159-es busz és személyautó ütközött az Erdősor utcánál

Csepel.info

Baleset történt szerdán este 9 óra körül a 159-es autóbusz járat vonalán, az Erdősor utca és az Arany János utca kereszteződésénél, a Csikó-lakótelepnél – értesítette lapunkat egyik olvasónk.

Egy 159-es autóbusz ütközött egy személyautóval. Sérülést nem láttunk, de a mentőket hallottunk kiérkezni – emelte ki olvasónk.

2 hozzászólás “159-es busz és személyautó ütközött az Erdősor utcánál” bejegyzésre

  1. Péter szerint:

    Ez igazán siralmas, mi az hogy Csikó-lakótelep?

    Kik szerkesztik ezeket a híreket? Román vendégmunkások?

    Holnap már 159-es villamos lesz Csepelen, holnapután meg itt megy majd a 4-es metró 🙁

    Közlekedési híreknél legalább a közterületek elnevezésével tisztában lehetne aki hírt szerkeszt.

  2. frife szerint:

    Én voltam a helyszínen, néhány perccel a mentő, rendőrség érkezése után! A Szabadság utcai torkolat és maga az Erdősor utca teljes szélességében le volt zárva.
    A busz, a Szabadság utcai torkolathoz közelített, mikor a Szabadság utcából egy Nyírbátori férfi a kocsijával kihajtott az Erdősor utcára, miközben a Kölcsy utca felől érkező 159-es busz az oldalának ütközött és a személykocsit az Erdősor utca vége felé maga előtt tolta, így a személygépkocsit a kifelé jobboldali sávban állt meg a busz előtt, mely az elejével a bal oldali sávban állt meg.
    A személygépkocsi vezetője mondta el, hogy nem ismerős a környéken és az utasa mondta neki, hogy balra kell fordulni és ő az útszéli fáktól későn látta meg a szerinte gyorsan érkező autóbuszt.
    A buszon vélelmezhetően voltak sérültek, részint mert egy 1 tonna feletti súlyú autóval ütközött, részint mert a busz vészfékezett. A rendőrök nem engedtek a közelbe, így nem láthattuk, hogy kit, vagy kiket visz el a mentő, az Arany János utca irányába.
    A helyszínen készült néhány másodperces videó, de a tartalma, a fényviszonyok miatt értékelhetetlen.

Itt lehet hozzászólni !