300 év – 300 tábla

Csepel.hu

csepel.hu

5 hozzászólás “300 év – 300 tábla” bejegyzésre

  1. Dr. grün szerint:

    Fityeszes sakkot lehet használni, amin a kétharmad miatt kétszer annyi a sötét paraszt?!
    ))) 🙂 (((

  2. Manitu szerint:

    Szerintem ott csak egy igazi paraszt lesz. Feltéve, ha elmész.

  3. meghát.... szerint:

    Dr. grün !Emlékszem a száztáblás Csepel -Honvéd évente megrendezésre kerülő sakk mérkőzésekre.1978-ban a Pintér-Hazai nemzetközi mesterek adtak szimultánt a verseny után.Utolsóként álltam fel,és bizony gratulálniuk kellett a mestereknek.Ha elmegyek,és leesik egy gyalogom a tábláról ,elég lesz csak annyit mondanom: Manitu ugorgggyámá fel a táblára.D:D:D:

  4. Dr. grün szerint:

    meghát….!
    Bármikor, bárkinek szoktam tíz korsó sörért két bástya előnyt adni a klubomban!
    Néhány lépésen belül megver, de a zelőnyt megkapta, így a sörök a léha cimboráimat illetik, akik a fogadást elvágták és bámikor készségesen megverik a kétkedőt!
    Arról, hogy ki nyer ugyanis szó sem esett! ))) 🙂 (((

  5. "?!" szerint:

    A sakkverseny szervezőinek én egy nagyobb csepeli durranást is tudok ajánlani ennél a 300 táblás sakkgálánál!

    Csepel-Hároson rendezzenek egy 1111 táblás sakkgálát annak emlékére, hogy a hárosi területnek a Szilvafa utca, II. Rákóczi Ferenc út és Vízmű utca által határolt részén, egy Árpád apánk idejében létrejött település maradványai találhatók!

    Ez a nevezetesség pillanatnyilag hátrányt jelent Csepel-Hárosra nézve, mert a hárosi csatornázás megkezdése előtt komoly régészeti feltárásokat kell végezni, és minden a csatornázással összefüggő földmunka csak folyamatos régészeti felügyelet mellett végezhető.

    Ha a javasolt 1111 táblás sakkgálát több hónapos maratoni gálaként rendeznék meg, akkor a kivitelező dolgozói sakkozással tölthetnék az időt olyankor, amikor a régészek megállítják a kivitelezést és maguk áskálják ki az árpád-kori leleteket!

Itt lehet hozzászólni !