Hunvald jogállamot követelt

Képviselő Funky

Fórumot tartott szerdán Hunvald György, a kerület volt szocialista polgármestere.

A Dob utcai Piros Pont nevű irodában hat órakor kezdődött a rendezvény. Hunvald mellett a kerület másik volt szocialista polgármestere, Szabó Zoltán is a rendezvény meghívottja volt. Németh Péter, a Népszava főszerkesztője vezette a beszélgetést. A rendezvény Vissza a jogállamot! címmel futott.

Hunvald Györgyöt hosszú per után február 24-én ítélték másfél év börtönbüntetésre hivatali visszaélés és magánokirathamisítás miatt, de mivel már két és fél évet előzetes letartóztatásban töltött, ezért szabadlábon van. Ugyanebben a perben Szabó Zoltán felbújtóként elkövetett hivatali visszaélésért és hűtlen kezelésért hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Hunvald az ítélet után azt mondta, hogy nem kíván visszatérni a politikába. Szabó Zoltán a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció elnökségének tagja.

A fórumot a Dob Köztársaság nevű civil szervezet szervezte, amely a Facebookon így definiálja magát: “Egy olyan civil csoportot alakítottunk, melynek az a célja, hogy nyilvánosságot biztosítson a demokrácia, a köztársaság, a sajtószabadság szószólóinak.” Eddigi vendégeik között volt Gyurcsány Ferenc, Kertész Ákos, Árok Kornél, Ripp Zoltán, Böcskei Balázs, Fleck Zoltán, Hunvald György, Hegedűs D. Géza, Vásárhelyi Mária, Gerendás Péter, Kulka János, Iványi Gábor, Donáth László, Tétényi Éva.

Forrás: Képviselő Funky

16 hozzászólás “Hunvald jogállamot követelt” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    Úgy együtt ahogyan vannak, szánalmasak. Ezeknek már nincsen se Istenük, se Hazájuk, se Anyjuk, se Apjuk, se gyermekeik? Csak gazemberségeik által tökélyre emelt, hazugságaikkal megszerzett zsákmányszerző műveletek. Hajrá MO.

  2. Bugi szerint:

    Szégyen. De a csepeli elvtársaik is.

  3. Manitu szerint:

    Ha börtönfórum lett volna, most csak mosolyognék. Így viszont én is azt gondolom, hogy nincs jogállam Magyarországon. Hunvald, Szabó, és a csepeli bűnbanda szabad. Csak a mazsolák, a Deme-félék ülnek.

  4. Tóth Mária szerint:

    Nekik csak akkor van jogállam, ha ők vannak hatalmon. Nem férnek hozzá a mézes bödönhöz, ezért rögtön fasisztáznak! csak a pénz, az az ő Istenük!

  5. jól értesült szerint:

    A kurva anyjukat!

  6. piedone szerint:

    A bőr hüljön rájuk!!!
    És azokra is,akik e égbekiáltó pofátlan lenyúlások felett szemet hunynak,büntetlenül hagyják… Igazságot a Népnek!Bünhődjenek már!!!
    FIDESZ !!! Mikor teljesititek a választási igéreteket? Soha napján? Vagy kutya a kutyát….?

  7. "?!" szerint:

    Micsoda remek népbíróságokat lehetne az előttem hozzászólókból felállítani!

    Ilyen törvényt nem ismerő vérszomjas alakok ítélkeztek a rákosi-rendszer és a kádár-rendszer vérbíróságaiban is!

    Ha ezek ülnének ma a bírói székekben naponta tucatjával hoznák meg az ítéleteket, mert azzal kezdenék vizsgálatot, hogy a fideszes, vagy az mszp-s oldalhoz sorolható a vádlott.
    Ha fideszes, vagy fidesz-szimpatizáns akkor távozhat.
    Ha mszp-s, vagy mszp-szimpatizáns, akkor bűnös.
    A büntetése pedig, ha csak szimpatizáns, akkor vagyonelkobzás és öt év, ha mszp-s akkor vagyonelkobzás és kötél.

