébresztő fityeszfiúk, ez kevés lesz a következő ciklushoz!

  6. hajós szerint:

    Űbergeci cikk az űberaljas űbermocskolódó csepelinfótól.

  7. Bugi szerint:

    Hűha, a sok kis komcsi most nácipárti lesz? Eddig a legpitibb baromság is fontos hír volt nekik, most meg ez az elképesztő égés lett a piti? Egyébként mégis, mivel foglalkozzon egy csepeli hírportál, azza, hogy valaki eltévesztette az egyik naptári határidőt?

  8. Dr. grün szerint:

    Azt hallanátok amikor az én csapatom überszurkolói-dalárdája elkezdi énekelni az “Ez a vonat indul………….!”
    Azt már inkább ultráknak is nevezhetjük! ))) 🙂 (((

  9. Bugi szerint:

    Biztos, hogy nem a Takács Krisztián szervezte azt a ultracsoportot? Nekem nagyon ismerős az a mozdulat ott az első képen…

  10. "?!" szerint:

    Hogy lehet az, hogy elmebeteg vagy aljas emberek adhatnak címet egy bejegyzésnek, és mindenféle hazugságot sugallhatnak az írásukkal a csepel.infon?

    A bejegyzés címe szerint “Űbernáci ultracsoportja van az MSZP-s politikus csapatának”.

    Ezzel szemben a Hír 24 internetes portálon megjelent, és a fenti bejegyzésnek az alapját képező cikknek az a címe, hogy: “Szadista náci nevét viseli egy budapesti szurkolócsapat.”

    Vajon, hogy lehet olyan barom a fenti bejegyzés címadója és írója, hogy “a szurkolók egy csoportját”, nem képes megkülönböztetni “a futballcsapattól”?

    A Hír 24 cikkében az is olvasható, hogy: “Az ultrák névválasztása és a történelmi háttér a Csepel szurkolóit is megosztja”, továbbá, hogy: “legtöbben arra hivatkoznak, hogy a Csepel szurkolóit nem szabad összemosni a Dirlewanger ultrákkal”.

    A fentiek ellenére, a bejegyzésnek címet adó (vagy elmebeteg, vagy aljas) személy, még csak nem is a “Csepel”-ként említett csapattal, vagy a csapat szurkolóival igyekszik összemosni a szurkolók kis részét kitevő (a bejegyzés címadójához hasonlóan elmebeteg) szurkolócsoportot, hanem egyenesen a csapat vezetőjével – a csepeli MSZP önkormányzati képviselőjeként politizáló – Takács Krisztiánnal.

    A fenti bejegyzés írója, a Hír 24-ben csak “Csepel”-ként emlegetett csapat vezetőjének a felelősségét igyekszik sugallni azért, mert Csepel területén ilyen szélsőséges (vagy csak provokátor) szurkolócsoport alakult és működik, miközben mindenki tudja, hogy ez a téma a helyi hatóságok és rendfenntartók hatáskörébe tartozik!
    Pontosan úgy, mint a Fradi-pályán és annak környékén.

    Ez volna a csepel.info szerint a korrekt tájékoztatás?

  11. felix szerint:

    Akié a csapat azé az ultrák is.
    Ha a csepeli MSZP a tulaj akkor az övé, ha nem akkor nyasgem.

  12. belekotkot szerint:

    Nemrég még aggódtatok a csapatért, és honlapjáért.
    http://csepel.info/?p=21607
    Ma meg ez ?

  13. jojo szerint:

    Vöröses barna, mint a fertőzött fekália.

  14. Dr. grün szerint:

    “A belügyminiszter szerint ma lényegesen nagyobb a rend az országban, mint két éve, a kormányváltás idején.”

    “Kezdetben vala a káosz és a sötétség! Szóla a zÚr: Legyen világosság!”
    Lőn és most már világosan látjuk a káoszt! ))) 🙂 (((

    http://propeller.hu/itthon/2494833-pinter-szerint-nagy-rend

  15. admin szerint:

    Kedves Hozzászólók!

    Aki előítéletesen rosszindulattal vádolt bennünket, aligha olvasta a cikket. Pedig nem ártott volna: mi még alcímbe is betettük, hogy a szurkolók többségének nem tetszik ez az ultracsoport – ez az eredeti cikkben nem volt így kiemelve. Később elsőként tettük ki a Csepel FC közleményét is.

    Azt pedig próbálja már meg cáfolni az egyébként minősíthetetlenül ordenáré módon fórumozó “hajós”, hogy a klubok szurkolóiért a klubok is felelősek. A fociban a mi tudomásunk szerint ez így van, és még a csapatokat is büntetni szokták a szurkolói csoportok balhéiért. És bizony leginkább a csapatok vezetői azok, akik hatni tudnak ezekre a szurkolói csoportokra.

    Ez esetben a Csepel FC vezetője egy MSZP-s politikus.

  16. Cs.pepe szerint:

    Kedves Admin!

