A Nép Szava nem a Népszava!

Sajnáljuk, hogy Szeles Gábor jegyző úr, elutasította a Fidesz által kezdeményezett Népszavazási kérdések ügyében az aláírási ívek hitelesítését. Szeretnénk, ha a Helyi Választási Iroda intézménye, mindenfajta politikai befolyástól mentesen működhetne Csepelen. Szervezetünk a továbbiakban is minden jogállami eszközt igénybe kíván venni, annak érdekében, hogy megakadályozza a Kis-Duna partjának kiárusítását, annak nem közösségi használatát!

Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért Egyesület

47 hozzászólás “A Nép Szava nem a Népszava!” bejegyzésre

  1. LB szerint:

    Most komolyan, mire számítottatok? 🙁
    Olvassátok el a hétvégi Csepel Újságot, ott az alpolgármester úr több cikkben is kifejti, mi vár a Kis-Duna partra (wellness központ, Ibiza lakópark, új ifjúsági tábor, …).

  2. jani szerint:

    Olvasni lehet a vellnesseket dicsőitő írásokat is ujabban a Csepel ujságban. Csak azt tudnám miért nem csepeli dolgokról irnak ??
    Egy Csepelen megjelenő ujságtól elvárható lenne, hogy helyi dolgokkal foglakozzon !!
    Engem nem érdekel, hogyan műküdik a gipszjakabfalvi élmény és wellness fürdő.
    Nagyon érdekelne viszont mi történik itt Csepelen, miért, és kinek az érdekében születnek olyan döntések ami a csepeli lakósok tiltakozása ellenére hoznak !
    Tudom, ahogy szokták mondani ” az álmodozás az élet megrontója”, de ennek ellenére álmodozom arról , hogy Csepelen is eljön az idő egyszer, amikor őszintén beszélnek, írnak közös dolgainkról !!!!!
    A csepel ujságban elkezdödőtt WELLNESS ügyben a “beetetés” !!!!!

  3. Bubus szerint:

    A Csepel.hu-n megint nem hír, hogy egymillió köbméter sittel nyomnak színültig egy csepeli Duna-öbölt. Pedig pl. ott lehetett volna egy újabb kikötő, ami fellendíthette volna a privát hajózást, ha már a kereskedelmi hajózáshoz kell a másik két öböl.

    Lefogadom, hogy a Csepel újság következő számában is maximum egy rövid hír jelenik meg, ahol azt is leszögezik, hogy a csepeli önkormányzatnak természetesen egy csepeli öböl szeméttel való betöméséhez semmi köze sincs. Bezzeg a wellnesshez, ahhoz igen, mert ugyebár a csepeliek érdeke, hogy a népszerű Duna parton végre ne lehessen ingyen sétálni, futni, focizni, gyerekekkel játszani.

  4. Levente szerint:

    a csepelen.hu-n sincs egy szó sem az öbölfeltöltésről. biztos nem Csepelen történik. (vagy még gondolkoznak, hogy hogyan magyarázzák meg a dolgot, hiszen a csepel.hu-ra sem tudnak mit írni erről a témáról)

  5. LB szerint:

    Népszavazás? Nem. Népzavarás!

    Helyi népszavazás kezdeményezését jelentette be néhány napja Németh Szilárd, a Fidesz-KDNP XXI. kerületi frakcióvezetője. (A kérdések) Kórház, Kis-Duna-part, Csepel-pálya. Három terület, három kérdés. És három trükk. Régiek, ócskák, de trükkök. Tetten érhetők:

    A kórház.
    Erről már szavaztak a csepeliek. A lábukkal. A legtöbben a csepeli helyett a főváros más kórházában kerestek gyógyulást, ha a megrendült egészség úgy kívánta. Az okok a lábbal szavazó csepeliek körében ismertek. A kórház a mai formájában óriási hiányt pótol.

