Átadták az Euroform új gyárát, az Unió százmillió forinttal járult hozzá

OrientPress

Elkészült az Euroform Szerszámgyártó Kft. üzemcsarnokkal egybeépített új irodaháza Csepelen. Az összesen 560 millió forintos költségvetésű beruházást az Európai Unió százmillió forinttal támogatta.

A cég ügyvezetője, Stefan Wolf elmondta, ezzel ki tudják majd elégíteni az 1993-ban alakult, dinamikusan fejlődő magyar vállalat következő öt-tíz évben várható, növekvő helyigényét.

Az új épületet egy elhagyott iparterületen emelték, tehát a zöldmezős beruházás jelentős környezeti rehabilitációval is együtt járt. Emellett jelentős közműfejlesztést, öntözőrendszer kiépítését és parkosítási munkát is végeztek.

Az Euroform az új csarnok révén 103 főre növelte dolgozóinak létszámát, miközben a munkakörülményeket is látványosan javították.

A korszerű üzemcsarnokban a jobb feltételeknek köszönhetően a hatékonyság, míg egy új berendezés üzembeállításával a gyártókapacitás is bővült, a cég reményei szerint ezek már rövid távon az árbevétel növekedését eredményezik.

orientpress.hu

4 hozzászólás “Átadták az Euroform új gyárát, az Unió százmillió forinttal járult hozzá” bejegyzésre

  1. Perspektíva? szerint:

    Az új munkahelyek teremtése, már az egykoron szorgos, dolgos csepelieknek sem jelentenek manapság szinte semmit sem! Inkább írogatnak -nem is ritkán- mindenféle, semmitmondó csacskaságokról, még nagyobb csacskaságokat.

  2. Lakó1214 szerint:

    Nem lehet, hogy azért nem jelent ez a hír semmit, sokaknak, mert csepp a tengerben az a 103 fő?
    Amennyiben hetente olvasnánk illyeneket, akkor más lenne a hozzáállás?
    Valamit ígértek kormányék, de parasztvakításnak jó volt, másnek nem.

  3. aggódó szerint:

    A szörnyű diktatúrában a jó szakmunkások bérének volt vásárlóereje.
    Ma a kétkezi munkások zöme minimálbérért dolgozik.
    Nem mindegy neki, hol veszi fel a minimálbért?

  4. Lakó1214 szerint:

    aggódó!

    Igazad van!

    Csak mindjárt itt vannak a szócsövek, hogy a többit meg zsebbe. Biztos sok ilyen hely akad, nem tudom, de akkor kapjon összesen 100-at a melós, de jó neki, nem lesz nyugdíja, táppénze, stb. De a melós tehet erről, nem a kizsákmányolója? Ez legyen multi, vagy a nagy magyar vállalkozás.

Itt lehet hozzászólni !