Köszönet

Csepel.info

A Fasang Árpád Zeneiskola március 4-én megtartott jótékonysági hangversenyének bevételét, 347 eFt-ot a Csepeli Gyermekekért Alapítványnak adományozta.

A Csepeli Gyermekekért Alapítvány segíti a csepeli hátrányos helyzetű gyerekek kulturális fejlődését, a szabadidő hasznos eltöltését, kirándulásokat, táborokat támogat.

A fényképen Hajtun Zsuzsa, a zeneiskola igazgatója átadja Dr.Magyar Béla kuratóriumi elnöknek az adományt.

A Csepeli Gyermekekért Alapítvány kuratóriuma köszöni a támogatást.

csepel.info

A köszönetnyílvánítást Dr.Magyar Béla kuratóriumi elnök juttatta el hozzánk.

Egy hozzászólás “Köszönet” bejegyzésre

  1. zsonyo szerint:

    A Fasang Árpád Zeneiskola és tanárai hosszú évtizedek óta missziót végeznek azzal, hogy a tehetséges csepeli gyerekeket felkarolják. A zenét értő, a művészetekre fogékony, az életet szépségét érző embereket nevelnnek. Manapság sanyarú a sorsuk, mégis azt a kezet segítik ami ahhelyet, hogy adna nekik, elvon tőlük.
    Most maradék erejüket összeszedve, azokon a még hátrányosabbakon segítenek akiknek ez a létet jelenti. A csepel Info képe azt a két EMBER-t mutatja (Hajtun Zsuzsa és Magyar Béla) akik évtizedek óta önzetlenül és szerényen teszik a dolgukat! Segítenek!!! Nem csak beszélnek!
    Ők és munkatársaik az örök értékei csepelnek. Az, hogy Őket ki, hogy értékeli, már egyéni beállítottság és inteligencia kérdése.

Itt lehet hozzászólni !