Vizelt, majd provokált – így tört ki a verekedés Gyöngyöspatán

MTI, Index, TV2 Tények

“Karlengető” Alex hugyozik majd provokál, befut a cigányok közé, akik megverik: íme a rendőrségi felvétel

A térfigyelő kamera képei szerint egy a Bem utcai cigánytelepnél magán könnyítő részeg idegen miatt robbant ki a konfliktus.

Az ott lakó romák szóvá tették a községben tartózkodó petőfibányai férfi magatartását. Erre ő provokálta a romákat, majd közéjük ment, és ez után tört ki a verekedés – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Egy másik férfi, aki a helyszínen megsérült, a kórházban úgy nyilatkozott, hogy ő a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagja – tette hozzá Soltész Bálint.

A Hír TV beszámolóját itt nézhetik meg

Korábban elmondta: a gyöngyösi rendőrkapitányság egy 36 éves gyöngyöspatai férfi ellen indított eljárást a kedd esti verekedés után, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt. További hat embert állítottak elő szerdán kora délutánig.

A TV2 Tények adása: a Véderő és a cigányok képviselője is hazudott

A tájékoztatás szerint mintegy 40-50 fős, kéziszerszámokkal felszerelt tömeg verekedett össze négy férfival, akik a cigánysor felé indultak. Az egy súlyos és két könnyű sérültet kórházba szállították.

A gyöngyösi rendőrkapitányság illetékességi területére elrendelt fokozott rendőri ellenőrzést meghosszabbították április végéig.

Forrás: MTI, Index

65 hozzászólás “Vizelt, majd provokált – így tört ki a verekedés Gyöngyöspatán” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Szóval minden érdekközösség (jobbikos és lmp-s banda) hazudik. Számukra csak a saját pecsenyéjük sütögetése számít.

    De mi lesz az emberekkel?
    Mi lesz Gyöngyöspatával?
    Mi lesz az mszp az elmp és a jobbik által egymás ellen fordított társadalmi csoportokkal?

    Az a baj a három kis rétegpárttal, hogy nem tudják és nem akarják a többséget és az ún. közjót szolgálni.

    Ezért marad a kétharmad.

  2. Tarjányi László szerint:

    Na ebben a Hírtv-s propagandafilmben sem volt semmi, ami a cigánytámadást indokolta volna, na hol volt az a húgyozás, mert a felvételen sehol sem. Különben is a húgyozás csak akkor lehetne indok, ha valakinek a cipőjére vizelnek.
    A cigányok elmennek, mert mint elkövetők, vallomást kellene tenniük. Címük hátrahagyása nélkül távoznak, így nem lesznek kihallgathatók, majd ejtik az ügyet előbb-utóbb. Addig meg Gordon és Manitu magyarázzátok csak Pintér és Orbán-Orsós romastratégiáját. A fideszesek fizethetnének egy önkéntes romafelzárkóztatási adót és befogadhatnának egy-egy cigánycsaládot, különben a társadalmi felelősségvállalásotok hamis.

  3. donquijote szerint:

    Csak nekem tűnik túlságosan is megrendezettnek a felvétel (horogkersztet vizelek, meg szállasit, kissé eltúlozták) és hirtelen ott terem 50 cigány “felszerszámozva” hmm… és gyurcsótány felajánl 1 millió forintot, és az összes hivatásos rettegő hirtelen előmászik érdekes……..
    Amúgy ha már kétharmadnál tartunk jól jön ez a fidesznek is legalább nem “zavarja” őket a közvélemény pl.: a munka törvénykönyvének kvázi “felszámolása” kapcsán, ez jó kis gumicsont , de biztos csak nekem van üldözési mániám 😉

  4. ... szerint:

    az első videót nézd meg, ne a másodikat.

  5. "?!" szerint:

    “Gyöngyöspatai hírek”, avagy ne vizelj az utcán Gyöngyöspatán sötétedés után sem, mert megsérted a gyöngyöspatai cigányok kifinomult higiéniás ízlését!

    Gyöngyöspata lakosságának száma 2.840 fő. Ebből cigánynak vallja magát 580 fő.

    A település testületei: 5 fős képviselő-testület és 4 fős cigány kisebbségi önkormányzat.

    Az MTI 2011. április 25-i tudósítása:
    Amikor a Csillebércről hazaérkezők a buszról leszálltak, akkor valaki megjegyezte, hogy “minek jöttetek haza”? Erre való reagálásként egy TÖRVÉNYTISZTELŐ cigány nő kétszer úgy pofon vágott egy a közelében lévő vétlen idős nem cigány nőt, hogy azt kórházba kellett szállítani.

    Rendőrségi tudósítás 2011. április 27-én:
    Április 26-án este a helyszínre érkező rendőrök kb. 50 fős kéziszerszámokkal felszerelkezett NYILVÁN KÉSŐ ESTE TÖMEGESEN DOLGOZNI INDULÓ cigány társaságot találtak a tömegverekedés helyszínén, majd 3 főt a földön fekve eszméletlen állapotban.
    A rendőrségi vizsgálat szerint, a verekedés során 4 fő civil ruhás férfit vert meg (3 főt eszméletlenre) 80-100 fő kéziszerszámokkal felszerelkezett TÖRVÉNYTISZTELŐ cigány.

    A Patai cigány kisebbségi önkormányzat egyik vezetőjének több tv tudósításban levetített 2011. április 27-i nyilatkozata:
    “Holnap itt gyilkolászás lesz!” (DE KIZÁRÓLAG CSAK TÖRVÉNYESEN!)

    Idézet a Patai Iskola igazgatójának a“Patai hírek 2011/1.” számában megjelent írásából:
    “Megkerülhetetlen, hogy szót ejtsek arról az iskolára uszított ombudsmani vizsgálatról, mely ismeretlen érdekek mentén az igazgatóságom alatt már nem először szakadt az intézményünkre.
    Nem tudják, vagy nem akarják tudomásul venni, hogy az iskola nem politikai csatározások helyszíne, hanem a nevelésé és az oktatásé.
    Hogy nem az az iskola szegregál, amely a szülők egyre nagyobb leterheltsége és a gyengülő tanuló összetétel miatt egyre gigászibb küzdelmet folytat a jövő nemzedékért, hanem egy népcsoport, a szabályokat elutasító tagjain keresztül, szegregálja saját magát.”
    (Az igazgató úr fenti véleménye ellenére, a gyöngyöspatai cigányokra annyira jó hatással volt az iskola, hogy a kifinomult ízlésű TÖRVÉNYTISZTELŐ cigányok már azt sem tűrik el, hogy idegen nem cigányok össze-visza hugyozzanak a sötét utcán, ahol ők maguk fényes nappal is szanaszét szarnak!)

  6. Manitu szerint:

    Elképesztő. Ha nem a saját szememmel olvasom, hogy mit írnak, nem is hinném el.

    MSZP+ LMP = Jobbik.

    Olyan szinten elhülyítettek benneteket a kakastollas cerkófok meg a Fletó et, hogy a rendőrségi videónak se hisztek. Agymosásból jeles, de ez csak a Vona-Gyurcsány párosnak köszönhető. Ernővírus már rájött. Világosodjatok meg ti is, és imádjátok Vonagyurt!

    😀

  7. Manitu szerint:

    Egyébként nem hugyozott horogkereszt alakút az Alex nevű ősmagyar, csak hencegett vele. Mit is lehet várni egy cerkóftól többet?

    “túlságosan megrendezett a felvétel”

    Nyihaha! 😀 😀

  8. Tarjányi László szerint:

    A költözés kiváltó oka, a cigány férfiak húgyozás közben meglátták az illető “dákóját”, méretét látva kisebbségi érzésük lett, s féltek netán nő hozzátartozóik is rakapnak a fehér dákóra, így jobbnak látták a költözést.
    ( bumm.sk/53376/peniszmeretben-elozik-a-magyarok-a-szlovakokat.html )
    A magyarok az élmezőnybe tartoznak Európában a péniszek átlagos hosszát tekintve – a 16,51 centis érték jóval nagyobb, mint az “átlagos” szlovákoké (15,21).
    A szlovákok európai viszonylatban egyébként nem szerepelnek rosszul: annál inkább a spanyolok (13,85 cm), britek (13,97 cm), lengyelek (14,29 cm), norvégok (14,34 cm), németek (14,48 cm), görögök (14,73 cm), vagy éppen a svédek (14,8 cm). Az élmezőnyben találhatóak ugyanakkor az olaszok (15,74 cm), a csehek (15,89 cm), és a franciák (16,01 cm).

    Megfigyelhetjük, minél messzebb van egy ország Magyarországtól, annál rövidebb a férfiak pénisze, azaz amerre a magyarok többet kalandoztak vagy akár tartózkodtak is, ott nagyobb a farokméret!
    A MAGYAROK GÉNJEI NEM VESZTEK KÁRBA!

  9. Manitu szerint:

    Laci bácsi, pisilj te is horogkereszt alakút, közben náci karlengetéssel, az majd megnyugtat.

