“Gyurcsány a hibás”

Fidesz.hu

“Gyurcsány a hibás” néven csoportot alakít a Fidelitas, amelyhez bárki csatlakozhat – hangzott el a leállított kormányzati negyed projekt Váci úti helyszíne előtt. A sajtótájékoztató elején ismét megjelent a rendőrség.

“Postásbicikli 200 ezerért, honlap 200 millióért, autófényezés 4,5 milláért – és senki sem tudja ki a felelős? Matricát rájuk, és kiderül az igazság: Gyurcsány a hibás. Ragasszon és fényképezzen! Ma véget ér a felelőtlenség korszaka. Csatlakozzon Ön is a Gy. H. Cs. tagjaihoz, és nevezze nevén azt, aki hibás” – olvasható a http://gyurcsanyahibas.blog.hu oldalon, amelyet a Fidelitas indított csütörtökön.

Radnóti Ákos, a győri Fidelitas elnöke rámutatott: “egyértelműen kimondhatjuk, hogy a kudarcokért Gyurcsány Ferenc a hibás”. Sokakban benne van ez a gondolat, csak nem vállalják fel – tette hozzá. Utalt arra, hogy a sajtótájékoztató helyszínének megválasztása nem véletlen, hiszen a kormányzati negyed helyén a “nagy semmi” látható. Ez is a kormány egyik pazarlásának eredménye, és a legszimbolikusabb kudarca.

Kérdő Zsuzsa Fidelitas-tag kiemelte: ma már mindenki számára világos, hogy bármibe fog a kisebbségi kormány, az vagy nem sikerül, vagy nem úgy, ahogy azt tervezték, vagy pedig nem fejeződik be egyáltalán. Elmondhatjuk tehát, hogy akármit csinálnak, az kudarcba fullad, és az egész kisebbségi kormányzás kudarcok sorozatából áll. Óriási összegeket költenek felesleges kiadásokra, és közben semminek nincs felelőse – mutatott rá.

A Fidelitas ezért jövő hétfőtől elindítja azt az országos akciót, amelynek keretében kérik az embereket, hogy a “Gyurcsány a hibás” feliratú matricát ragasszák ki mindenhová, amiről úgy gondolják, nem működik jól, vagy tönkrement, “tudatosítani kell ugyanis az emberekben, hogy akármi történik az országban, azért a miniszterelnök, vagyis Gyurcsány Ferenc a felelős”.

A sajtótájékoztató előtt egy rendőr a Fidesz egyik sajtósától elkérte a személyi igazolványát, s az iránt érdeklődött, ki a “rendezvény” szervezője, s várhatóan mettől meddig tart az esemény. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője a tájékoztató megkezdése előtt az újságíróknak hangsúlyozta, közterületen vannak, ahol lehet sajtótájékoztatót tartani.

A tájékoztató befejezése után a Fidelitas két tagja egy transzparenst erősített a Ferdinánd hídhoz, amelyen a “Gyurcsány a hibás” felirat szerepel, majd elindultak, és osztogatni kezdték a matricákat.

Forrás: Fidesz.hu

14 hozzászólás ““Gyurcsány a hibás”” bejegyzésre

  1. Lexon szerint:

    “közterületen vannak, ahol lehet sajtótájékoztatót tartani” – igen, és igazoltatni is. Nem tudom, hol itt a probléma.
    Viszont transzparenst kiaggatni a Ferdinánd-hídra, na azt nem lehet(ne). Valszeg azért igazoltattak a rendôrök, hogy ha szabálysértés történik, tudják, hol keressék a felelôst. Mert azért nem Gy.F. lesz a felelôs…

  2. Bubus szerint:

    Lexon, nem ez az első eset, hogy egy ellenzéki sajtótájékoztatót megzavarnak a rendőrök. Gondolod, hogy valós lehetőség, hogy egy bűnöző tart sajtótájékoztatót a Fidesz vagy a Fidelitas nevében, miközben ott a média is, és ezéért az igazoltatásnak jogos alapja van?

    Szerintem túl kicsi az esélye, miközben ez már a második ilyen eset.

    Amúgy engem legalább tíz éve igazoltattak utoljára. Viszont azt megéltem, hogy Gyurcsány rendőrsége a Fidesz ünnepi megemlékezését beletolta a tüntetőket a nagygyűlésbe, aztán kardlapos rendőr-lovasrohammal, gázgránátokkal, gumilövedékekkel verte azt szét. Ez ma a magyar demokrácia: féloldalas, mint Gyurcsány igazságérzete.

  3. kovács ernő szerint:

    Gyurcsány a hibás abban, hogy Orbán Viktort “megverte”!

  4. Gordon szerint:

    Nyilvánvaló hogy nem véletlenük lettek a rendőrök ilyen aktívak ellenzéki politikusok, közszereplők igazoltatása terén. Csak a vak nem látja ezt – meg Lexon.