    Ezek úgy felgyorsítanák a bírósági munkát, hogy 24 órás előzetes fogvatartásra sem lenne szükség, ezért javasolni is fogom Szájernénak, hogy vegye be ezeket a rendkívüli bírói tehetséggel megáldott vérszomjas alakokat a kúriába.

  8. Manitu szerint:

    Indulj tüntetni ezekért a tolvajokért. Írj egy ?! jelet a tábládra, akkor biztosan felismerünk, és személyesen is el tudunk irányítani egy elmeorvoshoz.

  9. robi szerint:

    Nem véletlenül nagy az arcuk a címszereplőknek.

    Az primitív vádak összedőltek, a vádlók jól leégtek.
    Nekünk, kívülállóknak maradnak a feltételezések.
    Tán soha nem tudjuk meg az igazságot.

  10. csaba péter szerint:

    Manitukám , ha a Fdeszes királyi bíróság sem tud ennél többet kihozni az ügyből akkor csak van valami abban , hogy nem történt ennél több ? nem ?

  11. GONDOLKODÓ! szerint:

    Nálad vérszomjasabb Csepelen nem létezik! Úgy nevelkedtél! Azzá lettél!

  12. "?!" szerint:

    Kedves “Manitu”!

    A jogállamra az a jellemző, hogy az állampolgárok tiszteletben tartják a törvényeket és csak az indiánbélgázzal töltött agyú dilettáns alakok kérdőjelezik meg a jogállamiságot csak azért, mert egyes bírósági ítéletek nem szájízük szerint alakultak.

    Ami a tüntetési javaslatodat illeti, azt tartsd meg magadnak, egyrészt azért, mert én nem tüntetek egyik bírósági ítélet ellen sem, másrészt azért, a jelek szerint neked van szükséged sürgős elmeorvosi ápolásra.

  13. "?!" szerint:

    Kedves “GONDOLKODÓ”!

    Köszönöm, hogy annyira felértékelted a személyemet, hogy engem Csepelen a legvérszomjasabbnak minősítettél, de ki kell, hogy ábrándítsalak ebből a hitedből, mert annak ellenére, hogy én a lőfegyver nélküli csendes gyilkolásra is alaposan ki lettem képezve, még soha nem követeltem bírói ítélet nélküli vagyonelkobzást vagy bebörtönzést senkivel szemben, és különösen nem követeltem senkinek a felkötését.

    Az én hozzáállásom annyira ellentétben áll, az itt hőbörgő vérszomjas figurák önbíráskodásra hajlamos hozzáállásával, hogy ha például Téged, vagy más gazembert, valakik bírósági ítélet nélkül fel akarnának kötni, akkor én a felakasztásodat a testi épségem, és akár az életem kockáztatásával is igyekeznék megakadályozni, mert a bírósági ítéletig – pártállástól függetlenül – mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

    Érted “GONDOLKODÓ”? Ha nem érted, akkor gondolkodj el a fentieken!

  14. GONDOLKODÓ! szerint:

    Fogd vissza magad! A múltkor már írtam figyelmeztetésül, ha nem használ, szivárogtatok!
    BETLI, REBETLI!!! Érted?
    Addig is üdvözlöm a közös ismerőseinket is!

  15. "?!" szerint:

    Ne ijesztgess kedves “GONDOLKODÓ”, mert még meg találok ijedni, és ijedtemben kijátszom a REBETLI-vel szemben a REDURTMARS lapjaimat is!

    Már korábban is írtam, hogy akik tényezőnek számítanak a Csepeli Fideszben azok pontosan tudják, hogy ki fórumoz “?!” nick néven, és mivel nekem nincs takargatni valóm, annak sincs jelentősége ha nyilvánosságra hozzátok, hogy ki vagyok.

    A véleményem akkor sem fog megváltozni, mert szerintem a kétszer kettő akkor is négy, ha néhány hazug ember azt akarja elhitetni, hogy az bizony öt!

Itt lehet hozzászólni !