Így mészárolt a csepeli banda

Blikk

Egyenként, brutális kegyetlenséggel végeztek annak a nyáregyházi család tagjaival, akiknek maradványaira nyáron találtak rá a csepeli eperföldön – tudta meg a Blikk.

Információnk szerint S. Imrénét, Magdolnát, férjét, Imrét, fiát, Csabát és a fiúk élettársát a diósdi fiatalember kivégzése után gyilkolták meg. Az öt ember megölésével a hajléktalan rablógyilkos banda fejét, Dragan Bajicot és B. Zsoltot gyanúsítják. 

B. Zsolt a kivégzések után elszökött –ahogy ők nevezték- a táborból, egészen Bécsig menekült. Úgy hitte, itt már nem talál rá Bajic, akitől rettegtek a bandatagok. Ausztriában rendőrök fogták el. Az eddigi adatok szerint a nyáregyházi családnak egy –vélt vagy valós – elszámolási vita miatt kellett meghalnia, csakúgy mint a diósdi H. Viktornak, akiről Dragan azt gondolta, becsapta őt.

Úgy tudjuk, a család tagjait egyenként csalták ki a sátrukból. Nem is sejtették, mi vár rájuk. Mindenkit más módszerrel öltek meg, volt akit egyszerűen agyonvertek. A holttesteket a rendőrök által aztán megtalált és kiásott gödörbe temették.

Mint azt megírtuk, augusztus elején bement a Csepeli Rendőrkapitányságra a román állampolgár, M. Mátyás, azt állítva: megverték, kifosztották, majd nyakig elásták, miközben bankkártyájának PIN-kódját követelték tőle. A feljelentése alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai elfogták a banda tagjait, a szerb Dragan Bajicot, és három magyar társát, Cs. Jánost, K. Krisztiánt és B. Zsoltot. Ekkor derült ki, hogy négy holttestet – a nyáregyházi családot– rejti a csepeli szabadkikötőnél lévő volt eperföld. Aztán kiderült, a diósdi H. Viktor eltűnt, s őt minden bizonnyal tavaly szeptember elején végezték ki, holttestét elégették, hamvait a Dunába szórták.

Dragan Bajic tagadja a gyilkosságokat, ám gyanúsított társa, a Bécsben elfogott B. Zsolt vallomást tett.

– Vallomásában a terhére rótt cselekmények elkövetését elismerte. Kihallgatásakor elmondta, hogy Bajicnak semmilyen körülmények között nem mert ellentmondani – mondta el lapunknak B. Zsolt ügyvédje, Simorné dr. Kiss Erika, aki hozzá tette: ügyfele tettét őszintén megbánta, de sajnos azt már nem lehet visszafordítani.

Forrás: Blikk

7 hozzászólás “Így mészárolt a csepeli banda” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    “ügyfele tettét őszintén megbánta”

    Persze.

  2. Jeniszej szerint:

    Röfögést hallok?

    Mi ez a képen „Sushi -kés, és kiegyenesített kasza?
    Vagy mind kettő. 😀

  3. Zoli049 szerint:

    “elfogták a banda tagjait, a szerb Dragan Bajicot, és három magyar társát, Cs. Jánost, K. Krisztiánt és B. Zsoltot. Ekkor derült ki, hogy négy holttestet – a nyáregyházi családot– rejti a csepeli szabadkikötőnél lévő volt eperföld”

    Majdnem így történt, Tisztelt Blikk! 🙂

    Legalább visszaolvasnátok az eddig összeírkált hülyeségeiteket. 🙂

  4. "?!" szerint:

    Kinek jó ezt a Csepel rossz hírét keltő ügyet állandóan napirenden tartani?

    Csak nem valamilyen figyelemelterelésről van szó?

  5. Zoli049 szerint:

    Írtam én sok hozzászólást a témával kapcsolatosan és mások is itt:

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9209751

    Regisztráltan és belépve olvasható, ha már szabad a sajtó… 🙂

  6. bonifác szerint:

    Ha már otthon Szerbiában abbahagyták, miért ne gyilkolászhatnának egy kicsit
    itt -akár Csepelen is ? De itt legalább nem nevezzük őket sem partizánoknak, sőt
    “hősöknek” sem…

  7. Gordon szerint:

    Picit olvass utána a partizánoknak.

Itt lehet hozzászólni !