Zokniban dekázott Orbán Viktor

Blikk

Leesett az álla Orbán Viktornak, amikor meglátta Kovács Pétert (21) zsonglőrködni a focilabdával. A fiatalember dekázott, pörgette-forgatta, gurítgatta a testén a labdát, a miniszterelnök alig tudta követni a mozgását.

A freestyle- (vagyis saját stílusú labdazsonglőr) világbajnokot kedden az országházi dolgozószobájában fogadta a miniszterelnök. A focirajongó kormányfő örült annak, hogy ilyen tehetséges labdazsonglőrünk is van. Az ilyenkor szokásos beszélgetés, kézfogás, kisebb ajándékok (mez, focilabda, DVD, könyv) átadása után hónuk alá vágták a labdát, és lementek egyet focizni a Parlament melletti placcra.

A fiatalember egy kétperces műsorszámmal kápráztatta el Orbánt, akit ezután egy kicsit megmozgatott. Fejelgettek, passzolgatták a bőrt. Az első elpattanó labda után a miniszterelnök lekapta a cipőjét, föltűrte az öltönynadrágja szárát, és így folytatta a labdázást.

Mutatvány. Orbán Viktor a Parlament mellett levette a cipőjét, és úgy mutatta meg, hogyan tud bánni a labdával. További képekért kattintson ide.

– Péter nagyon ügyes, le a kalappal előtte – summázta a Blikknek Orbán a fiatalember tehetségét. – Amióta ismét miniszterelnök vagyok, nagyon kevés időm jut a sportra. Pedig muszáj rendszeresen mozogni, így könnyebben megy a munka is. Azt is vallom, hogy a sport meghoszszabbítja az ember életét.

blikk.hu

28 hozzászólás “Zokniban dekázott Orbán Viktor” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Örülök, hogy Orbán Viktornak, mint az EU soros elnökének, nincs más dolga. Közben az agyalágyult Pintér ahelyett hogy rendet csinálna, lovat ad a cigányok alá, akik eddig csak az öreg magyarok nyakát vágták el naponta, most már 25-szörös túlerőben aktív korú magyarokra is rá mernek támadni.
    Orbán úr! Ön a cigánykérdés megoldatlansága miatt fogja elveszteni a hatalmat! Úgy látszik Richard Field és az LMP valamint Horváth Áládár erre játszik. Tessenek csak az alkotmányozás után a sarkalatos törvényekkel foglalkozni 2012. január 1-ig! Mire végeznek, nem lesz aki a törvényeket betartsa!
    Csepelinfó! Tessenek csak továbbra is látszatügyekkel foglalkozni, az kell a csepeli polgárnak, így legalább nem kérdezi meg, hány előző ügyet tártak már fel Csepel új vezetői!
    A Fidesz már elérte a hegycsúcsot, innen már minden út lefelé vezet!!!

  2. grün szerint:

    “No sports, just whisky and cigars”. Sir. Winston Churchill ..
    Azért ha zongorázni tudnám a különbséget….! 🙂

  3. Manitu szerint:

    Ha tudnád. De ti csak lopni tudtok.

  4. Tarjányi László szerint:

    Már nemcsak Horváth Áládár, hanem Gyurcsány is ringbe lépett:
    “Gyurcsány Ferenc, a bukott szemkilövető nácizó diktátor egymillió forintot ajánlott fel a gyöngyöspatai cigányok további uszításához. Kedd éjszakai Facebook-bejegyzésében közölte, a pénzt “evakuálásra, szállításra, átmeneti szállásra adja.”
    Fidesz, ébresztő! Ha így alszotok, nem lesz ídőtök befejezni a sarkalatos törvényeket, mert még az idén előrehozott választások lesznek! Gyurcsánynak úgy látszik, semmi sem drága, hogy benneteket megbuktasson! Nektek a becsületes magyarok a fő ellenség, mert nem hajlandó az izraeli és amerikai meg úniós seggek nyalására, ezért is tettétek meg Pintért belügyminiszternek! Nem azért hogy Gergényi haverját, utazási iroda és étterem tulajdonostársát elszámoltassa. Gyurcsányék úgy látszik tudatosan játszanak arra, hogy szerintük Orbán-Orsós nem meri rendbe tenni a cigánykérdést, helyette inkább a focival dekázik!

  5. Gordon szerint:

    Örülök hogy a nemzeti kormány támogatja a magyar labdarúgást és a labdarúgó közeg javítását.

  6. Tarjányi László szerint:

    Heti válasz:
    Törvény általi ideológia, fasizmus a mindennapokban: hogyan veszélyezteti az új magyar alkotmány a demokráciát – Bepillantás a tomboló változatlanság országába – áll a zsidó származású Paul Jandl „A Fidesz mindenek felett” című írásának alcímében, amely az egyik németországi, zsidó tulajdonban lévő világlapban jelent meg.