  10. Tarjányi László szerint:

    Klasszikus illemszabályok. “Gyöngyszemek” a Talmudból.
    A rabbik tanítják: Szabad sokak jelenlétében vizelni, de nem szabad sokak előtt inni.
    “Hogyha az ember egy olyan röggel törli magát, amelyet már más felebarátja is használt (papír helyett), akkor altesti bajokat kap, kivéve, hogyha arra a rögre mar eső esett és a piszkot lemosta róla. Tilos szombati napon a szükséget egy frissen szántott földön végezni. Egy olyan röggel, amelyen fű van, nem szabad az embernek magát kitörölni”. {Sabbath 81a.)
    Ahhoz a helyhez, ahol valaki imádkozik, négy rőfnyire nem szabad vizelni. Aki elvégezte az imádságát, menjen négy rőfnyire és ott vizeljen; aki vizelt, menjen négy rőfnyire s ottan végezze az imádságát. A ganéjtól is négy rőfnyire kell távozni. Aki vizelt, várjon annyi ideig, ameddig az ember négy rőtnyire menni tud”. (Megillah 27b.)
    “Ami rabbi mondá: Tilos levizelt lábbal kimenni, mert ez azt a látszatot keltheti, hogy az illetőnek le van vágva a húgycsöve, ami által a gyermekei abba a hírbe kerülhetnek, hogy fattyak. Papa rabbi mondja: Ha az embernek ganéj van a hátulsó részén, akkor nem szabad neki a Sema imádságot olvasni. Ha valaki a kezét az árnyékszékben tartja, akkor szabad neki a Semát olvasni. Ha valaki kimegy vizelni, visszatértekor csak azt a kezét tartozik megmosni, amelvikkel a hímvesszejéhez nyúlt”. (Pesachim 29b.)

  11. grün szerint:

    Mindig állva hugyozik?
    Legtöbbször! Szarás közben nem szoktam felugrálni!!! 🙂

  12. aggódó szerint:

    Mindenki hazudik, csak Gordon és Manitu, a két élharcos nem.
    Szerintük egy békés, boldog faluközösség nyugalmát megzavarták a csúnya egyenruhások.

    Ajánlom a két hitvány bértollnoknak, hogy olvassák el Bayer Zsolt e témában írt tegnapelőtti cikkét. Reálisan elővezeti a történet előzményét. Nem kéne tán mindenkit túllihegnetek, hogy kutya hűségeteket 24 órában igazoljátok.
    Ne aggódjatok, megszolgáljátok a pénzeteket.

    Nektek amúgy, nem kéne komcsiznotok, fletoékat lehazaárulóznótok, minden tekintetben rokon lelkek vagytok.

  13. Manitu szerint:

    Aggódó, te ne beszélj senki más nevében.

    Gondolom szerinted a f@szlóbálók teljesen kultúráltan hugyoznak horogkeresztet az utcákon, vonulnak fel s alá, és éltetik Szálasit. Gondolom te is ezt csinálod vendégségben, mert nektek ez nem provokáció, hanem ez a normális.

    Nos, közlöm veled, hogy máshol meg nem ez a normális, beleértve a cigányokat is. A falu nyugalmát pedig a jobbikosok meg a jobbikosok által védett neonáci véderősök zavarták meg annyira, hogy ez bekövetkezhetett. Ha nincs a provokációjuk, lett volna esély a problémák megoldására. Egyetlen probléma sincs ugyanis, aminek az a megoldása, hogy még súlyosabbá teszi valaki.

    Agyhalott, kakastollas cerkófokkal, nemi szervüket lóbáló, kutyákhoz hasonlatosan össze-vissza hugyozó, Szálasit és Hitlert éltető neonácikkal egyetlen dolog betonbiztos: amíg jelen vannak, nem lesz rend és nyugalom.

  14. Tibor szerint:

    Ha elmennek a rendőrök, akkor se hagyjatok bennünket magunkra!

    Pár tucat hazafi jelent meg Gyöngyöspatán az esti órákban. Mint korábban jelentettük, a teljesen hétköznapi öltözetű magyarok rendőri kísérettel sétálgattak órákon keresztül a településen. Tudósítónkkal közölték: megindító és szívszorító volt, ahogy a rettegő helybéliek kérlelték őket: Maradjanak, akár több száz embert is elszállásolnak. Hatalmas úr a félelem. Mi lesz, ha elvonul a rendőrsereg, és az amúgy is rettegő magyarok egy felheccelt, kihasznált és feltüzelt cigány hordával találják szembe magukat?

    A félelemben élő patai magyarok szerint a cigányokkal már korábban is gond volt, és nem igaz, hogy a Jobbik tüntetése után durvult el a helyzet. A helybeliek egyértelműen a liberálisokat, az LMP-s és más jogvédő uszítókat tették felelőssé a helyzet elmérgesedéséért, akik adományhegyekkel tömik a cigányokat, és a helybéliek szerint gerjesztik a feszültséget, tüzelik a kilóra megvett kisebbségieket.

    A cigánysorral határos utcákba beköltözött az elviselhetetlen fogvacogtató félelem, a magyarok már nem kértek, hanem sírva könyörögtek, hogy ne hagyják magukra őket. Tudósítónknak megmutatták a pataiak azt a házat, ahol a cigányterror miatt öngyilkos lett egy idős magyar, és előadták történetét is. Az már nem bírta elviselni, hogy a végén még az éretlen, zöld szilvát is elvitték a kedvenc fájáról, ágastól.

    Mesélték azt a történetet is, amikor a cigány először besurrant, elvitte az asztalról a frissen sült kalácsot, másnap már a tyúkok nyakát törte, harmadnap meg a tulajdonos idős asszony torkát fojtogatta, hogy mondja meg, hova dugta a pénzét.

    A helybéliek szerint a polgárőrök, a jobbikosok, a véderősök, a betyárok jelenléte alatt nem aggódtak, és jóval nagyobb biztonságban érezték magukat, mint most, amikor még a boltban is euróval fizetni akaró cigányok a támadhatatlan felsőbbrendű szerepében tetszelegve akarják megmutatni a rettegő parasztnak, hogy ki az úr a faluban. – Mit érdekel engem, hogy mi történik a politikában, Budapesten, csak az számít, hogy életben maradhassunk – mondta egy elkeseredett középkorú házaspár, s nagyon fején is találták a szöget. Az uszítók ezt akarták: Rettegjen a magyar kisember, mert akkor nem foglalkozik azzal, hogyan szerzik meg az idegenek az országát.

    Tudósítóink személyes tapasztalatai, és a sétálgató, a helyszínre érkezett hétköznapi hazafiak elbeszéléséből egyértelműen kiderül: annyira nem buta a magyar paraszt, amilyennek a cigány tartja, és nagyon tudja, hogy milyen erők segítik a gyűlölet erősödését, az ellentétek háborús helyzetté való fokozását. Azt is tudják, hogy a kisrendőr megérti őket, és beavatkozik, ha jogsértést észlel. De addig mi lesz velük (ha nem lesznek ott ilyen létszámban), amíg a hatóság a helyszínre ér? – ez a jövő legnagyobb kérdése Gyöngyöspatán.

    Tudósítóink tapasztalták viszont azt is, hogy nem egyformán elmérgesedett a helyzet a település minden részén. A cigánysor közelében lakók közvetlen életveszélyben érzik magukat, a távolabb lakók kicsit nyugodtabbak. A községháza környékén élők például cáfolták, és igazukról tudósítóink is meggyőződtek, hogy a cigányok betörték volna a polgármesteri hivatal ablakait. Arról sem hallottak, hogy ismét buszokkal szállítanák el őket, a tv-híradásokban szereplők nem különbuszhoz, hanem a menetrend szerinti járathoz indultak a délelőtti órákban nagy titokzatosan.

    A pataiak nagy része a polgárőrök után vágyakozik, mert a rendőrökben kevésbé bízik. Hozzájárult ehhez a Heves megyei rendőr-főkapitány helytelen problémakezelése is, aki a kétségbeesett magyarok gondjaival nem foglakozott, de például a tudósítónkkal szemben is agresszíven fellépő cigánnyal parolázgatott a cigánysoron. Mert a falubeliek kiöntötték lelküket, és dicsérték például a kormánymegbízottat, aki szóba állt velük, és a falubeliek véleményével egyezően a liberális uszítókat nevezte meg az események elfajulásának fő felelőseként.

    Gyöngyöspatán ezekben az órákban a rendőrség ura a helyzetnek, és most, ilyen állománnyal és létszámmal biztosan meg is tudja védeni a helybeli magyarokat, akik – mint jeleztük- attól az időszaktól rettegnek előre, amikor nem lesz elég kommandós a faluban.

    Éppen azért nem tartanánk most politikailag, és a helybeliek szempontjából sem helyesnek, ha váratlanul az egymással sokszor rivalizáló “militáns” csoportosulások elözönlenék Gyöngyöspatát, mert ezzel a libsi, idegen uszítók érdekeit szolgálnák csak, s adnának hivatkozási alapot a rendőri fellépésre – velük szemben.