    Kis-Duna-part.
    Itt is a lábukkal szavaztak és szavaznak a csepeliek évtizedek óta. Sétálnak, horgásznak, játszanak és uram bocsá’ szerelmeskednek. A tervezett építkezés senkit sem fog zavarni ezekben a foglalatosságokban. A wellness, magyarán a télen-nyáron teljes kikapcsolódást, felüdülést nyújtó pihenőhely miért csak az úri negyedek kiváltsága lehet? A csepelieknek is joguk van hozzá. Itt, helyben, a Csepeli strand hőforrásainak közelében, vagyis a Kis-Duna partján. Vállalkozói tőkéből és nem a csepeliek pénzéből építik majd. A fideszes riogatás, amely szerint beépítik a parti sétányt, elzárják a csepelieket a Kis-Dunától, nem több mint szimpla hazugság. Alaptalan hazugság ez még akkor is, ha ezerszer ismétli Németh Szilárd és szavalókórusa. Hazudhatják éjjel, hazudhatják nappal, hazudhatják a Duna minden hullámának hosszán a Fidesz XXI. kerületi vezérei, de akkor sem tudnak, de nem is akarnak felmutatni egyetlen bizonyítékot sem koholmányaik alátámasztására, hiszen a fejlesztést szolgáló tervek vonalai megállnak a parti sétány előtt. Bárki meggyőződhet róla a mindenki által megtekinthető tervrajzokon.

    A Csepel-pálya.
    A lelátók, ahol az ötvenes hatvanas, hetvenes években ezrek, tízezrek zúgták: Hajrá Csepel! És ahol a nyolcvanas, kilencvenes években százak kiabálták, hogy hajrá ‑ Fradi, amíg az FTC jött vendégségbe, egy évben talán kétszer. Megszűnt a Csepel Vas- és Fémművek, eltűnt a pénz, lerobbant az egész sportkomplexum. Az önkormányzat támogatása életben tartotta az intézményeket, az élsportot (olimpiai sikerek kajak-kenuban, birkózásban), de nem helyettesíthette az egykori bőkezű vállalatokat. Németh Szilárd romkertet és rezervátumot szeretne látni a Béke téren, ahol a Fidesz árnyai, agyrémei cikáznak az éji homályban. A Csepel SC Alapítvány viszont a XXI. kerületnek XXI. századi fejlődést ajánl a sportban pénzügyileg, gazdaságilag megalapozott, társadalmi vitában kialakított tervekkel.

    A Fidesz Csepel fejlődését akarja meggátolni. Ehhez kunyerálna felhatalmazást a hármas trükksorozattal, amit népszavazásnak szeretne álcázni. Németh Szilárd és szavalókórusa eddig feljelentéssekkel, jogi trükkökkel operált. Ráfizettek: megbuktak, lebuktak, elbuktak. Megtévesztő választási kampányaikkal másfél évtizede Csepelen már négyszer leszerepeltek: megbuktak, lebuktak, elbuktak. Folyamatos hazugságaikkal, a békétlenség szításával Csepelen semmire sem jutottak: megbuktak, lebuktak, elbuktak. Mint Orbán Viktor legjobb és leghűségesebbnek mutatkozó, szolga lelkű tanítványai most a népszavazás eszközéhez nyúltak. Budán azonban csak egyszer volt kutyavásár. Csepel pedig nem Buda. Itt másfél évtizede azt mondják a Fidesznek: nem oda Buda! A csepeliek jól látják most is, hogy Németh Szilárd helyi Fidesz-vezér politikai haszonlesőként, Orbán Viktoréktól bátorítva Csepelen nem népszavazást, hanem népzavarást, cirkuszt szervez.

    Szito Á. Jenő
    (SZ. Á. J.)

    http://csepelen.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=105:nepszavazas-nem-nepzavaras&catid=46:vezercikk

  6. Bubus szerint:

    Szörnyen demagóg szöveg.

  7. Levente szerint:

    mellesleg ki az a Szito Á. Jenő? – uSzító a’ Jenő?

  8. Nándi szerint:

    Én nem vagyok meglepődve a helyi MSZP hozzáállásán. Hiszen rettegnek a lakosságtól, a véleményüktől. Addig fontosak az emberek a számukra, amíg leadják a szavazatukat rájuk.

    Ez után feladatuknak már nem a csepeliek képviseletét tartják, hanem a saját céljaik megvalósítását, szerintem. És ez a saját cél alattomos, nem a közt szolgálja.

