Németh Szilárd, Csepel polgármestere a Hír TV Péntek8 adásában

Hír TV

http://csepel.info/wp-content/uploads/atv_nemeth_szilard.jpg

Kattintson a képre a Péntek 8 adásának megtekintéséhez!

Terítéken az alkotmány-bírósági döntés a százmilliós végkielégítések különadójáról, Gyurcsány Ferenc mentelmi joga és az ügyészség elleni politikai támadások, a csepeli kettős gyilkosság, a csepeli önkormányzat helyzete és 10,1 milliárd forintos vagyonvesztése, kerületi büntetőügyek, Gyöngyöspata.

23 hozzászólás “Németh Szilárd, Csepel polgármestere a Hír TV Péntek8 adásában” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Majd csak válaszol egyszer:
    http://csepel.info/?p=13823#comment-91327 “Mi volt a pánikkeltés oka? 150 napig vizsgálódnának”
    Tarjányi László szerint:
    2011. május 05., csütörtök – 16:11
    Csurka bizalmasa, a volt miépes Kocsis Máté, s Németh Szilárd előterjeszt! Nem a bűnöző cigányok megfékezésére, hanem az idős magyarokat védő gárdisták ellen!
    Apropó Szilárd, az országban rendet akarsz, a Barackfa utcai telkedet meg hagytad, hogy a cigányok széthordják, még a kerítést is elvitték. Legalább a szomszédaidra lehetnél tekintettel, hogy nem hagyod a környéket a cigányok prédájául!!!!!
    http://csepel.info/?p=13726#comment-90926 “Hatalmas fémtolvaj-fogás Csepelen”
    Tarjányi László szerint:
    2011. április 30., szombat – 23:13
    Csepel első számú vezetője odahathatna, hogy a rendőrség tegyen rendet a hárosi részen. Egy barátom telkére már sokszor betörtek, s jelentős mennyiségű fémet elloptak, tudomásom szerint már a gárdát is kihívta. Harmadik szomszédja a polgármester, illetve annak a telke. Arról mindent elloptak, még a kerítést is!!!!!
    Némelyek a vityillójukat cigányoknak adják ki, akik azt lakásként használják, s a környezetük életét pokollá teszik.
    Tisztelt Németh Szilárd, kedves polgármester úr, tesz Ön valamit azért, hogy a fenti területen rend legyen, vagy inkább szeretnék, hogy Csepelen is a gárda tegyen rendet?
    Önnek is ismernie kell a barátomat, hiszen évekkel ezelőtt még ő is közszereplő volt.
    Dixi et salvavi animam meam.

  2. Gordon szerint:

    A hugyos gárda semmit ne csináljon Csepelen.

  3. Tarjányi László szerint:

    Miért ne? Megkülönböztetés nélkül védenék mindenki vagyonát, Németh Szilárd lerabolt telkét is!

  4. Gordon szerint:

    Mindent összehugyoznának.

    Nincs rá szükség.

  5. GONDOLKODÓ! szerint:

    Gratulálok Gordon! (13:17, 17:35)
    Sugárzik az értelem, az intelligencia, csak az a baj, hogy sötétség leple alatt, ahonnét nem szivároghat ki semmi sem, csupán maga a sötétség!

  6. Gordon szerint:

    Gordon vagyok. Gazemberek vezették a kerületet.

  7. vica szerint:

    Kedves Tarjányi László ÚR. Hónapok óta olvasom az Ön kritikáit. Ezekből arra lehet következtetni hogy ismerte Csepel előző vezetését is. Kérdésem a következő ÖNHÖZ: A leírt ötleteit miért nem adta elő kellő nyomatékkal MISKA bácsinak és VEZÉRKARÁNAK Könnyebb dolga lenne a kerület mostani vezetésének. Én itt születtem és végig éltem az előző párt ciklusait, semmi pozitív tettükről nem tudok,amely Csepelt jó irányba vitte volna. Nagyon finoman fogalmaztam.

  8. balla bianka szerint:

    Kedves vica!

    Az előző vezetés tényleg nem csinált semmi említésre méltót, de én az utca átnevezéseket, vagy a tucatszám küldött feljelentéseket sem tartom annak.

  9. vica szerint:

    Kedves balla bianka. Az utca átnevezéshez: Csepel leghosszabb fő utcája ,a Szent István út. Ez volt a neve amikor én születtem. 1956ban átkeresztelték politikai okokból,sokan tudják miért. Tehát ezt nem a mostani vezetés találta ki. Ami pedig a feljelentéseket illeti, na abból volt elég. Egy példa a családomból. ÁCS kisiparos nagyapám 75 éves korában nyugdíjba vonult, sajnos megcsinált egy háztetőt, és nem váltotta ki a működési engedélyét a munka előtt. JÓL megbüntette a csepeli adó osztály. Ezt és még sorólhatnám hány szomszéd tette egymással ugyan ezt.

