Akadoznak a 159-es busz járatai

Csepel.info

Így néz ki egy működő 159-es

Több 159-es járat is kimaradt pénteken reggel a forgalomból – értesült a Csepel.info. A járatkimaradás esetenként akkora tumultust okozott, hogy a később érkező buszokra nem is fértek fel az utasok.

Lapunk ugyan még nem tudja, hogy a forgalmi problémáknak mi lehetett az oka, de hasonló helyzeteket korábban a hideg időjárás okozott. A BKV járműparkja olyan mértékben leromlott, hogy cseréjük az egyébként is súlyos helyzetben működő cég egyik legnagyobb problémája. A BKV “szétlopásával” több korábbi cégvezetőt illetve Hagyó Miklós korábbi főpolgármestert gyanúsítják a nyomozó hatóságok.

21 hozzászólás “Akadoznak a 159-es busz járatai” bejegyzésre

  1. donquijote szerint:

    Reggel a 35-36 buszok is el voltak térítve, legalábbis a Festő utcánál fordultak le-föl a Völgy utcára, gondolom ez lett volna a tehermentesítés.

  2. Bakker szerint:

    Hát ez a fránya BKV már megint nem tájékoztatta előre NSZ-ot a járatkimaradásról?

  3. Manitu szerint:

    Köszönd meg Hagyó elvtársadnak, hogy ilyen a járműpark. Egyébként ötvenszer volt már arról cikk mindenfelé, hogy nem bírják a buszok a fagyot. Bár nem afrikai ország vagyunk, de amíg banánköztársaság volt a főváros, olyan lett a BKV is.

  4. Schneider Ádám szerint:

    én reggel pont azt tapasztaltam, hogy nagyon egymás mögött mentek, gondolom az elsô vitte a sok utast, a többi meg a maradék pár embert, alig lézengtek rajta.

  5. Bakker szerint:

    Nem volt, nem az, és nem lesz Hagyó az elvtársam! De Te, mint fan biztosan gondolkodás nélkül körbenyalnád OV hátsó szederjesét augusztus 20-án mikor senki sem látja a kordonmentes Hősök terén!

  6. kiskovi szerint:

    Manitu: Te is köszönd meg Hagyó elvtársadnak, mert jól közrejátszottál és játszol ebben..

  7. Zizi szerint:

    A Kölcsey utca csőtörés vagy mi miatt volt lezárva reggel, azért nem mentek arra a 35-36-os buszok.

  8. Bakker szerint:

    Ja, ja Zizi!
    A Kossuth rádióban vagy minek mondják már 5.30 körül bemondták, hogy terelés van a Kölcsey úti vizesedés miatt. Jó ez a Csepel.info! Gyorsak, frissek, naprakészek! Vagy csak egyszerűen a cenzúrára várnak? Hát hiába, úgy látszik sok a dóga a cenzoroknak, oszt ki kell várni a sort!

  9. csapos szerint:

    Bakker! Úgy igaz! 🙂 !!!

    Itt csak osztályharc van. Az infós erőket a létszám feltöltéséig még meg kell osztani. Most az infós stáb a http://www.csepel.hu -n vívja nagy erővel a harcot. Az osztályok ellen. Már ami a csepeli iskolabezárásokat illeti. Ha ott végeztek, akkor majd idejönnek kopizni. Csepelről meg majd beszámol a Magyar Hírlap. Bayer Zsolt. Az info meg holnapután leközli.

  10. Gordon szerint:

    Kordonmentes lett a Hősök tere, a Kossuth tér!?

    Ja igen, ez így van. Szinte már el is felejtettem.

    Kordonok közt csak az elvtársak szeretnek “ünnepelni”. Náluk ez a szokás.

  11. grün szerint:

    Nem értem a sírdogálást!
    A BKV buszokat 25 millió euróért műholdas helymeghatározóval szerelik fel!
    Tehát mindig tudni fogjuk, melyik és hol döglődik!
    Ha még önarcképet is küld magáról, az lesz majd a csúcstechnika!

  12. csaba péter szerint:

    A kordonhiány mutatja ,hogy kinek voltak vannak fizetett bajkeverői

  13. csaba péter szerint:

    Azért kíváncsi leszek, hogy amikor a fellázadt tömeg majd nekimegy ennek a kurzusnak. Milyen gyorsan lesznek felállítva azok a kordonok?