    Aggódunk azokéért a szerencsétlen sorsú magyar honfitársainkért, akik nem tudják mi lesz, ha a felbőszített és a jogvédők által kihasznált, felhasznált cigányok a rendőrök levonulás a után esetleg támadni fognak. De aggódunk azokért a magyar szívű, elszánt és lelkes magyarokért is, akik talán a jogos felháborodásukból, rendvágyukból úgy gondolják, hogy most azonnal Patára kell menniük.

    Ezzel csak az uszítók érdekeit szolgálnák, és mindenképpen ők, illetve a rettegő pataiak kerülnének ki az ügyből vesztesen. Senkinek sem ajánljuk, hogy azonnal menni akarjon segíteni, mert ezzel most nem segítene, hanem a magyargyűlölők malmára hajtaná a vizet. Lenne hivatkozási alap a rendőri fellépésre, – ellenük, és akkor ki védi meg a pataiakat, ha a rendőrnek a kormány rossz kommunikációja miatt esetleg az “egyenruhás” civillel kell megküzdenie.

    Egyértelmű, hogy a jogvédő hiperlibsik játszanak a polgárháborúra. Senki se legyen sem bábu, sem áldozat ebben a játszmában.

    http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=40389

  15. balla bianka szerint:

    Tartozás miatt bontanák a gárdonyi vasútállomást
    Megkezdi a gárdonyi vasútállomás és buszmegálló bontását több alvállalkozó csütörtökön, adta hírül a Független Hírügynökség. A vasútépítésen részt vevő alvállalkozók közül öt cég, a Kámea Consult Kft., a Cran Bt., a Gerulus Kft., a Polintrade Kft. és a Drex-Car Kft. unt bele abba, hogy hiába vár a Tárnok-Székesfehérvár vasútvonal építésénél elvégzett munkájáért neki járó pénzre, ezért bontani kezdi azt, amit épített. Munkásokkal, teherautókkal, egy lánctalpas munkagéppel délelőtt kilencre vonulnak ki; azt mondják, délután ötre kibontják és elszállítják azt, amit beépítettek.

    Itt tartunk!! Már az állam sem fizet a neki elvégzett munkáért. De a cigányokra van pénz. Dolgoztatták volna őket ott. Igaz ha a hat elemisekkel végeztették volna el ezt a munkát már magától is összedőltek volna az épületek.

  16. Béla szerint:

    aggódó: maximálisan egyetértek Veled.

  17. Tarjányi László szerint:

    Húgyozás ügyben Csepelen is tehetnének egyet s mást. Volt szerencsém egyszer a Kossuth utca legvégén levő hosszú panelházban meglátogatnom egy ismerősömet, a liftben elviselhetetlen volt a húgyszag. A Szent Imre téren a buszállomás épülete mellett fényes nappal állva vizelt egy nő, mindössze a szoknyáját emelte fel, olyan volt mint egy húgyozó ló. Azóta én egy fillért sem adtam neki, pedig sokszor kéregetett vasárnap a Szent Imre téri templom előtt.

  18. Jeniszej szerint:

    “húgyozó ló.” )))))) 😀 ((((((

  19. Tarjányi László szerint:

    Gyerekkoromban láttam elég kancát vizelni, úgy dőlt belőlük a vizelet sugárban, mint az említett “hölgyből”. Úgy látszik azt sem zavarta, hogy az aszfaltról felcsapódó lé a lábára verődött, pedig terpeszben állt.

  20. "?!" szerint:

    Bayer Zsolt írása 2011. április 26-án a Magyar Hírlapban!

    Emlékeznek még a zámolyi cigányokra? 1997-ben egy „vihar levitte a zámolyi cigánysor putrijainak fedelét”. A putrik lakhatatlanná váltak, a cigányokat kilakoltatták. Így kezdődött. Utóbb kiderült, a putrik tetejét a helyi cigányok húzták le, hogy így csikarjanak ki jobb lakást vagy több pénzt az önkormányzattól.
    Aztán 1999 nyarán az „üldözött” zámolyi cigányok agyonvertek egy csákvári magyar fiatalembert. Meglincselték. Vadállat módjára – mint utóbb Olaszliszkán a tanár urat. S miután agyonverték a csákvári fiatalembert, rettegésük olyan fokra hágott, hogy elmenekültek Franciaországba, ott menedékjogot kértek és kaptak!
    Segítette őket mindenki. Az SZDSZ, az MSZP, a „jogvédők”, az Egyesült Államok – mindenki. És az első Orbán-kormány megkapta a rasszista jelzőt. A cigányok akkori szószólója bizonyos Krasznai József volt. Utóbb perbe fogták mindenfé­léért. Például azért, mert molesztálta kiskorú unokahúgát. A Franciaországba „menekült” cigányok zöme pedig ott is folytatta megszokott életmódját: bűnözők lettek. (Azóta nagyot fordult a világ kereke: Franciaország és Olaszország versengve zavarja haza az uniós állampolgárrá lett cigányokat, mert elviselhetetlen a jelenlétük. De tőlünk még nem kértek bocsánatot a zámolyi hisztériáért és hazugságokért. Mert Zámoly is csak egy becstelen és undorító politikai akció volt a kormány lejáratására.)

    Aztán újra feltűnt Szabó Albert és Bácsfi Diána. A ma ellenzékben lévő politikusok közül sokan meg tudnák mondani, kik is voltak ők valójában, és miért tűntek fel egy rövid időre. Majd a Gyurcsány- és Bajnai-kormány idején vadállatok agyonlődöztek ártatlan cigányokat. Asszonyt, gyereket, munkába induló cigány férfiembert. Az akkori titkosszolgála­tok – legyünk naivan jóindulatúak – szarvashibákat követtek el. Mégsem szaladt senki a nyugati sajtóhoz, nem „menekítettek ki” cigányokat sehonnan, és nem vetette fel senki, hogy az ENSZ küldjön kéksisakosokat Magyarországra.

    Mindeközben Magyarország falvai lassan hozzászoktak ahhoz, amihez nem lehet hozzászokni. A cigány tolvajláshoz és brutális erőszakhoz. Mert nem elég, hogy ellopnak mindent, ami mozdítható, de egyre kegyetlenebb brutalitás járul mindehhez. Idős embereket kínoznak meg és vernek agyon, minden ok nélkül. Vadállatok.

    Gyöngyöspatán a gyaloghíd két végére álltak a cigánykölkök, és hídpénzt szedtek az öregektől. A Kecskekő pincesorát szétlopták, széthordták. A pincéket kifosztották. A gyümölcsfákat lelopták, majd szokásukhoz híven derékmagasságban kivágták, ha éppen tüzelő kellett.
    Az iskolában brutálisan összeverték nem cigány diáktársaikat. A templomból, piacról hazatérő öregasszonyokat leköpdösték, gyalázták. Elviselhetetlenné tették a létezést a faluban. És sok-sok száz ilyen falu van ma Magyarországon. Aztán egy idős ember nem bírta tovább, és öngyilkos lett. Ekkor a Jobbik megérezte az elviselhetetlenségben rejlő politikai lehetőséget, és megjelent Gyöngyöspatán. A kétségbeesett helyiek örömmel fogadták őket – kérdem én: hogyan másképpen fogadták volna? A helyi cigányok pedig elkezdtek rettegni. Mint Zámolyon. Aztán a gárda, learatván a politikai hasznot, távozott. Az elviselhetetlenség pedig maradt. S ebbe a légüres térbe nyomult be valami Véderő nevű micsoda. A provokáció teljesen nyilvánvaló szándékával.
    Egy Eszes Tamás nevű nem tudom kicsoda megvásárolta a helyiektől a cigányok által élhetetlenné tett Kecskekő néhány telkét, és oda valami katonai-harcászati gyakorlatot hirdetett húsvétra.
    Meg is jelent úgy húsz nyeszlett kölyök, és a cigányok ettől olyan rettegésbe fogtak, hogy ki kellett őket menekíteni a faluból.
    Segítette őket mindenki: az LMP, az MSZP, valami amerikai üzletember, a Vöröskereszt és az összes jogvédő. Kiszállt a média, a hülyék megírták vezércikkeiket, a második Orbán-kormány megkapta a rasszista jelzőt. A Nyugat „figyel”. (Kicsike szépséghiba: a Csillebérci táborba már 19-én lefoglalták a helyeket, pedig akkor a Véderő nyeszlettjeinek még híre-hamva sem volt… De ez nyilván véletlen.) A cselekvési kényszerbe belehajszolt rendőrség pedig elvitte a Véderő esztelenjét és társait, a többieket meg hazazavarta.
    Egy Horváth Aladár nevű meg kéksisakosokat akar behívni az országba. Nem változott semmi sem. Becstelen és undorító politikai akció zajlik Gyöngyöspatán, politikai aktorok részvételével. Zámoly kettő.

    Egy valami azért mégiscsak változott: a cselekvési kényszerbe hajszolt rendőrség teljesen nyilvánvaló törvénysértést követett el, amikor egy magántulajdonban lévő ingatlanról embereket vitt el, mert azok gyakorló ruhában voltak. hangsúlyoznom kell, ebben a megállapításban nincs értékítélet.
    A Véderő provokálni ment oda, jó, hogy eltüntették őket. Ám jogalap erre nem volt. Magyarország sok-sok száz falujában ma cigányok terrorizálják a lakosságot. És a lakosság névvel-címmel meg tudja nevezni az összeset.
    A Véderő eltüntetése Gyöngyöspatáról tiszta helyzetet teremtett: ezentúl a rendőrségnek nem kell aggályoskodnia. Hanem a cigányok közül is ki kell vonszolni a házából azt, aki együttélésre képtelen, és állatmód viselkedik, és el kell takarítani a településről. És kuss legyen az­után. A jogvédőknek.

