„Tarthatatlan a helyzet”: tömegverekedés Gyöngyöspatán

MTI, Mno.hu

Négyen sérültek meg a Heves megyei Gyöngyöspatán kedd este kitört verekedésben. Az Országos Mentőszolgálat ügyeletese az MTI megkeresésére azt közölte, hogy az elsődleges megállapítások szerint az egyik sérült állapota súlyos, a többieké könnyebb. A sérülteket a hatvani kórház traumatológiai osztályára szállították.

Gyöngyöspatán kedd este verekedés tört ki a Véderő elnevezésű szervezet és a helyi romák egy-egy csoportja között. A rendőrség az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a településen több embert is előállítottak. Több száz rendőr érkezett Gyöngyöspatára. A Véderő több tagja és a helyi romák egy csoportja közötti atrocitás után négy embert vittek kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint több tucat ember verekedett össze. A Véderő nevű szervezet vezetője azt mondta a helyszínen az MTI-nek, hogy a Véderő egy tagját és a vele lévő három civilt támadta meg mintegy 80 cigány ember.

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, csoportos garázdaság miatt indított eljárást a gyöngyösi kapitányság. A szóvivő közölte: hétfő reggeltől fokozott rendőri ellenőrzés volt Gyöngyöspatán, ami elvileg kedd éjfélig tartott volna, de ez most folytatódik. A Heves megyei faluban kedd éjszaka és szerda kora hajnalban több száz rendőrt lehetett látni, és több helyen sorfallal zártak le utcákat.

Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány vezetője is a faluban volt, a helyszínelés miatt lezárt Bem úton tartózkodott, ahová nem engedték be az újságírókat.

Eszes Tamást, a Véderő vezetőjét telefonon értesítették a történtekről. A faluba érkezve arról beszélt: őt arról tájékoztatták, hogy 80 cigány ember rohant ki az egyik utcából a négy emberre. Elmondta, vascsövekkel, karókkal várták őket, és mint hozzátette, úgy látszik, hogy készültek a támadásra.

Szemtanúk a sajtó munkatársainak azt mondták, hogy a mentőben elhelyezett sérültek fejéről, arcáról folyt a vér. „Karnyi vastag bodzafát, lapátnyelet” láttak – mondta egyikük, hozzátéve, „százan mentek öt emberre”. Voltak olyanok is, akik már pizsamából visszaöltözve álltak kinn az utcákon, de nem akartak beszélni az újságírókkal, mert „nem írják meg az igazat”, ők meg „nem tudják, hogy a magyar ember hogy védje meg magát”.

Horváth László Heves megyei kormánymegbízott a Parlamentből hazafelé tartva kapta az értesítést az este fél 10 körül kitört verekedésről. A politikus Gyöngyöspatán több utcát is bejárt, és a helyiek többek között azt panaszolták neki, „elegük van abból, hogy magyarként fenyegetik őket az otthonukban”, vagy „itt van egy vagon rendőr, hol voltak eddig?”. Volt, aki szerint „majd megint” eltűnik a térfigyelő kamera felvétele, a támadást ugyanis rögzítették. Többen bírálták a Lehet Más a Politika pártját, mert szerintük hasonló esetek után megjelennek, és pénzt, meg egyéb támogatásokat adnak a romáknak, akik így úgy érzik, hogy helyes, amit csinálnak. Horváth László az MTI kérdésére azt mondta: láthatóan kezelhetetlenné vált a helyzet. A kormánybiztos szerint „véget kell vetni a politikai katasztrófaturizmusnak, ide torkollott az a politikai fesztivál, ami március elején elindult”.

Horváth László minden felelős politikai erőt arra szólított fel, hogy térjen észhez, „mert az nem megy, hogy éjfélkor itt kell állni az utcán, és mindenki fél”. Közölte: a rendtől egyelőre messze vagyunk, de Gyöngyöspatát csak a gyöngyöspataiak tarthatják rendben, nem lehet importálni a biztonságot, erre tanúbizonyság a mai este. A rendőrségnek még sokáig itt kell maradnia – szögezte le. A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint kora hajnalig két embert állítottak elő, de az előállítások még tartanak Gyöngyöspatán.

Forrás: MTI, Mno.hu

65 hozzászólás “„Tarthatatlan a helyzet”: tömegverekedés Gyöngyöspatán” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    “Gratula” a kakastollasoknak (most épp vörös sapkájuk van – biztos épp azt találtak a túrkálóban), sikerült elérni hogy tömegverekedés legyen.

    “Gratula” a magyar bíróságnak is, hogy ezt a pár nappal ezelőtti döntésével segítette.

    Az igazán szomorú, hogy ezt a xart egyes törpepártok kavarják (2 vagy 3), a rendbontás az ő érdekük.

  2. Tarjányi László szerint:

    Na végre, mégis van ügyeletes szerkesztő a csepelinfónál, aki nemcsak ír hanem olvas is. Javatokra írom, hogy nem is próbáltátok azt a cigány hazugságot ismételni, miszerint a hazatérni szándékozó négy magyar támadt rá puszta kézzel a mellékutcában gyanútlanúl alvó száz cigányra, akiknek a feje alatt karnyi vastag bodzafahusángok és vascsövek voltak a párnák!
    Vajon Gyurcsány egymilliója már odaért egy kis “ösztönzésnek”? Jaj szegény Richard Field ki tudja hány milliója kárbaveszett, mert hiába “mentette ki ” a cigány nőket és gyereket, azok inkább visszavágytak a putriba!
    Vajon a négyszáz rendőr mennyibe kerül az adófizetőknek? Biztos hogy néhány embertől kell megvédeniük az ezerkétszáz cigányt, s nem azoktól a helyi magyarokat?
    Hány magyar öregnek kell még meghalnia, hogy Pintér belügyminiszter végre észhez térjen?
    Jaj nekünk magyaroknak, mind páskabárányok leszünk, nyakunkat szegik, mint Solymosi Eszternek!

  3. Gordon szerint:

    A legszomorúbb az hogy pont azok beszélnek a rendről, akik maguk nem akarják betartani.

  4. Gordon szerint:

    Pedig rendnek kell lennie, és az mindenkire legyen érvényes. Gyöngyöspatán a gyöngyöspatai embereké legyen a szó. Az idegenek (kivéve a hatóságot) hagyják el a települést!

  5. Manitu szerint:

    Most pezsgőt bonthatnak azok, akik még több balhét akarnak. Örülhet Tarjányi úr is, végre folyhatott a vér. Remek dolog, megérte hát fel-le vonulni, egyenruhában pöffeszkedni. Ha most odamegy még a kakastollas cerkófhadsereg, még nagyobb balhét lehet belőle csinálni. Talán még meg is ölnek valakit. Akkor lesz aztán az örömünnep, az összes cerkóf vért ihat!