    Ezért is beszélnek ilyen lenézően a népszavazásról. Ettől rettegnek a legjobban.

    T. Csepeli MSZP!
    Tikk-takk, tikk-takk, tikk-takk KETYEG AZ ÓRA…
    Nem sokáig garázdálkodhattok már Csepelen, a demokrácia le fog söpörni titeket. Vagy elvisz a Pannon Puma.

  9. leslie szerint:

    Ha a Csepel Sc-vel kapcsolatban az alapítványnak tervei vannak, tegyék közzé: Önkormányzati faliújság, Sporttelep, sétáló utcai faliújság,stb.
    Gyűjtse össze a javaslatokat, ahogy Szito Jenő cikkében írja. Azt azonban tisztázni kéne, igaz-e a Szilárd által említett jelzálog, vagy rágalom.
    Ha ezt tényleg réterhelték az ingatlanra, nincs helye a közbeszédnek, az ügy eldőlt- a nép szava nélkül.

  10. Nagyapó szerint:

    Nagyon szép alternatívát kínálnak a csepeli polgároknak az LB által idézett sorok. Mindent le kell rohasztani, meg kell szüntetni, majd a területet OLCSÓN, viszont sok KENŐPÉNZÉRT el kell adni. Az et.-ak szerint nem kell kórház Csepelnek. Addig, míg volt kórház, – és nem tették tönkre – egy sérülés, baleset esetén irány a kórház, a kismama közel volt. Most elvérzik a sérült, míg Erzsébetre ér, vagy bemegy a rendelőbe, ahol a normál és a sürgősségi részre egy orvos van. Röntgenre már augusztus közepére elő lehet jegyezni.
    A Duna part. Mit tettek ’90 óta? Semmit. Itt is megy a lerohasztás, aztán OLCSÓN…. mint fentebb. Nem magántőke bevonás, hanem eltékozlás folyik. Nem arról van szó, hogy társadalmi megbeszélés után, a szubszidialitás elve alapján (mindenről ott döntsünk, ahol a probléma felmerül), meghatározzuk, hogy mit akarunk, majd keresünk befektetőt, hanem bagóért (kenőpénzzel) eladjuk a területet, majd bedumáljuk (megint sok pénzért), hogy ez a lehető legjobb.
    Csepel SC. Tisztelt et.-ak itt a legnagyobb hazugságuk. Pont a labdarugó EB idején írogatnak ilyen marhaságokat. Kik voltak az alapítvány tagjai, akik tönkretették az SC-t? Csupa elvtárs! Mit tett a szocialista városvezetés? Sorra csökkentette a támogatást (közben az É.-i terület elkótyavetyéléséből befolyt 9,3 milliárdból már 5 milliárd „eltűnt”. Csepelen nincs már szabad terület. Az SC területe még üresen is fontos lenne a sportoló gyerekek részére.
    Amit pedig a szocik populista, gyűlölettől csöpögő propagandája tesz (LB 6. bekezdés, itt nyilvánul meg a proletkult), az egy polgár számára elfogadhatatlan! et.-ak talán nézzék meg a népszavazás eredményét (ezért félnek a csepeli népszavazástól), vagy a fűtésszámlájukat, az élelmiszerárakat, stb. Ezt is a Fidesz-KDNP tette?

  11. Nagyapó szerint:

    megint lemaradt, pedig fontos!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  12. miska72 szerint:

    Kebves LB
    Te nem dolgozol véletlenül az Onkormányzatnál?
    Vagy csak fizetett kommunista vagy?

  13. miska72 szerint:

    Önkormanyzati MAFFIA! Gazemberek vezetik a kerületet!

  14. miska72 szerint:

    Kedves LB
    Csepeli vagy?

  15. Papi szerint:

    LB!
    Gratulálok ezt a szöveget tóth miska is írhata volna (véletlenül nem tevagy az?). Primitiv buta hazug szöveg. Tudod mit szerelmeskedj úgy, hogy kötben az építőmunkások ott állnak feleted.