    És még egy apróság: a rendőrségen kívül senkinek nincsen joga erre, és semmi más rendfenntartó feladatra. Majd ha amerikai mintára létrehozza az állam a Nemzeti Gárdát, akkor igen. Hozzák létre. Elsők között fogok belépni. És megvédünk majd minden magyart. És minden tisztességes cigányt. (Bayer Zsolt)

  21. kilgore trout szerint:

    ?! !
    “a cigányok közül is ki kell vonszolni a házából azt, aki együttélésre képtelen, és állatmód viselkedik, és el kell takarítani a településről. És kuss legyen az­után. A jogvédőknek.”

    Erre várnak a magyar emberek már régóta, de nem történik semmi. Két hét alatt rendet ígért Pintér. Sokszor két hét telt el addig, amíg a különböző polgárőrségi funkciót ellátó szervezetek megjelentek. Most akkor hogyan tovább?

  22. Királyerdei szerint:

    Gyöngyöspata többségi társadalma fontosnak érzi, hogy a sokszor egyoldalú, felszínes híradások, nyilatkozatok mellett tájékoztassa az ország közvéleményét arról, valójában milyen folyamatok és történések vezettek az elmúlt hetekben kialakult helyzethez, és egyben rávilágítson arra is, mitől várja a feszültségek és problémák enyhülését.

    A faluban több száz évig békésen élt együtt a magyar többség és a cigány kisebbség. Generációkon keresztül a mezőgazdasági termelés határozta meg a falu arculatát, adta az itt élők kenyerét. Az első problémák 15-20 évvel ezelőtt jelentkeztek, és egyre súlyosbodtak. Egyre hangosabb és agresszívebb lett egy csoport a falu lakosságán belül (nagyrészt máshonnan betelepített családok), és egyre inkább mindennapossá váltak sok család, ember számára az inzultálások és a sérelmükre elkövetett tulajdon elleni bűncselekmények. Tehát egyáltalán nem hangulatkeltésről és politikai játszmáról van csak szó, mint ahogy azt sokan hangoztatják. A problémák nem újkeletűek!

    Szeretnénk világossá tenni, hogy a sajtó jelentős részében gyerekcsínynek és apróbb lopásnak titulált „ügyek” valójában mit is takarnak. A folyamatos fenyegetettség és félelem, valamint megalázottság lett része számos, főleg idős ember mindennapjainak, főként a falunak azon a részén, ami az említett, társadalmi normákat megszegő családok közelében található. Kialakult a félelemkeltésnek és bűnözésnek egy fojtogató hálója: a deviáns csoportba tartozó gyerekek, tinédzserek nappal, a miséről vagy éppen a boltból hazatérő idős embereket nyíltan szidalmazzák, sok esetben le is köpik, táskájukat rángatják, őket kővel dobálják. Majd éjszaka bemennek a kertjükbe, fészerükbe, ahonnan ellopnak kisebb és nagyobb javakat.

    Lehet ezeket „apróbb lopásnak” is nevezni, de a tevékenység olyan gyakori és módszeres, hogy a végeredmény tragikus: sok létminimum közelében élő idős ember kerül lehetetlen helyzetbe, amikor éppen ellopják tűzifáját, vagy annyira fosztogatják a kertjét, hogy föl kell hagynia a termeléssel. De a legfájóbb a pszichés hatás: a folyamatos rettegés miatt a megérdemelt nyugodt öregkor helyett mindennapi félelem és létbizonytalanság lett osztályrésze sok-sok embernek.

    Föl szeretnénk arra is hívni a figyelmet, hogy a pusztítás akkor is pusztítás, ha nagyon sok apró mozdulat következménye. Az említett közösségromboló csoport miatt tizenöt év alatt eltűnt, romhalmazzá és pusztasággá vált a Kecske-kő harminc hektárnyi oldala, ami előtte Gyöngyöspata „nyaralónegyede” volt hobbikertekkel, pincékkel, gyümölcsösökkel. A karókat, oszlopokat tűzifának hordták el, a pincéket föltörték, számos esetben a cserép mellett még a tetőgerendákat is elvitték, a gyümölcslopás módszerét sokszor a faágak letörése és elvonszolása jelentette. Most úgy néz ki a terület, mintha bombatalálat érte volna. A termelés leállása miatti anyagi kár is hatalmas, szerény becslések mellett is körülbelül harmincmillió forint évente, de legalább ennyire fájó veszteség, hogy Gyöngyöspata egyik legfontosabb közösségi színterét veszítette el, vészesen rövid idő alatt.

    A faluban két hétig tartózkodó Szebb Jövőért Polgárőrség tevékenysége országos szintű felháborodást váltott ki, de az éremnek másik oldala is van: a falu lakóinak nagy része úgy érzékelte, hogy összességében (nyilván ebben a jelen lévő rendőri erőknek is szerepe volt) két évtizede nem érzett nyugalom és biztonságérzet volt tapasztalható. A faluközpont hídján megszűnt a gyerekbandák vámszedése (szó szerint értendő!), az idősek nyugodtan el tudtak menni misére, a postára vagy a boltba, nem kellett feléjük repülő kődaraboktól, köpésektől, szidalmaktól tartaniuk, és éjszaka is nyugodtan alhattak.

    Ennél kisebb súlyú dolgok, de tény, hogy a szokásos ordibálás, kiabálás is megszűnt, valamint a lopott kábelek égetéséből származó, rákkeltő anyagokat tartalmazó füst sem rontotta a falu levegőjét. A lakosság nagy részének hozzáállását, és a már hosszú évek óta kialakult nyomást jelzi, hogy a 2800 lakosú faluban pár nap alatt 1005-en írták alá azt a petíciót, ami a Szebb Jövőért Polgárőrség helyben maradását kérte, amikor annak hatósági kiutasítása került szóba.

    Tisztában vagyunk azzal, és fontosnak tartjuk deklarálni, hogy nem a helyi cigányság egésze felelős a fent leírt problémákért, számos becsületes és a közösséget építő család is él itt köztük. Ezért megértjük és sajnáljuk, ha ebben a két hétben bármilyen sérelem érte őket. De fontosnak tartjuk a nyilvánosság elé tárni, hogy sok száz ember, köztük kiemelten idősek és gyerekek, hasonló félelemben és sokszor megaláztatásban él már nem két hete, hanem sok éve. Azt szeretnénk elérni, hogy az ő problémáik se legyenek szőnyeg alá söpörve vagy bagatellizálva, hanem mind a hatóságok, mind a politika és a média segítsen rajtuk is.

    Decemberben az iskolában hárman ájulásig vertek egy gyermeket, akit szülei át is írattak másik iskolába. Tettük indoklásakor azt válaszolták, szórakozásból cselekedtek. Az ilyenek miért nem érdekes hírek a jogvédők és újságírók számára? Kiemelendő az is, hogy az átlagosnál nem rosszabb bűnözési statisztikák hátterében félelem és kiábrándultság van, nagyságrendekkel több a valódi bűneset, mint amit hivatalosan lajstromba vesznek. Az egyik korábbi helyi képviselő munkájának hála egy civil gyűjtemény is született, amiben a rendőrségi statisztikáknál nagyságrendekkel több bűncselekményt dokumentáltak 2006-ban.

    Csak a valódi integráció és rendfenntartás segíthet. De csakis az a fajta integráció, ami világosan különbséget tesz a közösséget építeni és az azt rombolni akaró egyének között, etnikumra való tekintet nélkül. Támogatni és segíteni kell mindenkit, aki rászorul, ha annak valódi célja a békés együttélés és az alapvető társadalmi normák betartása. De minden létező eszközzel föl kell lépni azokkal szemben, akik életmódjukkal, magatartásukkal másokat megkárosítanak.

    Nyugalmat és biztonságot akar a falu, ehhez kérjük mindenki segítségét. Úgy érezzük, fordulóponthoz érkeztünk: vagy tovább erősödnek az eddigi folyamatok, és a Kecske-kői pincék után a lakóházak kerülnek sorra 5-10 éven belül, hogy cserepenként és téglánként lebontsák azokat, mint ahogyan az Ózd egyes részein, Arlón vagy sok-sok névtelen áldozattá vált észak-magyarországi kis faluban történt, vagy igazi rend szabja meg majd a mindennapokat. Csakis ekkor virágozhat föl újra a falu. A turizmus, a borászat, a gyümölcstermesztés mint perspektíva légvár marad, ha a háttérben félelemkeltő rablóbandák működhetnek.

    A falu a tervek szerint földet és vetőmagot ad együttműködésre nyitott helyi cigány családoknak, hogy így fogódzót kapjanak a kiemelkedéshez. Kapát és vetőmagot is sokak adnának őszinte emberi jó szándékból és jól felfogott önös érdekből is. Vályogvető, valamint kosárfonó vállalkozás beindítása is szerepel az önkormányzat tervei között.