  6. Tarjányi László szerint:

    Már nemcsak Horváth Áládár, hanem Gyurcsány is ringbe lépett:
    “Gyurcsány Ferenc, a bukott szemkilövető nácizó diktátor egymillió forintot ajánlott fel a gyöngyöspatai cigányok további uszításához. Kedd éjszakai Facebook-bejegyzésében közölte, a pénzt “evakuálásra, szállításra, átmeneti szállásra adja.”
    Fidesz, ébresztő! Ha így alszotok, nem lesz ídőtök befejezni a sarkalatos törvényeket, mert még az idén előrehozott választások lesznek! Gyurcsánynak úgy látszik, semmi sem drága, hogy benneteket megbuktasson! Nektek a becsületes magyarok a fő ellenség, mert nem hajlandó az izraeli és amerikai meg úniós seggek nyalására, ezért is tettétek meg Pintért belügyminiszternek! Nem azért hogy Gergényi haverját, utazási iroda és étterem tulajdonostársát elszámoltassa. Gyurcsányék úgy látszik tudatosan játszanak arra, hogy szerintük Orbán-Orsós nem meri rendbe tenni a cigánykérdést, helyette inkább a focival dekázik!

  7. Gordon szerint:

    Tarjányi örül, hogy folyik a vér. Persze nem az ő vére, mert ő biztonságos távolságból ugat. De nem is baj, mert Gyöngyöspatán ő is csak egy nagyotmondó bajkeverő idegen lenne.

    Anno ez volt a gond Erdélyben is az 1940-es visszacsatolás után. Odamentek a nagyokosok elmagyarázni az erdélyieknek, hogy ki az igaz magyar és mitől az. (Wass Albert ezt világosan leírja a Tizenhárom almafában.)

    A tisztességes erdélyi magyar emberek jelezték, hogy ebből nem kérnek. Nekik ne mondják meg hogy mitől magyarok. Aki okoskodni jön az már érvényesítheti is a busz/vonatjegyét visszafele Pestre. Jó utat. Otthon aztán azt csinálhat amit akar.

    Véderő LMP haza! Gyöngyöspata ügyeit a gyöngyöspataiak intézzék!

  8. Tarjányi László szerint:

    Manitu és Gordon igazi fideszesek! Senki sem hibás csak a kakastollasok! Sem a zsidó Richard Field aki költi a millióit a cigányok “kimenekítésére”, s azok háládatlanul visszetérnek a putriba, sem a MASZOP és Gyurcsány az egymillájával. Csókoltatom Pintér urat, ő a trójai faló a Fideszben.
    A Fidesz már elérte a hegycsúcsot, innen már minden út lefelé vezet!!!

  9. Gordon szerint:

    Szegény Tarjányit megint a düh vezette, és ezért “benézte”. 10:07-esem végén világosan leírtam, hogy az LMP-s banda is húzzon haza Gyöngyöspatáról (tehát ők is hibásak).

    Szegény Tarjányi már nagyon ideges! 😀

    folyt.köv

  10. Gordon szerint:

    Sokat elmond Tarjányi azon mondata, hogy a “Fidesz már elérte a hegycsúcsot, innen már minden út lefelé vezet”. Ez elárulja, hogy ők (LMP és Jobbik) nem a gyöngyöspatai emberekért aggódnak, hanem politikai haszonszerzést remélnek. Céljuk, hogy a Fidesznek max. egyszerű többsége lehessen 2014-től.

    Mivel Tarjányi is kopizik, ezért én is megteszem:
    Véderő LMP haza! Gyöngyöspata ügyeit a gyöngyöspataiak intézzék!

  11. Tarjányi László szerint:

    Én egy cseppet sem vagyok ideges! Ami az árulkodó mondatomat illeti, már sokkal régebben leírtam, csak egy Fidesz fan sem mert akkor reagálni rá! Ez a ti bizonyítványotok, amire magyarázatot kellene adni, arra nem mertek reagálni! Pősze urat meg vegyétek be a Fideszbe és jutalmazzátok meg a Szerencsejáték Zrt. elnöki székével, amiért megszavazta az alkotmányotokat!
    http://csepel.info/?p=13556#comment-90180 “Pősze: értelmetlen volt a hazaárulózás”
    Tarjányi László szerint:
    2011. április 21., csütörtök – 22:02
    A Fidesz már elérte a hegycsúcsot, innen már minden út lefelé vezet!!!

  12. Tarjányi László szerint:

    Már a szlovákiai magyar nyelvű honlapokon is téma a gyöngyöspatai eset, bumm.sk, ujszo.com.
    http://ujszo.com/node/422281/talk#comment-96862 Verekedés tört ki Gyöngyöspatán
    A szlovák “emberjogi” megoldáshoz persze csak gratulálni lehet?
    katmandu | 2011. április 27. szerda 10:31
    A szlovákiai cigánylázadást a jogállam átmeneti “felfüggesztésével “oldotta meg a szlovák rendőrség és katonaság.Magyarul félholtra verték a cigányokat.
    Ha Dzurinda ezt megtehette, Orbánék miért nem tehetnek hasonlót? Azért, mert ők demokraták, Dzurinda pedig sosem volt az?

    Gyöngyöspatán temetik a fideszt
    Gróf Sztrapacskőczy Seherezádé | 2011. április 27. szerda 09:52
    Gyöngyöspatán kezdődödött el a fidesz és a jobbik élet-halál harca. Orbán igért két pofont valakiknek csakhát azóta őfelsége kapott annyit, hogy gombócból is elég lett volna. A jobbik ragyogó taktikát választott, először dörgölődött Orbánhoz, megerősődtek, majd elkezdődött a harc. A hadüzenet az “alkotmány” szavazásán volt, akkor kapta meg Orbán a selyemzsinórt. Azután elkezdődött a háború, Vonáék kihasználták Pintér tehetetlenségét, és kipattant a szikra. Amennyiben nem sikerül teljes mértékben felszámolni Orbánnak a jobbik szélsőjobbos támogatóit, akkor polgárháborúvá fogják szélesiteni a még most csak lokális balhékat. Akkor viszont a nép is beszáll és a fidesznek vége, de örökre.

  13. Jeniszej szerint:

    )))))))) 😀 ((((((((((

  14. Béla szerint:

    Cigányok! Ennyi

  15. Tarjányi László szerint:

    Na ki akarja a Fidesz hatalmát megdönteni? Meg is érdemlik, mert egy éve csak a töküket vakargatják! Gyurcsánynak rég sitten kellene lennie, onnan aztán obégathatna. Pintér ha nagyon akarta volna, már talált volna olyan rendőri vezetőt, aki rávallott volna Gyurcsányra a 2006-os rendőri pogromra felbujtás miatt, de sajnos azt likudék nem engednék. Így jár az aki két urat akar egyszerre szolgálni, a magyar választókat és a nemzetközi zsidó lobbit.

    Gyurcsányék “szolidaritási megmozdulást” tartanak a szegény patai romákért
    Az alábbi körlevélben kezdték a toborzást ma hajnalban:
    —–Original Message—–
    From: magyar.demokratikus.charta@gmail.com
    Sent: Wednesday, April 27, 2011 4:01 AM
    Subject: [Magyar Demokratikus Charta hírlevél] Villámmegmozdulás Gyöngyöspatáért!
    Villámmegmozdulás Gyöngyöspatáért!
    Aki szeretné kifejezni szolidaritását a Gyöngyöspatán élő romákkal,
    jöjjön szerdán délután 5-re a Parlament elé
    a “Százezren Gyöngyöspatáért” facebook csoport szolidaritási flash mob-jára!
    A megmozdulás néhány perces, ezért pontosan kell érkezni!

