Hagyományok Napja Csepelen

Csepel.hu

Fotó: Bede Orsolya

Csepel újjáépítésének 300. évfordulójához kapcsolódva a nemzetiségi önkormányzatok Hagyományok Napja rendezvényét Morovik Attila alpolgármester nyitotta meg.

Szeptember 8-án a Királyerdei Művelődési Ház színpadán fellépő bolgár, görög, német és örmény nemzetiségű előadók ének- és táncbemutatójukkal kápráztatták el a csepeli közönséget. Az érdeklődő vendégek megkóstolhatták a rendezvényen résztvevő négy nemzetiségi tájegység gasztronómiai ínyencségeit is, majd bekapcsolódhattak a Mydros görög zenekar táncházába.

Antal Zsuzsa- csepel.hu

4 hozzászólás “Hagyományok Napja Csepelen” bejegyzésre

  1. Gustavo Thoeni szerint:

    Grün doktor!

    Ez azért nem jó videó mert a budi nincs piros-fehér-zöldre mázolva.

    Egyébként szuper.

  2. Nagyapó szerint:

    Gratulálok! Az idegenszívűek, idióta Dr. grün, meg Gustavo Thoeni megtalálták sajátjaikat.
    “Szép a viseletük, szép a táncuk, szép helyen” Igazi “magyar szocik”.
    Azért ennyire lejáratni a baloldalt!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  3. Percsi szerint:

    Ez a Nagyapó, na ezeket kell eltüntetni a föld felszínéről. Amióta a fidesz berakta a lábát a parlamentbe, csak a baj, a kötekedés, rossz indulat árad belőlük. Kettéosztotta az országot, 23 év alatt mást nem tud felmutatni, maga köré vonzotta a bajkeverő fajtáját, hőzöngenek, szitkozódnak, rombolnak. Legtöbbjük nem dolgozik, nem fizet adót. Milyen magyar az, aki a saját népét bántja? Előre félek, mi lesz itt 2014-ben? Ezek miatt lesz még itt háború, borzalom!!!

    A demokratikus orbán, ha kinyitja száját oda a kicsi fizetésed fele vagy megszűnik a munkahelyed, ha kinyújtja kezét, a lányának vőlegénye és csókosai, rokonai földhöz jut. Nem hazudik és nem lop, na, csak egy kicsit!!!

Itt lehet hozzászólni !