Visszaélések a Csepel SC Alapítványnál

MTI, Fidesz.hu

Emlékezetes pillanatok helyett lassan már csak offshore cégeket és súlyos adósságot látni (a klipet a Csepp TV készítette)

Átfogó ügyészi vizsgálatot kezdeményez a Csepel SC Alapítványnál Németh Szilárd, a főváros XXI. kerületének fideszes polgármestere, mert szerinte a kerület sportjáért felelős szervezet nem a céljának megfelelően működik.

A polgármester csütörtökön az MTI-nek elmondta: még 1991-ben a Csepel Művek jogutódjai közösen hozták létre a Csepel SC Alapítványt, amelynek a feladata az volt, hogy – alapvetően a kerületben, de tágabb értelemben a fővárosban és az agglomerációban – a gyár volt dolgozóinak és azok családjának a sportolási lehetőséget, valamint a Csepel SC mint egyesület működését biztosítsa. Az ezredfordulóra az alapítvány vagyona megcsappant, mivel a felhalmozott tartozások, a működési nehézségek elvitték az ingatlanvagyon nagy részét – tette hozzá.

Németh Szilárd kitért arra, hogy 2000-ben Podolák György szocialista országgyűlési képviselő lett az alapítvány kuratóriumának az elnöke, aki 2005 és 2006 között “átjátszott az alapítói jogokat az offshore hátterű”, az Indotek csoporthoz tartózó, Cs.sziget Invest Befektető és Termelő Kft.-nek, amelynek a kulcsfigurája Jellinek Dániel.

A polgármester közlése azóta az alapítvány ötfős kuratóriumában négyen a céghez köthetőek. Az alapítvány nem foglalkozik a sportlétesítményekkel, legalábbis azzal a hárommal, ami még a gondozásában maradt, sőt – mint kiderült – azok közül kettőt jelzáloggal terhelt meg – mondta a kerület vezetője. Németh Szilárd közölte, hogy a Béke téri stadionra és központi sporttelepre, valamint a Hollandi úti (Kis-Duna-part) kajak-kenu-telepre 8 millió eurónyi jelzálogot és vételi jogot jegyeztek be a CIB Bank Zrt. javára.

Jelenleg nem tudni, milyen szerződés képezte a jelzálog és a vételi jog alapját, kik a szerződő felek, a szerződést kik, mikor és milyen felhatalmazás alapján írták alá és miért titkosították. Az alapítvány tulajdonosai egyébként megpróbálták megváltoztatni a szervezet működési célját, s így az már olyan gazdasági tevékenységet is végezhetett volna, mint például az érdekeltségébe tartozó ingatlanok bérbe adása, de ezt a bíróság nem engedte.

A polgármester azért is fordul a legfőbb ügyészhez, mert az önkormányzat egészen a legutóbbi időkig több száz millió forintnyi támogatást adott az alapítványnak.

Forrás: MTI, Fidesz.hu

33 hozzászólás “Visszaélések a Csepel SC Alapítványnál” bejegyzésre

  1. Miska72 szerint:

    Szilárd, megkeresni a felelősöket, és BÖRTÖNBE JUTATNI!
    1.000 évet a gazembereknek!

  2. Miska72 szerint:

    Elkeserítő amit a szocik műveltek a kerületben! De remélem akik hibáztak, azok MINDEN SZINTEN MEGKAPJÁK A MÉLTÓ BÜNTETÉST!

  3. D-arkAngyal szerint:

    Miska72.
    Benne van cikkben név szerint az az ember, aki hibázott!

    Kérdésem:
    Ha az önkormányzat több száz millió forintnyi támogatást adott az alapítványnak, akkor minek vett fel ennyi hitelt?
    Mire adta az önkormányzat a támogatást?
    Kik a szerződő felek a CIB bankkal?
    Mi van a 8millió euró vételi-és jelzálog jog másik oldalán? (Ha ez a passzív oldal, mi van az aktívák oldalán)?
    Van-e, és ha igen, milyen politikai felelősei vannak az ügynek, akár országgyűlési szintig is?!

