Európát képviseli a Halker-KiralyTeam Kanadában

Kiralyteam, Csepel.info

Újabb rangos megtiszteltetés érte a csepeli Halker-KiralyTeam csapatát, hiszen egyedüli európai csapatként meghívást kapott a kanadai Quebec Open elnevezésű nyílt nemzetközi kick-box világkupára.

Az egyik legnagyobb Észak-Amerikai tornán 4 napon keresztül 32 küzdőtéren zajlik majd a harc, de a közel 2000 induló között idén 3 magyar fiatalnak is szoríthatunk, hiszen a verseny szervezői meghívták a Halker-KiralyTeam 3 világbajnok versenyzőjét, Király István VI. Danos nagymester vezetésével.

Mórádi Zsolt, Gömbös László, és az idén Év Sportolója elismerésben részesült Jároszkievicz Krisztián nem először vesz részt tengerentúli viadalon: 2008-ban a nézők legnagyobb megdöbbenésére Mórádi Zsolt hazai pályán verte az amerikai világsztárt, Raymond Daniels-t, a US Open Grand Champion döntőjében (súlycsoport nélküli abszolút kategória), melyet 2009-ben egy nagyszabású show műsor keretében újra meg tudott ismételni Floridában.

„Nagyon nehéz dolgunk lesz kint, hiszen egyedüli csapatként képviseljük Európát egy ilyen hatalmas léptékű verseny, ám a srácok már nagyon vártak egy ilyen lehetőségre, így azt gondolom a maximumot fogják kihozni magukból.” nyilatkozta Király István a Halker-KiralyTeam elnöke és vezetőedzője.

Csepel.info

2 hozzászólás “Európát képviseli a Halker-KiralyTeam Kanadában” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Nagyon sikeres szereplést kívánok mindhármótoknak és Király István vezetőedzőnek is!

  2. virág szerint:

    Hajrá! Sok sikert kívánok nekik.

Itt lehet hozzászólni !