Munkavégzések a gerincúton

Csepel.hu

A Csepeli Gerincút kivitelezése kapcsán a 41. héten járdaépítési munkák folynak a Kapisztrán János utca- Csőgyár utca között, valamint a Betű utcában. Csatorna fedlapok beépítését végzi a kivitelező a Budafoki útnál, a Magyar utcában pedig esővíz csatornák bekötése folyik.

Továbbra is tart a zöldfelület rendezése a Karácsony Sándor utca- Posztógyár utca között, illetve a zajárnyékoló falak és kapuk építése a Posztógyár utcában. Ezzel párhuzamosan épül a gerincút- Posztógyár utca csomópontja, ahol szakaszos útépítésre kell számítani. A Posztógyár utcában, valamint a Kapisztrán János utca- Budafoki út között végzendő munkák folyamatos hétvégi munkavégzéssel járnak.

11 hozzászólás “Munkavégzések a gerincúton” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    MA REGGEL IS ROSSZUL MŰKÖDÖTT A JELZŐLÁMPA AZ ERDŐSOR ÉS KÖLCSEI KERESZTEZŐDÉSBEN! VAJON A JAVÍTÁS AKKOR FOG MEGTÖRTÉNNI A MIKOR GYALOGOST FOG ELÜTNI AUTÓ? MIÉRT KELL MEGVÁRNI?

  2. Hegyi Józsefné szerint:

    Nagyon hatékonyak. A múlt héten leaszfaltozták a csatornafedőket. Majd másnap légkalapáccsal feltörték.Prémiumot Nekik!!!l

  3. J szerint:

    Múltkor voltam Tökölön és meglepődve láttam, hogy a tescotól kezdődő szakasz gyakorlatilag készen van, csak le van zárva. Nem tudjátok mikor adják át?

  4. xy szerint:

    Most én vagyok hülye, vagy ez megint ugyanaz a szöveg, mint a múltkor???

    @Hegyi Józsefné:
    ezt mindenki félreérti, ez a techológia része. Nem cinikusan írom, mindenhol így szokták. Így lehet beszintezni, csak sikerüljön.

  5. Lakó1214 szerint:

    XY!

    De legalább a képet nem tették fel 4. alkalommal! 🙂 A szöveg az persze, CTRL C/ CTRL V.

  6. lolka szerint:

    xy szerint:
    2011. november 14., hétfő – 17:39
    -Ezt nem tudom eldönteni, de az érdekes, hogy egy adott szakaszon van 5-6 fedél, abból hármat vissza véstek a többi maradt azon a szinten amire még jőn a kopó réteg…(Posztógyár utca)…a másik miért dolgozták körbe aszfalttal, ha nem tudják előre beszintezni? Kihagyok egy méretet és a végén beállítom. De nem utólag vésem ki…akár milyen technológia, valami nem gömbölü…

  7. Jeniszej szerint:

    lolka szerint
    …….„érdekes, hogy egy adott szakaszon van 5-6 fedél, abból hármat visszavéstek a többi maradt azon a szinten, amire még jön a kopó réteg…”

    Kedves hozzászóló társam! Milyen kopó rétegről álmodozol?
    A visszavésés azért jó, mert így újból jól összetörhetik az út alapját képező „betont”.
    Így hamarabb újból kell javítani az útszakaszt. Egyébként a csatorna fedél beépítési technológia, ha ez az, akkor úgy szar, ahogy van, mert az arány hatból hatot szarul tudnak vele beállítani, beszintezni.
    A kopó réteg, ha vékony az egy telet sem ér meg, mert az utak monstrumainak súlya alatt porrá törik. Hamar kátyús lesz az összezúzott alapozással vékony „kopóréteggel” készült út.
    🙂

  8. Jeniszej szerint:

    Útépítésnél ma az országban van egyáltalán minőségbiztosító rendszer?
    – Mert ha van azt miért nem alkalmazzák a Csepeli utak építésénél?
    Rendelkezik az útépítő cég valamilyen minőségbiztosítási minősítéssel?
    Tragédia volt végignézni, minőségbiztosítást értő szakember létemre ezt a munkát, ahogy az építők és környezetük tették a “dolgukat”! Tervszerűséget még nyomokban sem lehetett felfedezni igaz lehet, hogy ez “rejtve” maradt egy külső felületes szemlélődőnek. Ha tévednék, – bocsánat.
    🙁

  9. grün szerint:

    Jeniszej!
    Hogyne lenne minőségbiztosítás!
    Mint a mellékelt ábra is bizonyítja ezt a minőséget tudják biztosítani! Ráfizetéssel további lehetőségek!
    Kártérítéssel és reklamációval fordulj bizalommal a MABISZ-hoz! 🙂 🙂

  10. Jeniszej szerint:

    A HÉV átjárónál Csillagtelep felől érkezve balra kanyarodásnál záró vonalat kell átlépni. Ez nagyon baleset veszélyes helyzet, ha a szemből érkező nem ismeri a helyet!
    Gabe készíthetne egy kép sorozatot.
    Ez nem tűr halasztást!

  11. lolka szerint:

    Jeniszej szerint:
    2011. november 15., kedd – 07:31
    – Ma reggel a “nagy hideg” ellenére megolvastam a csatorna fedeleket nyolc van a II.Rákóczitól a volt Bajákiig. Abból hármat véstek vissza eddig a többi szinten van! Az út szélén a víznyelők magassága és autó bejárók mostani magassága igazolja, hogy bizony oda még érkezik egy kopó réteg, csak azt nem tudom az út közepén a csatorna fedéllel, hogy fog találkozni ami most szintben van…

Itt lehet hozzászólni !