    Már ne haragudj, de Neked vagy tényleg semmi fogalmad sincs a mai magyar fociról és az azt körülvevő közegről vagy szándékosan csúsztatsz. Az ún. ultra csoportokra a lehető legkisebb befolyása pont a klubok vezetőinek van, általánosságban elmondható, hogy pont ellentét van, mivel a klubok vezetőinek az érdeke, hogy rend legyen a stadionokban és ez sokszor az ultra csoportok érdekeivel ellentétes, mivel ez azzal jár, hogy pont például az ilyen drapériákat nem engedik kirakni és számos egyéb intézkedéssel. A Kispestnél a tulajdonos próbálkozott ezzel, pl kitiltások, hát elég vegyes lett az eredménye, a végén csak kiegyeztek. Úgyhogy könnyű bírálni és nehéz cselekedni. De ha bírálni szeretnétek, lehet a fradival kezdeni, ahol rendszeresen zsidóznak, pedig egy Kubatov nevű ember a klubvezető, akkor ez azt jelenti, hogy a Fidesz antidemokratikus??? Úgy hogy ez így csúsztatás?

  17. Dr. grün szerint:

    “A törvényes rend fenntartása állami monopólium! Nem veheti magára egyetlen önkéntes félkatonai szerveződés sem!”
    Mondta valaki, valamikor! Majd egy jól irányzott mozdulattal a szószék alá rúgta a terem közepén heverő szarkupacot! ))) 🙂 (((

  18. felix szerint:

    Kedves Admin!
    Az űbernáci…. kezdetű címet ki adta a cikknek?

  19. nagyapó szerint:

    És hol van a csepeli MSZP értékelése? Egy ilyen esetben egy normális párt elhatárolódik. A csepeli MSZP hallgat, mint sír a fűben, hagyja, hátha az idétlen beíróknak sikerül vakvágányra vinni a témát.
    Csepeli MSZP! Esetleg igaz az, hogy a nyilasokból lettek a jó et.-ak (bakancsos nyilasok)? Ebben az esetben érthető a kussolás.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  20. islander szerint:

    admin!

    “A Csepel FC egyik ultracsoportja egy olyan háborús bűnös nevét vette fel, “-tehát Nürnbergben perbefogták és elítélték.

    “Dirlewanger halála sorsszerű volt: 1945 nyarán, pár nappal fogságba esése után a fogolytábor lengyel őrei verték agyon.”-Tehát nem állt bíróság elé, vagy posztmortem ítélték el, mint háborús bűnöst?

    Most akkor itt egy logikai bukfenc van, vagy tárgyi tévedés.

    Egyébként szégyen, hogy a Csepel FC és Csepel kapcsán kerül elő ennek a gonosztevőnek a neve.

    Ettől függetlenül Hajrá Csepel!!!

  21. vermes szerint:

    Az MSZP is űber. Űberhungarofób.

    Amúgy ez az MSZP-s hátterű ultrancáci ügy olyan, mint Ernőke elmeállapota. Kóros. 😀

  22. Dr. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    Mintha a helyi fityusz se nagyon tiltakozott volna a nyilas Nyírő est ellen!
    Vagy a mi nyilasunk jó nyilas?! 🙂
    Esetleg a zerdélyi Szálasi Ferenc örmény-magyar egyesület tiltakozása miatt a baltás-gyilkos eladása miatt? ))) 🙂 (((

  23. felix szerint:

    Szemétláda!
    Nem a csapatban van übernáci csoport, hanem a szurkoló táborában.
    Ez a provokatív cím ellenére is így van.
    A cím adó “név rokonod” még ismeretlen.
    Talán tőle kellene elhatárolódni.

  24. nagyapó szerint:

    Ságvári et.! És mit mond a csepeli MSZP???
    Hallgat, sunyít?
    Csak a harmadrendű pojácák írogatnak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  25. felix szerint:

    Szemétláda!
    Mit szólsz a a tengeri pók emésztési zavaraihoz?
    Na az MSZP.-nek kb. annyi köze van a témához mint neked a pókhoz.

  26. Manitu szerint:

    A komcsi Hír 24 is csak annyit tett az esethez, hogy a Csepel FC elhatárolódott – ahelyett, hogy tenne is valamit, pl. felszólítanák az ultráikat, hogy ne egy tömeggyilkossal kacérkodjanak. A kommancs oldal továbbra is elfelejti megemlíteni a klub MSZP-s vezetőjét.

    Amúgy érdekes, hogy még egy ilyen kis csapatot sem tud megfékezni a Takács Krisztián. Ez politikai impotencia.

  27. Dr. grün szerint:

    Indiánfing!
    A Fradikánál a Kubatov tehet valamit azon kívül, hogy listázza a rendbontókat?! ))) 🙂 (((

  28. felix szerint:

    Takács Krisztián igazán elvégezhetné a belügyminiszter munkáját és leszámolhatna az übernácikkal.