    „Legalább egy közös van a magyar utakon köhögő, jóval a(z 1989-90-es) fordulat előtt gyártott kocsikban és Orbán Viktor kormányfő elegáns magánautójában: a Nagy-Magyarországot ábrázoló matrica díszeleg a farukon. Lehet, hogy a múlt dicső volt, de a jelen olyan kopott, hogy az egykori szépség hatalmi jelvényeivel kell megszépíteni” – írja a bevezetőben a berlini zsidó újság, mielőtt rátér a múlt héten elfogadott új alaptörvényre.

    A preambulum „történeti lomtár és veszélyes fenyegetés egyben” – állapítja meg. Az új alkotmánnyal „állampolgári kötelezettség lett a nemzeti büszkeség, a kereszténység és a család”- uszít a németországi lap zsidó firkásza.

    A Fidesz személyi tisztogatást hajtott végre a kutatóintézeteknél is, hamarosan Ungváry Krisztián történész munkahelye is megszűnik az 56-os Intézetben; a kutatóintézetet bezárják, „ahogy tették ezt eddig 39 másik alapítvánnyal” – írja a Die Welt, amely a cikkben többször idézi a történészt.

    „Magyarország újraideologizálása nyomán élénk a sürgés-forgás a politikai jobbszélen. A Fidesz-médiában a Waffen SS dicsőítésétől a szokásos antiszemitizmusig minden megtalálható, amit a jobboldali radikális politikai konkurencia kíván” – írja a zsidó újság. „A 17 százalékos Jobbik maga előtt hajtja a Fideszt, és aligha kell attól tartania, hogy rendre utasítják” – állapítja meg Jandl. „Északkelet-Magyarországon a cigánytelepeken megjelentek a Jobbik félkatonai alakulatai, és a fasiszta nyilaskeresztesek egyenruhájában félelmet gerjesztenek” – írja a Die Welt.

  7. Gordon szerint:

    A fent kopizott kijelentések egy része (pl.: alkotmányról szóló rész) akár egy Jobbik újságba is beférne. Így ér össze a politikai balszél és jobbszél. A politikai centrum azonban továbbra is a Fidesz és az ő 2/3-a. 🙂

  8. Tarjányi László szerint:

    Na akkor már csak egy félfordulat kell, mert a Föld is gömbölyű, amit te szélnek nevezel, akkor az lesz a közép és a Fidesz lesz a jobb és a balszél, hiszen vannak benne volt miépesek és volt szdsz-esek is.

  9. Tarjányi László szerint:

    Milyen jó, hogy a közpénzből fizetett állami Orbán-fotós mindig kéznél van! Erre aztán érdemes havonta szép összegeket kifizetni! Éljen a takarékosság!

  10. Jeniszej szerint:

    ))))))))))))))))))) 😀 😀 (((((((((((((((((((((((

  11. Tarjányi László szerint:

    Kocsis Máté a Fidesz mai üdvöskéje naponta szerepel a híradókban, pályafutását a MIÉP-ben kezdte.
    http://fideszfigyelo.blog.hu/2009/11/20/hazudott_a_miep_tagsagarol_a_fidesz_polgarmester_jeloltje
    Hazudott a MIÉP-tagságáról a Fidesz polgármester-jelöltje
    Papp Gábor Hévíz fideszes polgármestere a MIÉP-ben régióvezető (!) és Csurka bizalmasa volt.

  12. Manitu szerint:

    Tarjányi úr, agyvérzést ne kapjon itten! 😉

    Ki mondta, hogy a radikális jobboldalon nem volt értelmesebb emberek? Bár őket se kedveltem, de a MIÉP más volt mint a kakastollas cerkófok. Ott még lehetett gondolkozni is.

  13. Tarjányi László szerint:

    A Fidesz folyamatosan köpködi a radikális jobboldalt, a mai fideszes üdvöskéket azért jelenítettem meg itt, mert mutatja a Fidesz kettősmércéjét. Bezzeg az én 2002-es gázár-kampány segítségemet azóta is elhallgatják, ezúton is csókoltatom Kövér László akkori kampányvezetőt, aki 1998-ban két alkalommal is mellettem ült a Csepptv-ben, valamint Orbán Viktort, aki ezzel kampányolt a TF-en 2002. ápr. 9-én este.

  14. Gizike aki gőzeke szerint:

    Tarjányi László szerint:
    2011. április 27., szerda – 14:56

    Kedves Tarjányi úr!
    Ezt most dicsekvésnek szánta? Vau!!!!!

  15. Tarjányi László szerint:

    Új tetszik itt lenni, mert a történetet én már sokszor megírtam a csepelinfón!

  16. Démosz szerint:

    Jó lenne ,ha a beígért elszámoltatásra koncentrálna inkább.
    De ő is a magyart cukkolja,csak a pénzünk kell neki.Nem hiába ,mint tudjuk ,nincsen szaga.

  17. Manitu szerint:

    Ha nem vetted volna észre több száz feljelentést tett a Fidesz – miközben csak a nyálát veri a Jobbik.

  18. Démosz szerint:

    Manitu!
    Te nem vetted észre hogy a mentelmi jogot nem vonták meg.
    Semmi számon kérés nem volt …Vagy neked elég az alkalmazottak bukása?Feriék a lopott milliárdokat élvezzék csak..