  16. Manitu szerint:

    Lacika, itt egy éve csak te vakargatod a töködet. Ez még csak el is menne, nem érdekelne senkit, de ennél még tovább is mész.

    Akik Patán verik a hisztidobot, azok két csoportra oszthatók: MSZP-LMP-barát banda kiköltöztetőkkel, meg a Jobbik banda a “Véderővel”.

    A kakastollas cerkófok és a gyurcsány-huszárok összefogását láthatjuk, méghozzá sajnos élőben. Nemsokára nem csak Ernővírusnak kell elgondolkoznia azon, hogy most éppen jobbikos vagy MSZP-s, hanem a többieknek is.

  17. Nemmondommeg szerint:

    Gordon, Manitu , mindketten betegek vagytok !

    Ezek a cikkek hazugok és Magyar ellenesek. Nem tömegverekedés…..Hanem TÖMEGVERÉS történt. Ugyanis 80-100-120 cigány fős horda ment neki 4 embernek, felfegyverkezve, minthogy ezt már számtalanszor bebizonyították.
    Könnyesre nevetem a szánalmas hazugságaikon. Ugyan már ki hiszi el, hogy 4 ember egy cigány falut befenyeget ? Vicc.
    Ez a Fidesz és a büdös komcsik érdeke, hogy káosz legyen kenyér és cirkusz kell a népnek…..
    Előbb utóbb összefognak az emberek és ezt a hazug cigány imádó-védő médiának is köszönhetitek majd.
    Miért nem lehet korrekt módon tudósítani ahogy megtörténnek a dolgok. Aki nem hiszi el az menjen le vidékre lakni csak egy hétre cigányok közé….

  18. mi a helyes? szerint:

    Én azt szeretném kérdezni az itt kommenttelő pártkatonáktól, hogy meddig akarnak elmenni a magyar-ellenességben? Nem érzik úgy, hogy egyszer még szégyellni fogják magukat, azért mert mindenben csak a pártérdeket nézték életük e szakaszában?
    Volt ez másként is, vagy már gyerekkorukban is azt tervezték, hogy egy pártot fognak szolgálni a haza helyett?

    Én csak a Jobbiknál tapasztaltam eddig, hogy fontosabb Magyarország, mint a saját pártjuk.
    Ők mondják egyedül ugyanazt, amit a választások előtt is mondtak.

  19. J szerint:

    Politikus nem fogja magát szégyellni soha semmiért!

  20. Királyerdei szerint:

    A sajtó egy része nemzeti sportot űz abból, hogy az ország különböző közbiztonsági válsággócain érzékelhető feszültséget a többségi társadalom számlájára írja. Úgy tűnik, Magyarországon a cigányok csak ártatlanok lehetnek.

    Amint arról beszámoltunk, ismét támadásba lendültek a gyöngyöspatai cigányok. Természetesen az eseményekről nem csak portálunk tudósított, minden, magát valamire is tartó sajtóorgánum ugyanezt tette. Ebben semmi elítélendő, ez dolguk- mondhatnánk. De csak mondhatnánk. Valójában azt kell kimondani: az átlag magyar média lesüllyedt a fújjogó, féligazságokat kezelő külföldi, eldugott falucskákban működő poros zugszerkesztőségek szintjére- akiket az esetek túlnyomó többségében előszeretettel idézgetnek. Nyilván akkor, amikor a cigánykérdésről írnak azok a vidéki újságocskák, terrorról fecsegnek és a szegény magyarországi romák sanyarú sorsáról.

    A fősodratú média csapnivalóan egységes képet mutat: adott egy részről a csúnya, náci hajlamokkal rendelkező, félelemkeltő, bakancsban született szélsőséges magyarok csoportja, másrészről pedig adott a harmatlelkű, ember- és gyermekszerető, szabad idejében zsoltárokat zengedező, ámde a sors gonoszsága folytán pénz- és munkanélküli, rettegő, zebramintás takaróban született cigányok csoportja. A csúnya náci hajlamúak addig provokálják a rettegőket, amíg azok- jogos önvédelemből- odacsapnak.

    Az index.hu kitett magáért: finoman szólva is giccses, ámde ütősnek szánt címmel ír: „Vértócsa felett zengett a szebb jövőt”. A cikk szinte kizárólag az „ideges és főleg kétségbeesett cigányokról” szól. A cikk megszólaltatja Csemer László roma aktivistát, aki egyenesen lőfegyverekről beszél, melyekkel megfenyegették a cigányokat. Megszólaltat egy cigányasszonyt is, aki szívettépően ismételgeti, mennyire fél, mert egy betyár be akart mászni hozzá (hogy mi célból, az nem derül ki az elmondottakból) . Az objektivitás jegyében megszólaltatják a másik felet is- derék tíz sor erejéig.

    A nepszava.hu csak tömegverekedésként titulálja az eseményeket. „Több sérültje is van annak a verekedésnek, ami kedden késő este robbant ki Gyöngyöspatán. A romák szerint egész nap provokálták őket, majd ismeretlenek kővel törtek be egy ablakot, s egy fiatal cigány fiút is bántalmaztak. Eszes Tamás, a Véderő parancsnoka ezzel szemben úgy tudja, négy gyöngyöspataira támadtak rá ok nélkül a romák.” Összegezve tehát: adott egy verekedés, több sérülttel, bántalmaztak egy cigány fiút is. És itt van az ördög a sorok között. Mert arról egy szót sem írnak, hogy négy magyart vertek meg brutálisan az amúgy- természetesen- rettegő cigányok. Az áldozatok tehát a magyarok soraiban vannak, csak ezt jóindulatúan „kifelejtették” a cikkből.

    Az origo.hu már arról beszél, hogy „többek szerint a támadók leütöttek egy 14 éves cigány fiút, ami után tömegverekedés alakult ki” . Tehát itt is szépen kirajzolódik a séma. Rendkívül félelmetes szervezet lehet az, amelyik leüt egy 14 éves fiút. Rengeteg ilyen esetről hallani- csak általában ott az ilyen korú fiúk ölnek meg időseket, vernek meg maguknál kisebbeket- büntetlenül. Arról nem is beszélve, hogy a tömegverekedés valamiféle létszámbeli egyensúlyt jelent. Csakhogy a 70-80 főből álló csoport (és jelen mondatban lényegtelen, melyik csoport) négy fő ellen az nem egészen tömegverekedés. Sőt, egészen nem az.

    A hvg.hu is hozza a kötelezőt: verekedés (csak így egyszerűen) tört ki Gyöngyöspatán, megszólaltatják Horváth Aladárt, aki elmondja, hogy terepszínű ruhások „messziről ismeretlenek mutogattak és fegyvernek látszó tárgyat szegeztek a cigányokra”. Hogy milyen messziről szegezték nekik azokat a fegyvernek látszó tárgyakat, arról nem szól a fáma. Abból esetleg kiderülne, hogy minimum pálinkafőző üst volt a fegyver, ha látták.