  29. Narancsvírus szerint:

    Ez a sanda cikk, és annak tovább való csúsztatása kínossá válhat a helyi Fidesz vezetésére!
    Hol a fenébe volt Németh Szilárd, és mókus őrse amikor Takács Krisztián újra élesztette a Csepeli felnőtt labdarúgást? Mint tudjuk Csepelen az előző MSZP vezetése, és a mostani Fidesz vezetése között óriási hatalmi harc zajlott, zajlik most is! Evvel a cikkel, és annak különös értelmezésével, próbálják Krisztiánt összemosni a csepeli ultrák egyes tagjaival, akik egy önálló szurkoló csoportot alkotnak. Persze az önkormányzat egy fillérrel nem járul hozzá a labdarúgó csapat minél jobb szerepléséhez, egy mérkőzésen nem lehetett látni Fideszes önkormányzati képviselőt! Lehet, hogy Németh Szilárd megtiltotta nekik? A 100. éves Csepel SC évfordulójáról hiányzott a kerület polgármestere, ezek után neki semmi joga, hogy kritikát gyakoroljon olyan emberekre, akik tesznek azért, hogy Csepelen százak űzzék ezt a sportot! Ennek a cikknek, és a Takács Krisztiánnak összemosása méltatlan volt a Csepel. Infóra nézve!

  30. Csepeli szerint:

    Az eredeti cikkel is az a baj, hogy csúsztat. Aki írta, nem járt utána. A DD molinó mögött ugynais nincs ultracsoport. A DD egyetlen tagból áll, ő maga DD-t hősnek tekinti. Ez van, nem lehet mindenki normális. A csepel.info címadása vérlázító, de nem is vártunk más egy Fidesz-közeli honlaptól.
    Amúgy pedig a törvényhozásban a mantraként emlegetett és önmagukat mindenre feljogosítónak vélt “kéthamradosok” vannak. Hozzanak egy törvényt, amely alapján levetethető a transzparens. Ugyanis jelenleg erre nincs jogalap: nem önkényuralmi jelkép és nem tartalmaz uszító felszólítást. Az más kérdés, hogy Dirlewanger egy elmeroggyant gyilkos volt, akit még az SS is leköpött, pedig az sem lányegylet volt.
    De ezt összemosni a politikával, hát eléggé nyakatekert. Arról bezzeg nem ír a csepel.info, hogy a narancsos polgármester legszívesebben tönkretenné a csepeli focit, mert nem az övé a terület. 10 éve rinyál, hogy lakóparkot akarnak oda építeni a komcsik, holott senki ne akart oda lakóparkot építeni. Talán ő szeretne? Aki nem segít a csepeli focinak, az legalább ne ártson.

  31. robi szerint:

    http://www.hir24.hu/belfold/2012/09/19/hozzak-haza-rozsa-sandor-hamvait/

    Részlet a cikkből:” A megszerzett zsákmányt nem a szegények között, hanem saját emberei között osztotta fel.”

    Ismerős, nem?

  32. valaki szerint:

    Emberek!
    6 éve van újra felnőtt foci Csepelen! Ez a drapéria azóta minden meccsen kint van!!!!!!!
    Idáig nem tűnt fel senkinek!!!

  33. felix szerint:

    Akkor talán zárjuk le a szemétláda tetejét!

  34. Vátesz szerint:

    Dirlewanger akadt a zsidók között is, Slomo Morelnek hívták, s parancsnoka volt egy tábornak, ahol a németeket gyűjtötték össze a háború végén Lengyelországban. Parancsnoksága alatt 30 ezer németet gyilkoltak le ebben a táborban, Morel 5 ezer németet sajátkezüleg ölt meg. Lengyelország hiába kérte a háborúsbűnös kiadását Izraeltől, üldözni és számonkérni csak gojokat lehet!

  35. Ingyencirkusz szerint:

    Ha jól értem a történteket, akkor a Hír24, ami az MSZP egyik hírportálja, felfedezte ezt a pár lökött náci gyereket, és cikket írtak, hogy szivassák a fideszes csepeli vezetést, hogy nácik ugrálnak a helyi futballklub lelátóján. Aztán szóltak nekik, hogy vissza az agarakkal, mert a klub vezére full MSZP-s, még politikus is. Így kiherélték a cikket (mert már túl sokat dolgoztak vele), kitették így, amit a Csepel.info megint kiegészített, de már azzal, hogy a klub vezére full MSZP-s, még politikus is. Ami ugyebár igaz.

    No, oszt meg is van mára az ingyencirkusz. Szockónak indult, hogy a fideszeseket baszlassa, aztán fideszes lett. A Takács Krisztiánt meg holnaptól ugyanúgy nem érdekli az a pár lökött náci gyerek, ahogy eddig. Elvégre mégis az ő klubjának szurkolnak.

    Akkor most mindenki boldog?

  36. hajós szerint:

    Mindenesetre az ötödik születésnapját nemrég ünnepelt csepelinfó pályafutásának egyik mélypontját érte el ezzel az űbergáz cikkel, azaz címadással. Gratuláljunk az űbergennyláda adminnak hozzá!

  37. admin szerint:

    Hajós: ha bármit elírtunk a cikkben vagy bármilyen valótlanságot találtál benne, szabad a gazda. Mi nem találtunk ilyet.