  5. miska72 szerint:

    Igen! Igen igen. Magyarország Magyarország gyere táncolj magyarország. Igen. igen igen. Feri a hibás! igen. Igen igen.Diktatúra van Magyaroszágon. Igen. Igen igen. Gazemberek vezetik az országot. Igen. Igen igen. Magyarország Magyarország gyere táncolj Magyarország. Igen. Igen igen. Tombol az országban a korrupció. IGEN. IGEN IGEN. Hozá nem értő GAZEMBEREK a hivatalokban. IGEN. IGEN IGEN. Ma ez Magyerország Magyarország gyere táncolj Magyerország. Igen. Igen Igen.

  6. Lexon szerint:

    Gordon: örülök, hogy nem tartasz vaknak… 🙂

    Egyébként szerintem is többet vegzálják a rendôrök a politikusokat. De ennek személyes okai lehetnek: többek között ôket tartják felelôsnek azért, mert az emberek között elültették az agresszió magjait, amik aztán szépen kihajtottak, és a békés tiltakozó tömeg a rendôrökre támadt. És azóta is folyamatosan “rendôrállam”, rendôrterror”, “mocskos rendôrök” a szlogen…
    Nyilván a személyes sérelmeiket nem vihetnék magukkal, hiszen nem ez a feladatuk, de ôk is emberek (olyanok, amilyenek…)
    Ha felém kockaköveket, kukákat, molotov koktélt dobálnak, én is morcos leszek kicsit…

  7. infósferi szerint:

    Ez igen. Magvas, mélyre szántó gondolatok, mint 2006-ban a “rosszabbul élünk, mint 4 éve” választási program. Annak idején, mikor meghallottam, rosszul voltam. Abban a ciklusban 800 ezer ember cserélte ki autóját 4 év alatt ,sokan új lakást vettek. Igaz, csak sejthettük,milyen áron.. na de hogy rosszabbul éltünk volna! Sok sikert a projekthez, de vajon hányan lesznek vevők rá, hogy minden balhét egy emberrel akarunk elvitetni? Akkor mások miért vették fel “szerény” bérüket?

  8. miska72 szerint:

    Tisztelt admin!

    Itt már megint valaki szórakozik. Valaki már megint visszaér más nevével. Mi ez a két egyforma cikk két különböző névvel?

  9. admin szerint:

    Valaki szórakozott.

  10. Papi szerint:

    T! kovács ernő!
    Még szerencse, hogy idéző jeleket használtál a megverni szónál. Monit köztudott nem megverte hanem elcsalta a választásokat. Ugyanis a választó emberek félreinformálása (közérdekű információk) hamisítása csalás és a BTK szerint bűntetendő cselekmény.

  11. baniko21 szerint:

    infósferi!
    Abban az említett ciklusban is, (meg az azt meglőző 15-16 éve is!)
    és azóta is valóban rosszabbúl él az átlag ember.
    Mitől élne jobban? Az egyre emelkedő élelmiszeráraktól? Az emelkedő
    rezsi költségektől?
    A kocsit pedig 800 ezer ember nyugodtan cserélhetett. A 10 millióból
    kb 1 millió nagyon jól él.
    A hozzám hasonlók csak banki kölcsön igénybevételével tudna cserélni,
    majdnem mégegyszer annyiért amennyi a tényleges ára.
    Nem csak mi az emberek vagyunk eladósodva, hanem az ország is. Úgy
    alaposan.1989ben a rendszerváltók szerint 20 milliárd adóssága volt az
    országnak (40 év alatt!), ma 180 milliárd. Közben kiprivatizálták alólunk
    a háromnegyed országot.
    Jobban élünk???

  12. Gordon szerint:

    Kovács Ernő! Emlékszel még a miniszterwelnök jelölti vitára? Arra a bizonyos (szabadon idézem): “Senki nem akar itt vizitdíjat meg napidíjat bevezetni. Elnök Úr, kérem vonja vissza.” Nos, ma már tudjuk, hogy kik vezették be a fenti állítás, kérés ellenére a vizitdíjat, meg a napidíjat. A tandíjról meg ne is beszéljünk.

  13. jani szerint:

    Én arra is emlékszem amikor gyurcsány azt mondta ” akinek nem tetszik el lehet menni ” !!!
    Ezt mondani egy miniszterelnöknek enyhén szólva pofátlanság. Juszt se megyek el, és teszek azért , hogy ilyen felhívást ne tehessen senki!!
    Minden törvényes eszközzel azon vagyok és leszek, hogy fellépjek a milliárdosokból, millimosokból álló, a vagyonukat szabad rablással szerző, most meg azt “észt osztogató” ,arogáns hatalom képviselőivel szemben.
    Aki azt akarja , hogy ne ilyen emberek vezessék az országot azokkal hajlandó vagyok összefogni, e közös cél érdekében.
    Csak közös összefogással érhető el, hogy olyanok vezessenek bennünket akik valóban értünk akarnak tenni , és dolgozni. !!!

  14. miska72 szerint:

    Tisztelt Jani

    Én is így gondolkodom, és ezért hoztam létre egy forumot az IWIW-en
    GAZEMBEREK A HIVATALOKBAN topik alatt.

Itt lehet hozzászólni !