    Gyöngyöspata segítséget vár. Nagyobb, állandó és hatékonyabb rendőri jelenlétet, szigorúbb bírósági és gyermekvédelmi gyakorlatot, a rövid hírnév elmúltával is rendet és nyugalmat a közösség minden tagja számára! Segítő kezeket kérünk, hogy segítő kezeket nyújthassunk egymásnak.

    Gyöngyöspata lakossága többségének nevében, és a képviselőtestület jóváhagyásával, támogatásával, egy helyi lakos

  23. Manitu szerint:

    Gyöngyöspata többségi társadalma most megkapta a tökéletes tájékoztatást.

    A Jobbik által támogatott véderősök a saját farkukkal, jelbeszédben mondták el a zászlójelzések és karlengetés valamint horogkereszt-pisilés és Szálasi-betűzés segítségével, hogy ők a f@sza gyerekek (szó szerint), és a legszebb ősmagyar név al Alex.

  24. GAM szerint:

    A hozzászólások hosszúak, és kissé értelmetlenek. Ez az egész a sajtótörvény,alkotmány
    folytatása a hazát eláruló, és eladó magát baloldalinak hazudó tolvajbanda
    támadása az őket segítő multikkal. sírva szórják a fejükre a hamut,amiért a többi százmilliárdot már ne lophatják el.A cigányok jó alanyok egy új
    nemzetközi botrány keltésére. Az eltársurak költözzenek oda tapasztalatokért ! !

  25. Manitu szerint:

    – Mit mondd az egyik véderős a másiknak Gyöngyöspata határában?
    – Most már felhúzhatod a slicced.

    😀

    – Miért nem tudott tökéletes horogkeresztet hugyozni Alex, az ősmagyar véderős?
    – Mert a cipője útban volt.

    😀

    – Mit mondd az egyik véderős a másiknak, amikor mérgében lezsidózza?
    – Faszkalap.

  26. Nemmondommeg szerint:

    Királyerdei !
    Ami leírtál, azzal nagyon sokan tisztában vannak, hiába jár ide hazudozni pofátlan módon a narancs-vörös csepeli társasága.
    Manitu és barátai…..
    Ami szítja a tűzet a média pofátlan hazudozása, a cigányok bárányokként vakló bemutatása. Nem elég ahogy viselkednek valahogy a média mindig az ő oldalukra fordul.
    Még elszámoltathatatlan Gyurcsány ajánl fel egy milliót ?????
    Mintha nem ezt ígérte volna a Fidesz….
    Csepelen is egyre több az idősek sérelmére elkövetett lopás, rablás, tettlegesség.
    Fényes nappal bemennek egy nyugdíjasházba terrorizálni, és kijátszani az időseket.
    Miért ? Mert a média elhallgatja hány idős embert terrorizálnak, rabolnak ki és vernek szó szerint halálra. NAP MINT NAP.
    Nem elég nekik elvenni amijük van, még bántalmazzák is a tehetetlen embert. Ez nagyon undorító dolog.
    A Fidesz is minden erejével azon van, hogy a magyarok a saját hazájukban megtűrt, eltaposott agyonsanyargatott kihalóban lévő faj legyen. Ezt jól megtanulta az elődjétől.
    Vajon mikor ébred fel a nép, hogy a rendszerváltás óta hazudoznak a népet sanyargatják, másokat uszítanak ellenünk?
    Aki a rendszerváltásnál bent volt a hatalomba a közelébe se engedném.

  27. meghát.... szerint:

    T Manitu! Szerinted amikor a szomszédod 2 éve kiszivattyúzza az emésztőjéből a saját fekáliáját ,ez egyenlő egy “huggggyozással” ? Majd bazd meg, akkor oszd légyszíves az eszetet! Én ezt már két éve tűröm! A csepeli ANTSZ ,meg menjen a jó cigányvédő kurva anyjába ….! Miután fényképekkel igazoltam ,a szar folyását a cigány köcsögnek adtak igazat .(azt állította,hogy ő ilyet nem cselekedet ) Végül a tél beálltával ,rábaszott ,mert belefagyott a slaug a hóba! Végre lett korpusz delikti! Ekkor felszólították ,hogy hagyja abba ezt a tevékenységét. Szerinted folyik -e a szar továbbra is?????????? Azt írod : “hogyha a jobbik nem provokál ,lett volna esély a problémák megoldására ” Te hol élsz???? (megjegyzem sosem értettem egyet,egyetlen szélsőséges politikával sem) De legalább oda figyel a drága zsidó bérenc Viktorkád is. ( A tetves Gyurcsánnyal együtt ) . Csak egy szösszenetnyi megjegyzés: egy igaz magyar embernek ,hogy lehet a gyermekének Rahel nevet adni?

  28. Manitu szerint:

    meghát….

    amúgy normális vagy?

  29. meghát.... szerint:

    T. Manitu! Én úgy gondolom ,hogy nem beszéltem trágárul veled! Mi a problémád a hozzászólásommal? Azért nagyon figyelj mit válaszolsz!!!! ( Tudod a stílus…).Látszik ,hogy nem én csináltalak. Lehet,hogy a falra hugyoztak ,és a nap keltett ki?

  30. meghát.... szerint:

    Folyt. lehet,hogy erős nap kitőrés volt. A nagyobb napszelek okozhatnak ilyen mellékhatásokat ,ami nálad észlelhető!

  31. Manitu szerint:

    “T. Manitu! Én úgy gondolom ,hogy nem beszéltem trágárul veled!”

    Csak így beszéltél: “Majd bazd meg, akkor oszd légyszíves az eszetet! Én ezt már két éve tűröm!”

    Szerintem annak, hogy Gyöngyöspatán provokátorok a farkukat lóbálják, semmi köze nincs ahhoz, hogy neked milyen problémáid vannak a szomszédaiddal. Engem meg végképp ne keverj bele a szomszédoddal folytatott vitádba.

  32. Nemmondommeg szerint:

    Manitu
    Lakjál mellettük akár csak egy hétig, megváltozik a véleményed. Az alapvető együttélési szabályokat nem ismerik.
    Provokátorok.
    Miért nem kérdezi meg a magyarokat senki ? Ja megkérdezik csak rettegnek beszélni, mert esetleg a “rettegő” cigány horda éjszaka elvágja a torkát és azt tudjuk ebben az országban lehet.

  33. Manitu szerint:

    Szerinted az alapvető együttélési szabály, hogy előveszed a nemi szervedet, náci karlendítéseket csinálsz, és horogkeresztet hugyozol?

    Komolyan?

    – Mit mond az egyik véderős a másiknak Gyöngyöspata határában?
    – Most már felhúzhatod a sliccedet.

    😀

    – Miért nem tudott tökéletes horogkeresztet hugyozni Alex, az ősmagyar véderős?
    – Mert a cipője útban volt.

    😀

    – Mit mond az egyik véderős a másiknak, amikor mérgében lezsidózza?
    – F@szkalap.

    😀

    Nem kell idegeskedni. A f@szlóbálás nem megoldás, a hülyéken meg nevetni is lehet.

  34. csaba péter szerint:

    Az a baj kedves , hogy ez nem vicc, közismert , hogy a gárdista zászlót katolikus pap áldotta meg és a Fideszes Wittner Mária avatta fel , vagy nem igy volt?
    tehát a fidesz leánygyermeke a Jobbik.
    Úgy mint a Horthy rendszerben a kormányzó pártoknak a nyilasok.
    Kell a rohamosztag a totális hatalomhoz.

  35. csaba péter szerint:

    Az a mostani hatalom bűne hogy felerősíti szándékosan az igényt az önbíráskodáshoz , majd eredménye képpen korlátozhatja a szabadságjogokat.

  36. meghát.... szerint:

    T. Manitu! Megpróbáltam a cigányság legalább 30 éves felzárkóztatási programjainak eredménytelenségét ,egy egyéni tapasztalattal kifejezni. Abszolút nem tartalak ostobának,csak elvakultnak.Biztos van okod a komcsik folytonos szidásának. (kinek nincs)Csak azt kérném ,hogy mindig igyekezz globálisan,átfogón elemezni ,és ezek tükrében véleményt formálni. Látnod kell,Orbán is nem rég kint volt Amerikában a FED banknál,ugyanúgy ,mint azt megelőzően a Gyurcsány Angliában! Vajh miért?A nemzetközi pénzvilág felső vezetői szorítják az Orbán tökét is. Gyöngyöspatáról is meg van a külön véleményem ,hidd el.

  37. cukorka szerint:

    Csak kíváncsiságból,mitkeres csepeli jobbikos oda lent.Pesten már nincs mit csilálniuk?(Janek Hajnalka 12-es választó kerület)

  38. Nemmondommeg szerint:

    Manitu
    A magyarság 20 éve provokálva van. Nm kell a mellédumálás, ez szándékosan van így megtervezve. Szándékosan butították le a cigányságot árasztották el segélyekkel.
    Szándékosság van ezek mögött, méghozzá, hogy ne legyen összetartás az országban, ezért is sanyargatja a Fidesz(is) a népet és kedvez a gazdagoknak. Ez a modern rabszolgatartás.