    Nemhogy a kis csapatok szurkolóiért felelősek a klubok, ahol személyesen ismerik egymást az emberek, de még a legnagyobb kluboknál is ez van. Elhiszi-e bárki is, hogy egy ilyen kis csapatnál a vezető évekig nem képes tenni semmit azért, hogy a szurkolói, akiket személyesen is ismer, ne egy tömeggyilkos molinója mögött ugráljanak?

    A cikk címe arra utal, hogy Oskar Dirlewanger még az “átlagos” tömeggyilkos náciknál is kegyetlenebb volt. Nem rossz cím, hiszen kicsit furcsa, felkelti az érdeklődést, a címeknek meg ez a dolguk. Ráadásul igaz, és összefoglalja a cikkben szereplő tényeket.

    A cikkben pedig mi – az eredetivel ellentétben – külön alcímben foglalkozunk azzal, hogy a szurkolók többségének azért nem tetszik ez a jelenség. Vélhetően ez is jó alap lenne arra, hogy a jelenséget felszámolják. Hát akkor mi akadályozza még a vezetőket?

  38. felix szerint:

    Kedves Admin!
    Az eredeti cikkben nem találtam utalást egyetlen egy MSZP-s. politikusra sem.
    Gondolom, hogy ez csak a semlegesség megőrzése és a korrektség miatt került abba a fő címbe aminek az említését is kerülitek.
    A csepeli MSZP nem a szívem csücske, de legyen munka még az elvtelen lejáratásban is, főleg a jubileum időszakában.
    Vagy még magatoknak sem tartoztok semmivel?

  39. felix szerint:

    Ha már itt tartunk!
    A polgármester úr is segíthetne azzal, hogy igényesebben válogat azon írok közül akiknek a munkásságát propagálja.
    Árral szemben még az “MSZP-s.” politikusnak is nehezebb.

  40. valaki szerint:

    Admin!
    Te olyan mafla vagy. Ahogy írtam 6 éve kint van minden meccsen a felirat. A csepelinfo 5 éve működik és idáig még egyszer sem írt az űbernáci szurkolókról. Pedig ha járnál meccsre vagy a honlapról átvett írásokat egy kicsit is átnéznéd láttad volna a képeken a molinót.
    A tegnapi napig fogalmad sem volt róla ki volt ez az ember, most pedig egy szar szenzációhajhász cikket írsz róla. Gratula te tulok.

  41. valaki szerint:

    Admin!
    Aug. 31 felraktatok egy összefoglalót a meccsről. Jól látszi rajta a drapi. AKKOR MIÉRT NEM ÍRTÁL ILYEN FASZ CIKKET!!!

  42. belekotkot szerint:

    Ebben az egészben az a vicces hogyha a cikk megjelenése előtt a csapat tulajdonosa kitiltotta volna ezeket a szemeteket a pályáról , akkor most arról jelenne meg cikk hogy hogy a szemét MSZP-s kitiltotta a drukkereket a pályáról.

  43. Dr. grün szerint:

    Nem fogott kezet Orbán Viktorral a magyar olimpikon

    “katona módjára tisztelgett, és kezet rázott a főparancsnoki tisztséget is betöltő államelnökkel, majd Orbán Viktor és Kövér László felé fordulva újra tisztelgett, ám nem fogott velük kezet.”
    Azért egy kézcsókkal megpróbálkozhatott volna! ))) 🙂 (((

    http://hvg.hu/itthon/20120919_Bors_nem_fogott_kezet_Orban_Viktorral_a_m

  44. felix szerint:

    Így tesz az aki minden általa választott területen kiválót akar nyújtani.

  45. admin szerint:

    Kedves Fórumozók!

    1. Az eredeti cikkben nem volt MSZP-s politikus. Ez tény, de az is tény, hogy van. A Csepel FC vezetője Takács Krisztián, aki az MSZP önkormányzati képviselője, azaz politikus, és MSZP-s politikus. Ha egy MSZP-hez közel álló híroldalon nem jelenik meg a felelős neve, akkor az vélhetően azért van, mert a felelős MSZP-s. Ha fideszes lenne megjelenne? Szerintetek?

    2. Hat éve szurkolnak egy tömeggyilkos molinója mögött, és ezt nem a csapatkapitánynak meg a Csepel FC vezetőjének kellene észrevennie, hanem a Csepel.info-nak, azaz egyenesen mi vagyunk érte a felelősek. Miért is? Ha mi kutatnánk minden MSZP-s ellen, nem azért is mi lennénk a felelősek, egyenesen aljas gazemberek, mert magánnyomozást folytatunk? Most sem mi vettük észre, viszont, mint kiderült, a Csepel FC vezetésének és a szurkolóknak is tudomásuk volt arról, hogy ki is az az ember, akinek a nevével ultracsoport alakult.

    3. Ha a csapatkapitány, a szurkolók, és Takács Krisztián, a Csepel FC vezetője is tudtak a tömeggyilkos nevéről elnevezett ultracsoportról, és semmit sem tettek ellene, akkor bizony elnézték azt. Ha egy MSZP-s politikus elnézi, hogy egy náci tömeggyilkos molinója mögött szurkolnak a csapatának szurkolói, akkor ő nem felelős, és csak ha fideszes lenne, akkor lenne felelős? Ez elég igazságtalan.

