Eredményes volt az őszi elektronikai begyűjtés

Csepel.hu

A kép illusztráció

A meghirdetett őszi elektronikai begyűjtés alkalmával a lakosok a csepeli piac parkolójában 1910 kilogramm, a Kikötő utcai üzlet parkolójánál és a Csikó sétányon további 1321 kilogramm fémhulladékot adtak le.

A feleslegessé vált képcsöves televíziókészülékek száma 87 darab volt, mely eredményért a Tátika- Napsugár Óvoda DVD-lejátszó készüléket és filmeket kap. Köszönjük, hogy ilyen sokan adták le a használaton kívüli elektronikus készülékeiket!

Kitzinger Adrienn- csepel.hu

2 hozzászólás “Eredményes volt az őszi elektronikai begyűjtés” bejegyzésre

  1. Zoli049 szerint:

    Pedig a “rómaiak” ebből mi rezet és más fémet “újrahasznosítottak” volna! 🙂
    Még talán egy 5 rongyos DVD-t is adtak volna cserébe?! 🙂

  2. petmaster szerint:

    Így igaz. Főleg, hogy egy készülékből átlagosan 1000Ft vígan kinyerhető, mint fémhulladék. De ne felejtsük el azt sem, hogy az elektronikai panelok meglepően sok eladható drága alkatrészt tartalmaznak. És még azt se, hogy egyes régebbi készülékek meglepően sok pénzért értékesíthetők gyűjtők körében. De szegényebb családok is szívesen megveszik olcsón a működőket, mert arra még futja nekik. Na viszont ne felejtsük, hogy nem csak televíziókat adtak le. Én személy szerint szégyellném magam, és legalább egy házimozirendszert, plusz nagy képernyős lcd tévé szettet adnék az ovinak illetve minden gyerkőcnek egy hordozható kisrádiót. Hogy ne csak a számítógép előtt ülés legyen a trendi. És emellett persze vígan megszedném magam a leadott készülékekből. Megint valaki olyan járt jól aki talán meg se érdemli:(

Itt lehet hozzászólni !