  4. Pecás szerint:

    Sajnos ezekre a kérdésekre az Alapítvány nem válaszol, mondván, hogy az önkormányzatnak semmi köze hozzá!Primitív, bosszúálló hozzáállás…Ezek a trógerek nem hajlandóak még egy sajtóközleményt sem kiadni, csaak hallgatnak és várnak,mint hal a szatyorban…Szégyenletes…Nem beszélve a nekik asszisztáló szoci bagázsról!!!

  5. meghát.... szerint:

    Szomorú,és elkeserítő, Pl. a sportcsarnok emeletén évtizedek óta működő sakk klubnak sincs már helye! Sok nyugdíjas, és fiatal hódolt itt a sakk szenvedélyének.Igazi baráti társaság jött össze,sokszor nem csak a sakk,de a napi politika,betegségek megbeszélése stb. is szóba került.3 éve még a Bp. másodosztályban is játszottunk. 40-50 embertől vették el ezt a piciny szórakozási lehetőséget!

  6. ricsi szerint:

    Egy ismerősömmel beszélgettünk a néhai kerületi sportlétesítményről. Felvetette: ha igaz a jelzálog felvétel, akkor hol a pénz?
    Jó helyen.
    Két javaslatom lenne a kárenyhítésre: – építési tilalom
    – belterületi ingatlanokra – területtel arányos – progresszív ingatlanadó
    Drága naív Weiss báró: ha tudta volna, kiknek építi a sporttelepet…

  7. Perspektíva szerint:

    A vizsgálatot min. 1990-től javasolt kezdeni, és aki igen sokat segíthet az Kiss Úr és kollektív segítsége.

  8. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Szilárd!
    Tudtommal 2004 óta jogszabály van arra, hogy közpénzből nem lehet támogatni olyan szervezetet, amelynek köztartozása van!
    Tőlünk, civil szervezetektől a finanszírozóminden esetben megkövetelte annak igazolását, hogy nincs köztartozásunk.
    A Csepel SC-nek tudommalmilliárdos járuléktartozása volt, ezért a polgármester, a jegyző, és mindazok, akik a CSSC-nek százmilliókat játszotak át, BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉGGEL tartozik – sikkasztás, hűtlen kezelés, stb.
    Üdv menyus

  9. Bakker szerint:

    Ki büntetést érdemel, kapja meg!
    Kérdezem: Mi az, hogy sporttanácsnok? Van (volt) munkaköri leírása? Ráláthatott dolgokra? Megakadályozhatta a szerinte rossz irányba fordulókat? És ismét kérdem: az ellenzék?

  10. Pecás szerint:

    Gondolom Sporttanácsnokként a jelenlegi polgármesterre gondolsz..(bocs, ha sért a tegeződés)Nos, ha kicsit is informálódtál az ügyben tudhatod, hogy Németh Szilárd tanácsnoki minőségében számtalanszor kérdőre vonta az illetékeseket az Alapítvánnyal kapcsolatban, de mindannyiszor falakba ütközött!Megkapta, hogy minek kukacoskodik, kérdezősködik, interpellál, stb. egy olyan ügyben,amiben az elvtársaknak van(volt) döntési joga…Most végre eljött az idő, és kerületi vezetőként joggal teheti meg a lépéseket, hogy mindarra fény derüljön,ami az alapítványnál végbe ment.Nagyon komoly szerepe van a mai helyzet kialakulásában a szoci bagázsnak, és remélhetőleg felelősségre is vonják őket,mert az amit tettek:Bűncselekmény!!!!!Hajrá Csepel!!

  11. csaba péter szerint:

    Azért oly messze nem kell meni az igazság megtudakolásáért.

    Ha jól tudom párttársa N.SZ nek az SZDSZ FIdesz koalíción belül H.B Vezényelte le ezt az aktust .

    Az első nem szocialista vezetésű ciklusban .

    Tehát a helyi fidesz vezetés nem csak általánosságban hanem részleteiben is mindenről mindent tud.

    Ha nem, az csak azért van mert az igazság még a fideszen belül sem publikus.

    Ha meg az 1990 -1994 közötti események , majd az azt követő közös N.SZ + H.B időszak alatt sem derült fény az események alakulására az nem írható harmadik személyek számlájára.

  12. bennfentes szerint:

    NSZ képviselő volt az az 1. ciklusban? NEM! Csaba Péter viszont igen!