  16. LB szerint:

    Tehát röviden.
    Csepeli vagyok, igaz nem tőzsgyökeres, csak egy betelepült.
    Soha nem dolgoztam sem az önkormányzatnak, sem az önkormányzatnál.
    A cikket nem én írtam, semmi közöm hozzá. Viszont tanulságosnak tartom.
    És egyáltalán nem értek egyet a benne foglaltakkal.

    És végül de nem utolsó sorban: OV-t ugyan úgy nem szívlelem mint GYF-et!

  17. Papi szerint:

    LB!
    Még egy apróság. Miért van az, hogy ha egy kerületi képviselő a salyát kerületének az érdekében fellép, rögtön ilyen buta primitív és ráadásul hazugságoktól hemzsegő szöveggel reagáltok. Az a szerencse, hogy azért a Te oldaladról is nagyon sokan egyetértenek ezzel a kezdeményezéssel mert elsősorban CSEPELI lakosok.

  18. miska72 szerint:

    Kedves LB

    Gyere le egyszer a Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért közhasznú eggyesület gyűlésére, és meglátod a mi elképzeléseinket, akkor majd tudsz választani. De addíg, míg a Csepel újsagot olvasod, adíg csak elfogult lehetsz.

  19. Kovács Ernő szerint:

    A Helyi Téma milyen újság?Csak nem a Fidesz?! miska72: aki baloldali, nem jelenti azt, hogy kommunista is! Ezt neked etetik meg a jobboldalon! Nem mindenki OV seggnyaló!

  20. LB szerint:

    Kedves miska72 és Papi!

    Higgyétek el, ma már ugyanazon az oldalon állunk!
    Valamikor az index fórumán azt írtam, hogy 2006 tavaszán GYF-et tartottam a kisebbik rossznak. Azóta beláttam, tévedtem.
    OV-t nem szerettem meg, és sokkal boldogabb lennélk, ha nem ő lenne a vezéretek. De jelenleg ő a kisebbik rossz, így keserű száj izzel ugyan, de őt kell támogatnom, ha változást szeretnék.
    Már pedig változásra szükség van!

    Még egyszer utoljára: a csepelen.hu oldalról beszúrt cikkhez semmi közöm, de annyira felháborított, hogy úgy gondoltam, másokat is meg kell ismertetnem vele.

    Egyébként boztos, hogy ezt az oldalt a helyi MSZP szerkeszti?
    Ha igen, miért van rá szükség, hisz a régi (http://csepelimszp.hu/) is működik. Vagy már MSZP-ből is kettő van???

    Az egyébként jellemző, hogy a fórum egyiken sem működik!

  21. miska72 szerint:

    kedves LB

    NEM vagyok FIDESZES. FÜGGETLEN vagyok!

  22. miska72 szerint:

    Kedves LB

    Na ott aztán sokan forumoznak.
    Klikkej a forumra.
    Na mi jöt be?
    Tisztelt Látogató!
    A Fórum működtetését technikai okok miatt, ideiglenesen felfüggesztettük
    No comment.

  23. miska72 szerint:

    Lehet, hogy mégis két MSZP van?
    Neked működik?
    Vagy csak én vagyok Kitiltva, kizárva, kiközösítve?

  24. Papi szerint:

    Uraim!
    Álljunk meg egy pillanatra! Hagyok OV és gyf-t itt nem roluk hanem rolunk csepeliekről van szó. A három kérdés nem arról szólt, hogy OV vagy gyf hanem arrol, hogy lessz-e Kis-Dunapartunk lessz-e Csepeli SC-nk lessz-e kórházunk. Tóth, és a mitugrász közjeggyző ez akarja elvenni tölünk pártállástól függetlenül. Nem az alényeg, hogy melyik oldalról nézed a világot hanem, hogy csepeli vagy-e vagy semm. LB a csepelen.hu a csepeli MSZP-é.
    Még egy megjegyzés Thürrmer (gondolom tudod ki ő) szerint ma nem OV az ország ellensége hanem gyf (ezt ő mondta nem én találtam ki).
    T. Kovács Ernő!
    Nem kell seggnyalónak lenni se pro se kontra de jó lenne kicsit oda figyelni, hogy mit mond és mit tessz gyf.

  25. Papi szerint:

    Te jóég teli vagyok helyesírási hibákkal elnézést érte.