    4. Belekotkot: ha Takács Krisztián kiállna azért, hogy ne egy náci tömeggyilkos molinója mögött szurkoljanak a szurkolói, akkor miért is mi kritizálhatnánk? Azért, mert teszi a dolgát? Tegye. Tegye csak a dolgát, mert bizony ez az ő dolga kedves Belekotkot, erre rátapintottál.

  46. Dr. grün szerint:

    A zember nem sose nem lehet elég óvatos, főleg ha szemellenzőt is visel!

    “Nem követett el bűncselekményt Mátsik Péter volt ügyész, aki az 1956-os forradalom után halálbüntetést kért például Mansfeld Péterre, ezért a Központi Nyomozó Főügyészség elutasította a Jobbik ellene tett feljelentést – írta a Magyar Nemzet. Az ügyészség szerint a volt ügyész az akkori törvények alapján jogosan kérte a halálbüntetést a forradalmárokra.”

    Most akkor vissza lesznek vonva az eddig ebben az ügyben elhangzott szájtépések és utcát neveznek el Róla, természetesen emléktáblával, amit időnkén koszorúzni is lehet?!

    http://www.origo.hu/itthon/20120920-elutasitottak-a-mansfeld-peter-ugyesze-ellen-tett-feljelentest.html

  47. felix szerint:

    Kedves Admin.
    A magyarázkodásodban annyi a ha. hogy azokat csokorba szedve a reakció is adott.
    HA HA HA.
    Az említett csoport legalább nem akarja újratemetni a névadóját.

  48. Narancsvírus szerint:

    Most kezd leesni nekem valami! A legutolsó hazai mérkőzésen láttam bent a pálya mellett egy profinak tűnő fotóst, profi kamerával! Kicsit meglepett, hogy mit keres Csepel meccsen,
    de nem is foglalkoztam vele utána! Most, hogy a Hír 24 “liberális” hírportál oldalán megjelent egy Csepel FC-ét lejárató cikk, amit a Csepel.Infó még gusztustalanabbá tett, esett le a nagy kő! Ez a fotósnak tűnő emberke odament a csepeli ultrák elé, és több fényképet készített! Valószínű, hogy a cikkben megjelent drapi miatt ment oda, valakinek a felkérésére! Vajon ki rendelhette meg ezt a zugfirkászt, vajon kinek az érdekében lehetett lejáratni a kerület csapatát, és annak vezetőjét, tulajdonosi körét? Évek óta látható ez az ominózus drapéria, a szurkolók előtt, miért most szúrta valakinek ki a szemét, miért csak most kezdte el zavarni őt? Ebben az évben 100. éves a Csepel SC, sikerült ezt a gyönyörű ünnepet tönkretenni az elkövetőknek! Ha nincs igazam cáfoljon meg egy szurkoló aki akkor abban a szektorban volt, és az a kép nem akkor készült! Ha nincs igazam, és tévedtem a kép időpontjában, akkor elnézést fogok kérni itt nyilvánosan! De a gondolataim mögött látok nem kevés igazságot!

  49. felix szerint:

    Az eredeti cikkel semmi bajom sincs, kivéve azt az egy mondatod amelyik az SC. szélsőségeseiről ír.
    Ez a megfogalmazás arra enged következtetni, hogy a csapaton belül van egy szélsőséges csoport. Ez akkor is baj, ha később ezt a cikk korrigálja.
    Az, hogy az egészet ez a portál politikai síkra terelte nem más mint az SC lejáratása, hiszen nem elég, hogy szélsőségesei vannak, de még szoci kötődésű is. Természetesen ez így nincs leírva, éppen ettől válik sunyivá.
    A megoldás is nehezebb, mert ha már a politika benne van akkor már az is szempont, hogy a megoldásból melyik oldal húzhat nagyobb hasznot.
    Ki tudd majd azzal előállni, hogy ha én nem teszem szóvá, hogy ha én nem lépek stb.
    Érteni kéne ahhoz amit csináltok. Persze az is lehet, hogy nagyon is értetek hozzá attó ilyen amilyen.l

  50. admin szerint:

    Azt sem szabadna elfelejteni, hogy a Csepel.info cikkében külön kiemeltük, hogy a szurkolók többségének nem tetszik ez a dolog, és mi voltunk az elsők is, akik kitették a Csepel FC közleményét, amit egyébként nem küldtek el nekünk, csak rátaláltunk.

    Rosszindulattal bennünket nem lehet vádolni, hiába próbálkoznak ezzel többen is. Nem mi voltunk azok sem, akik hat éve eltűrik a tömeggyilkos molinóját.

  51. felix szerint:

    Kedves Admin!
    Véleményem szerint az egészet csak azért emeltétek át, mert hozzá lehetett írni az MSZP
    kötödést.
    Az, hogy hozzáírtátok, hogy a szurkolók jelentős részének nem tetszik az ugye Csepelen természetes, akár le sem kellett volna írni.
    Az viszont igaz, hogy így sokkal hangsúlyosabbá válik, hogy az MSZP kötődésű vezetés eltűri.
    Kemény politikai cikket fabrikáltatok egy tényközlő írásból, a tények céltudatos csoportosításával.