  13. csaba péter szerint:

    Kár hogy a közelmúlt történetét sem ismered , de lehet pótolni , csak el kell olvasni akkor még N.Sz . SZDSZ es volt És mint ügyvivő részese az akkori eseményeknek . Mint H.B egyik balkeze

  14. Manitu szerint:

    Csaba et.-nak egy kis múltidéző az állítólag semmit nem csináló Németh Szilárdról:

    http://csepel.info/?p=269

  15. csaba péter szerint:

    Aki nem tudja azt felhomályosítom , hogy akkor egyedüli szocialista képviselőként annyi befolyásom volt az eseményekre amennyi. Bár támogattam a Csepel S.C önkormányzati tulajdonba vételét egyedül maradtam vele .
    Ami eztán történt ahhoz közöm nem volt.
    Csaba Péter képviselő volt az 2. 3. 4. ciklusban ? nem Németh Szilárd viszont igen!

  16. Józsi szerint:

    T. fórumozók!
    Közelítsük meg jogi szempontból az ügyet. Ha egyszer valaki vagy valakik egy alapítvány javára akár pénzben akár más módon valamit beapportáltak, akkor arról véglegesen lemondott. Ezt visszavenni már nem lehet (a Legfelsőbb Bíróság-i Hat. tára)
    Egy kivétel van, ha megszűnik az alapítvány, akkor az alapítók a megmaradt vagyonból részesedést kérhetnek, max. a bevitt vagyon értékéig a többit hasonló célra kell felajánlani, mint amilyen az alapítványé volt, ha nincs ilyen akkor a bíróság dönti el, hogy hova kerüljön ez az érték. Jogi szempontból én nem látok lehetőséget a közvetlen visszaszerzésére a Csepel Sc-nek. Az alapítványt bele lehet hajszolni a feloszlásba, vagy a bíróság általi feloszlatásba, viszont akkor sem lesz az önkormányzaté mivel jelzálog terhel szinte mindent, és a hitelezőké az elsőbbség. Több tévedés is van az interjúban: az alapítványokat nem a cégbíróság, hanem a területileg illetékes (Fővárosi)
    bíróság jegyzi be. Az alapítók jogosultak delegálni tagokat a kuratóriumba, az összeférhetetlenség van tiltva, nem lehet alkalmazottja,tulajdonostársa vagy rokona az alapítónak. De sajnos “keresztbe” lehet, tehát mondjuk, ha Podolák delegálja Avarkeszi emberét, Avarkeszi meg delegálja Podolákét, ez már nem összeférhetetlen. És itt van egy feladatod Szilárd mint országgyűlési képviselőnek,erre vonatkozóan egy módosító törvényjavaslatot terjessz be sürgősséggel! Ha én lennék a polgármester az összes szakosztályt kivinném az alapítványi ingatlanokból a megüresedő iskolákba és egyéb intézményekbe, az alapítványi ingatlanokat pedig lelakatoltatnám építésügyi jogszabályok által így kényszerítve az alapítókat az átadásra. Egyébként egy több évig tartó gumicsontrágásnak nézünk elébe.

  17. Gordon szerint:

    Csaba bavaria Péter képviselő volt?

    És kit képviselt? Saját magát? He-he. 😀 Kb. ezt tudnám kinézni ebből a szájhősből.

  18. Miska72 szerint:

    Menyhért Péter jól beszélsz!

  19. Miska72 szerint:

    Úgy látom, csepelen is alakulóban van a börtönválogatott! 🙂 🙂 🙂

  20. Bézsé szerint:

    Nagyon tetszik a klip, kár hogy a ajak-kenu kimaradt belőle!

  21. Bézsé szerint:

    Megismétlem, mert nálam a k betű maradt ki.
    Nagyon tetszik a klip, kár hogy a kajak-kenu kimaradt belőle!

  22. fülöpke szerint:

    A cikk egy közvagyon eltepsolásának története, szoci hozzászólók szerecsen mosdatása közepette.
    Reméljük a végső szót a bíróság mondja ki, addig úgy sem nyugszik meg a közvélemény.