  26. LB szerint:

    miska72!

    Én voltam az egyik technikai ok, ami miatt a fórumot “ideiglenesen” felfüggesztették! Nem tudtak mit kezdeni a hsz-eimmel. :))

  27. Hamu szerint:

    Kedves Mindenki!
    Csak gratulálni tudok a civileknek, hogy nem hátrálnak meg!
    Szerintem ez itt tényleg nem politikai oldal kérdése, hanem csepeli kérdés!
    A vitatott idézett cikkhez egy megjegyzésem lenne:
    Majd Mi (A nép) azt tudjuk! Mi szeretnénk eldönteni, hogy elmegyünk vagy nem! Természetesen igen.
    Nem kell félni tőlünk, nem kell úgy csinálni, mintha nem is lennénk!
    Érdekelnének a Kis-Duna ügyben megtekinthető tervek, mert kérem az eladási tender sincs még kiírva, hogyan is lehetnének tervek, amit meg lehet nézni? Vagy itt valami mutyi van? Pedig a civilek tüntetésén láttam a táblát:
    A Dunapart nem mutyiba készült!
    A Csepel SC sem!
    Még egy gondolat, ami foglalkoztat!
    Borka Szász Úr, Szenteczky Úr, Gulyás Úr, Balogh úrhölgy Ők is így gondolják?
    A frakció fiatalabb képviselői, akikben talán egy fikarcnyi tisztesség maradt nem hagyhatják magukat megvezetni ennyire!
    Tóth Úr , Orosz Úr, illetve Jegyző Úr akiknek már csak a ez a ciklus van, valamit tenni, kívánnak még “a nép érdekében”, mert csak Ők tudják nekünk mi a jó!
    A javunkat akarják!————–Ne adjuk!

  28. Bubus szerint:

    Sokszor nem értek egyet LB-vel, de aki valóban elolvassa a hozzászólásait, pontosan tudja, hogy nem ő a polgármester és nagy valószínűséggel nem is képviselő. Úgy kellene ám fórumozni, hogy nem csak a magunkét fújjuk.

    Amúgy az MSZP közleménye simán felkerülhetett volna ide a Csepel.info-ra, ahogy már korábban is felkerültek MSZP-s sajtóközlemények. Úgyhogy LB csak egy hibát javított ki, és mindenki megköszönheti neki. Az MSZP ezzel a demagóg szöveggel csak magát minősítette.

  29. jani szerint:

    T. Papi ! LB, Miska 72 !
    Maximálisan egyetértek avval a megállapítással, hogy “nem Gy.F. és O.V.-ról van szó, hanem rólunk csepeliekről “. Legyen bármilyen világnézete bárkinek, csak az a lényeg hogy dobogjon a csepeli szív is benne !
    El kell hinnünk, hogy csak pártállástól független összefogással védhetjük magunkat, és a csepeli érdekeket. Szerintem nagyon biztató, hogy egyre többen vagyunk ilyenek. Lehet , hogy ez egyeseknek nem tetszik és “védik a mundér becsületét”, de akkor is meg kell mutatni, hogy egyre többen vagyunk akik össze akarnak fogni Csepelért.
    Bocs’ ha valakit sértene, de van egy közmondás
    “sok lúd ….nót győz” !!!!!!
    T.Miska 72 !
    Igazad van abban, hogy el kell menni azokhoz akik valamilyen nemes csepeli ügyért küzdenek és harcolnak, mert ott valóban tiszta képet lehet kapni miről is van szó, adott kérdésben. Én egyébként szeretem első kézből hallani a dolgok állását – nem átírva, elferdítve, belemagyarázva. Bátorkodtam már az egyesületeteknél is tájékozódni.
    Egyébként minden tiszteletem azoké akik ilyen odaadóan, képesek harcolni jogaikért és a csepeli érdekekért.
    Magam részéről minden lehetséges eszközzel támogatom a csepeli érdekekért küzdőket, és erre biztatók mindenkit !!
    Fogjunk össze, mert az összefogásban rejlik az erő !!!

  30. miska72 szerint:

    Tisztelt Kovács Ernő
    A Csepel újság MSZP-s A helyi Téma meg szerintem fideszes lap.