    Világosan látható: a legtöbb hírportál még nem is tudta pontosan, mi történt, de azt igen, hogy a cigányok nem hibásak a dologban, sőt! A sérülésekről alig ejtenek szót, pedig a megtámadottak nem úszták meg egy-két pofonnal- bármennyire próbálják bagatellizálni, a mai nap folyamán írunk erről is. Arról is elfelejtenek szót ejteni, hogy Gyöngyöspata a barikádTV riportja kapcsán került a figyelem középpontjába, és nem azért mert a templomba igyekvő gyöngyöspatai idős nénik leköpdösték a cigánygyerekeket, és nem is azért, mert a gyöngyöspatai gazdák letarolták a cigányok kertjeit és fát lopnak.

    Szomorú egyenleg ez. Sajnos oda jutottunk, hogy úgy néz ki a magyar média, mintha cigányok írnának cigányokról – cigányoknak. A többségi társadalom ennek ellenére tudja, a bőrén érzi a valós helyzetet. És, hogy ez mennyire így van, megnézhető a cikkek kommentjeiből- már ahol még elérhető ez az opció…

  21. Királyerdei szerint:

    Ezért menekülnek:
    Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a helyszínen munkatársunknak elmondta: még az éjjel egy 36 éves helyi férfit előállítottak, aki ellen őrizetbe vétele mellett indult eljárás csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság elkövetésének alapos gyanúja miatt. További hat embert még szintén az éjjel előállítottak, az ő szerepüket az ügyben vizsgálják. A rendőrség beszerezte a térfigyelő kamera felvételét is, természetesen ezt is felhasználják a nyomozásban.

  22. Tarjányi László szerint:

    A tettesek és családtagjaik pakolnak és menekülnek, nehogy gyanúsítottak legyenek. Jó utat Strasburgba, oda nem kell vízum, mint Kanadába. Miért nem kérnek menedékjogot Izraelben vagy Indiában?

  23. Manitu szerint:

    Ha van térfigyelő kamera, akkor bárki is volt a kezdeményező, az ki fog derülni. Én bármit el tudok képzelni, azt is, hogy a “véderő” és azt is, hogy a cigányok voltak.

    Ugyanakkor felhívom a figyelmet arra, hogy a Jobbik és az MSZP-LMP igen komoly energiát fordítottak arra, hogy kiélezzék a helyzetet. Bocsi, de szerintem ezzel ők legalább annyira bűnösök, mint akik verekedtek.

  24. Nemmondommeg szerint:

    Királyerdei nagyon jól beszélsz.
    Ne várjatok semmi jót az index-től. Szándékosan mindig ellenünk irányul minden írás amiben a cigányság szó szerepel. Nagyon gusztustalan tud lenni.
    Csakhogy az átlag ember aki találkozik a cigánysággal teljesen más véleményen van.
    Persze
    -nem kell megvédeni a magyart, amikor kirabolják,
    -vagy a saját hátában verik halottá haszonszerzés céljából.
    -Nem kell megvédeni a magyart ha uzsorás cigányok tartják fogva évekig az embert állati körülmények között elszedve mindenét.
    – nem kell megvédeni a magyart amikor halálra verik ercsiben olyan átlátszó hazugsággal, hogy egy ember támadt egy egész családra permetezővel. Mindenki tudja többen halálra verték és egy cigány asszony vállalta magára, mert ő még nem volt börtönben. Tudjátok annak az embernek volt és van családja is…..
    Undorító ami az országban folyik és a média is felelős lesz nagy részben ha egymásnak ugrik a két fél, ami nincs olyan nagyon messze.
    A magyarok többsége túl türelmes, de nem a végletekig és nem picit nyílik ki a bicska a zsebükben ha olyan gusztustalan magyarellenes cikkeket hoznak le, mint az index teszi.
    Én egy pártatlan magyar állampolgár vagyok. Nem kérek mást a saját ellopott megnyúzott hazámban csak mindenkinek egyenlő jogot és kötelezettséget, bőrszínre való tekintet nélkül.

  25. Manitu szerint:

    “-nem kell megvédeni a magyart, amikor kirabolják,”

    “Nem kell megvédeni a magyart ha uzsorás cigányok tartják fogva évekig az embert állati körülmények között elszedve mindenét.”

    “nem kell megvédeni a magyart amikor halálra verik ercsiben olyan átlátszó hazugsággal, hogy egy ember támadt egy egész családra permetezővel.”

    Miért nem mész másik országba, ha ez a véleményed rólunk, magyarokról? Az ilyen, hozzád hasonlók miatt süllyedt ilyen mélyre az ország. Még szerencse, hogy nem vagytok sokan. Bár a cerkófhadseregben elég sokan vagytok, most is azért izgulnak, hogy vér follyon.

  26. Királyerdei szerint:

    T.L.!
    Kanadába nem kell vízum.
    De ott nem rúgnak labdába a sokezer fekete,indiai,etióp,sri lankai,stb. bevándorlók mellett.

    Már a nagyvilág se a régi. Rossz idők járnak Kanadában is. Nem megy a
    bodza. De ez még mind hagyján. Honvágy van. Méghozzá gyötrő. Így aztán az
    üldözöttek vállalva a rasszista kockázatot, az üldöztetést és a félelmet,
    hazatérnek. A szív megszakad, szem nem marad szárazon. Cudar ez a világ…

    Nyíregyházáról összesen közel 60 ember ment el tavaly, de úgy néz ki,
    előbb-utóbb valamennyien hazajönnek majd, mert gyötrő honvágyuk miatt nem
    bírják elviselni a kinti életet – sírta tele a napokban a sajtót Balogh
    Artúr, a városi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke.

    Majd így folytatta: – Nem jószántukból mentek el. Tavaly a cigányok elleni
    gyilkosságok, támadások félelmet keltettek, a közhangulat rendkívül feszült
    volt, a Huszár-telepen élők is napokig nem aludtak, rettegtek éjszaka. A
    munkalehetőségek ezzel együtt még inkább beszűkültek, a szegénység
    nyomasztóvá vált. Én megértem ezeket az embereket. Nem rablókról,
    gengszterekről, törekvő családokról van szó, akik megpróbáltak új életet
    kezdeni, de nem bírták a távollétet feldolgozni. Ezt is meg lehet érteni.
    Most itt állnak fedél nélkül. Nem hagyhatjuk, hogy az utcára kerüljenek.

    Gondolom, most sokakban felmerül a kérdés: Nem ezek azok, akik tavaly a
    világban végigköpködték és elmondták Magyarországot mindenféle
    rasszistának, nácinak, aztán kivándoroltak Kanadába, mondván ezt itt
    annyira szörnyű hely, hogy itt képtelenség élni?

    De igen ők azok.

    A rettegők, akik néhány hónappal ezelőtt úgy húztak el, de előtte még a
    nagy félelemben teljes lepusztították és szétlopták a számukra kiutalt
    szociális lakásokat.

