Kiúttalanság

Hír TV, Célpont

Kiúttalanság
Bangladeshi modellre kalapoztak a szuperbankárok. Brüsszel tejelt, a magyar kormány bekeményített. A mélyszegényekhez csak fillérek potyogtak. Célpontban a szocpolitika és a cigánykölcsön.

A shortolás tábornokai
Matolcsy György azt üzente: elfogyott az ötlete. Spekuláns kartácstűz, őszi brókerhadjárat. Kik verik le a magyar szabadságharcot? Az IMF seregei átlépték a határt. Gerillaháború vagy fegyverletétel? Célpontban a tőkepiac zsoldosai és a shortolás tábornokai.

28 hozzászólás “Kiúttalanság” bejegyzésre

  1. lb szerint:

    Az ősi magyar csellel élt a kormány?
    2011. november 27. | 06:06

    Bár a kormány a múlt heti rögtönzött IMF-bejelentéssel mindenképpen el akarta kerülni az ország hitelminősítésének bóvli kategóriába rontását, ez mégsem sikerült, a Moody’s ugyanis még az érdemi EU/IMF-tárgyalások elindulása előtt lépett. Több jel is arra utal, hogy egyelőre kérdéses: mennyire gondolta komolyan a kormány az IMF-megállapodást. Lehet, hogy ennek belengetése bizonyos ügyek elintézése miatt az időnyerést szolgálta, azaz az ősrégi magyar csel alapján csak színlelt megfutamodás volt, amelyet a támadás követ. Utóbbi is előjött, legalábbis kommunikációs szinten, hiszen a kormány spekulációs támadásnak értékeli a forint gyengülését, illetve a leminősítést és nemzetbiztonsági vizsgálatot kezdett a támadás felelőseinek beazonosítására. Közben továbbra is sok a kérdőjel, hogy mikorra és milyen feltételek elfogadása mellett születik majd a kormányzati kommunikáció szerinti biztosítási megállapodás, valójában hitelkeret. Egyre inkább az is kérdéses, hogy túl tudja-e élni a mostani, egyre csak mélyülő válságot az eurózóna.

    Bokros: Ez teljességgel értelmetlen

    Index
    2011. november 27., vasárnap 07:58 |
    |

    Tízpontos javaslatot készített a gazdasági összeomlás elkerülésére és a gazdasági-társadalmi felemelkedés lehetőségének megteremtésére Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, írja a Vasárnapi Hírek. Bokrosnak, az ő 1995-ös stabilizációs csomagjának köszönhető, hogy az ország a bóvliból a befektetésre ajánlott kategóriába került a hitelminősítőknél tizenöt évvel ezelőtt.

    http://www.portfolio.hu/gazdasag/az_osi_magyar_csellel_elt_a_kormany.159059.html

    Bokros szerint nem azzal kell foglalkozni, ortodox-e vagy sem a Matolcsy-féle gazdaságpolitika, elég azt látni: az egyszerűen irracionális; a miniszter „teljeséggel értelmetlen” gazdasági irányvonalat képvisel. MIvel Bokros szerint minden ésszerű gazdaságpolitika szenvedést okoz a társadalomnak, nagyon fontos, hogy áldozatot csak értelmes és fontos célok érdekében kelljen vállalni. A mostani gazdaságpolitika viszont értelmetlen célok érdekében kért áldozatvállalást, okozott szenvedést.
    A volt pénzügyminiszter tízpontos javaslatában szerepel az, hogy új költségvetést kell készíteni, be kell vezetni a háromkulcsos (10-20-30 százalékos) szja-t „úgy, hogy a legszegényebbek adójóváírás nélkül se járjanak rosszabbul”. Kétkulcsos áfát vezetne be, megszüntetné a különadókat és az szja-ban a gyerekkedvezményt, de megteremtené az ingatlanadót, egészségügyi és ésszerű nyugdíjreformot javasol. A tizedik pontja úgy szól: bocsánatot kell kérni a magyar társadalomtól az értelmetlen szenvedésekért.
    http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/27/bokros_ez_teljesseggel_ertelmetlen/

  2. csapajev szerint:

    Az ötletek közül vajon mennyi volt jó? Az állam adósság már több, mint másfél évvel ezelőtt! Nyiladozik a macskák szeme???

  3. Katka szerint:

    Elbaszták az emberektől elrabolt 3000 milliárd manyup pénzeket. Az államadósság meg magasabb, mint valaha volt. A lényeg, hogy Orbán elvtárs 500ezerrel többet vihet haza havonta. Dögöljenek meg!

  4. nagyapó szerint:

    Ritka bunkó ez a Katka, amellett buta, Igazi komcsi.
    csapajev szerint viszont az lenne az igazi, ha nem a bankok, a multik,a csaló szoci magánpénztárak fizessenek, hanem az alkalmazottak, a nyugdíjasok, a dolgozó rétegek.
    Viszont, amennyivel romlik a forint, annál nyereségesebb a kádkő! Ezért kiabálnak a szocik.