  31. miska72 szerint:

    A Csepeliek a Zöld Kis_Dunapartért közhasznú eggyesület nevében köszönom a biztatást.

    Udvözlettel: Miska72

  32. Nándi szerint:

    A Helyi Téma szerintem nem fideszes lap. Inkább kiegyensúlyozott.

  33. Levente szerint:

    A Csepel újság szerintem nem közéleti lap. Inkább az MSZP pártújsága.

  34. Bubus szerint:

    A Csepel újság MSZP-s pártlap, és a mi pénzünkből működik. Ezért nem mindegy, hogy pártlap vagy közéleti lap. Mert közpénzből közéleti lapot kellene működtetni.

  35. Papi szerint:

    Meg kell, hogy mondjam azért én nagyon kiváncsi lennék arra, hogy miért utasította el a közjegyző a három kérdést. Mi volt az indok. Valamelyik szoci képviselő szokott ide írogatni (ami helyes) jó lenne ha eljutna odáig, hogy az indoklás nyílvánoságra kerüljön.
    miska72!
    Hidd el az önkormányzatnál nagyon sok tiszteséges becsületes ember dolgozik. Máskor ha szídod az önkormányzatot tedd hozzá, hogy csak “vezetőkről” van szó. Én nem ott dolgozom (csak azért, hogy ne legyen félre értés).

  36. miska72 szerint:

    Tisztelt PAPI
    Hidd el én velük nem találkoztam. Pedig beszéltem: Almási Enikővel,előadó Baranai Zsoltal, tereprendezés, Hegyi Judit előadó, Cserteg Imre irodavezető, Farkas Ferencnével, irodavezető helyettes, Szopoczi Gyula birtokvédelem, Tóth Mihály Polgármester, Dr Szeles Gábor jegyző,
    Dr. Avarkeszi Dezső képviselő! Jogi tanácsok: Mindenkinek szüksége lehet ügyvédre című megbeszélésen.
    Közighivatal: Dr. szűcs Pálné Építésfelügyelet, Horváth Mariann építésfelügyelet, Dr. Nagy Atilla Építés Felügyelet, Dr. Dániel Károly építés Felügyelet, Fóti Péter Építés Felügyelet.
    Írtam Lampert Mónika Önkormányzati Miniszternek is! (Nem most akkor még hatalmon volt!)
    Írtam Gyurcsány Ferenc Miniszterelnöknek is!
    ÍrtamDr. Gyenesei Istvan Miniszternek is!
    helyette Krupla József válaszolt!
    Írtam Dr Kiss Irén cimzetes jegyzőnek mert közben kizárás miatt oda került az ügy!
    Még több név is van! Felsorolni is nehéz. Ezeknek a nevenek köze van az ügyemgez.
    A jéheaegy a szomszédom: Bégány Sándor és neje aki a lavinát elindította!
    Na akkor szerinted ki a becsületes?

  37. miska72 szerint:

    Tisztelt PAPI

    Szerinte mi ez ha nem BÜNSZERVEZET?

  38. admin szerint:

    Kedves Miska!

    Időnként nagyon durva jelzőket adsz embereknek. Ez akkor is túlzás, ha egyébként a vitáidban igazad van. Arra kérünk, hogy véleményt inkább, jelzőket sokkal kevésbé írjál!

  39. miska72 szerint:

    Kedves admin

    Akinek nem inge, ne vegye magára. De ezeknek hiába ír az ember bár mit, mert vastag bőr van az arcukon. Azért nem azt írtam, hogy a pofájukon, mert nem akartam a lovat megsérteni.

  40. miska72 szerint:

    Egyébként ha az Önkormányzati dolgozonak, akit minősítek, nem tettszik a minősítés, mehet bíróságra! Állok elébe. Én kértem és követelltem, hogy ha nem nekem adnak igazat jelentsenek fel a bíróságon! Hamis adatszolgáltatás, hatóság félrevezetése stb miatt. Ez nem történt meg! Hogy egy klasszikustidézzek (Cserteg Imre építési osztály vezető) Csek a fogalmazásig jutottak el vagy még addíg se.