  14. Bakker szerint:

    Nézzük meg a gyűlést Esztergomban: a szokásos fütty, bekiabálás, síp meg egyebek Meggyes híveitől.
    Gyűlés Bp-en a minap, meg a múltkor! Ugye érdekes?
    Kérdezem én akkor ki a paraszt, ki miatt kell kordon?
    Ha így fojtatja OV, esélyes hogy úgy távozik mint ben Ali az 5. számú párttagkönyv tulajdonosával együtt. De kinek jó ez?

  15. Manitu szerint:

    Enyhén szólva is rosszul vagy tájékozódva Bakker, ugyanis Esztergomban a polgármesternő hívei járnak füttyögni.

  16. egycsepeli szerint:

    Nemtudom mi van itt Csepelen, de egymás után vannak a csőtörések…. Ősz/Nyáron a Völgy utcával párhuzamos utcába(nemtudom pontosan), 1 2 hónapja kb szintén volt a Kölcsey utcába, pár hete meg a völgy utcába…. Most ismét a Kölcsey be….

  17. felmosták a gonosz törpével a padlót szerint:

    akadoznak, akadoznak, majd amikor a nyugdíjasoktól elveszik a 65 év felett hogy ingyen járjanak busszal ..és fizetőssé teszik nekik akkor inkább a jól megdrágított gyógyszerekre fogják költeni és inkább totyognak haza vagy halál falé a FIDESZ NEMZETI SZAR BANDA jóvoltából. Fel se szállnak…és nem a buszok fognak “akadozni”hanem az idős szegény beteg korosztály…… ROHADT SZEMÉT HAZUG FIDESZ BANDA !

  18. felmosták a gonosz törpével a padlót szerint:

    Az átvert nők!

    Drága Kislányom!
    A kormány most azzal kedveskedik neked, hogy negyven év munka után nyugdíjba mehetsz. Képzeld, ebbe az időbe még az is beleszámít, ha nyolc évig gyereket nevelsz otthon. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nagykorúvá válva azonnal dolgozni kezdenél, 58 évesen már élvezheted a nyugdíjat.
    Ne feledd, ha közben elvesztenéd az állásod, és segélyre szorulsz, ez az időszak nem számít majd bele a munkaviszonyba, ahogy az sem, ha netán édesanyád vagy én megöregszünk, és ápolási díjat kapsz, amíg azért küzdesz, hogy ne kerüljünk elfekvőbe.
    De tegyük fel, hogy mindig lesz munkád, és mi, a szüleid is meghalunk, mielőtt magatehetetlenné válnánk (szurkolj, kicsim!). Akkor is tisztában kell lenned azzal, hogy soha a büdös életben nem lesz diplomád. A tanulmányokkal töltött idő ugyanis szintén nem számít majd munkaviszonynak. Így, ha netán tanító lennél, akkor az 58 év már 61, ha orvos, akkor legalább 63.
    Gondolj bele, drágám, milyen hálás lehetsz az Orbán-kormánynak: visszakapod a klasszikus női szerepet: némi – ma még kötelező – alapműveltség megszerzése után dolgozhatsz valami nyugalmas állásban, amíg nem szülsz (igaz, utána kedvezményes TB-járulékkal lehetsz részmunkaidős), nevelgetheted a gyerekeidet, és ami a legfőbb: csökkentheted a munkanélküliséget.
    Valójában az egész erről szól: ne legyen diplomád, az csak maradjon a férfiakra; maradj otthon gyereket nevelni, ne foglald el az állásokat a férfiak elől. A munkaviszonyod majd nem csorbul, hiszen nyolc évig anyaként is dolgozol, a munkahelyteremtés szellemében viszont felszabadítasz egy tényleges helyet a munkaerőpiacon. Nem mellékes az sem, hogy rengeteg gyermekkel gyarapíthatod a magyarságot.
    Az viszont senkit nem érdekel, hogy belőlük mi lesz: mert azt nem garantálja a fülkeforradalmista párt, hogy etetni és taníttatni is tudod majd számtalan porontyodat, ahogy azt sem, hogy férjednek lesz állása, amiből eltartson benneteket.
    Egyszóval, kislányom, ne dőlj be a kormánynak, csak azoknak a nőknek a szimpátiáját próbálják megnyerni, akiket már megint be tudnak csapni. Ha megfogadod a tanácsomat, érettségi után szépen továbbtanulsz, hogy soha ne légy másokra utalva a világban. Mire dolgozni kezdesz, úgysem ez a kormány lesz már hatalmon.
    Apád

  19. felmosták a gonosz törpével a padlót szerint:

    ORBÁN ALKOTMÁNYOZÓ PUCCSA ELLEN A KÖVETKEZŐT LEHET TENNI(mert nem akar népszavazást):
    Orbán fixa ideaja a 2/3-os többség, erre hivatkozik, amikor alkotmányozni akar.
    Ha demonstrálni tudjuk, hogy nincs meg a 2/3-os parlamenti többség az új alkotmány mögött, akkor Orbán legfőbb érve nyilvánvalóan súlytalanná válik.