  10. balla bianka szerint:

    Bocs, lehet, hogy nem fogalmaztam pontosan, én itt arra gondolok, hogy jelenleg Csepelnek nem az a legégetőbb problémája, hogy mik az utcanevek, vagy hogy a politikai ellenfeleket feljelentsük.

  11. Tarjányi László szerint:

    Az előző polgármesternek is tettem fel kérdéseket, amire sohasem válaszolt:
    Kedves Polgármester úr, milyen tanácsokat adott Glatz Ferenc és Medgyessy Péter, mint a Stratégiai Tanácsadó Testület tagjai, és mennyiért? Én és a többi csepeli polgár is kíváncsi, mire tetszenek költeni a közpénzt. Hány csatát vívott Csepel, hogy Önnek stratégiai tanácsokra volt szüksége, s az említett urak történész és közgazda képesítéssel bizonyára a Hadvezérek Nemzetközi Szövetsége legfényesebb csillagai.
    Csak azt ne tessék mondani, hogy szóban adtak tanácsot, hogy mit, azt már el tetszett felejteni. Talán valami olyat, Miska átutaltattad már a tiszteletdíjunkat? Tetszik tudni ugye, Medgyessy már adott tanácsot Kocsis Istvánnak, a paksi atomerőmű vezetőjének, s amikor ki akarták kérni az iratokat, Kocsis úr azt mondta, hogy a tanácsokat szóban kapta. Brávó!!!

    Egyébként a csepeli Fidesz és MSZP egyben egyetértett, a Wallis-Észak-Csepel óriás ingatlanbizniszben! 2000. nov. 7-én (sic!) az összes fideszes és mszp-s képviselő szavazatával írták alá a szindikátusi szerződést, ha amelyet az én kitartó bomlasztási tevékenységemnek következtében nem bontottak volna fel, a FADESA által kifizetett 11.3 MRD-ból a Wallis kereken 4MRD-ot vitt volna el a szindikátusi szerződés pontjai szerint. Az én ténykedésemnek Csepel lakossága 3.8Mrd-ot köszönhet, hiszen a Wallis végül 200M-val ballagott el, holott azért sem csinált semmit. Németh Szilárd a fenti ügylethez kapcsolódó önkormányzati kft-ben tiszteletdíjat kapott, ismét a semmiért!
    Nekem sem az MSZP, sem a Fidesz a mai napig nem köszönte meg az ügyben kifejtett tevékenységemet. Nagyon sok csepeli emlékszik még a Mannhattenes plakátomra:
    “Manhattan-gondolat” lesz-e neve,
    Panamában épül vagy Tibetbe’?
    Csepelen, a szigetcsúcson,
    Kétszáz hektár potom áron!
    Továbbá a Városfejlesztési bizottság 2003. márc. 13-i jegyzőkönyve őrzi azt a hozzászólásomat, amivel megakadályoztam a 128MFt-os Wallis-számla befogadását, amivel kiváltottam a szerződés felbontását!
    A csepeli Fidesz a feje tetejére állhat, Németh Szilárd naponta adhat be törvényjavaslatokat, akkor sem tudja semmissé tenni, hogy a 2002-es, az egész országot felforgató gázárkampánynak egy csepeli miépes, nevezetesen én vagyok az értelmi szerzője! A nagyszerű Orbán Viktor olyan gyáva volt, hogy 2008. márciusában amikor a Királyerdei Művelődési Házban tartott lakossági fórumot, nem mert engem fogadni. Németh Szilárd meg úgy lapított, hogy az email-em ellenére nem biztosított
    helyet a nagyteremben. Semmi probléma, százszor leírtam itt a csepelinfón: Ahogy
    ingyenebéd nincsen, úgy ingyentanács sincsen!!!
    A Fidesz már elérte a hegycsúcsot, innen már minden út lefelé vezet!!!

  12. islander szerint:

    Tarjányi L.

    “A Fidesz már elérte a hegycsúcsot, innen már minden út lefelé vezet!!!”

    és ki lesz helyette?

  13. Tarjányi László szerint:

    A Nemzethű Erők!

  14. Gordon szerint:

    Tisztelt Admin!

    A 2011. május 07., szombat – 19:31-i hsz-t nem én küldtem.

    Kérem a törlését.

  15. Gordon szerint:

    Legfeljebb Tarjányi érte el a csúcsot mikor bizottsági tag volt és tegeződhetett a csepeli komcsikkal. 🙂

  16. Manitu szerint:

    Tarjányi et. csak menjen tüntetni a sztálini alkotmányért, ahogy a többi MSZP-Jobbik-LMP hívő is teszi. A jobbikosok még a farkukat is lóbálhatják, hogy ne csak a sztálinista alkotmányt sikerüljön visszaszerezni, de kevesebb legyen a bűnözés is.

    A f@szlóbálási és pisivel porbaírási lehetőségek végtelen számúak. 😀

    Azt meg nulla munkának nevezni, hogy rendbe teszik a szétlopott kerületet, idiotizmus.