    Ők azok, akik aztán a tengerentúlon menekült státuszért folyamodtak, majd
    lekarcolva a kanadai államot, ott is próbálták azt az élősködő életet élni,
    amire itthon rászoktatta őket a nagyon liberált értelmiség.
    Azonban Kanadában mások a játékszabályok, ott nincs vég nélküli ingyen élet,
    mint nálunk. Ott, ha segélyt kapsz, akkor tenned is kell érte valamit. Ha
    mást nem, akkor rendszeresen iskolába járni, hogy megtanuld a nyelvet, hogy
    később tudj állást vállalni, aztán kell egy kis önkéntes munka is, hogy
    bizonyítsd az elkötelezettségedet az ottani értékek iránt.

    Így egy idő után kitelik a cigánybecsület, és a kanadaiak rájönnek arra,
    hogy ezek az “üldözöttek” valahogy se tanulni, se dolgozni nem akarnak.

    Aztán elindulnak az első eljárások az elkövetett bűncselekmények miatt,
    majd néhány hónap után – ahogy a bürokrácia malmai őrölnek – eljön az az
    idő, hogy a menekültügyi bíróság döntsön az ügyükben. Mivel az esetek
    többségében, figyelemmel az életvitelükre elutasító válasz születne, a
    romák kitalálják, hogy ők mégiscsak hazajönnének. Ekkor a kanadai állam
    felülteti őket egy repülőre, és a kanadai adófizetők pénzén visszaküldi
    őket, hogy ezután már rajtunk élősködjenek tovább. A statisztikai adatok
    szerint a Kanadába menekült cigányok 97 százaléka így jár és egy éven belül
    visszatér Magyarországra.

    Azonban azt a vérlázító képtelenséget, amit most csinálnak, eddig még
    kevesen merték megtenni. Azt követelik, hogy az önkormányzat soron kívül
    utaljon ki lakást a számukra.

    Hogy miért is? Mert az, nekik jár. Sőt még azt is kijelentették, hogy nem
    ideiglenes szállásra gondolnak, mert azt csak a legvégső esetben fogadnák
    el, hanem külön-külön önálló lakásokra.

    Szerencsére az önkormányzat illetékesét nem nagyon hatotta meg a
    siránkozásuk. Közölte velük, hogy mivel annak idején a lakástörvény
    értelmében nem jelentették be, hogy 60 napon túl el fogják hagyni a
    rászorultsági alapon kapott bérlakást, ezért a bérlemények állagmegóvása
    érdekében a lakásokat visszavette a város, majd a lelakott és igen rossz
    állapotú otthonok többségét felújította és új bérlőknek adta ki. Így aztán
    azokat a lakásokat biztosan nem kaphatják meg, de másikat se nagyon, mivel
    a rendelet szerint öt éven belül új lakásigénylést nem adhatnak be.

    Természetesen mindjárt elindult a hőbörgés, és Balogh Artúr helyi főretek is
    nyomban exponálta magát: – Nekünk az a célunk, hogy a hazatérő családok
    valamilyen formában minél hamarabb lakáshoz jussanak és minden demokratikus
    eszközt meg fogunk ragadni ennek érdekében, fórumot szervezünk,
    nyilvánosságot keresünk, ha kell, az utcára is kimegyünk.

    A történet egyelőre itt tart, de amilyen romabarát szabályozás van ma
    Magyarországon, előbb-utóbb biztosan kisírnak majd maguknak valamit és
    aztán beleröhögve az arcunkba, tovább élősködnek rajtunk. Nem kérdés, hogy
    az ügy törvényi szabályozásért kiállt, mert vérlázító, hogy ilyen
    megtörténhet, hogy egyáltalán eszükbe mer jutni ilyen követelés.

    Aki mondvacsinált okokból megtagadta ezt az országot és elment innen, az
    már többet ne akarjon visszajönni. Vagy ha igen, akkor az ilyen tettekért
    nem lakás meg segély jár, hanem börtön. Hazaárulásért.

    Azonban ilyen szabályozás jelenleg sajnos nincs, úgyhogy más megoldást kell
    találni.

    Az lenne a legjobb, hogyha a visszatérők beköltöznének egy-egy nagyszájú
    liberális cigányvédő otthonába. Most lehetne bizonyítani: Mohácsi
    Viktória. Most meg lehet mutatni, hogy, van fény az alagút végén.

    Elempé!!! Itt a lehetőség, fel lehet ajánlani egy-egy szobát!!!

    Most ne hallgasson Tamás Gáspár Miklós se, meg akik tele szokták sírni a
    médiát a cigányok sanyarú sorsáról. Most meg lehet mutatni az együttérzést.

    Mindegyikőjük fogadjon be egy-egy cigány családot!!

    Gyerünk, rajta hát!*

  27. Királyerdei szerint:

    Na igen,és Kanadában átmentek rabszolgatartóba.Igen,a sajátjaikat.

    http://www.torontosun.com/news/canada/2010/10/08/15626456.html

  28. Nemmondommeg szerint:

    Manitu te tényleg beteg vagy bakker !
    “Miért nem mész másik országba, ha ez a véleményed rólunk, magyarokról? ”
    Ez több mint vicces 😀 Ezt inkább nem kommentálom.
    Ki vagy te elszámoltathatatlan Gyurcsány rokona ?
    Pontosan ezzel a viselkedéssel próbáljátok provokálni az embereket…
    Szánalmas és átlátszó.
    Dugd ki a magyarellenes pofikádat légy szíves a pártirodádból és költözz be egy hétre egy cigányok lakta településre, de vidd magaddal magyarellenes Fruics Trutymó urat is a sapkájával a fején.

  29. grün szerint:

    Nemmondommeg!
    Ne bántsd szegény gyagyát!
    Mivel értelmes érvei nincsenek, kár vele vitatkozni!!!

  30. Királyerdei szerint:

    A gyöngyöspatai események sérültjeit szerdára virradóra a hatvani Albert Schweitzer Kórház traumatológiai osztályára szállították,
    ahol azonnal ellátták őket. Dr. Zámbó László, az intézmény főigazgatója elmondta: egy férfi sérült meg súlyosan,
    neki ismeretlen eszközzel levágták a kisujját, amit még az éjjel visszavarrtak. Jó esély van rá,
    hogy a műtét nyomán teljesen meggyógyuljon. További három személy kisebb zúzódásokat szenvedett – tette hozzá.
    Volt, akit az ellátást követően el is engedtek, ám szerda délelőtti ottjártunkkor két sérült még mindig a kórteremben volt.
    Azt mondták, hogy nem kívánnak nyilatkozni, mert a későbbiekben közleményt adnak ki a történtekről,
    ám kérdésünkre, hogy melyik szervezet nevében teszik ezt, azt válaszolták, hogy egyikhez sem tartoznak,
    hanem egy baráti társaság tagjaként voltak Gyöngyöspatán. Annak a férfinak, akinek a kisujját levágták,
    a fején is láttunk sérüléseket, míg társa arca erősen feldagadt – találkozásunkkor is jegelte –,
    s teste más részein is észleltünk külsérelmi nyomokat.”

