Bűn- és baleset-megelőzési fórum

Rendőrségi sajtótájékoztató Csepelen

Csepp TV

2011 december 2-án délelőtt a csepeli oktatási-nevelési intézményeknek — a kerületben levő bölcsődék, óvodák, valamint általános és középiskolai vezetők részére tartottak bűn- és baleset-megelőzési fórumot a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A sajtótájékoztatót tartott dr. Tóth Tamás rendőr-dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya és Németh Szilárd, Csepel polgármestere.

9 hozzászólás “Bűn- és baleset-megelőzési fórum” bejegyzésre

  1. Lakó1214 szerint:

    Pótcselekvés, lerágott gumicsont és üres beszéd, mert az elhangzottakról már hallhattunk és olvashattunk. De itt volt a főkapitány? Hurrá! 🙂

  2. Királyerdei szerint:

    Vesztegetés miatt indult eljárás a fővárosban négy közterület-felügyelő ellen, akik egy építőipari vállalkozásnál tartottak ellenőrzést, és 20 ezer forintot kértek, hogy ne szabjanak ki büntetést – közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

    A rendőrség szerint a gyanúsítottak azért, hogy az ellenőrzést ne szabályosan folytassák le, illetve, hogy az esetleges büntetés kiszabásától eltekintsenek, a vállalkozás képviselőjétől legalább 20 ezer forintot kértek.

    A vállalkozás vezetője jelezte, hogy készpénzzel nem rendelkezik, illetve, hogy a feletteseivel meg kell beszélnie ezt, így a pénz átadására új időpontot kért.

    A cég képviselői a bűncselekményt a kerületi kapitányságon azonnal bejelentették. Az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi főosztálya vette át.

    A közterület-felügyelőkkel megbeszélt időpontra rendőri akciót szerveztek, így november 24-én, a pénzátadást követően a gyanúsítottakat a helyszínen elfogták, a pénzt lefoglalták.

    A nyomozás folyamatban van, az ügy gyanúsítottjai szabadlábon védekeznek.

    MTI

  3. Zsonyo szerint:

    Ez nem rendőrségi sajtótájékoztató volt, hanem Németh Szilárd propaganda filmje, melyhez asszisztált a Bp rendőrkapitány! A hat és fél perces filmen két és fél percet beszélt a rendőr (de akkor se mondott semmit) és négy percet a partnere, amit kemény bólogatással honorált a kapitány! Már itt tartunk?!

  4. Jeniszej szerint:

    Súlyos támadás ért egy közterület-felügyelőt

    2011. november 29.
    A 167/E jelű buszról le kellett szállítani egy nőt, mert nem volt érvényes jegye illetve bérlete és a személyazonosságát sem fedte fel. A megállóban folytatódott az illető személyazonosságának megállapítása, amikor egy teljesen ismeretlen férfi a közeli biliárd szalonból kijőve, beleszólt az intézkedésbe. Majd tettlegességre kerül sor, melynek során a közterület-felügyelő olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudott lábra állni. A jegy nélkül utazó nő eközben eltűnt a helyszínről. Az eset a reggeli órákban történt

  5. Jeniszej szerint:

    Budapest Főváros Közterület-felügyelete

    2011. december 1.
    A Fővárosi Közgyűlés tegnapi döntése nyomán január elsejétől új nevet visel a Fővárosi Közterület-felügyelet. Az Illatos úti Ebrendészeti telepet pedig ezentúl Budapest Főváros Közterület-felügyelete Állategészségügyi Szolgálatának nevezik majd.
    😀
    Sintérek lettek?

  6. ebihal szerint:

    Sokat nem mondtak az biztos. Ami viszont feltűnt, hogy a Szilárd Szabadkikötő
    utat mondott. Úgy látszik az ő szája sem áll a Weiss Manfredre.

  7. Jeniszej szerint:

    Fater büszke a polgármesterünkre!
    Őrzi a hagyományokat az utca nevek vonatkozásában.
    Ez így helyes!- “bólogat” a Fater is. 🙂

  8. Zoli049 szerint:

    Ez egy épületes nemtommi mi volt! 😀

Itt lehet hozzászólni !