    Hogyan érhetjük ezt el?

    Elöször is rögzíteni kell, hogy a Fidesz választási programjában nem szerepel új alkotmány megalkotása, tehát a szavazók felhatalmazásáról beszélni alaptalan.

    Azt kell demonstrálni, hogy az országgyűlési képviselők legalább egyharmada
    1.) személyében bojkottálja az új alkotmány létrehozását
    2.) az őt megválasztó polgárok döntő többsége felszólitja, az alkotmányozási folyamat bojkottálására.

    Az Országgyűlés létszáma most 385 ennek 2/3-a 256,6 az 1/3-a 128,3, figyelembe véve hogy a zemebereket, még a képviselőket sem :-), nem tizedeljük a célérték 129 fő. Meg kell szerkeszteni az “Alkotmány Bojkottálási Nyilatkozatot” (ABONYI) és minél több a ellenzéki, de akár kormánypárti képviselőnek a csatlakozását össze kell gyűjteni.

    Az ellenzékből elméletileg maximum 123 támogató várható, tehát legalább 6, de minél több Fidesz/Kdnp képviselőre is szükség van.
    Meg kell szerkeszteni a “Felszólítás az Alkotmány Bojkottálási Nyilatkozathoz Való Csatlakozásra”-ot (FABONYIVACS) amely felszólítja az adott egyéni választókerület országgyűlési képviselőjét, hogy csatlakozzon az ABONYI-hoz az Országgyűlésben vagy monnyonle és húzzonel. Nyilván szükség van az adott vk. szavazópolgárok legalább felének a csatlakozásásra.

    Ha megvan az 1/3-os bojkottáló többség, akkor az 1949. évi XX. törvény (Alkotmány) 2. § (2) (” A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.”) szellemében, nem hozható létre új alkotmány a régi helyett.

    —————————————————————————————————————
    @asztamindenit: Válasz!!!! ,..(mert kell választani)
    A Nemzeti Hazug Gonosz törpével és “bandájával” ( aki a vagyonát, politikusként ” harácsolta” korrumpálta össze, s a személyi kultusszal fűszerezett Diktatúrát akarsz. ( “Aki nem velünk van az nincs.”.jelszóval. Tehát függő viszonyban, félelemben állandóan..Munkahelyi besúgókkal…)?
    VAGY. egy szociális érzelmű piacgazdaságot vezető Demokratikus jogokkal egy MSZP és a hozzá csatlakozó Demokratikus Pártokat és egy Demokráciát megtartó Koalícióval , ha kell Gyurcsánnyal,akit Európa és a világ is elismer,.. vagy Bajnaival ha vállalná… aki Oszkóval helyre tette a szakadék széléről az országot… (Gyurcsány akik 8 év fizetését , ami nem kis pénz , nem vette fel, ill. jótékonyságra adta s aki a vagyonát politikusi pályája előtt vállalkozókénti tevékenységgel( sok embernek munkát adva) szerezte? Akik között voltak ( mint a Fideszben is vannak, korrupciós ügyek pl.maga Orbán is a Tokajjal, 12 állami gazdsággal, csak azokat a Polt Péter megmentette,…a más pártokban (SZDSZ, MSZP) direkt keresve, ha kell szinte bosszú hadjáratot csinálva elővette.
    Készek még hazug vádakra is képesek, de nem sikerül Gyurcsányt a Nagy ” ellenséget” perbe fogni,pl. Sukoró ügyben ahol már Matolcsy és Orbán is “tárgyalt” s ki tudja milyen korrupciót ajánlott?
    Az előző 8 év “Köztársaság” volt, de ez a mostani már csak Társaság, mert egy kis “Társaság” csinálja magának az Alkotmányt, a Választási törvényt, a hatalmat építi ország vezetését pökhendi módon Önkényuralmi módon vezeti s a gazdaságilag leamortizálja az országot. A Rasszista csürhe Orbáni segítséggel, uszitással, ott ül a Parlamentben és csicskázik, mást nem tehet….
    Szóval lenne még összehasonlítási alap–VÁLASSZ!!!!!!!!!