  39. Nemmondommeg szerint:

    …folyt.
    Egy fecske nem csinál nyarat alapon ha széthúzzák a társadalmi rétegeket, akkor biztonságban van a mindenkori hatalom, nem elűzhető és nem elszámoltatható. Ez vonatkozik minden pártra, tekintsük vissza a múltba.
    Csak a bérfirkászok és az elvakult pártimádók szajkózzák imádott pártjuk jelszavait. Érdekes egyik sem ismeri be ha hibázik a szeretet pártja. Szánalmas.

  40. paul szerint:

    Manitu!

    Ha te “lóbálnád” a metszett csirádat, kiderülne,hogy kikhez tartozol! De te azt nem vállalod fel,csak provokálsz! Tyúk eszű, a hiányzó bőrdarabot meg húzd a fejedre,kipának, rá fér, mert olyan kicsi a fejed mint az eszed!!!

  41. Manitu szerint:

    Tudod Paul, te is remek ősmagyar vagy a neveddel, legalább akkora, mint Alex, a f@szlóbáló. Ha azok a normális, magyar emberek lennének zsidók, akik büszkék a magyarságukra de nem veszik elő a nemi szervüket az utcán, nem hugyoznak bakkecske módjára, akkor bizony a legtöbb ember zsidó lenne.

    Mert ugyebár ti kevesen vagytok ilyen primitív állatok, akik szerint a rendfenntartás masírozást és horogkereszt-hugyozást jelent.

    – Mit mond az egyik véderős a másiknak Gyöngyöspata határában?
    – Most már felhúzhatod a sliccedet.

    😉

    – Miért nem tudott tökéletes horogkeresztet hugyozni Alex, az ősmagyar véderős?
    – Mert a cipője útban volt.

    🙂

    – Mit mond az egyik véderős a másiknak, amikor mérgében lezsidózza?
    – F@szkalap.

    😀

  42. balla bianka szerint:

    Lemondott Gyöngyöspata polgármestere
    Egészségügyi okokból lemondott Gyöngyöspata polgármestere. Tábi László ezt a képviselőtestület keddi rendkívüli ülésén jelentette be, lemondását elfogadták.
    Arra a kérdésre, hogy lemondása összefüggésben van-e a településen az elmúlt időszakban történtekkel, a távozó polgármester annyit mondott: “elképzelhető”.

  43. Lucifer szerint:

    2010.-ben, az országgyűlési választások után elhangzott egy belügyminiszteri ígéret, ami valahogy így hangzott: Két hét alatt rendet teremtek az országban.

    A két hét eltelt.

  44. Manitu szerint:

    Pintér se sejthette, hogy az új rendőrök nem a piti bűnözőket tudják majd üldözni, hanem a f@szlengető provokátorok miatt azért kell majd dolgozniuk, hogy a jobbikosok által feltüzelt hugyozós, kakastollas cerkófmajmok és az LMP-MSZP által tüzelt cigányok ne okozzanak polgárháborút.

  45. paul szerint:

    Manitu!!!

    szánalmas vagy

  46. "?!" szerint:

    Az tényleg szánalmas, hogy milyen elvakult és csekély tárgyi tudású emberek verik a nyálukat ezzel a témával kapcsolatban!

    “Nemmondommeg” írta, hogy: “Szándékosan butították le a cigányságot árasztották el segélyekkel.”
    Egy számítógép használatára képes ember véletlenül nem lehet ennyire hülye, csak szándékosan.
    A cigányságot senki nem butította le! Csupán arról lehet beszélni, hogy a cigányság (tisztelet a kivételnek) megállt a rákényszerített fejlődésben, és az újabb generációk a kényszerítés hiányában nem éreznek késztetést a fejlődésre.
    Egyes idióták azt mondják, hogy meg kell mutatni a cigányoknak a tanuláshoz vezető utat.
    Ezek a vadbarmok elfelejtik azt, hogy minden cigány tudja, hogy hol van az iskola, ahová a közoktatási törvény szerint már 60 éve kötelező lenne a cigánygyerekeknek is bejárni és az órákon szorgalmasan és fegyelmezetten részt venni.
    Amikor még a tankötelezettség teljesítését a hatóságok keményen számon kérték, és az iskolai fegyelmet a tanárok megkövetelhették, (azaz: a fejlődést a renitensekre is rákényszeríthették) akkor valóban látható fejlődés következett be a cigányoknál is.
    Amikor azonban agyalágyult ál-liberálisok minden fegyelmező és kényszerítő eszközt kivettek a pedagógusok és hatóságok kezéből, akkor megállt a fejlődés, és elkezdődtek a túlkoros diákok és a diszkriminációval és szegregációval felbátorított cigány szülők által elkövetett tanárverések.
    Csak az aberrált ál-liberálisoknak és ál-humanistáknak nem jutott el a tudatáig az, hogy kényszerítés nélkül a cigány szülők többsége nem hajlandó azért korán kelni, hogy a gyermekét időben felkészítve elindítsa az iskolába.
    A cigány gyermekek nagy többsége pedig inkább választja az iskolakerülést és a cigánytelepen való egész napos játszadozást, a tanórákon való fegyelmezett és szorgalmas részvétel helyett.
    Csak az nem látja aki nem akarja, hogy a cigányságot a nem létező cigány kultúrából csak drákói szigorral lehet a fejlődés útjára terelni. Ennek a szigornak azonban útját állja a sok hazai és külföldi ál-humánus álmodozó és a cigány tömegek szavazataira éhes és ezért diszkriminációt és szegregációt emlegető hazug politikus!

    “Manitu” a valós problémáról való figyelemelterelés céljából szajkóként ismételgeti, hogy: “…. a f@szlóbálók teljesen kultúráltan hugyoznak horogkeresztet az utcákon, vonulnak fel s alá, és éltetik Szálasit.”
    Azt nem teszi hozzá a szerencsétlen, hogy a Gyöngyöspatán április 26-án este 4 fő jobboldali civilt azért vert eszméletlenre egy 80-100 fő kézszerszámmal felszerelkezett cigány horda, mert az egyik a sötét utcán ott hugyozott, ahol cigányok fényes nappal is szarni szoktak.
    Azt is figyelmen kívül hagyja a szerencsétlen, hogy kéziszerszámokkal felszerelkezett, (de nyilván nem munkába induló) szervezetten ott tartózkodó cigányok felbiztatva érezték magukat arra, hogy “Öld meg a magyart!” jelszóval brutálisan önbíráskodjanak ugyanúgy, ahogy felhatalmazva érzik magukat arra is, hogy Gyöngyöspatán a náluk gyengébb idős magyar emberektől és gyerekektől hídpénzt szedjenek, azokat leköpködjék, megverjék, és a szerény vagyonukat ellopják vagy elrabolják.
    Ameddig egyes idióták az ok okozati összefüggéseket mellőzve, az ilyen eseteket csak a politikai ellenfeleiket pocskondiázására használják fel, addig érdemi változás nem várható, pedig minden józanul gondolkodni képes ember könnyen beláthatja, hogy néhány évtizeden belül Magyarország legsúlyosabb problémáját a magyarok és cigányok együttélési problémái fogják képezni!

    A fent tárgyalt abnormális véleménynyilvánítókhoz szoci oldalról csatlakozott a már sokszor levitézlett “csaba-bavária-gyalog péter” azzal a bődületes ökörséget tükröző véleményével, hogy
    “A gárdista zászlót katolikus pap áldotta meg és a Fideszes Wittner Mária avatta fel,
    tehát a fidesz leánygyermeke a Jobbik.
    Úgy mint a Horthy rendszerben a kormányzó pártoknak a nyilasok.”
    Ez a szerencsétlen barom nem tudja, Wittner Mária csak tiszteletbeli tagja a Fidesznek, továbbá, hogy a Horthy-rendszerben a nyilaspártot betiltották és a vezetőiket börtönbe csukták.
    A nemzeti szocialista német nácikkal és magyar nyilasokkal egyenértékű szovjet szocialistákat kiszolgáló exkommunista barom nem tudja, hogy a nyilasok csak a német megszállás után jutottak hatalomra, ezért csak az ezirányú tárgyi tudással nem rendelkezők és a hazug komcsi agitátorok állítanak ilyen arcátlan hazugságokat, mint amit ez az komcsi őskövület a hozzászólásában rágalomként állított.

    A fenti példák miatt javaslom, hogy mindenki alaposabban gondolja meg azt, amit ehhez a hamarosan Magyarország legsúlyosabb problémájává kinövő témához leír, mert ha így folytatódnak a dolgok, akkor hamarosan késő lesz felébredni!

