Állampolgársági eskütétel a Szent Imre téren

Csepel.hu

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 2012. szeptember 3-án, hétfőn 8.30-kor ünnepélyes állampolgársági eskütételt tart a Szent Imre téren, az országzászló előtt. Az eseményen 61 fő kapja meg a magyar állampolgárságot.

Tisztelettel várjuk Önöket!

csepel.hu

15 hozzászólás “Állampolgársági eskütétel a Szent Imre téren” bejegyzésre

  1. hajós szerint:

    Köszönöm, de sajnos el kell utasítanom a meghívást.

  2. nagyapó szerint:

    Az elutasítás felesleges, mert a csepel.hu pontosan fogalmazott: Tisztelettel várjuk Önöket! Ebbe az idegenszívű eet.-ak, testvérek, nem sorolandók!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  3. Dr. grün szerint:

    Hívják már meg a tájcsokat is, hadd lássák nálunk hogyan bánnak a menedékkérőkkel!

    “Az iráni állampolgárságú menedékkérőt a magyar menekültügy „rendszerszerű hiányosságai” miatt „embertelen és megalázó” bánásmód kockázatának tennék ki, ha Magyarországra toloncolnák”
    http://mno.hu/belfold/fizetett-szonokok-jaratjak-le-magyarorszagot-1102139

  4. hajós szerint:

    nagyapó, én úgy gondolom, az önkormányzat honlapján megjelentetett közlemények a teljes csepeli lakosságra vonatkoznak.
    De ha rám nem vonatkoznak, akkor gondolom nekem nem kellene gépjárműadót sem fizetnem, ugye?
    Érdekes, mégis mindig küldenek levelet, hogy fizessem be…

  5. Zoli049 szerint:

    Kérdem én, mint itt született magyar és az állam polgára, adóbefizetője, hogy erre miért kell meghívást közzétenni? Ebben érintett a kérelmező – alanyi jogon megilleti – és az okmányokat kiállító önkormányzat. Rendezzék le zártkörűen.
    Egy dolgot még én hozzátaszek, hogy nekem ez a hazám és a szülőföldem, ellenben aki megkapja az állampolgárságot – kapja – az nem itt született, nem járult hozzá az ország építéséhez – adóbefizetéshez – semmiféle képpen, de ettől még magyar, de csak “származású” marad.
    Lehet köpködni!

  6. hajós szerint:

    Zoli, nem hallottad? Magyarország megnőtt, mint tüdő a fazékban.

  7. Katka szerint:

    nagyapó szerint: Komolyan már kinyílik a bicska az ember zsebében. Majd ti fidesz brigantik mondjátok meg, ki az igazi magyar, aki nem ért veletek egyet, az már nem is ember a szemetekbe. Dögöljetek meg, idegenszívű a kedves családod, aki lehet olyan nagy komcsi volt mint Orbán elvtársad és hazug családja.

    Az itt született magyar ember lassan megdöglik a sok munkától, de a külföldi magyarokra az adófizetők pénzéből milliárdok jutnak, csak a magyar állampolgárság megadására több százmillió forintot kivesznek az adófizetők zsebéből.
    Kövér köteles volt mszmp-s elvtárs meg havi 300ezerrel kap többet, mert neki több költségtérítés jár, mert több a fizetése. Emberek ezrei minden juttatás nélkül jönnek be Budapestre dolgozni Szigetszentmiklósról, ez a rohadék meg, akinek a valagát viszik kocsival még külön százezreket kap, mert nem Bp-en lakik.

  8. csaba péter szerint:

    A nagyapó manitu azért kapar mert úgy tűnik nem kell a jobbikba sem

  9. Csütörtök szerint:

    Te én olyan szívesen lepasszolnám ezt a cigány magyar állampolgársgomat.