  23. fülöpke szerint:

    jav. eltapsolásának

  24. felmosták a gonosz törpével a padlót szerint:

    A ZSÍRFEJŰ SZILÁRD IS LÁTJA A “NAGY ÜZLETET” A CSEPEL sc BEN…..—-:DDDDD Beindul a nagy lenyúlás, amúgy Széchenyi terv módjára a klientúrának a pénzt kiadni vissza nem téritendőként ( és zsebbe a felét ” mégis visszatériteni”) A FIDESZ SE JOBB A ZUSCHLAGNÁL……CSAK A PÖKHENDI DIKTATÚRÁJA MIATT MEG LESZ DÖNTVE::))))

  25. felmosták a gonosz törpével a padlót szerint:

    ORBÁN ALKOTMÁNYOZÓ PUCCSA ELLEN A KÖVETKEZŐT LEHET TENNI(mert nem akar népszavazást):
    Orbán fixa ideaja a 2/3-os többség, erre hivatkozik, amikor alkotmányozni akar.
    Ha demonstrálni tudjuk, hogy nincs meg a 2/3-os parlamenti többség az új alkotmány mögött, akkor Orbán legfőbb érve nyilvánvalóan súlytalanná válik.

    Hogyan érhetjük ezt el?

    Elöször is rögzíteni kell, hogy a Fidesz választási programjában nem szerepel új alkotmány megalkotása, tehát a szavazók felhatalmazásáról beszélni alaptalan.

    Azt kell demonstrálni, hogy az országgyűlési képviselők legalább egyharmada
    1.) személyében bojkottálja az új alkotmány létrehozását
    2.) az őt megválasztó polgárok döntő többsége felszólitja, az alkotmányozási folyamat bojkottálására.

    Az Országgyűlés létszáma most 385 ennek 2/3-a 256,6 az 1/3-a 128,3, figyelembe véve hogy a zemebereket, még a képviselőket sem :-), nem tizedeljük a célérték 129 fő. Meg kell szerkeszteni az “Alkotmány Bojkottálási Nyilatkozatot” (ABONYI) és minél több a ellenzéki, de akár kormánypárti képviselőnek a csatlakozását össze kell gyűjteni.

    Az ellenzékből elméletileg maximum 123 támogató várható, tehát legalább 6, de minél több Fidesz/Kdnp képviselőre is szükség van.
    Meg kell szerkeszteni a “Felszólítás az Alkotmány Bojkottálási Nyilatkozathoz Való Csatlakozásra”-ot (FABONYIVACS) amely felszólítja az adott egyéni választókerület országgyűlési képviselőjét, hogy csatlakozzon az ABONYI-hoz az Országgyűlésben vagy monnyonle és húzzonel. Nyilván szükség van az adott vk. szavazópolgárok legalább felének a csatlakozásásra.

    Ha megvan az 1/3-os bojkottáló többség, akkor az 1949. évi XX. törvény (Alkotmány) 2. § (2) (” A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.”) szellemében, nem hozható létre új alkotmány a régi helyett.

    —————————————————————————————————————
    @asztamindenit: Válasz!!!! ,..(mert kell választani)
    A Nemzeti Hazug Gonosz törpével és “bandájával” ( aki a vagyonát, politikusként ” harácsolta” korrumpálta össze, s a személyi kultusszal fűszerezett Diktatúrát akarsz. ( “Aki nem velünk van az nincs.”.jelszóval. Tehát függő viszonyban, félelemben állandóan..Munkahelyi besúgókkal…)?
    VAGY. egy szociális érzelmű piacgazdaságot vezető Demokratikus jogokkal egy MSZP és a hozzá csatlakozó Demokratikus Pártokat és egy Demokráciát megtartó Koalícióval , ha kell Gyurcsánnyal,akit Európa és a világ is elismer,.. vagy Bajnaival ha vállalná… aki Oszkóval helyre tette a szakadék széléről az országot… (Gyurcsány akik 8 év fizetését , ami nem kis pénz , nem vette fel, ill. jótékonyságra adta s aki a vagyonát politikusi pályája előtt vállalkozókénti tevékenységgel( sok embernek munkát adva) szerezte? Akik között voltak ( mint a Fideszben is vannak, korrupciós ügyek pl.maga Orbán is a Tokajjal, 12 állami gazdsággal, csak azokat a Polt Péter megmentette,…a más pártokban (SZDSZ, MSZP) direkt keresve, ha kell szinte bosszú hadjáratot csinálva elővette.
    Készek még hazug vádakra is képesek, de nem sikerül Gyurcsányt a Nagy ” ellenséget” perbe fogni,pl. Sukoró ügyben ahol már Matolcsy és Orbán is “tárgyalt” s ki tudja milyen korrupciót ajánlott?
    Az előző 8 év “Köztársaság” volt, de ez a mostani már csak Társaság, mert egy kis “Társaság” csinálja magának az Alkotmányt, a Választási törvényt, a hatalmat építi ország vezetését pökhendi módon Önkényuralmi módon vezeti s a gazdaságilag leamortizálja az országot. A Rasszista csürhe Orbáni segítséggel, uszitással, ott ül a Parlamentben és csicskázik, mást nem tehet….
    Szóval lenne még összehasonlítási alap–VÁLASSZ!!!!!!!!!