  47. Tarjányi László szerint:

    http://members.chello.hu/kapu/kassainaplo.htm
    Kassai Napló – 1927. január 21.–16. szám
    Borzalmas rablógyilkosság Szepsiben.
    Tizenegy gyilkosságot vallottak be a szepsi-i rabló cigányok.A rablóbanda tagjai bevallották, hogy megfőzték és megették áldozataikat. – Éveken keresztül emberhussal táplálkoztak a szepsi-i cigányok. Az ügyészség már összeállította a cigányok bűnlajstromát.
    Az ügyészség a nyomozás eddigi eredményei alapján a következőkben állapitotta meg a cigányok bűnlajstromát:
    1. 1923. október 8-án meggyilkolták Jászón Imling Andrást, a stószi konzum vezetőjét és a nála talált néhány ezer koronát elrabolták.
    2. Körülbelül egy hónapra rá meggyilkoltak egy ismeretlen férfit Luciabányán, aki a poprocsi erdőn ment át. Itt néhány száz korona volt a zsákmány. A meggyilkolt holttestét az erdőben rejtették el. Vallomásukban megjelölték azt a helyet, ahol a csontokat elásták. Csendőri bizottság szállt ki a csontok exhumálására.
    3. 1926. május 20-án meggyilkolták Eperjes mellett a borkuti erdőben a 14 éves Odercso Lajost, aki savanyuvizért ment. Találtak nála egy kis kenyeret és szalonnát. A halottat a tett elkövetése után azonnal megtalálták. Ebben az ügyben különböző személyek voltak gyanusitva.
    4. 1926. nyarán Heténypusztán, Szepesi és Jászó között megöltek egy planétás asszonyt.
    Ruháját a szepsi-i cigánytábor mellett elfolyó patak partján találták meg.
    5. 1926. nyarán meggyilkoltak Jászón egy ismeretlen magyarországi asszonyt.
    A holttestet nem találták meg, csak a kék ruháját lelték meg a csendőrök a cigánytáborban.
    6. 1926 nyarán Tornán egy ismeretlen magyar asszonyt öltek meg.
    7. 1926 telén a tornaalji úton egy ismeretlen magyar fiut gyilkoltak meg., aki demionban bort vitt és dohányt. A fiu holttestét nem találták meg, csak a kabátját.
    8. 1926. december 23-án a pányi erdőben, Szepsi mellett egy asszonyt tettek el láb alól. Az asszony holttestét nem találták meg, fejkendőjét, ingét és harisnyáját a cigányok hordták a gyilkoság után egész elfogatásukig.
    9. 1927. januárban ugyancsak a pányi erdőben megöltek egy ismeretlen magyar asszonyt. Holttestét nem találták meg.
    10. 1927. január 19-én meggyilkolták Rusznyák Péter szepsi-i kereskedőt, akitől ezer koronát raboltak el. Ennek gyilkosságnak elkövetése után fogták el őket a csendőrök. Ezenkivül harminc lopást követtek el nagy körzetben. Jászótól egészen Eperjesig, illetve Sebesig. A gyilkosságokat 12 tagu banda követte el, melynek feje Filke Sándor volt. A banda tagjai voltak: Hudák József, Rybár Pál, Rybár József, Rybár Sándor, Rybár Jenő, Horváth József, Csiszár Gyula, Rybár Béla, Barna Gyula, Bancsó Ferenc és Julius János, valamennyien szepsii cigányok.
    Az összes gyilkosságokban, Hudák Józsefet kivéve, aki az első két gyilkosság idején a törvényszék fogházában 14 havi büntetését töltötte le, valamennyien résztvettek.
    Az Ály melletti gyermekgyilkosságokban a fentnevezetteken kívül még három tornai cigány is résztvett. Pécsi Dezső, Kónya Aladár és Rybár Rudolf, Imling András és a jászói hetényi pusztán meggyilkolt asszony meggyilkolásában a Zsiga-testvérek is résztvettek Jászóról.
    Valamennyi gyilkosságot baltával követték el olyképpen, hogy a kiszemelt áldozatot megállították, beszélgetni kezdtek vele és egy alkalmas pillanatban hátulról a baltával leütötték a szerencsétlen embert. Ami az eltünt holttesteket illeti, a tizenkét tagú banda valamennyi tagja egyöntetüen vallja, hogy a húst megfőzték és megették. Valamennyien beismerik, hogy megfőzték és megették a Jászó mellett meggyilkolt asszonyt és az ályi fiatalembert. Megették továbbá azt a két asszonyt is, kiket a pányi erdőben gyilkoltak meg. A Torna mellett meggyilkolt asszonyokat illetőleg egyesek azt állítják, hogy azokat is megették, mások azonban azt állitják, hogy a holttesteket, a gyilkosság helye közelében folyó patakba dobták be. A holttesteket a szepesi cigánytáborban Hudák Józsefnél, Rybár Pálnál és Filkó Sándornál fűzték és ették meg.

  48. "?!" szerint:

    A 22:27-es írásomból szándékosan kihagytam a korábban jobb sorsra érdemes, de időközben teljesen elborult agyú Tarjányi Lászlót, aki ma már azt sem tudja számon tartani, hogy jelenleg nem 1927-ben, hanem 2011-ben élünk.
    Nyilván a lerobbant elmeállapotának tudható be, hogy a jelen problémáival foglalkozó értelmes gondolatok helyett, már csak arra képes, hogy egy Csehszlovákiában 84 évvel ezelőtt, 1927-ben megjelent bűnügyi tudósítással próbálja hergelni az már egyébként is alaposan felhergelt fórumozókat.

    A témával kapcsolatos írásai alapján úgy látom, hogy nem szenvednénk nagy kárt, ha Tarjányit is megenné valamelyik cigány rablóbanda!

  49. SnowFighter szerint:

    Következő alkalommal, amikor a HÉV-en a szotyolahéjat dobálja el 4 cigánygyerek, rájuk szól valaki és ezután a kölkök visszapofáznak (provokálnak), remélem 60 magyar félholtra veri majd őket és a média majd utánuk a magyarok mellé áll… max. álmunkban … kettős mérce ugyebár…

  50. SnowFighter szerint:

    Illetve gondolom az mindenki számára nyilvánvaló, hogy ha a rendőrök nem érnek ki percek alatt, a 4 magyart helyben meglincselték volna.
    – 1-et azért, mert részeg volt és hülye.
    – 3-at meg ártatlanul.

  51. islander szerint:

    “?!”

    “A témával kapcsolatos írásai alapján úgy látom, hogy nem szenvednénk nagy kárt, ha Tarjányit is megenné valamelyik cigány rablóbanda!”

    🙂

  52. Tarjányi László szerint:

    Az LMP nemcsak Gyöngyöspatán kavar:
    Merénylet készül Szegedi Csanád ellen? – Életveszélyesen megfenyegették a Jobbik alelnökét

    Ez év február 5-én egy középkorú férfi csöngetett be Szegedi Csanád Miskolcon élő szüleihez, akikkel közölte: fiukat politikai okok miatt le fogja lőni.
    A fenyegető a csendes őrültek nyugalmával fejtette ki, hogy mivel katonai kiképzésben részesült, ért a fegyverekhez, és adandó alkalommal a cigány-magyar polgárháború nyitányaként le fogja lőni a Jobbik elnökhelyettesét.
    A család ezek után megtette a feljelentést, bízva a magyar rendőrség szakmaiságában és elhivatottságában, ügyelve arra is, hogy a nyomozás érdekeire való tekintettel semmi se szivárogjon ki az esetről a nyilvánosság felé.
    Alig több mint másfél hónap (!!) után azonban a nyomozó hatóság felfüggesztette a vizsgálatot, mondván, az elkövető kiléte a nyomozás során nem volt megállapítható.
    Portálunknak a pintéri rendőrséggel szemben ez a másfél hónap is elegendő volt ahhoz, hogy alapos kutatómunkával, nyomozással kiderítse a fenyegető személyazonosságát, melynek eredményeként immár szerkesztőségünk birtokában van az elkövető neve, fényképe és elérhetősége.
    Portálunk ugyanakkor a lovagiasság jegyében felajánlja az önként vállalt bűnbánat lehetőségét R. L.-nek, lehetőséget biztosítva, hogy a Miskolcon LMP-s aktivistaként ismert politikai terrorista április 29. (péntek) este 22 óráig önként feladja magát a rendőrségen. Ellenkező esetben a rákövetkező nap nyilvánosságra hozzuk személyes adatait.

  53. Gordon szerint:

    “Tarjányi László szerint:
    2011. április 29., péntek – 00:02

    Az LMP nemcsak Gyöngyöspatán kavar”

    Ebben Tarjányinak igaza van.
    Viszont az is biztos, hogy Gyöngyöspatán nem csak az LMP kavar.

  54. grün szerint:

    Gordon!
    Úgy belegondoltam milyen lehet horogkeresztet vizelni, mikor a sima kereszttől is megőrül a zember úgy fáj! Gondolom az azért kicsit még jobbosabban csikar!

  55. zed szerint:

    Tessék mondani, milyen térfigyelőkamera az, amely hangot is rögzít?

