Orbán Viktor a Hír Tv Rájátszás című műsorában

HírTV

hirtv.hu

28 hozzászólás “Orbán Viktor a Hír Tv Rájátszás című műsorában” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Te Boldogságos Szűzanyám!
    Erre még rá is lehet jáccani! 🙂
    Nem elég csak azt figyelni ami tesz?! 🙂

  2. Katka szerint:

    Nem mellébeszélni kell, itt a lényeg Ti a kisembereket lexarjátok:

    Súlyos pénzeket, összességében százmilliókat nyerhetnek az országgyűlési képviselők, ha megszavazzák a devizahitelek végtörlesztéséről szóló fideszes ötletet. A honatyák mintegy 2 milliárd forinttal tartoznak, s ennek egy részét „akciósan” fizethetnék vissza.

  3. Jeniszej szerint:

    A mese az epikai költészet azon műfaja, amely az eposzban is jogosultan szereplő csodálatos elemet nemcsak megtűri, de annyira megköveteli, hogy ilyen csodálatos elem nélkül nem is képzelhető, sőt tovább menve, a csodálatost, a természet tapasztalati úton megismert rendjén kívül állót nem is mint ilyent, hanem mint egészen természetest tünteti fel. A mese ebből következőleg mindenütt otthonosnak tételezhető fel, ahol a dolgok természetes rendjének, ok- és okozati összefüggésének ismerete nem a legszilárdabb alapon áll, tehát minden nép gyermekeinél s a gyermekekhez sok tekintetben hasonló, velök majdnem ugyanazon értelmi fokon lévő, többé-kevésbé fejletlen és műveletlen népeknél, sőt a művelt népek kebelén belül is az alsóbb, tehát értelmileg elmaradottabb néposztályoknál.

  4. Vátesz szerint:

    Manitu! Kár hogy nem hallgattad ma délután Bolgár György Megbeszéljük című műsorát a Klubrádióban! A szombathelyi ÁVH-ezred politikai tisztje, Paul Lendvai keresetlen szavakkal értékelte Orbánt és a Fideszt az osztrák bankokat is terhelő svájci frank hitelek egyösszegű végelszámolása miatt. Kár annyira ugrálnotok a Jobbik meg a Vátesz-félék ellen, mert a nyugati zsidó média már jobban utáll benneteket, mint minket! Pedig ti aztán minden zsidó segget kinyaltok, közte Chorin Daisyét is a Szabadkikötő út átnevezése folytán.
    Orbán úr rálépett arra az útra, amelyet Vátesz tett elébe a gázárkampány ötletével, no ez egy hódító mémnek bizonyult, most már nincs választásotok!

  5. Manitu szerint:

    Szerintem te nem segget nyaltál egész életedben, hogy ilyen lelki roncs lettél.

  6. Vátesz szerint:

    A gyáva Orbán 2002 elején könnybelábbadt szemmel nézte a tömeget a Terror Háza megnyitójakor, nem tudván, hogy a fele miépes volt, miután a Köztársaság téri tüntetésünk után átvonultunk oda.
    “SZESZtestvér figyel téged!” Ezzel a táblával tüntetett a KÉSZ a Köztársaság téren, miután ezt a mondást én találtam ki és mondtam el előtte a csepeli Kolping estjén, annak apropóján, hogy a SZESZ (Szocialista Egyetemisták Szövetsége) megfigyelőket küldött a katolikus templomokba, így a csepeli Kisboldogasszony templomba is.

  7. Gordon szerint:

    Ki az a Vátesz?

    Mit tett a magyarságért?

    Semmit. 🙂

  8. Vátesz szerint:

    Gordon, te nem csatlakozol Bolemannhoz, aki éppen alijázni készül?

  9. Gordon szerint:

    Nem, én majd a Kozma utcai izraelita temetőbe megyek ki egyszer (még nem jártam ott) az első magyar olimpiai bajnok síremlékéhez.

    Mert ő tett valamit a magyarságért, Vátesz meg nem tett semmit.