    Ceterum censeo…..A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtjlik a kezét lop

  5. ebihal szerint:

    Nagyapó! Az a baj, hogy Katkának az utolsó mondat kivételével igaza van ! Sőt, ha jól belegondol a Szilárdka is jobban járt bő 200-zal.

  6. Nemmondommeg szerint:

    nagyapó
    Ne komcsizzál már mindenkit le és ne bunkózzál le ha a erkölcsileg megbukott O.V.-ról tényt írnak le.
    Elkú**ták nem kicsit nagyon csak be sem vallják.
    Hamarosan becsöcsöl az ország ez nem kétséges, de a fontos hogy a felső vezetők többet vihetnek haza és kiszállhatnak a hitelükből.
    Lesz ez még így se. Nehogy majd a saját szavazóik kérjék számon.

  7. lolka szerint:

    nagyapó szerint:
    2011. november 27., vasárnap – 17:21
    -Kedves jó öreg “nagyapó” magának itt nem az a dolga, hogy mások véleményét fikázza. Az adott témához írja le a saját egyéni kis véleményét, aztán ha akarja valaki elolvassa, ha nem nem olvassa…ez itt ilyen egyszerű. Ha már egyszer a “nagyapó” nevet használja próbáljon meg olyan bölcsen is viselkedni ill. írni, mert könnyen meg lehet itt a bunkó jelzőt kapni, mint egyesek régebben megkapták…

  8. kiskovi szerint:

    nagyapó : Önnek kellene annyi eszének lennie, hogy felfogja a körülötte zajló történéseket. Elhiszem, hogy mindenkit meglehet venni. Önt mennyiért vették meg? Ha nem megvásárolták akkor, azt nem értem, hogy a való életben az Önhöz hasonló ostoba emberek hova bújnak, mert a kő fideszes kollégáim – de még nem beoltottak – is rájöttek, hogy ez egy újabb bukás. Igaz tudnak gondolkodni.

    Továbbá elhiszem, hogy életében még nem kellett tisztességes munkát végeznie, de ezt a lehetőséget hagyja meg másoknak, hogy eldönthessék. Én csak annyit kérek, hogy legközelebb ne menjen szavazni, mert az ilyen ostoba/lefizetett emberek miatt, mint Ön, tart itt ez az ország.

  9. TI szerint:

    Egyetértek Nagyapóval!
    A vörös, a kis moslék agyával fel sem fogja, hogy miről van szó. Nekik az tetszik ha mások seggét kinyalhatják csak legyen elég fenék.

  10. grün szerint:

    nagyapó!
    A magyar szív?!
    Csak szív, csak szív mint a torkos borz! 🙂

  11. Lakó1214 szerint:

    “nemzetbiztonsági vizsgálatot kezdett a támadás felelőseinek beazonosítására”

    Megint Gyurcsány lesz??? 🙂

    Shortolás? 🙂 Istenem, ha adva van, akkor ezt ki is kell használni, akinek van egy kis aprója, máris neki lehet ugrani, pénzt csinálni. Ebben egyelőre semmi törvénytelen!

  12. csaba péter szerint:

    Nagyapó az a baj hogy ezt a fröcsögést már te sem hiszed el amit itt össze komcsizol.

  13. csaba péter szerint:

    És ha önkormányzati képviselő is vagy szégyelheted magad

  14. csaba péter szerint:

    Rosszabb vagy a vérgeci komcsiknál.

  15. Lakó1214 szerint:

    Nagyapó képviselő?
    Be ne kajáljd! Egy elmebeteg.

  16. Nemmondommeg szerint:

    Lakó1214
    Elég sok képviselő jár ide hazudozni, mivel munkájuk nem sok van hát ide is feljönnek mert a vérükben van a hazudozás, akár csak vörös elődjeiknek. Mára bebizonyosodott, hogy semmivel nem különbek.

  17. Lakó1214 szerint:

    Biztos, hogy nem különbek, ez tény, sőt! Még a nagyarc intézménye erősen rajtuk van, csak az okát nem látom, nem érzem.
    ha ez a zember képviselő, akkor nem tudom ki lehet, de nem is akarok itt “IRL”-ezni, de valami iskolázatlan bunkó benyomását kelti. Igaz a neten, arc nélkül ezt lehet, de arccal is, ld.: Deutsch Tamás

  18. Vátesz szerint:

    Orbán Viktor, Kövér László, Lázár János, Meggyes Tamás, Németh Szilárd: van bennük valami közös, egyformán gátlástalanok! Felmarkolják a plusz százezreket, a rokkantakat meg belehajszolják az öngyilkosságba! A 80% alattiak III-dik csoportú rokkantnak számítanak, nekik megvonják a nyugdíjukat, helyette egységes 57ezer összegű rehabilitációs járadékot állapítanak meg amiből még adózni is kell. Ami marad elég a rezsire, viszont élelmiszerre és gyógyszerre nem marad semmi. Az ördögök lakmározzanak a pokolban a csontjaitokon!