    Nem vagy valami igényes, az ilyenek hamar kiszúrják a szemét, tessék -lássék munkával.
    Gergényi ,Pintér tanácsadója?Tényleg ennyire igénytelen vagy?Vagy ez valami más a részedről?
    A mal zrt jogásza a Pintér alkalmazza..
    Provindent!Mszp és fidesz tulajok bulija..,sajnálak.

    Használd már az eszedet ,nem kell mindent elhinni.Te önálló, gondolkodó lény vagy hozz és alkoss, saját vélemény.Légy büszke és ne zombi.
    Gondolom nem mondok újdonságot a média ferdít,mindegyik .A megoldás olvasd el mindet és akkor beindul az agy.

  19. Manitu szerint:

    Démosz, a mentelmi jog a demokrácia alapjoga. Nélküle mellesleg egy rakás primitív jobbikos képviselő ellen eljárások tömkelege menne, tehát jelenleg a szabály- és törvénysértő jobbikosokat védi a leginkább a mentelmi jog. A perek többsége pedig olyanok ellen megy, akik már nem képviselők.

    Másrészt, tudtommal a számonkérés ma csak a Fidesz részéről megy, a Jobbik a feljelentések egy ezrelékében sem volt benne.

    Aki csak pofázni tud, legalább ne a mellét verje.

  20. Öreg halász szerint:

    A mentelmi jognak és a számonkérésnek semmi köze egymáshoz. A mentelmi jog azért jár, hogy a demokráciákban ne lehessen mindenféle mondva csinált eszközökkel szétzilálni – elsősorban – az ellenzéki pártokat.

    A mentelmi jog tehát fontos része a demokratikus jogrendnek, megvonását kizárólag populista pártok szokták követelni. Mellesleg, ha megszűnne, akkor kétségtelen, hogy a Jobbik járna a legrosszabbul.

  21. grün szerint:

    Manitu!
    “Ha nem vetted volna észre több száz feljelentést tett a Fidesz”
    Jogállamban mindenkinek joga van feljelentést tenni és ágyba szarni!

  22. Manitu szerint:

    Jogállamban nem pártok írják az ítéleteket, így legfeljebb vizsgálatokat indíthatnak és feljelentéseket tehetnek.

    A Fidesz ezt megtette és megteszi, aki tv-t néz, újságot olvas, az láthatja. A Jobbik meg csak a nyálát veri, meg felvonul, feszültséget szít, uszít az LMP-vel meg az MSZP-vel karöltve.

  23. "?!" szerint:

    “grün” írta ma 13:00-kor:
    “Jogállamban mindenkinek joga van feljelentést tenni és ágyba szarni!”

    “grün” a fenti két lehetőség közül évek óta az utóbbit (az ágyba szarást) gyakorolja!

  24. kilgore trout szerint:

    Fidesznyikek! Annyira odavannak magukkal, legyenek szívesek és árulják el, hogy lett maguknak 2/3-uk? Hol volt ez a tömeg 2002-ben vagy 2006-ban? Merthogy nem a föld alól bújtak ki, az biztos. Az össze-vissza szavazgató barmok tették oda az ikszet. Ezek a barmok fogják majd 2014-ben máshová, vagy sehova tenni, mert nem lesz rend, nem lesz Kánaán. Akkor is ekkora arcuk lesz? Egyszer már rájöhetne a nagyvezír, hogy azért tudott nyerni 1998-ban, mert összefogott a komcsik ellen. Kár, hogy utána meg ledarálta őket (nem a Dávid-féle MDF-re gondolok, mert azért már nem volt kár).
    Szóval, ha valaki nem azt pampogja, amit a Fidesz, attól még nem biztos, hogy ellenség (kivéve lmpszdszmszp).

  25. Bugi szerint:

    Aki a Fideszre szavazott, annak nem kellett se a böszme, tolvaj MSZP, sem a péniszlengetõ, horogkeresztet hugyozó Jobbik.

    Én is a Fideszre szavaztam, szerencsére 😉

  26. kilgore trout szerint:

    Ezt én értem, illetve nem értem, mert megint valami ellen szavaztak és nem valamiért. Nem azt írja, hogy azért szavazott a Fideszre, mert ezt teszi 1990 óta és hisz benne, vagy tetszik a programja, hanem hogy nem kellett sem ez, sem amaz. A stílusáról inkább nem is nyilatkozom. 🙁
    Még egyszer megkérdem, hol volt az a 40% korábban, akire most alapoznak ezzel a 2/3-al? Bevándorolt 2006 után vagy mi?

  27. grün szerint:

    “?!”!
    Azt nem kell gyakorolni!
    Az olyan mint a fityisznek a zalkotmányozás!!!

  28. földhözragadva szerint:

    http://www.fn.hu/baleset_bunugy/20110428/borton_volt_fideszesnek/ vele kellene dekázni elnök úr…persze gyorsan kilépették, ne vessen rossz fényt a pártra…

Itt lehet hozzászólni !