  31. Tóth Mária szerint:

    Köszönjük meg az msz(m)p +LMP(szdsz) baráti társaságnak, hogy ezt a műsort levezényelték, és már külföldön is visszhangja van! Egyes cigány vezetők már a NATO és ENSZ békefenntartóit akarják riasztani! Mindkét pártot fel kell jelenteni izgatásért, takarodjanak, de a Parlamentből is! gyf. és Schiffer nem fér a börébe, de lehet, hogy Csintalan sorsára jutnak. elképesztö, hogy a trutyit, amit az mszp itt hagyott,képtelenség csendben-rendben helyrehozni, mert ilyen aljas, idegen érdekeket kiszolgáló emberek miatt nem lehetséges.

  32. Nemmondommeg szerint:

    Tóth Mária
    Teljesen igazad van részben.
    Azonban amiért még ott lehetnek az csak azért van mert nem történt meg az elszámoltatás…..

  33. Tibor szerint:


    Érik a vihar

    A most zajló gyöngyöspatai események lényegében előrevetítik a jövőképet. Az etnikai bomba ketyeg. A nép elfásult és dühös. A hatalom pedig nemhogy enyhítené, de szándékosan mélyíti a meglévő társadalmi feszültségeket. Egyik esemény generálja a másikat, s elindultunk egy katasztrófális végkifejlet felé.

    A polgárháború előszelét mindannyian érezzük az arcunkon. A mesterségesen generált cigánykrízis lassan a tetőfokára hág. Sajnálatosan véres megoldások fognak születni a közeljövőben a válság kezelésére. Magyar részről is, cigány részről is. A nevető harmadik pedig már tűkön ülve várja, hogy feltegye az i-re a pontot, s egy megfelelő casus bellit találva szentesíthesse végelegesen az országrablást.

    Ezerszer leírt/kimondott közhely már, de sajnos kénytelen vagyok én is leírni, mivel még mindig nagyon sokan nem értették meg a lényegét; ha a nemzeti ellenállás nem áll egységfrontba, nem kooperatív, józan gondolkodású s elszánt, akkor az íllriek ,szarmaták, gepidák, kelták és avarok után mi is csak archeológiai maradványok leszünk a Kárpát-medencében!

    M. Gábor – Kitartás.hu

    http://kitartas.mozgalom.org/friss-hir/erik-vihar

  34. Manitu szerint:

    Az elszámoltatás sajnos soha nem azonnal van. De remélem, hogy a”véderősöket” is utolérik, és elszámoltatják, meg a balliberális uszítókat is.

  35. Manitu szerint:

    Gyöngyöspata a legjobb példa rá, hogyan forr össze az MSZP-LMP a Jobbikkal. Aki nem látja, nem hallja, hogy mi történik, az vak és süket.

  36. Nemmondommeg szerint:

    Manitu
    Mint írtam feljebb ( lehet nem láttad) te is beteg vagy buta pártimádó barátoddal együtt !
    Én kérek elnézést, hogy a magyarok megpróbálják BÉKÉSEN megvédeni magukat.
    Bepánikoltatok, hogy csökkent a Fidesz népszerűsége.? Csak ti tehettek róla.
    A saját szavazókat köpitek szembe ezzel a magyar ellenes viselkedéssel. A sors mindent elintéz majd.

  37. Királyerdei szerint:

    Nem csak Magyarországon ketyeg az etnikai bomba,hanem jóformán az EU minden országában.De arrafelé nincsenek olyan TGM-féle frankójankók,akik
    világgá kürtölik a balhét.A tótoknál,a cseheknél a románoknál (akik visszavehetnék TGM-et)ugyanúgy van cigányprobléma,mint nálunk.De ott a frankójankóknak a pofájára vernek.Az olaszoknal sokkal rosszabb a helyzet.
    A franciáknál több mint 5 millió afrikai.Párizs néha ég,mint a Bastille.A belgáknál,az angoloknál és a németeknél vagy a hollandoknál sem rózsás a helyzet.Csak nálunk hazudozhat és úszíthat a média.Ideje a pofájukra verni.
    Amúgy a Pintért azonnal valagba kellene rúgni,hogy zúgva szálljon,mint a győzelmi zászló.

  38. Királyerdei szerint:

    Rubi Gergely elmondta: a „garázdaság” vádjával előállított, a Szebb Jövőért Polgárőrség mellett aláírást gyűjtő fiatalokat jogerősen felmentették, a településen azonban azóta is folytatódnak a rendőri jogsértések.

    A képviselő hozzátette: a törvénytelen intézkedések miatt feljelentést tettek, ám úgy vélik, a polgárőrök vegzálása felső utasításra történt. A politikus szerint a belügyminiszter gyakorolhatott nyomást a hatóságokra, hogy akár jogszabály ellenesen is lépjenek fel a Szebb Jövőért Polgárőrséggel szemben.

    Zagyva György Gyula a tegnap éjjel Gyöngyöspatán történtekről számolt be. A sajtó nagy része azt állította, hogy a verekedés a Véderő tagjainak születésnapi ünnepsége kapcsán tört ki. A képviselő elmondta: első kézből származó információk alapját tudja, hogy ez nem igaz. A konfliktus valóban egy baráti összejövetel megtámadásával kezdődött, ám ez egy helyi lakos születésnapja volt. A politikus értesülései szerint a helyi cigányok haragszanak az illetőre, mert szállást adott a Szebb Jövőért Polgárőrség néhány tagjának. Késő este egy több tucat főből álló csoportjuk – ugyanazok, akik tegnap délután rátörtek a gyöngyöspatai önkormányzat épületére – meggyilkolásukkal, házuk lángba borításával fenyegették meg a családot, akik értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások ki is szálltak a helyszínre, ám nem voltak hajlandóak intézkedni az összegyűlt csőcselékkel szemben. A tehetetlenségüket kifogásoló családtagokkal szemben azonban annál tettre készebbnek bizonyultak. Zagyva úgy tudja, egyiküket megrugdosták és megbilincselték, s még egy állapotos kismamát is lefújtak gázspray-vel.

    A cigányok eközben odébb álltak, és megtámadtak négy helyi, illetve környékbeli falvakból származó fiatalt. A politikus elképesztőnek nevezte, hogy míg a rendőrök a megtámadott családot bántalmazták, a 60-80 fős banda “nyugodtan végezhette a piszkos munkát”.

    A képvselő hozzátette: az a 14 éves cigány gyerek, akit a média megtámadottnak állított be, valójában a tömegverekedés során szerezte sérüléseit, hiszen szavai szerint ebben a bandában „12-től 70 éves korig minden korosztály képviselte magát”.

    Apáti István emlékeztetett: a Jobbik Hajdúhadházon is feljelentést tett hivatali visszaélés miatt. A képviselő úgy fogalmazott: a hatóságok olyan hibákat követtek el, amelyekért őt „másodéves jogász hallgatóként eltanácsolták volna az egyetemről”.