  52. Narancsvírus szerint:

    admin Kik tartottak Nyírő estet a Radnóti Miklós művelődési házban?
    Botrány Csepelen a Radnóti Művelődési Háznál
    http://www.youtube.com/watch?v=7H5j1Pq0NjE&list=UUFxQW1eiG3BCJQ1IYb5MXbg&index=91&feature=plcp

    Rosszindulattal bennünket nem lehet vádolni, hiába próbálkoznak ezzel többen is. Nem mi voltunk azok sem, akik hat éve eltűrik a tömeggyilkos molinóját.

  53. felix szerint:

    Ezt a molinót mindenki eltűrte aki kijárt a meccsekre.
    Az lehet, hogy a jelenlegi csepeli vezetés nem jár ki de valószínűbb, hogy senki sem tudta, hogy kinek a neve van a molinón.
    Ti sem jártatok ki / ?/ és egy korábbi cikketekben sem figyeltetek fel a névre.
    Mielőtt még bárkinek eszébe juthatna, hogy a csoportot védem..hát nem.
    A csepeli írástudók vizsgáztak vagy…………

  54. Manitu szerint:

    Ha jól értem, amíg MSZP-s a Csepel FC vezetője, és fideszes nem veszi észre, hogy mi történik, addig tök rendben van, hogy mindenki tud róla és engedi, hogy hat évig egy tömeggyilkos molinója mögött szurkolnak a szurkolók. Amikor meg ez kiderül, a rohadt Fidesz a felelős azért, mert kideríti ezt egy be nem avatott MSZP-s hírportál, akik csak annyit tesznek meg elvtársiasságból, hogy elhallgatják, hogy ki a felelős. Aki meg megnevezi a felelőst, az a szemét.

    Teljesen világos gondolkozásmód, ha így ment volna a csepeli kettős gyilkosság nyomozása, Deme Gábor ma alpolgármester lehetne.

  55. Manitu szerint:

    Félix, a cikkből kiderült, hogy a csapatban és a szurkolók között mindenki tudott arról, hogy mi van a molinón. A Csepel FC fórumán ment is erről a vita. Takács Krisztiánnak is tudnia kellett róla, nem is foglalkozott vele hat évig, mert ez őt – hozzád hasonlóan – nem zavarta.

  56. "?!" szerint:

    Admin!

    Tegnap 13:51-kor azt kérdeztem, hogy “Hogy lehet az, hogy elmebeteg vagy aljas emberek adhatnak címet egy bejegyzésnek, és mindenféle hazugságot sugallhatnak az írásukkal a csepel.infon?”

    A magyarázkodás céljából azóta közölt négy vagy öt írásotokból arra lehet következtetni, hogy ez azért lehetséges, mert az elemi tisztesség hiánya miatt a problémát is képtelenek vagytok megérteni.

    A Hír 24 internetes portálon megjelent cikknek az a címe, hogy: “Szadista náci nevét viseli egy budapesti szurkolócsapat”, és ebből a címből kreáltátok Ti azt a címet, hogy “Űbernáci ultracsoportja van az MSZP-s politikus csapatának”.

    Arcátlanul kihagytátok az általatok kreált címből, hogy egy futballcsapat szurkoló csapatáról van szó, és azt a látszatot keltettétek a felületes olvasók megtévesztése céljából, hogy “az MSZP-s politikus politikai- vagy szakmai csapatának van Űbernáci ultracsoportja”, amelyet Ő maga hozott létre, és Ő maga irányít.

    Vajon Ti mit szóltatok volna ahhoz, ha arra hivatkozva, hogy a fideszes vezetésű Csepel közigazgatási területén működő és Csepel néven emlegetett focicsapat szurkolóiról van szó, valaki azzal a címmel tett volna közzé egy hasonló förmedvényt, hogy: “Űbernáci ultracsoportja van a FIDESZ-es politikus csapatának”?

    Végül megjegyzem, hogy a lengyel-magyar barátságot rendkívül látványosan a szívén viselő Csepelt irányító fideszes politikusoknak a felelőssége is felvethető azért, hogy az 1944. nyarán kitört varsói felkelés vérbefojtásában kiemelkedő szerepet játszó véreskezű náci katonatisztnek és bandájának a nevét viselő “Dirlewanger divízió” állítólag évek óta randalírozhat a Csepel területén megrendezett focimeccseken.

    A rendelkezésre álló rendfenntartó erők segítségével ezt a randalírozást már régen meg kellet volna szüntetni!

    Ha viszont a helyi hatóság fellépésének nincs jogi alapja, akkor a politikai ellenfelet sem kellene azért mocskolni, mert nem tette meg azt az intézkedést, amit a hatóság sem tehet meg!