  41. LB szerint:

    Az indoklás elolvasható a múlt heti Csepel Újságban.

  42. miska72 szerint:

    Igen Igen:

  43. Papi szerint:

    T LB!
    Köszönöm az információkat de nagyon elkeserít az a hozzáállás amit Csepel közjegyzője képvisel. Gyakorlatilag kiforgatta rosszindulatúan félre magyarázta a három kérdést. Iddáig akikkel beszéltem mindenki megértette a kérdéseket (még baloldali emberek is). Igaz ezek mind CSEPELI egyszerű emberek voltak (lehet, hogy az értelmi színtjük magasabb mint a csepeli közjegyző-é?). Az első (sportegyesület) kérdésnél ami nem zárja ki a változtatást de csak sport létesítmények kapcsolatban lehet változtatni már félre magyaráza rossz indulatúan a kérdést. Ugyan így folytatja a kórházzal és a kisdunapart-tal kapcsolatban is a kérdések félremagyarázását.
    Most elöszőr szégyelem, hogy csepeli vagyok. Ahol ilyen rosszindulatú, emberekkel nem törödő polgármesterünk és közjegyzőnk van.
    Kiváncsi leszek tisztelt LB, hogy a Fővárosi Bíróság mit fog mondani.
    Tisztelettel Papi.

  44. miska72 szerint:

    Tisztelt Papi

    Hidd el az értelmi szintjükkel van a probléma. Vagy KORRUPTAK? Vagy nem értenek a munkájához?
    Ha az értelmi szintel van a probléma, akkor mit keresnek szellemi ogyatékosok a hivatalban?
    Ha KORRUPTAK, lelehet ülni a 3 évet a sitten.
    Ha nem ért a munkájához, fel kll állni az asztaltól. és át kell adni a helyet másnak!

  45. kisduna-album szerint:

    Kedves Szito Á. Jenő!

    Tégy meg egy apró dolgot!
    Saját magad bizonyosodj meg róla, hazudik-e Szilárd!?
    Hívd fel az Efefántot, és nagyon komoly szándékú potenciális vevőként tégy fel kérdéseket!

    Majd kibújik a szög a zsákból! 🙁

  46. matyi szerint:

    Mint vevö ,én felhivtam az Elefántot,és igen lezárva lesz a sétány , vigyek 500050Ft- kezelési költség 10% kát ! és választhatok lakást magamnak
    AND u ton nagyon szépen felvezeték a dolgokat ! garázs ,örszolgálat, persze nem lesz a sétányon az ott lakoknak helyük ,mert lekeritik!!!
    Nos csak mint eszt kiváncsiságbol csináltam meg ! arol nem beszéltek ,hogy birosági per alat miért is árusitják a lakásokat???
    szoval ne adja az isten ,hogy beépitsék,mert nekünk nem lesz hol eltölteni szabadidönket,sem gyermekeinknek ,ha netán ott hangoskodnának ,foci közben ! mert eleszünk onnan hajtva!!!!! IGEN Védjükmeg ami a mienk !!
    ja és valamelyik Tv adon hallgattam ,hogy egy képviselö ugy nyilatkozot,hogy nincs bemérve ,hogy gyogyviznek felelnemeg a A csepeli StRAND ,gyogy vize!!!!!!:( Ilyen hülyeséget !!!!!!
    Van még ki hisz nekik :(((((Ezek után én kész INFARTUS!!!!!
    UT: azota is nagy szeretettel hivogat az elado,hogy igyekezek mert aligvan már üres lakás!!!! Távozom Csepelröl itt születtem ,de ami itt folyik azt énmár nem birom !!A hely önk-ban lekezelik az embert , jegyzö i hivatalrol nem is tudnék szép szavakat irni !:( Továbra is szeretném védeni ami a CSEPELI lakosokat megilet!!!! ,MINDEN Megmozduláson OTT leszek!! mint edig is!!!!!HAJRÁ CSEPEL SZIGET !!!! HAJRÁ CSEPELI LAKOSOK!!!!
    (bocs a hibákért ) DE INFARTUSOM MIAT ÉS ELKESEREDÉSEMBEN !!MÁR IRNI SEM TUDOK!

Itt lehet hozzászólni !