Gazdagok voltak a hajléktalan áldozatok

Bors

Elhagyott sátorhely nem messze a sírgödröktől (fotó: Origo)

A földbe ásott családról kiderült, hogy bár Pesten tényleg nem volt hol lakniuk, az országban több ingatlant is birtokoltak, s pénznek sem voltak híján. Lehet, hogy a vagyonuk miatt kellett meghalniuk.

Az eddigi értesülések arra utaltak, hogy hajléktalanok voltak az áldozatok, akikkel feltehetően Dragan Bajics és társai végeztek a csepeli eperföldeknél. A Bors azonban olyan információkhoz jutott, amik cáfolják ezt.

– Magdáék nem voltak hajléktalanok, Németországban dolgoztak, egy étteremben, ahol szállást is kaptak, itthon, Magyarországon pedig több házuk volt – mesélte az asszony egyik közeli hozzátartozója, aki azt kérte, nevét ne írjuk le.
– Miután gyermekei felnőttek, Magda úgy vélte, szabadabban élhet. Ezért kimentek Németországba dolgozni, ahol jó fizetést kaptak. Velük tartott Magda fia, Csaba is – meséli a férfi. Az asszony betegsége miatt gyógyszereket szedett, amiket csak itthon tudtak neki felírni, ezért 6-8 havonta hazajártak. Ilyenkor körbelátogatták a rokonságot.

– Mindig ott éjszakáztak, ahol kedvük tartotta: albérletben, sátorban, kocsiban, nem számított – emlékezett vissza a rokon, aki alátámasztotta: Magda valóban szórta a pénzt, de mindig volt nála, s ez okozhatta a vesztüket is. A család tagjától azt is megtudtuk: az áldozatok jóban voltak a gyilkossággal gyanúsított Dragan Bajiccsal, a csepeli erdőben ismerkedtek meg, ahova a család horgászni járt, hosszabb ideig ott tartózkodtak, de nem laktak ott.

– Magdáék nem kötötték az orrunkra, miből élnek. De nem titkolták, hogy pár hónap után visszamennek Németországba, ebből tudni lehetett, hogy van pénzük az útra – fejtette ki a rokon, aki szerint ezért is kellett meghalniuk. A Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője kérdésünkre annyit mondott: jelenleg nincs olyan új információ, amit az üggyel kapcsolatban meg tudnak erősíteni.

Forrás: Bors

3 hozzászólás “Gazdagok voltak a hajléktalan áldozatok” bejegyzésre

  1. Zoli049 szerint:

    Tegnap előtt még az online-on hajléktalanok voltak, csórók. A cikket átolvasva a nő a férjével, majd a következő mondatban az élettársával élt.
    Ez a “tesó néni” nem alkoholbeteg? Nem tudja mit mondott 2 napja, vagy 1 napja?
    Amúgy a cikkek megjelenése előtti napon, kora este egy csokor virág, mécsesek voltak a kihantolás helyszínén, ami az összes médiából kimaradt. Khmmm. Sacc 1 hónapja egy új képet nem láttam a helyszínről.
    A hajléktalanok a Francia-öbölnél ugyanúgy ott vannak a közterületen és a MÁV területen és a kutyák száma sem csökken. A kihantolás helyszínétől Északra csak egy pár él a másik erdőblokkban, Délre, az öbölig meg szintén csak egy idős pár él a Szállító út végén. Kérdem, hogy hol az a sok család az Eperföldnek kitalált helyszínen?
    LOL!

  2. Zoli049 szerint:

    Az origo fotója is már megsárgulóban van… 🙂

  3. Zoli049 szerint:

    Hová lehet képeket felrakni???

Itt lehet hozzászólni !