    Az EU értette az Öszödi beszédet,( ami minden magyar volt és van hatalmi politikusra értette , pl arra amit Orbán most is hazug módon csinál…),..de ezt hazug módon kommunikálta, ” leamortizálta”, papagájkodta az ellenfélnek nem számító hanem ellenséges jobb oldal Orbán vezetésével. Ezzel tudta becsapni a választókat. na ezért vagyunk most itt.
    Szóval lenne még összehasonlítási alap–VÁLASSZ!!!!!!!! de jól válassz, mert a legutóbbi megbutított, becsapott és szűk látókörű választóknak is köszönhetjük a mai helyzetet.
    Tehát Magyar választók nem követhetnek el újabb választási hibát, mert akkor beesik az ország a szakadékba, és évtizedig ki sem jön…s még véres ára is lehet….

    Rogán Antal a Fidesz 2006-os választási vereségét követően hogy úgy mondjam, visszavonult az aktív politizálástól.Gondoltam, az V. kerületben polgármesterként kivárja míg eljön az ő ideje, amikor már Orbán Viktor utáni idők következnek.
    Most visszagondolva az eltelt négy évre,azt mondhatom, hogy a polgármesterséget egész jól csinálta, szerintem az összes fideszes budapesti polgármester közül a legjobban.
    Aztán eljött a 2010-es év, a szocialisták bénázásának következtében várható Fidesz gyözelem egyre jobban előrevetítette Orbán Viktor hatalmának megerősödését a pártban.
    Nyilván való volt, hogy Rogánnak lépni kell, Orbán egyelőre még túl nagy falat számára.
    Lépett.
    Először úgy gondolta, hogy ( teljesen nyilvánvalóan Orbán tudtával, sőt szerintem tanácsára ) elfogadja Tarlós mellett a főpogármester helyettese címet, ami a legjobb parkoló pálya az Orbán utáni időkre. Szerintem ezt is jól gondolta, de…..
    Közben Orbán “kinevezte” Schmittet köztársasági elnöknek, ami egyértelműen arra utalt, hogy -ismerve annak képességeit- négy év múlva, vagy még előbb is ő maga veszi majd át annak helyét.
    Nyilván való volt ezután, hogy ha akar még valamit, akkor most kell elkezdeni, mert Orbán megkerülhetetlen lesz még jó ideig.
    Szerintem ez vezetett oda, hogy inkább maradt az V. kerületben, és aktivizálta magát.
    Egyre másra kezdte beadni az önálló indítványait, köztük a médiatörvényt is. Jól kigondolták az új székesfehérvári polgármesterrel.
    Most, amikor nagy a világ felháborodása, sok a kritikus nyugaton is Rogánék hallgatnak.
    Hogy úgy mondjam Viktort behúzták a csőbe.
    Jól jöhet még nekik később Orbánék népszerűség vesztése!
    De mit lép Orbán? Szerintem már ő is rájött, hogy kígyót melengetett……

    Mit csinál Schmitt a WC-papírral?

    A köztársasági elnöki rezidencián a takarítónő az egyik WC-ben pakolgat, közben egy darab sz@ros vécépapír kirepül a kezéből az ablakon. Utánanéz, és látja, hogy az a licthofon keresztül éppen az elnök ablakán repül be.