  56. Tarjányi László szerint:

    Legfrissebb hír: Mindig mondtam, az NBH olvassa Tarjányi Lászlót itt és másutt is az interneten, nemhiába vagyok Kövér László ismerőse, ugye kedves fideszesek?!
    A titkosszolgálatok megkezdték a vizsgálatot, kinek a megbízásából tevékenykedik Richard Field, kiknek az érdekében állt a “kitelepítési üggyel” Magyarország lejáratása, mi az LMP szerepe a gyöngyöspatai események szításában.
    Tessenek majd vizsgálni, miért járogat rendszeresen a Vörös Dani, Daniel Cohn-Bendit rendszeresen Magyarországra, tessenek majd seggberúgni a Magyar Vöröskereszt illetékeseit is, mert segédkezet nyújtottak egy politikai hangulatkeltésben.
    Vizsgálják külföldi titkosszolgálatot szerepét is az ügyben, tessenek csak először a MOSZAD házatáján szétnézni, mert a római Qui prodest elv alapján, ők az elsődlegesen érdekeltek Magyarországon. Röhejes liberális beállítás, hogy Iránnak érdeke itt a szarkeverés, nekik nincsenek itt érdekeltségeik, sem százezrekre tehető érdekelteik.
    Aki nem látta még a Hírtv 8.00-ás híreit, az nézze vissza!

  57. Tarjányi László szerint:

    http://mti.hu/cikk/2011/04/29/magyar_nemzet-_a_titkosszolgalatok_is_vizsgaljak_a_gyongyospatai_esemenyeket-541192
    Belföld
    Magyar Nemzet: A titkosszolgálatok is vizsgálják a gyöngyöspatai eseményeket
    2011. április 29. 07:13
    A polgári és katonai nemzetbiztonsági szolgálatok is vizsgálják a gyöngyöspatai események körülményeit a Magyar Nemzet értesülése szerint. A lap úgy tudja, az elhárítás és a hírszerzés feladata annak tisztázása, hogy ellenérdekelt titkosszolgálatok és különböző üzleti körök szerepet játszottak-e a romák evakuálásnak beállított utaztatása, illetve az ahhoz kapcsolódó lejárató nemzetközi médiakampány megszervezésében. Nemzetbiztonsági források szerint annak nyomát keresik, hogy van-e közük idegen hatalmaknak a hisztériakeltéshez. Ellenőrzik azt is, hogy a térségben megjelenő félkatonai szervezetek milyen forrásból működnek.

    Az ATV 8.55-ös hírekben is szerepel már!

  58. grün szerint:

    zed!
    A modern kornak megfelelő, hangrögzítős térfigyelő kamera!
    Már dolgoznak a DNS távmeghatározóval rendelkezőn is!!!

  59. "?!" szerint:

    Kedves Tarjányi László!

    Úgy látom, hogy súlyos tájékozatlanságban és önértékelési zavarban szenvedsz, ezért az alábbiakban megpróbálok segíteni az állapotodon!

    A tájékozatlanságod javítása érdekében közlöm, hogy Magyarországon már nem működik az NBH (a Nemzetbiztonsági Hivatal). Az NBH feladatait jelenleg az AVH (az Alkotmányvédelmi Hivatal) látja el.

    Az önértékelési zavarod csökkentése érdekében pedig tájékoztatlak arról, hogy a titkosszolgálatok nem a Te véleményed megjelenése után kezdték el a vizsgálatokat, hanem folyamatosan figyelték és vizsgálták a szélsőjobboldal által indított, majd az LMP és más szervezetek által felturbózott eseményeket.
    Az, hogy a titkosszolgálatok tevékenysége is hírré változott azzal van összefüggésben, hogy a kormány által kezdeményezett törvény módosításokkal egyidejűleg parlamenti vizsgáló bizottságot is fel fognak állítani, és ennek a munkáját jórészt a titkosszolgálatok vizsgálati eredményei fogják megalapozni.
    Tehát békélj meg azzal a ténnyel, hogy nem Te vagy az ország legokosabb embere, és kutya sem kíváncsi a véleményedre!

  60. Tarjányi László szerint:

    Még jó, hogy Gyurcsány nyilvánosan ajánlotta fel az egymilláját a gyöngyöspatai események eszkalálására, mert különben a titkosszolgálatok már ő utánna is nyomoznának! Végre megvakarják az LMP hátterét is, kik pénzelik és mi a céljük az SZDSZ2 gründolásával! A magyarhű zsidók már a nyerés esélye óta a Fideszben politizálnak, a többi meg alijázhat! Úgyis kevés a hithű harcos Izraelben, mert az ottanniak már belefáradtak a palesztínokkal való harcba. Az amerikai zsidó bankárok meg nem szeretnek harcolni, így hát jobb ha a magyarországiakat küldik. Erre jó a cigánykártya, kilóg az LMP-s lóláb, a magyaroknak egyszerre lesz majd elegük a cigányokból meg a zsidókból is. Kelet-Európában itt van a legtöbb zsidó és jólérzik itt magukat, ez viszont veszélyezteti Izrael biztonságát! Mivel a tehetséges és képzett emberekre a zsidó államnak van szüksége, hiszen már a volt Szovjetúnióból is elfogytak a zsidó bevándorlók, aki megtalálta a számítását az szarik Izraelbe költözni és ott harcolni! Na erre jó az antiszemita kártya, noszogatni kell a zsidókat az alijára!

  61. Tarjányi László szerint:

    Gratulálok a Fidesznek az ÁVH újjáalakításához AVH néven!!! Remélem az én aktámat átvették, tekintettel közeli ismeretségemre Kövér Lászlóval meg arra, hogy a Népszabi 1995. márc. 19-i számának 2-dik oldalán a Trianon zászlós fényképemet “a szélsőségesek a szlovák-magyar alapszerződés ellen tüntettek” aláírással közölte.
    Csókoltatok mindenkit a Gyurcsányt buktató Gyurcsány-köszönőlevelem, a ki tudja kit buktató fogó, Pokorni 2002-es Fidesz elnök-köszönőlevelem (gázár-kampány ötletem), továbbá a Tóth Mihály-Németh Szilárd mutyit, a Wallis-Észak-Csepelt közös ingatlan óriásbizniszt megbuktató közreműködésem (2003. márc. 13. Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság ülésén kifejtett álláspontom vezetett a szerződés felmondásához, amivel 3.8Mrd-ot spóroltam Csepelnek a 11.3Mrd-os vételárból) okán is.
    Előbb-utóbb mindenért fizetni kell, az ötletekért is. A Fidesz, ugyanígy a helyi Fidesz is abba fog belebukni, hogy azt hiszi, hogy hülyék akik segítenek nekik, sőt örülnek annak, hogy hatalomra segítették őket, s nem várnak semmiféle viszonzást.
    Jobban tennék, ha a zsidó klientúrájuk pozicióba helyezése helyett nemzethű magyarokat részesítenék előnyben! Ez lenne a magyar összefogás, röhejes, hogy politikai cimkézéssel az igazi magyarokat kirekesztik az ország dolgaiból, holott ha a magyarok politikai cimkézés nélkül összefognának, akkor a pokol kapui sem tudnák Magyarországot bevenni!

  62. "?!" szerint:

    Tarjányi! Elképesztő sötétség van a fejedben!
    Ennek a ténynek az egyik bizonyítéka a 09:47-kor küldött írásod első sora, amellyel beismerted, hogy még az “Á” betű és az “A” betű között sem tudsz különbséget tenni.
    Vedd már észre magad és kussolj!

  63. Tarjányi László szerint:

    ?! Keress már rá az Alkotmányvédelmi Hivatal névre, a népnyelv hívja AVH-nak, azaz ÁVH-nak. Én miért ne használhatnám ezt a megnevezést. Amennyiben kizárólag a radikális jobboldallal foglalkozik, akkor meg is érdemli ezt a rövidítést! Majd másképp rövidítjük, ha foglalkozik a baloldallal is, meg a Moszaddal, meg a többi magyarellenessel is.
    Alkotmányvédelmi Hivatal – WikipédiaAz Alkotmányvédelmi Hivatal (hivatalosan AH, népnyelvben AVH) – azelőtt Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) – Magyarország egyik polgári nemzetbiztonsági …
    hu.wikipedia.org/…/Alkotmányvédelmi_Hivatal – Tárolt változat – Hasonló

    Egyébként meg jogom van hozzá, hogy sötétség legyen a fejemben, majd te meg a többi fideszes majd kiműveltek! Üzenem azoknak, akik unják, hogy itt fórumozok, jogom van hozzá, mert tettem én eleget Csepelért is meg a Fideszért is (Wallis-Észak-Csepel, gázárkampány). Jobb, ha szokjátok a stílusomat, mert egyre jobb az egészségem, s lehet hogy visszatérek a közéletbe. Ezt üzenem azon közszereplőknek is, akik az adósaim. Nincsen ingyenebéd, sem ingyentanács!

  64. Tarjányi László szerint:

    ?! Kár, hogy nem vagy tisztában a magyar nyelv szabályaival, az üzlet jelentésű ABC-t ábécé-nek ejtjük, az ATV-t sem mondja senki atévé-nek, hanem átévé-nek. Ugyanezen okból a népnyelv az AVH-t ávéhá-nak ejti, amelyet így senki sem tud megkülönböztetni az ÁVH-tól!!!

  65. grün szerint:

    A magyar nyelv szerint az ABC jelentése nem üzlet hanem “bót”!
    Az ÁVH-t az AVH-tól csak a pofonok súlya különbözteti meg!!!

Itt lehet hozzászólni !