Emberelőnyben is kikapott a Csepel

Csepelfc.hu, Csepel.info

Szarvason egy félidőnyi emberelőny sem volt elég a gólszerzéshez, védelmünk viszont kétszer is kapitulált, így keserű szájízzel zártuk az őszt, de reménykedve várjuk a tavaszt.

A Szarvas FC honlapjának tudósítása a mérkőzésről:

Utolsó bajnoki mérkőzésére készült a szarvasi labdarúgócsapat, akik az Indotek-Csepel FC gárdáját fogadták. Eredetileg Budapesten rendezték volna a találkozót, a fővárosiak kérésére a szarvasiak sportszerűen beleegyeztek a cserébe.

A csepeli ultrák jóvoltából jó hangulatban kezdődött a találkozó amelyet a Szabó-Petykó, Ferenczi, Pákozdi, Kristóf-Bakró, Mike, Závoda,Nagy, Somogyi, Klimaj összeállításban kezdett a Szarvasi FC.

A vendégek léptek fel támadólag, Szabó többször is jól avatkozott közbe. Szerencsére húsz perc után a bombaformában játszó Klimaj szerzett egy labdát a vendég védőktől, majd egyedül robogott a kapu felé,és a bal felső sarokba bombázott.Szépségdíjas találat volt!

A vendégek kapusa megsérült egy ütközés nyomán közel öt percig tartott, mire a lecserélték Juhászt.

Nem sokkal a szünet előtt Mike végzett el egy szabadrúgást, majd mindenki megrökönyödésére Czékus sporttárs sárga lapot mutatott fel, állítólagos sípszó előtti labda elrúgásért. Hiába kergette az egész szarvasi csapat, ő hajthatatlan volt, kiállította Mikét akinek ez volt a második figyelmeztetése. Tudni kell erről a játékvezetőről, hogy tavalyi szezonban Újbudán inézett el minket, két büntető és egy kiállítás megítélésével.

Egy percet nem hosszabított Czékus, noha legalább nyolc percig állt a játék, így hamarabb beszélgethetett a szarvasi kemény maggal.

A második félidőben a hazaiak lassították a játékot, labdatartásra törekedtek. Nem látszott, hogy a Csepel létszámelőnyben játszik. Sok szabálytalanság tarkította a találkozót, és a bíró többnyire jól ítélt, nyilván elgondolkodott mit tett az első félidőben.

Egy óra játék után Petykó indította Nagyot, aki parádés mozdulattal egyből lőtt a bal alsó sarokba. A hitehagyott Csepel már csak távoli lövésekkel próbálkozott, de Szabó vagy a kapufa mentett.

A győzelmet jobban akaró, egy félidőt emberhátrányban játszó kékek teljesen megérdemelt sikert arattak.

Jegyzőkönyv:

csepelfc.hu

Egy hozzászólás “Emberelőnyben is kikapott a Csepel” bejegyzésre

  1. Józsi szerint:

    ” de reménykedve várjuk a tavaszt.”

    Hát igen, a remény hal meg utoljára.

Itt lehet hozzászólni !