  19. nagyapó szerint:

    Mélyen elgondolkodom a magvas, mélyenszántó véleményeken. Ilyen filozófiai “magasságokba” nem tudok felemelkedni. Ennyi hazugságot Mesterházi, Török, Horváth, stb. et.-ak sem tudtak összelapátolni, így ezt a vitát feladom. Vitázni csak érvekkel lehet.

    Az ország érdekében és nem ellene kell tevékenykedni!

    Ceterum censeo…..A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop

  20. Lakó1214 szerint:

    Van ahol van kiút!

    “Milliós jutalmakat osztanak a médiahatóságnál”

    http://index.hu/belfold/2011/11/27/1_2_millio_az_atlagjutalom_az_nmhh-nal/

  21. Vátesz szerint:

    Lakó1214! Gordon, Manitu, meg a többi fideszes bérkommentelő sürgősen “aludni megy”, ha olyan hozzászólással találkoznak, amire nem tudnak válaszolni. Másnap aztán más témához szólnak hozzá. Lásd tegnap:
    http://csepel.info/?p=17033#comment-107852 “„Vörös Csepel” – könyv a visszaélésekről”
    Vátesz szerint:
    2011. november 26., szombat – 23:19
    Ugyanez lesz az eljárás a maiakhoz is:
    http://csepel.info/?p=17034#comment-107975 “Jövőre kétszázezer ember kaphat munkát”
    Vátesz szerint:
    2011. november 27., vasárnap – 22:14

  22. Lakó1214 szerint:

    Vátesz!
    Mit értettél Te félre? 🙂

  23. Manitu szerint:

    Vátesz, ha van itt bérkommentelő, akkor bevallottan te vagy az. Te ugyanis bevallottan azért szidod a Fideszt, mert egy állítólagos 2002-es ötletedért, ami be se vált, nem fizetnek neked apanázst a csepeli adófizetők pénzéből.

    Az erkölcsi alapod a nulla.

  24. Vátesz szerint:

    Be sem vált? Ugyan, attól visszhangzott az ország, a Fidesz meg abból élt két és fél évig, mert nem volt semmi mondanivalója!
    Az eszes parasztgyerek 2002. április 9-én 15:55-kor elküldte ama nevezetes gázár-kampányötletét faxon a Fidesz Lendvay utcai székházába. Orbán este 7-kor a TF-en már azzal kampányolt. Innentől mindenkinek ismerős a történet, a két hataloméhes társaság, a mögöttük álló pénzéhes klientúrákkal, eszeveszett ígérgetésbe kezdtek. Ez döntötte romba Magyarországot!
    Az eszes parasztgyerek köszöni jól van, s közli túléli mindkét társaság kormányzását. A nép meg élvezze, hogy ilyen silány társaságokat hatalomba szavazott!

  25. Manitu szerint:

    2002-től melyik párt volt hatalmon te nagyon hülye parasztgyerek?

    A hisztériás kukkoló parasztgyerek sértődötten veri magát a földhöz kilenc éve. Ilyet normális ember nem tesz.

  26. Vátesz szerint:

    Ahogy nem volt mondanivalója a Fidesznek 2002-ben, mert hogy a kampányban nem mondott semmit, gondolván ítéljenek az emberek az eltelt négy évből. Így aztán jól pofára estek az első fordulóban! Ha Vátesz ki nem kaparja őket a szarból a gázár-kampányötletével, a második fordulóban is vesztettek volna. Nemhiába kérdezte meg 2002. április 11-én csütörtökön Lendvay Ildikó a Németh Zsolttal folytatott tv-vitájában, hogy honnan szedték ezt a gázárkérdést, s miért nem volt ez téma a választás előtti pénteki Orbán-Medgyessy vitán. Persze hogy nem volt, hiszen a Fideszben nincsenek eszes parasztgyerekek, csak suttyó jogászok, akik az egyetemről rögtön a parlamentbe kerültek, még ügyvédbojtárok sem voltak, csak KISZ-titkárok. Meg birkózó segédtanítók. Az MSZP kormányra kerülése után a Fidesz is megszavazta a jóléti törvényeket, más mondanivalója meg a gázáron kívül két és félévig nem volt.
    Magyarország problémája, hogy jogászon, közgazdán, s egyéb élhetelen humánértelmiségen kívül más nincs is a parlamentben. Csoda ha a fiatalok nem akarnak reáltárgyakat tanulni, nincs fizikatanár, nincs elég mérnök. Senki sem akar tanulni keményen öt évig, amikor végiglébecolhatja az egyetemet humán vagy kommunikációs szakon és beülhet valamely jólfizetett állásba vagy éppen a parlamentbe.

  27. GOMDOLKODÓ! szerint:

    Jó a CÍM!
    Egyre inkább megvalósulni látszik.

Itt lehet hozzászólni !