    Minden rendőrnek felírtuk az azonosítószámát és nem nyugszunk addig, míg a felelősségre vonás meg nem történik. Nem akarjuk kollektívan bűnösnek nyilvánítani a parancsot teljesítő egyenruhásokat, de ebben az országban soha nem lesz rend, ha épp a belügyi szervek nem tartják be a törvényeket – szögezte le a honatya.

  39. kilgore trout szerint:

    Ez az egész nem lenne, ha a kedves elvtársak lejönnének inkognitóban a Béla király útról, meg a többi patkányfészekből és körülnéznének, hogy mi folyik a mi kis országunkban. Mondjuk egy hétre küldjék el nyaralni a gyerekeiket (őrezredi és egyéb védelem nélkül) – mondjuk – Tiszafüredre vagy valamelyik környékbeli faluba. A helyi közeget se értesítsék előre! Ha majd a gyerekük egy kis esti séta során megismerkedik a védettek kultúrájával és elveszik az értékeit (hogy a többiről ne is beszéljek), azután lehet pofázni, fajt védeni, stb.
    Ami itt folyik az valóban színtiszta rasszizmus.
    Csak éppen nem erről az oldalról, hanem a másikról.

  40. Nemmondommeg szerint:

    A durva, hogy most is ezen munkálkodnak:
    “Két vagy három évig terjedő börtönnel lennének büntethetők azok, akik “másokban félelmet és riadalmat keltve a közrend fenntartására irányuló vagy annak látszatát keltő akciókat szerveznek felhatalmazás nélkül”
    Dögöljön a magyar……
    Bennem a cigányok keltenek félelmet. Tiltsák be a cigány viseletet.

  41. Tibor szerint:

    “A kapucnis fekete napszemüveges cigányraj csávókat is elítélik három évre hiszen félelmet keltenek a magyarokban , vagy ez rájuk nem vonatkozik mint minden más törvény sem. Csak a magyarokra igaz. Lassan engedélyt kell kérni a magyaroknak , hogy milyen ruhában dolgozhatnak , hogy a henyélő játékgépező cigányokban nehogy félelmet keltsenek.”

  42. Nemmondommeg szerint:

    Azt nem tudom, mit fog kiváltani a magyarságból, ha ezt az utolsó mentőövet is elveszik tőlünk….
    Persze az idősekre saját otthonukban támadó haltorra verő bűnözőkkel ne is foglalkozzanak.
    Nehogy mi is rettegjünk majd mint a cigányok…..

  43. Tarjányi László szerint:

    Ez az élet sem fölösleges: epilepsziás roham közben fosztott ki egy férfit egy 13 éves retek
    Epilepsziás rohamot kapott egy negyvenéves férfi Kaposfőn az utcán, egy 13 éves fiú a helyzetet kihasználva kiforgatta a férfi zsebeit és kifosztotta – írja a sonline.hu.
    A magatehetetlenül, epilepsziás rohamban a földön fekvő férfihez a 13 éves gyerek odarohant, de nem segítséget hívott számára, hanem átkutatta zsebeit, elvette pénzét és bankkártyáit.
    A rendőrség forró nyomon kereste az elkövetőt, és még szombaton este elfogtak egy 13 éves fiút Kaposfőn, aki beismerte a bűncselekményt.

  44. Manitu szerint:

    A vak is látja, hogyan dolgozik össze a két oldalról uszító MSZP-LMP és a Jobbik. Aki nem látja vagy elfogult, vagy hülye.

  45. Tarjányi László szerint:

    Áládár nem nyugodott bele, hogy az SZDSZ felbomlásával elvesztette megélhetési forrását, vegyétek fel a Fideszbe, majd utánna egész másképp fog szervezkedni. Egyenlőre az LMP-re van utalva, nem kellene Farkas Flóriánt kivételezni, mi lesz szegény Teleki Lászlóval és Mohácsi Viktoriával?

  46. kilgore trout szerint:

    A vak is látja, hogy a csak köntös változott, ami alatta van, az nem. Ugyanazokat a kliséket mormolják az agyhalottak, amit olvasnak vagy látnak a párttévékben. Gondolkodni nem tudnak vagy nem akarnak.
    Nekik is ajánlom, hogy vagy ők vagy gyermekeik töltsenek el egy hetet egy olyan helyen, ahol a bőrükön tapasztalhatják meg a védett faj ténykedését. Majd ha összeverve vagy megkéselve, netán a lányuk megerőszakolva tér haza, akkor pofázhatnak. Ez NEM pártpolitikai, hanem tapasztalati kérdés.
    Ha nincs idejük vagy pénzük, akkor az is elég, ha egy hétig (ha megérik) bejárnak este 8 után a Józsefvárosba (de ne a Nemzeti Múzeum környékére). Válasszanak valami klassz kis utcát, mint a Práter, Kis Salétrom, stb.. Ne fussanak végig az utcán. Sétáljanak, mintha kirándulnának. Ne süssék le a szemüket, ha egy horda szembejön velük. Ha értékeiket kérik, adják oda mosolyogva.
    Utána menjenek haza és nézzék a tévét, amiben ezredszer is elmondják maguknak a rózsadombi, belvárosi és újlipótvárosi ganék, hogy maguk a rasszisták, nácik, fasiszták és kirekesztők.
    Ezt a kúrát ismételjék meg havonta.

  47. paul szerint:

    A manitu és a gordon egy kis gumigerincű metszett fa… u provokátor! A LIKUD emberei,ne hagyjátok magatokat provokálni!!! Költöztessenek be magukhoz pár patai cigány családot az együtt élés reményében, és csókolgassák őket!!!

  48. Manitu szerint:

    Bár az Index nem épp az én véleményem, ez most telitalálat:

    http://index.hu/velemeny/2011/04/27/hogyan_kerul_pinter_sandor_a_ciganysorra/

  49. Manitu szerint:

    A vak is látja, hogy az MSZP-LMP és a Jobbik összeforrt. Egy az érdek, a Fidesz megbuktatása, és ezért egy lett a cél is: a káosz, az egymás ellen uszítás.

  50. paul szerint:

    manitu

    Ezért vagy ilyen korlátolt,mert a Zsindexet olvasod!!!!

  51. Manitu szerint:

    Azért nem vagyok korlátolt, mert nem csak nácikat olvasok, mint te. Én mindenkinek elolvasom a véleményét, míg te csak likudozni tudsz, és az LMP-Jobbik-MSZP összefogást pártolod. Te kis setét.

  52. aggódó szerint:

    Manitu!

    Látom, felmondtad a leckét, amire betanítottak.
    Ahhoz túlságosan gyengén érvelsz, hogy valakivel is elhitesd, hogy az érintett településen idáig rend és nyugalom volt és a gárdák borították fel a Kánaánt.

    Az összefonódási elméleted meg azért sántít, mert a kormánypárt futni hagyja a szoci tolvajokat, sőt még zsíros állások tömkelegével látja el a bukott kormány felső és önkormányzati kádereit.

    Miért? Mert esküdt ellenségek?
    Na ne má’.

  53. "?!" szerint:

    “Gyöngyöspatai hírek”:

    Gyöngyöspata lakosságának száma 2.840 fő. Ebből cigánynak vallja magát 580 fő.