  17. Tarjányi László szerint:

    Én mindenkivel tegeződtem, nemcsak a komcsikkal! Sohasem én kezdeményeztem, hanem ez egy kialakult szokás a csepeli politikai garnitúrán belül. Tóth Mihályt is majdnem mindenki tegezte, én nem, mert engem sohasem tegezett le. Egyébként 40 felett a tegezés kölcsönös, alatta meg az úgynevezett rendőrpertu dívik, az idősebb tegezi a fiatalabbat, az meg magázza. A társadalmi érintkezés ezen formáján kár lovagolni, mert a politikai osztályon belül azok is tegeződnek, akik amúgy esküdt ellenségek.
    Manitu, Gordon egy fikarcnyit sem érdekel a véleményetek, mert ti is szépen elsiklotok afelett, amit a fideszes vezetésnek írok. Miben különböznek Tóth Mihályéktól, semmiben, azok se reagáltak semmire. A Wallis buliban meg mind a két garnitúra benne volt!
    Szép, szép az országos karrier, miközben Csepelen a helyzet változatlan, amúgy az illető politikus telkét széthordták a cigányok, még a kerítést is!!!

  18. Tarjányi László szerint:

    Kedves Vica! A fenti Hírtv riportban Németh Szilárd szólt a Kis-Duna-parti lakóparkról is. A fenti témával én kezdtem először foglalkozni, a volt mdf-es Horváth László szólt róla nekem 2005. decemberében a Királyerdei Művelődési Ház Csepel történeti kiállításának megnyitóján. Én a Városfejlesztési Bizottság januári ülésén a bizottság elé kértem az ügyet. Amely a 2006. februári ülésen meg is történt, ott hangzott el részemről a nevezetes mondat: “úgy látszik, a sivatagi nép atavisztikus vonzódást érez a folyóvíz után”. Én fejtettem ki először, hogy ezt az építkezést mindenáron meg kell akadályozni, az összes csepeli párt és a lakosság segítségével. Akkor a vezetés időt kért, hogy tájékozódjanak az ügyben és esetleg egyezkedjenek az Elephant Holdinggal, az Ibiza lakópark beruházójával. A Kis-Duna-part egyesület akkor kezdett foglalkozni az üggyel, amikor a lakosság tudomására jutott a lakópark ötlete. Nyáron a soroksári révnél volt az egyesületnek egy fóruma, ahol megjelent Vágó Imréné, a volt csepeli rendőrkapitány is, ahol fel is szólalt, annak a szervezetnek a nevében, amely képviselőjelöltként indította Csepelen. Szerencsére én voltam az utolsó felszólaló, helyére tettem a dolgokat, a nevezett hölgy az Inkal Security biztonsági igazgatója, ez a cégnek viszont ügyfele az Inkal, így az illető kikémlelni jött, vajon megosztható-e a lakossági ellenállás. A Fidesz és Németh Szilárd először az őszi, Hollandi út 8., az Ifjúsági táborban rendezett lakossági fórumon vett részt, miután rájött, ebből politikai tőkét lehet kovácsolni!!!
    Vajon, miért várt több mint fél évet a Fidesz a részvétellel, hiszen 2 képviselője tagja volt a Városfejlesztési Bizottságnak, így kezdettől tudomásuk volt az ügyről?!!!

  19. Gordon szerint:

    “Én mindenkivel tegeződtem, nemcsak a komcsikkal!” – írja Tarjányi “mindenkibarátja”

    Na látod Tarjányi, épp ez a baj. Vannak olyan személyek akikkel nem tegeződik az ember. A te bizottsági léted arról szólt, hogy mindenkivel tegeződhettél. Ez volt a csúcs.

    De volt-e út lefele…?

    Volt, de nem túl hosszú. 🙂

  20. islander szerint:

    Tarjányi László

    “A Nemzethű Erők!”

    És azok kik?

  21. Tarjányi László szerint:

    Gordon te taknyos negyven alatti vagy, afelett kötelező a visszategezés! Egyébként eredendően a magyar is alapvetően tegező nyelv, fenséged, uraságod, csak később alakultak ki a magázó, önöző formulák!
    Islander! A Nemzethű Erők azok akik majd váltani fogják a Fideszt a kormányon, ha a népnek elege lesz a cigányterrorból meg a zsidó tőke hátsófelének a fényezéséből.
    Akár te is benne lehetsz, ha bevesznek!

  22. islander szerint:

    meggondolom! 🙂

  23. lolka szerint:

    vica szerint:
    2011. május 07., szombat – 21:00
    -Kedves “vica” nem akarok beleszólni, (jaj!-már bele is szóltam) de a Tarjáni úr már régóta ír az infora, csak régebben más néven írt azért nem találkozott a hozászolásaival, (csak ezt Ő sem említette azért bátorkodtam elmondani)…

Itt lehet hozzászólni !