Megkezdődött a térdig érő fű nyírása

Csepel.info

 

Fűnyíró

Kis túlzással piros betűs ünnep a mai nap a csepeli pázsitfű-allergiások számára, ugyanis a közterületeken megkezdődött a fűnyírás – értesült lapunk több olvasótól is. Közröhej, hogy ez hír legyen egy 80 ezer fős kerületben, de sajnos az. Mint ahogy arról a Csepel.info-ban beszámoltunk, hónapok óta nem nyírták a füvet a kerület közterületein, miközben a családi házakban lakóktól, intézményektől, vállalkozóktól – jogosan – mindezt elvárják. A különleges eseményről egyik olvasónk mobil telefonjával fényképet is készített, amelyen sajnos a rossz minőség miatt a „jobb láthatóság” kedvéért nyíllal jelölte meg a fűnyíró kistraktort (innentől mindenki fantáziájára bízzuk, hogy a fűnyíró egységet látja-e, de az tény, hogy ott voltak). A pázsitfüvek pollenkoncentrációja ma egyébként magas, és lassan a szezon közepén járunk.

4 hozzászólás “Megkezdődött a térdig érő fű nyírása” bejegyzésre

  1. Bubus szerint:

    Azért még szinte csak olyan helyeket láttam, amelyek nem láttak fűnyírót.

  2. Politikamentesen szerint:

    Jó, hogy van kistraktor, de a domboldalakon és az egyenetlen terepen, vagy szűk helyeken ki nyírja majd a füvet? Esetleg birkák fogják ott lerágni? Egyébként is “egy traktor nem csinál nyarat” (szabad fordítás)

  3. matyi szerint:

    Nagy hir!!!Tanács elnök meg a stábja indul, Füvet Legelni! no aszt kész is lesz ,hamar oszt a zsebük is dagad ,ugyi!:)

  4. Hamu szerint:

    A Dunaparti ingatlanok, melyeket most kíván eladni az Önkormányzat, azok is gazosak.De amit akarnak csináni, az meg a gázosak kategóriája. Egyébként az Ibiza sem sokat beszél a kaszával, inkább beszélne az apja …….-val, de a telkén vágná le a füvet! Az Önkormányzat meg védve a szavazói egészségét, meg a törvényt is betartva szóllítsa már fel, hogy tegye a kötelességét!

Itt lehet hozzászólni !