    Odarohan a titkárságra, és elmondja, mi történt, kéri, hogy még mielőtt valami baj történik, csempésszék ki a papírt. A titkár bemegy, majd kijön: Késő – mondja – már aláírta…

  26. felmosták a gonosz törpével a padlót szerint:

    Búcsú Orbántól
    Bartus László
    2011, Jan. 19
    Fidesz, Jogállam, Média, Nemzeti Együttműködés

    Ha én Fidesz lennék, a strassbourgi szereplés után azonnal lázas
    keresésbe kezdenék. Ha én Fidesz lennék, tudnám, hogy szerdán az Európai
    Parlamentben súlyosan megbukott a miniszterelnök pártelnököm; olyan helyzetbe
    hozta magát és a jelenlegi magyar kormányt, amelyből csakis az eltávolítása
    lehet a kivezető út. Ha én Fidesz lennék, és most Orbán-utódot keresnék, azt is
    tudnám, hogy a Vezér azonnal hozzálátna a leszámoláshoz. Azaz: ha én Fidesz
    lennék és azonnal Orbán utódot keresnék, rögtön el lennék távolítva.

    Valószínűleg egy cella mélyére; feltehetően kiderülne rólam, hogy sikkasztottam.
    Ha tehát én Fidesz lennék, most nagyon el lennék keseredve.

    Én azonban, szerencsére (vagy sem) nem vagyok Fidesz, mégis el vagyok keseredve.
    Voltaképpen örülnöm kellene, hogy az én egyre nagyobb hazugságokba keveredő,
    tarthatatlan álláspontjait immár naponta halmozó miniszterelnököm ekkorát
    bukott; ország-világ előtt járatta le magát. Elégedetten kellene csettintenem,
    mondván: nem történt semmi egyéb, mint az, ami – főként a kormányra kerülése óta
    mutatott formája alapján – várható volt, s amit jómagam meg is jósoltam…
    Lelkesednem kellene, hogy a papírforma szerint közel a végjáték, ám minden ilyen
    érzés hiányzik belőlem. Nem tudok tapsolni annak, ha a ’68-as párizsi
    diáklázadás legendás alakja, azt mondja az európai parlamentben: „Orbán úr, ön
    meghívott engem ebédelni, de most elvette az étvágyamat”. Nem és nem, mivel a
    szégyen engem is érint, a sárból mindannyiunkra csöppen valamennyi; mi is
    koszosok leszünk nemcsak a miniszterelnök.

    Amúgy pedig azért sem tudok örülni a szerdán történteknek, mert Orbán a jelek
    szerint megkezdi fékeveszett utóvéd harcát. Mondataiban már nincs ráció,
    kijelentései inkább fenyegetőek, mint tartalmasak, önmagát a Fidesszel, a
    Fideszt a parlamenttel a parlamentet a néppel azonosítja, vagyis belőle a nép
    szólal meg, s az benne a félelmetes, hogy tényleg van benne rendszer.
    Én valamikor sokra tartottam Orbánt. Most már csak tartok tőle. Így aztán
    végképp elbúcsúzom attól az Orbántól, aki valaha volt, attól az Orbántól, aki
    képességei alapján lehetett volna. Lassan, vagy már nem is lassan, elveszíti,
    elveszítette annak az esélyét is, hogy szépen búcsúzzon.
    Most jön a neheze…

  27. felmosták a gonosz törpével a padlót szerint:

    “Lázítani, Próbálj meg Lázítani, nem győzöm kimondani, hogyan csináld.
    Kell egy nagy Egyesület, ami párt független lehet,
    és aztán el is mehet, ez a Kormány:)”

  28. felmosták a gonosz törpével a padlót szerint:

    Az átvert nők!