    Az EU értette az Öszödi beszédet,( ami minden magyar volt és van hatalmi politikusra értette , pl arra amit Orbán most is hazug módon csinál…),..de ezt hazug módon kommunikálta, ” leamortizálta”, papagájkodta az ellenfélnek nem számító hanem ellenséges jobb oldal Orbán vezetésével. Ezzel tudta becsapni a választókat. na ezért vagyunk most itt.
    Szóval lenne még összehasonlítási alap–VÁLASSZ!!!!!!!! de jól válassz, mert a legutóbbi megbutított, becsapott és szűk látókörű választóknak is köszönhetjük a mai helyzetet.
    Tehát Magyar választók nem követhetnek el újabb választási hibát, mert akkor beesik az ország a szakadékba, és évtizedig ki sem jön…s még véres ára is lehet….

    Rogán Antal a Fidesz 2006-os választási vereségét követően hogy úgy mondjam, visszavonult az aktív politizálástól.Gondoltam, az V. kerületben polgármesterként kivárja míg eljön az ő ideje, amikor már Orbán Viktor utáni idők következnek.
    Most visszagondolva az eltelt négy évre,azt mondhatom, hogy a polgármesterséget egész jól csinálta, szerintem az összes fideszes budapesti polgármester közül a legjobban.
    Aztán eljött a 2010-es év, a szocialisták bénázásának következtében várható Fidesz gyözelem egyre jobban előrevetítette Orbán Viktor hatalmának megerősödését a pártban.
    Nyilván való volt, hogy Rogánnak lépni kell, Orbán egyelőre még túl nagy falat számára.
    Lépett.
    Először úgy gondolta, hogy ( teljesen nyilvánvalóan Orbán tudtával, sőt szerintem tanácsára ) elfogadja Tarlós mellett a főpogármester helyettese címet, ami a legjobb parkoló pálya az Orbán utáni időkre. Szerintem ezt is jól gondolta, de…..
    Közben Orbán “kinevezte” Schmittet köztársasági elnöknek, ami egyértelműen arra utalt, hogy -ismerve annak képességeit- négy év múlva, vagy még előbb is ő maga veszi majd át annak helyét.
    Nyilván való volt ezután, hogy ha akar még valamit, akkor most kell elkezdeni, mert Orbán megkerülhetetlen lesz még jó ideig.
    Szerintem ez vezetett oda, hogy inkább maradt az V. kerületben, és aktivizálta magát.
    Egyre másra kezdte beadni az önálló indítványait, köztük a médiatörvényt is. Jól kigondolták az új székesfehérvári polgármesterrel.
    Most, amikor nagy a világ felháborodása, sok a kritikus nyugaton is Rogánék hallgatnak.
    Hogy úgy mondjam Viktort behúzták a csőbe.
    Jól jöhet még nekik később Orbánék népszerűség vesztése!
    De mit lép Orbán? Szerintem már ő is rájött, hogy kígyót melengetett……

    Mit csinál Schmitt a WC-papírral?

    A köztársasági elnöki rezidencián a takarítónő az egyik WC-ben pakolgat, közben egy darab sz@ros vécépapír kirepül a kezéből az ablakon. Utánanéz, és látja, hogy az a licthofon keresztül éppen az elnök ablakán repül be.

    Odarohan a titkárságra, és elmondja, mi történt, kéri, hogy még mielőtt valami baj történik, csempésszék ki a papírt. A titkár bemegy, majd kijön: Késő – mondja – már aláírta…

  20. Hédy szerint:

    Neked bajod van amit sürgősen orvosolni kell!
    Ne aggódj a nők 40 éves nyugdíjáért!Az a legrettenetesebb dolog,hogy sokáig voltunk túlzottan szocialista ország! És ez bizony nagy baj,főleg a te fajtádnak!

  21. Hédy szerint:

    Inkább idevágó téma:
    A kerekesszékes utas csaknem egy órát várakozott egy buszmegállóban, mivel a 106-os autóbusz vonalán aznap nem közlekedett alacsonypadlós busz. Az utas legnagyobb meglepetésére a BKV egy “Különjárat” feliratú autóbuszt küldött érte, és hazaszállította. A legmeglepőbb a dologban az, hogy az utas nem szólt a BKV-nak. Valószínűsíthető, hogy egy jószándékú buszsofőr jelezhette a diszpécsernek, hogy már régóta egy kerekesszékes utas várakozik a buszmegállóban, aki nem tud utazni – olvasható a BKV figyelő blogon. A teljes történetet elolvashatja a blogon.

Itt lehet hozzászólni !