    Kell valakinek?
    INGYEN MEGKAPJA!!!! Én szégyellem magyarságom, szégyellem mindenem ami magyar, menekülök az érzés elől is. a himnuszt sem éneklem, sőt a szózatot meg sem tanultam soha. Persze én vagyok a bunkó, getzi féreg….ez így igaz. Inkább vagyok féreg tetű mocskos, mint senkiházi, irigy, rosszakaró, bunkó magyar!!!!

    Én inkább leélem az életem hontalanként mintsem osztozzak itt másokkal azon, amit egyszer már leszavaztunk, hogy ne kapjanak állampolgárságot.

    Én sem kérek csak úgy hasamra ütve spanyol útlevelet… mert az még legalább nívó feletti, de egy ilyen pfff….fing fos magyar papír….??? ciki bassza meg a kutya….

    NA AZ AJÁNLAT ADDIG ÉL, MÍG LE NEM CSAP RÁ VALAKI….
    INGYEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁG TŐLEM, VALAMI ROMÁNNAK, VAGY VALAMI UKRÁNNAK….06/20-478-… 🙂

  10. csaba péter szerint:

    szerencsétlenek ….. ha tudnák , hogy mire használják őket max észak Nyam Nyam országba kérnének állampolgárságot.

  11. Tóth Kati szerint:

    Katkának mondom,ha csak azok magyarok,akik itt fizetnek adót elég kevesen lennénk.Lásd csak pl az off-shore lovagok,vagy a sok adócsaló belföldit.Egyébként grünt és a hozzá hasonló jó magyarokat kitenném egy kicsit a felvidékre magyarkodni,megtudnák milyen ott magyarként élni.Gondolom a hozzájuk hasonlók öt perc múlva visszafutnának.

  12. Katka szerint:

    Tóth Kati szerint: Fideszi szokás szerint már megint mást olvasol ki a leírtakból, mint ami benne van. Egyébként ne tegyél te ki sehová, engem nem a felvidéki élet érdekel, hanem az itthoni, ahol születtem, ahol élem az életem. Menjen az a sok fidesz-fan határon túlra, egyesüljenek a kinti magyarokkal, magyarkodjanak éjjel-nappal ott és hagyjanak végre normálisan élni a saját hazámban. Lassan a nem fideszes Magyarországon élő emberek lesznek a hibásak a kinti magyar származású emberek életkörülményeiért.
    Még egyszer mondom, a rohadt qurva életbe nem ti fideszes rohadékok mondjátok meg ki a jó magyar, vagy rossz magyar!!!!!!!!

  13. Dr. grün szerint:

    “Az MTI kérdésére, hogy érkeznek-e magyarországi résztvevők, a polgármester elmondta, hogy mindenkinek örülnek, aki eljön, de nem hívtak meg senkit. A magyar kormánynak sem küldtek meghívót, más intézményeknek vagy pártoknak sem, mert a demonstráción az erdélyi magyar közösség erejét szeretnék felmutatni.”

    Siessetek, mert utána Csepelen állampolgársági eskütétel!

    http://hetivalasz.hu/itthon/nem-irtak-senkinek-se-54019

  14. Lakó1214 szerint:

    Buta Kati!
    Akkor miért csak Erdélyben b@sszátok a rezet? Ki lehet menni a szlovákokhoz is nyálat verni, hátha az ottani magyarok is szívni fognak miattatok.
    Még azon csodálkozom, hogy a románok nem b@sztak ki benneteket, mint a macskát sz@rni.

  15. CsepeliNo1 szerint:

    Tóth Kati!
    És a Közgéphez mit szólsz?
    A Videotonhoz, a Puskás akadémiához, stb…??????

    Ezek az emberek azért kellenek nektek, mert szerencsétlenek, és azt hiszik számíthgatnak rátok. De nem, mert már ismerjük Orbán Viktort! HAZUDIK! (Nem csak reggel-délben-meg este)

    Ezek a Románok is addig kellenek neki, míg velük meg tudja nyerni a választást! De Ők sem lesznek elegen.

    ROHADT EGY BANDA VAGYTOK, AZ TÉNY!

Itt lehet hozzászólni !