Munkavégzések a gerincúton

Csepel.hu

A 19. héten továbbra is folyik a Corvin úti csomópontban a vasúti átjárók és a csatorna, valamint az útpálya építése. (A Weiss Manfréd út és a Kossuth Lajos utca közötti kapcsolat a gerincút rávezető ágán és a Corvin úton keresztül valósul meg.)

Az arra közlekedők számítsanak arra, hogy a Vermes Miklós utca északi oldalon továbbra is szakaszos sávlezárás van érvényben az útépítés miatt.

Épül a zajárnyékoló fal a Híd és a Kapisztrán János utca között, a Weiss Manfréd út és a Károli Gáspár utca között pedig a zöldterület rendezése zajlik és fákat ültet a kivitelező.

Szöveg és fotó: Kitzinger Adrienn – csepel.hu

4 hozzászólás “Munkavégzések a gerincúton” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    Egy kicsit más!

    “Sarkozy megbukott, Hollande az új elnök
    Az ötödik köztársaság második szocialista elnökjelöltjét választották meg az exit pollok szerint. Görögországban a szélsőséges pártok megerősödése a görög euró bukását hozhatja.”

  2. Zoli049 szerint:

    Itt az útnál csak annyi észrevétel és kérdés, hogy a már kialakított csomópontrész – vasúti pálya biztos, hogy “hullámvasút” marad, mert lerakták a szegélykövet?! 🙂

  3. Ati szerint:

    Jogos a kérdés, ezen már én is elgondolkodtam.. Igazán szuper lenne, ha így maradna…:D

  4. xy szerint:

    jól haladtak, most megint szarakodnak. vasúti betonozás május 26-ig lesz kész, utána már csak az út lehet. meg az engedélyezés…

Itt lehet hozzászólni !