  10. Vátesz szerint:

    Nyugodj békében Gordon! Valóban, az első olimpiai bajnok jó szomszédod lesz, a halottak nem bántanak senkit, miután gondosan elégettük az összes irományukat, benne a Talmudot is!

  11. Gordon szerint:

    Ti úgyis csak égetni tudtok, alkotni nem.

    Égetni már az ősember is tudott. 🙂

  12. Vátesz szerint:

    Már a rómaiak is alkalmazták a “kiüzetés a nép emlékezetéből” elnevezésű büntetést, ezt nem George Orwell találta ki az “1984” című regényében. Ez arról szólt, hogy az illető minden nyomát, írását, alkotását eltüntették, a nevét kivésték a feliratokból is, nagyon nagy bűnök esetén alkalmazták. Gyanítom, Egyiptomból vették át, mert IV. Amenhotep/Ethnaton nevét is eltüntették, az őt megnevező kartusokat kivésték, városát lerombolták. A magyar történelmet is át kellene írni, visszafelé egész a kazár birodalomig.

  13. Gordon szerint:

    TEhát a Vátesz -félék szerint a “múltat végképp el kell törölni”

    Látszik hogy fasisztakommunisták.

    Igazi haza- és nemzetárulók. 🙂

  14. Vátesz szerint:

    A kazárokat kellene eltanácsolni innen, azután újraírni az összes könyvet! A sírköveiket is vigyék magukkal!

  15. Vátesz szerint:

    Gordon, az viszont elégedettséggel tölt el, én vagyok az egyetle Magyarországon, akinek három pártelnöktől van köszönőlevele! 1998: Csurka István, MIÉP elnök; 2002: Pokorni Zontán, Fidesz elnök; 2006: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, MSZP elnök!
    Na erre varrjon gombot a magyar elit meg a magyar választópolgár!

  16. Katka szerint:

    Vátesz, te azért nyalod Orbánét, mert az övé páratlan összetételű, félig cigó – félig zsidó keverék, párttitkár beütéssel!

  17. Narancsvírus szerint:

    Magyarország legnagyobb ellensége nem az államadósság, hanem aki mondta!

  18. Szúrós dinnyehéj szerint:

    “Magyarországot a háttérhatalom kormányozza… tovább a neoliberális úton!” – Beolvasott a Fidesznek Szaniszló Ferenc műsorvezető az Echo TV-ben

    A múlt hét óta Szaniszló Ferenc is azok számát gyarapítja, akiknek, bár eddig valamennyire bíztak, vagy legalábbis reménykedtek a Fideszben, mára elfogyott a türelmük. A kiváló műsorvezető a teljesség igénye nélkül, de kíméletlenül és lényeglátón nyújt ízelítőt a kormány eddigi tevékenységéből.

    Lehet morfondíroznunk, hogy vajon lesz-e még Világpanoráma a jövő héten, vagy Szaniszló Ferenc is lapátra lesz téve, ahogyan Pörzse Sándor is…

    Szaniszló Ferenc kijelentésén pedig lehet gondolkozni azoknak, akik nagy bizalommal fordultak a Fidesz “nemzetmentő” politikája felé…:

    ,,Míg hazánkban a zsebmetszőt, a bolti és üzemi szarkát megbüntetik, az országmetsző, a nemzeti szarka képviselőként röhöghet a képünkbe – a mi pénzünkön. A tavaly leváltottak bizonyára le vannak védve egy újabb paktum által, mint 1990-ben.
    A mostani kormány megvédi a Nemzeti igazgatóját, aki beengedte volna a románokat Magyarország megszállását ünnepelni, megvédték a magyarságot lefegyverző Károlyi Mihály szobrát, a magyarságot húszezer idiótának beállító bukaresti nagykövetet, a terrorista Szabó Ervin nevét, vagy ott van a Lantos Alapítvány, melynek állami támogatásából kisiskolákat, betegeket lehetne megmenteni, az egyházat “sok házzá” züllesztették; vagy a liberális gyalázkodók, akik ország-világ előtt járatják le hazánkat-nemzetünket, és ehhez a mi adónkból kapják a kormánytól a fedezetet…
    Mi ez, ha nem politikai perverzió? Vagy több: képmutatás, háttér-összekacsintás?
    Paktumban kiegyezve meghúzták a vonalat: nem érinthető egyetlen minden gyanú felett álló polgár sem, csak harmadrangúak. Kiskunsági betyárok, juhászok igen, de budapesti főgonosztevők nem, csak bizonyos fajta. A többi levédett. Tovább a neoliberális úton!
    Törlesszünk csak! Tegyünk fel mindent, s mindenkit az adósságtörlesztés kártyalapjára, holott lehetetlen visszafizetni az adósságunkat. Épp ez is a hitelezők célja, hogy sose fizessük vissza, hogy pórázon tartsák a magyarságot! Mondhattuk volna 1990-ben, hogy nem fizetünk – de nem mondtuk, nem mondhattuk, a küldött ember sem akarhatta. Ha Trianont nem orvosolták, miért akartak volna egy erős, majdan esetleg igényekkel, nemzetegyesítést akarva fellépő Magyarországot épp a trianoni szerződés aláírói?
    Hát ezért ültették a nyakunkba az elmúlt 21 évben a küldött embereket, s mi birka módra kullogtunk utánuk, 2/3-okkal szavazva hol ide, hol oda, éppen hol ígértek többet, hol hazudtak nagyobbat.
    Tényleg, mi a vektor? Egyáltalán van-e vektor? Vagy csak egy felfelé ívelő lázgörbe a magyar társadalom állapotáról öt évvel Őszöd után, s pár nappal Berény után?
    Tudom, hogy a Magyarországot valójában kormányzó háttérhatalom mindenre képes…”

    Várjuk elsősorban Németh Szilárd és borbély Lénárd magyarázatait, akik parlamenti képviselőkként megszavazták, hogy a Szabadság téren maradjon a szovjet megszállást jelképező obelix és akik megszavazták Károlyi Mihály szobrának a megtartását…

  19. Tóth Mária szerint:

    Katka, nem vagy Te egy kicsit rasszista??????? csak az követ el hibát, aki dolgozik. Te eddig mit tettél le AZ ASZTALRA A NEMZETÉRT?, HOGY EKKORA SZÁD VAN?

  20. grün szerint:

    Tóth Mária!
    A legnagyobb hibát az követi el, aki másfél éve csak úgy csinál mintha dolgozna! 🙂

  21. Gordon szerint:

    Katka rasszista és szocialista.

    A kettő majdnem ugyanaz. 🙂

  22. Vátesz szerint:

    Katka irányt tévesztett, még hogy én nyalom Orbán seggét?
    http://csepel.info/?p=15854#comment-99858 “Orbán Viktor a Hír Tv Rájátszás című műsorában”
    Vátesz szerint:
    2011. szeptember 14., szerda – 21:56
    A gyáva Orbán 2002 elején könnybelábbadt szemmel nézte a tömeget a Terror Háza megnyitójakor, nem tudván, hogy a fele miépes volt, miután a Köztársaság téri tüntetésünk után átvonultunk oda.

  23. TI szerint:

    Mi van vinnyogók nem tetszik a rendszer? Az emberek jelentős többségének tetszik!
    Akár mit csináltok az olyan mint amikor a bolha köhög.

  24. Gordon szerint:

    2002-ben a Miép milyen választási eredményt ért el?

    Ha állítólag olyan nagyon-nagyon sokan voltak. 😀

  25. Joságos szerint:

    Csak emlékeztetőül:a fasizmus Európában nem szalon képes.

  26. grün szerint:

    Jóságos!
    A szalonképes-t külön írni szalonképtelen dolog!
    Amíg nem szól valaki, akinek van néhány iskolája! 🙂

  27. Joságos szerint:

    grün.Köszönöm.Nem figyeltem.

  28. hitetlen szerint:

    Hogy vigyorog , szegény …

Itt lehet hozzászólni !