  57. Jeniszej szerint:

    A fasiszták odaát vannak a szomszédban, – akik szervezetten verték a Magyarokat. Írta egykor neves humorista újságíró. 😀

  58. csapos szerint:

    Ha már ilyen “objektíven” nem írta meg az info, hogy a Csepel FC közleményét Märtz János, a Csepel FC Sportegyesület elnöke írta alá, akkor ezt a “véletlen” hiányosságot bizonyára pótolni fogja, amikor leadja majd Katona Csabának, a Csepel FC Kft. ügyvezetőjének közleményét. http://csepelfc.gportal.hu/gindex.php?pg=29208188&nid=6266575

    Addig is segítek:

    “Ezúton szeretném tájékoztatni a közvéleményt, a szurkolókat, sportolókat, valamint azokat, akik aljas módon politikai hasznot szeretnének kovácsolni ebből a futballpályára nem való történetből!

    A Csepel FC KFT. vezetősége, szakmai stábja, sportolói, valamint szurkolói nevében, teljes mértékben elhatárolódok minden eszmétől és cselekedettől, amely Oscar Dirlewanger nevéhez fűződik.

    Megjegyezném, hogy véletlenül sem szabad összemosni a csepeli szurkolókat, valamint az ultrákat a fent említett társasággal. A hírportálon megjelentekkel ellentétben nem 20-30 fő, hanem maximum 4-6 fő ennek a társaságnak a tagja. A többi ultra nem tartozik ehhez a csoporthoz, bár közösen buzdítják hétről hétre a csapatot.

    Semmiképpen nem elfogadható a Csepeli Stadionban egy ilyen látvány!

    A Csepel FC KFT. vezetősége úgy döntött, hogy a botrányt kavart drapériát, az általa sugallt eszmét kitiltja a stadionból! Valamint a továbbiakban megkér minden szurkolót, hogy a politikai, vallási, etnikai megnyilvánulásokat mellőzze a Csepel FC mérkőzésein idegenben és hazai pályán egyaránt!

    A továbbiakban szigorúan fel fogunk lépni az ilyesfajta magatartás ellen. Aki ennek a kérésnek nem tesz eleget, haladéktalanul kitiltjuk a stadionból, és a továbbiakban nem látogathatja a Csepel FC mérkőzéseit, ezzel megőrizve a Csepel FC 100 éves jó hírét!

    Hajrá Csepel! Hajrá Szigetország!

    Tisztelettel: Katona Csaba”

  59. Gordon szerint:

    “Valamint a továbbiakban megkér minden szurkolót, hogy a politikai, vallási, etnikai megnyilvánulásokat mellőzze a Csepel FC mérkőzésein idegenben és hazai pályán egyaránt!”

    De remélem a magyar zászlót azért nem tiltják ki. Nem lenne “elegáns”.

  60. Gordon szerint:

    “?!” meg egyszerűen képtelen értelmezni bármilyen leírt szöveget.

  61. felix szerint:

    Manitu!
    Olyan vagy mint a vén szemétláda.
    Mivel tudtam, hogy lesz olyan nagyokos aki azzal fog vádolni, hogy védem, vagy nem érdekelnek a a szélsőségesek nekik direkt a következőket írtam.
    “Mielőtt még bárkinek eszébe jutna, hogy a csoportot védem, hát nem” !11:15/
    Ez az kitétel nem a gondolkodóknak szólt.
    A molinó meg valóban nem zavart, mert csak a cikkben láttam, de ha láttam volna akkor, a hiányos ismereteim miatt nekem nem jelentett volna semmit és ismerve magamat nem is néztem volna utána, hogy kit takar a név.
    A cikk is megelégedhetett volna azzal, hogy felhívja a figyelmet.
    A jelek szerint a felírat idősebb mint a megtámadott személy párttagsága.

  62. Manitu szerint:

    Félix, kezdjük ott, hogy olyan ordenáré módon kevesen fórumoznak, mint ahogy te. Folytatásul annyit, hogy ha igaz az, amit Csapos kiírt, akkor:

    “A továbbiakban szigorúan fel fogunk lépni az ilyesfajta magatartás ellen. Aki ennek a kérésnek nem tesz eleget, haladéktalanul kitiltjuk a stadionból, és a továbbiakban nem látogathatja a Csepel FC mérkőzéseit, ezzel megőrizve a Csepel FC 100 éves jó hírét!”

    Tehát az MSZP-s képviselő által vezetett Csepel FC nem csak elismerte a felelősségét, de lépéseket is tett az ügyben. Hat év után. Miután nyilvánosságra került. Pedig hat évig tudtak róla.

    NO COMMENT

  63. admin szerint:

    Az újabb közleményt éppen úgy nem kaptuk meg, mint az előzőt, de most nem is láttuk sehol. Valóban fontos momentum, hogy lépéseket tesz a klub, ezért feltétlenül kitesszük, méghozzá új hírnek.

    Aki pedig továbbra is a hozzáállásunkat bírálja, ismét felhívjuk a figyelmét arra, hogy külön alcímben emeltük ki, hogy a szurkolók többségének nem tetszik ez az ultracsoport, már ha csoportról lehet beszélni egyáltalán. A Csepel FC oldalán olvasható hozzászólások szerint alig 2-3 emberről van szó – ezt viszont a Hír 24 nem így írta.