    A település testületei: 5 fős képviselő-testület és 4 fős cigány kisebbségi önkormányzat.

    Az MTI 2011. április 25-i tudósítása:
    Amikor a Csillebércről hazaérkezők a buszról leszálltak, akkor valaki megjegyezte, hogy “minek jöttetek haza”? Erre reagálásként egy cigány nő kétszer úgy pofon vágott egy a közelében lévő vétlen idős nem cigány nőt, hogy azt kórházba kellett szállítani.

    Rendőrségi tudósítás 2011. április 27-én:
    Április 26-án este a helyszínre érkező rendőrök kb. 50 fős kéziszerszámokkal felszerelkezett cigány társaságot találtak a tömegverekedés helyszínén, majd 3 főt a földön fekve eszméletlen állapotban találtak.
    A verekedés során 4 fő civil ruhás férfit vert meg 80-100 fős felszerelkezett cigány.

    A Patai cigány kisebbségi önkormányzat egyik vezetőjének több tv tudósításban levetített 2011. április 27-i nyilatkozata:
    “Holnap itt gyilkolászás lesz, mert ezek itt fasiszták'”

    A Patai Iskola igazgatójának a véleménye a “Patai hírek 2011/1.” számából:
    “Megkerülhetetlen, hogy szót ejtsek arról az iskolára uszított ombudsmani vizsgálatról, mely ismeretlen érdekek mentén az igazgatóságom alatt már nem először szakadt az intézményünkre.
    Nem tudják, vagy nem akarják tudomásul venni, hogy az iskola nem politikai csatározások helyszíne, hanem a nevelésé és az oktatásé.
    Hogy nem az az iskola szegregál, amely a szülők egyre nagyobb leterheltsége és a gyengülő tanuló összetétel miatt egyre gigászibb küzdelmet folytat a jövő nemzedékért, hanem egy népcsoport, a szabályokat elutasító tagjain keresztül, szegregálja saját magát.”

  54. Tarjányi László szerint:

    A rendőrség helyett a titkosszolgálatoknak kellene vizsgálni, ki küldte Richard Fieldet. Nem jött be az izraeli kibucban kiképzett “szélsőséges” részvételével megtörtént cigánygyilkolás, mert a marhák elakadtak a sárban és a saját mobiltelefonjukról hívtak segítséget. A lebukás miatt nem tudták végrehajtani a MOSZAD által megadott célt, a magyarok és cigányok egymás elleni polgárháborúját, hogy nemzetközi beavatkozást kiváltva Magyarország jelenlegi korlátozott önállóságát is megszüntessék és Izrael menekülési hátországává változtassák azt, amennyiben nem birnak az arabokkal és a globális felmelegedéssel. Kierőszakolnának a cigányoknak egy negyed-Magyarországnyi saját országot, akkor azt könnyedén megvehetnék a munkától ösztönösen írtózó cigányoktól.

  55. Kun Béla szerint:

    Az idegenek (kivéve a hatóságot) hagyják el a települést!

    Itt az idegenek acigányok!!!!!

  56. Tarjányi László szerint:

    http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=40380#hsz Jobbik-reakció Orbán Btk.-szigorítására
    Gudnyuz írta:
    Ez egy ocsmány ingatlan biznisz. A Mátra legjobb települését akarja az LMP felvásárolni egy amerikai zsidó ingatlan befektető segítségével.
    Ő pénzelte az egész hétvégi műbalhét, mint ahogy az LMP választási kampányát is.
    Elcigányosítják a településeket, majd gombokért megveszik az ingatlanokat, mert totálisan elértéktelenednek.

    Íme néhány sor Gyöngyöspata honlapjáról:
    Gyöngyöspata a Mátra délnyugati lábánál elterülő, festői szépségű település, mely kristálytiszta levegőjével, sok látnivalójával és barátságos lakosaival a turisták kedvelt kirándulóhelye.
    Ez NEM egy cigányputri, csak azzá teszik, mielőtt megszerzik!

  57. Bugi szerint:

    Annyi biztos, hogy a cigányokat a balliberálisok hergelik, a neonáci véderõ mögött meg a Jobbik jogászai állnak. Magyarán, itt a szélsõbal és a szélsõjobb összedolgozik azért, hogy folytatódjon a balhé.

    Aki nem hiszi, olvassa el Gyurcsány mai bejegyzését, majd olvasson bele a jobbikos honlapokba.

  58. Tarjányi László szerint:

    Gudnyuz írta az egy nemzeti honlapon:
    Ez egy ocsmány ingatlan biznisz. A Mátra legjobb települését akarja az LMP felvásárolni egy amerikai zsidó ingatlan befektető segítségével.
    Ő pénzelte az egész hétvégi műbalhét, mint ahogy az LMP választási kampányát is.
    Elcigányosítják a településeket, majd gombokért megveszik az ingatlanokat, mert totálisan elértéktelenednek.

    Íme néhány sor Gyöngyöspata honlapjáról:
    Gyöngyöspata a Mátra délnyugati lábánál elterülő, festői szépségű település, mely kristálytiszta levegőjével, sok látnivalójával és barátságos lakosaival a turisták kedvelt kirándulóhelye.
    Ez NEM egy cigányputri, csak azzá teszik, mielőtt megszerzik!

  59. szigetelő szerint:

    Manitu a bolsevik majom!

  60. Manitu szerint:

    Ezt csak addig mondhatod, amíg mindenki számára kiderül, hogy a véderős cerkófhadsereg és a szegfűs cigányköltöztetők egy célért harcolnak, ugyanazért uszítják az embereket.

  61. balla bianka szerint:

    Manitu az új Gyurcsány.
    Akinek nem tetszik el lehet menni.- mondják mind a ketten.
    Egyszer már kitántorgott másfélmillió emberünk.
    Újból ki fog. Kik maradnak itthon? A cigányok és a nyugdíjasok akik rettegve zárkóznak be otthonaikba, félve attól, hogy mikor támadja meg őket a cigánysöpredék.
    Nekem az egyetemi csoporttársaim fele már kinn dolgozik. (kb. 6-8 szoros pénzért).

  62. Tarjányi László szerint:

    Hány magyar öregnek kell még meghalnia, hogy Pintér belügyminiszter végre észhez térjen?
    Jaj nekünk magyaroknak, mind páskabárányok leszünk, nyakunkat szegik, mint Solymosi Eszternek!

  63. Démosz szerint:

    Kedves László!

    A tisztességnek,becsületnek, nincs köze az észhez.
    Hány analfabéta volt annak idején,vagy az pár elemit végzetek ,tudtak tisztességesen,becsületesen élni.

  64. földhözragadva szerint:

    “A kormánynak már viszket a tenyere, a szakember szerint viszont nem a törvényekkel volt a baj eddig sem, felesleges a jogalkotásba menekülni a jogalkalmazás elől. ”
    http://www.fn.hu/belfold/20110428/hadat_uzen_szabadcsapatoknak/
    Politika, gumicsont, ilyenek…:(

Itt lehet hozzászólni !