Hétfőtől két hétig nem jár a HÉV

Csepel.info

HÉV

A szennyvíztisztítóhoz vezető bekötőút építési munkálatai miatt augusztus 4-től augusztus 17-ig nem fog járni a Csepeli HÉV – értesült a Csepel.info. A HÉV járatok pótlását autóbuszokkal fogják megoldani. A vágányzárat eredetileg június végére – július elejére ígérték. Az eredeti tervekben azonban nemcsak a HÉV járatainak leállítása volt, hanem a Szabadkikötő út részleges lezárása is, amelyre azonban a vágányzárról hírt adó Café PR Kft. közleménye nem tért ki.

5 hozzászólás “Hétfőtől két hétig nem jár a HÉV” bejegyzésre

 1. bejani szerint:

  De jó, hogy ezt innen kellett megtudnom!

 2. Rocky Bilbao szerint:

  Erről itt hallok először.

 3. veszett_kutya szerint:

  A HÉVen már ki van plakátolva.
  Ami szégyenletesebb, hogy a BKV honlapján a hírek közé van csak bebiggyesztve.
  A csepel nevű ablakpucolo papírban lehet volt egy nagyobb felhívás is, csak úgy látszik, egyikünk sem tartja semmi másra jónak 🙂

 4. miska72 szerint:

  Hurrá! Nem fog járni a HÉV! Jó a beszúrt kép. A tetőn hó a fák levél nélkül.
  De jó, hogy hétfón kezdek dolgozni.

 5. Lora :) szerint:

  Akkor addig HEV-potlo buszok viszik az utasokat?
  De legaläbb a budapesti tüzijätekra elkeszül. Erdekes, Japän lakossäga meghaladja a 128 millio föt, na most ott ha valamit felujitanak, azzal körülbelül 3-4 nap alatt vegeznek ja es nem holmi 10 km-es szakaszrol beszelek, hanem 300 km-röl, (Tokio össze van kötve napi jelleggel Kiotoval, azert ez eleg durva, nem?)
  Sväjc lakossäga 7 millio fö, ha valamit felujitanak tart 3-4 napig es ott körülbelül ugyanakkora szakaszok vannak a nagyobb värosokban (Bern,Zürich,Basel,Genf…)

  Elgondolkodtato, hogy akkor Magyarorszägon miröl is beszelünk? 2 het, te jo Eg!

Itt lehet hozzászólni !