  64. nagyapó szerint:

    “Egy a hitünk, egy a csapatunk
    Egy a célunk egyet akarunk
    Egy a szívünk mi egyek vagyunk
    Mi mindannyian összetartozunk”
    Kell ehhez közlemény?
    Vagy mégis kellene!?
    Esetleg némi intézkedést is el tudnék képzelni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  65. Narancsvírus szerint:

    Vihar egy biliben, ha nincs hír csinálunk, keverjük azt a bizonyost! A Hír 24 kommunista gyilkosokkal nem foglalkozik? A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) elutasította az 1956 utáni véres megtorlásokban kiemelt szerepet játszó Mátsik György elleni feljelentést. A többek közt Mansfeld Péterre is halálbüntetést kérő ügyész szerepe az indoklás szerint „formális” volt, és csupán a törvényeknek megfelelően járt el.
    Csak a nácizás megy ezen a liberális híroldalon, és az összesen, de avval nem foglalkoznak mit műveltek 45. évig a bajtársaik Magyarországon! Szomorú, hogy egy állítólag jobboldali orgánum a Csepel Info is ráült erre a hírre, és még ki is színezte a saját szája íze szerint!

  66. "?!" szerint:

    Admin, és más bértollnokok!

    A további hazudozásotok abbahagyása érdekében felhívom a figyelmeteket az alábbi tényekre:

    1.) A Csepel FC SE elnökét nem Takács Krisztiánnak, hanem Märtz Jánosnakhívják

    2.) A Csepel FC Kft. ügyvezetője szintén nem Takács Krisztián, hanem Katona Csaba.

    3.) Takács Krisztián csak egy elnökségi tag a Csepel FC 5 tagú elnökségében, és csak egy résztulajdonos a Csepel FC három tulajdonosa között.

    A fenti tények ellenére próbáltátok kizárólagosan felelőssé tenni Takács Krisztián MSZP-s önkormányzati képviselőt egy szélsőséges szurkolócsoport működéséért, és hazudtátok azt a vitaindító bejegyzés címében, hogy “Űbernáci ultracsoportja van az MSZP-s politikus csapatának”, majd a bejegyzésben azt, hogy “a Csepel FC vezetője eközben nem más, mint a XXI. kerület önkormányzatának MSZP-frakciójában politizáló Takács Krisztián”!

    Szintén a fenti tények ellenére írta a közismerten folyamatosan hazudozó “Manitu” még ma 14:12-kor is azt, hogy “Tehát az MSZP-s képviselő által vezetett Csepel FC …”!

    Tanuljátok már meg végre bértollnokok, hogy a tények makacs dolgok, továbbá azt is, hogy hamarabb utolérni a hazug embert, mint a sánta kutyát (különösen az internetes világban), valamint azt, hogy nem mindenki olyan hülye mint a „Gordon” nick néven fórumozó hólyag!

  67. admin szerint:

    Hogy ne legyen vita: http://csepelfc.gportal.hu/gindex.php?pg=29255616

    Takács Krisztián
    elnökségi tag, tulajdonos
    (Csepel FC Kft.)

    Szenteczky János
    alelnök

    Nem gondoljuk, hogy hibát követtünk volna el akkor, amikor Takács Krisztiánt a klub vezetőjeként említettük.

  68. "?!" szerint:

    Admin!

    Úgy látom, hogy rettenetesen nehéz felfogásúak vagytok, ezért megismétlem részetekre az alábbi tényeket:

    1.) Takács Krisztián csak egy elnökségi tag, a Csepel FC öt tagú elnökségében!

    2.) Takács Krisztián csak egy résztulajdonos, a Csepel FC három tulajdonosa között.

    3.) A Csepel FC SE elnöke (vezetője) nem Takács Krisztián, hanem Märtz János.

    4.) A Csepel FC Kft. ügyvezetője szintén nem Takács Krisztián, hanem Katona Csaba.

    Tehát Takács Krisztián semmiképpen nem említhető “a klub vezetőjeként”, ezért ne csak gondoljátok, hanem vegyétek tudomásul, hogy azoknak a hazugságoknak a leírásával, miszerint “Takács Krisztián a Csepel FC vezetője és a Csepel FC Takács Krisztián csapata”, valamint ezeknek a hazugságoknak a makacs védelmezésével súlyos hibát követtetek el, és újabb adagot játszottatok el az erősen erodált szavahihetőségetekből!

  69. felix szerint:

    Manitu!
    Nem vagyok ordenáré csak az egyik ideírót nevezem azon a néven amit Ő választott magának. A név változtatás joga megilleti őt, ha bizonyítja azt a vádját, hogy hazudozó vagyok. Erre felszólítottam őt és azt is jeleztem, hogy ellenkező esetben szemétládának tartom.
    A labda nála pattog, mert semmi sincs következmények nélkül.
    Te meg ne dönts arról, hogy engem mi nem zavar, főleg akkor ha még azt sem érted meg, hogy mi a vita tárgya. Mert az már régen nem a felirat.

Itt lehet hozzászólni !