    Drága Kislányom!
    A kormány most azzal kedveskedik neked, hogy negyven év munka után nyugdíjba mehetsz. Képzeld, ebbe az időbe még az is beleszámít, ha nyolc évig gyereket nevelsz otthon. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nagykorúvá válva azonnal dolgozni kezdenél, 58 évesen már élvezheted a nyugdíjat.
    Ne feledd, ha közben elvesztenéd az állásod, és segélyre szorulsz, ez az időszak nem számít majd bele a munkaviszonyba, ahogy az sem, ha netán édesanyád vagy én megöregszünk, és ápolási díjat kapsz, amíg azért küzdesz, hogy ne kerüljünk elfekvőbe.
    De tegyük fel, hogy mindig lesz munkád, és mi, a szüleid is meghalunk, mielőtt magatehetetlenné válnánk (szurkolj, kicsim!). Akkor is tisztában kell lenned azzal, hogy soha a büdös életben nem lesz diplomád. A tanulmányokkal töltött idő ugyanis szintén nem számít majd munkaviszonynak. Így, ha netán tanító lennél, akkor az 58 év már 61, ha orvos, akkor legalább 63.
    Gondolj bele, drágám, milyen hálás lehetsz az Orbán-kormánynak: visszakapod a klasszikus női szerepet: némi – ma még kötelező – alapműveltség megszerzése után dolgozhatsz valami nyugalmas állásban, amíg nem szülsz (igaz, utána kedvezményes TB-járulékkal lehetsz részmunkaidős), nevelgetheted a gyerekeidet, és ami a legfőbb: csökkentheted a munkanélküliséget.
    Valójában az egész erről szól: ne legyen diplomád, az csak maradjon a férfiakra; maradj otthon gyereket nevelni, ne foglald el az állásokat a férfiak elől. A munkaviszonyod majd nem csorbul, hiszen nyolc évig anyaként is dolgozol, a munkahelyteremtés szellemében viszont felszabadítasz egy tényleges helyet a munkaerőpiacon. Nem mellékes az sem, hogy rengeteg gyermekkel gyarapíthatod a magyarságot.
    Az viszont senkit nem érdekel, hogy belőlük mi lesz: mert azt nem garantálja a fülkeforradalmista párt, hogy etetni és taníttatni is tudod majd számtalan porontyodat, ahogy azt sem, hogy férjednek lesz állása, amiből eltartson benneteket.
    Egyszóval, kislányom, ne dőlj be a kormánynak, csak azoknak a nőknek a szimpátiáját próbálják megnyerni, akiket már megint be tudnak csapni. Ha megfogadod a tanácsomat, érettségi után szépen továbbtanulsz, hogy soha ne légy másokra utalva a világban. Mire dolgozni kezdesz, úgysem ez a kormány lesz már hatalmon.
    Apád

  29. Gordon szerint:

    “Beindul a nagy lenyúlás, amúgy Széchenyi terv módjára a klientúrának a pénzt kiadni vissza nem téritendőként ( és zsebbe a felét ” mégis visszatériteni”)”

    Milyen konkrét esetekről tudsz a Csepel SC kapcsán?

  30. Miska72 szerint:

    Ki ez a barom gonosz törpe aki agymosást kapott a szocktól?

  31. Gordon szerint:

    felmosták a gonosz törpével a padlót szerint:
    2011. január 29., szombat – 10:41

    Az átvert nők!

    Drága Kislányom!” meg “Apád” – írja.

    Egy másik bejegyzésben az apuka már ezt írja a “Drága Kislányához” hasonló gyerekek munkáiról:

    “hogy oda ne rohanjunk..beszarás..és? most mi van…telepingáltak egy mentőautót…..a szülők meg lassan nem tudnak enni adni a gyerekeknek..és az idősek nyugdíjasok nem tudnak gyógyszert és élelmet venni…és a gazdagok seggét nyalja a Fidesz! a ” adócsökkentéssel”
    ..és most mint a Rájkosi Pártálamban ez a legfontosabb propaganda hír??, telepingáltak egy autót… na menejetek a….”

    Neki a gyerekek önzetlen mukájáról is a Fidesz jut eszébe. Szerintem aki ilyet ír le az gyógyszeres kezelésre szorul. 🙂

  32. donquijote szerint:

    Szerintem Ernőke az, úgy látszik megint sok volt a pia :))

  33. […] hozzátette: ez nem maradhat büntetlenül. A témában véleményt nyilvánítani, hozzászólni a Csepel.info hírblogon lehet. Légrádi Gábor – […]

Itt lehet hozzászólni !