Polgármesteri újévköszöntő

Csepp TV

12 hozzászólás “Polgármesteri újévköszöntő” bejegyzésre

 1. zed szerint:

  Hogyan lehet, hogy a videón a CsM valamennyi betűje világított? 😉
  Emlékszem, amikor egyszer a hegyeshalmi határátkelőnek kialudt néhány betűje, és az éjszakában Magyarország felé tartó utazók már távolról azt olvashatták: “SHALOM” 😀

 2. Mr. Gabee szerint:

  Pár hete megcsinálták. Most mar minden betű vilagit

 3. Répa Lajos szerint:

  Tisztelt Polgármester Úr!
  Kívánom Nektek az Új Esztendőre, hogy négy év múlva ugyanezt a megértést, szeretetet tapasztaljam az emberek körében a munkátokkal az általatok vállalt szinte emberfeletti kihívással kapcsolatban, ahogyan a 2010.-es esztendőt zártuk!
  Kérem a Jóistent, segítsen benneteket, adjon erőt, kitartást, és kegyelmet, hogy soha ne csüggedjetek!

 4. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

  Mr. Gabee szerint: a HÉV kijelzőket több hónapja -nem pár hete- rendbe hozták !

  “Répási Lajos szerint” hozzászólóval teljes egytértek, én is kívánom családommal együtt, az új Polgármester úrnak és helyetteseinek, az Új Esztendőre sok sikert, kitartást, erőt és egészséget és Isten áldását a 2011. évre !
  Én biztos vagyok abban, hogy rendkívül nehéz évnek néztek elébe, de én hiszek abban, hogy Csepel lakossága támogatásáról bizosította az új vezetést a választásokkal. Elég volt a díszmadarakból, akik ide juttatták ezt a kerületet.

 5. Mr. Gabee szerint:

  Anikó (Krizantém utcából): Én egy szóval nem beszéltem a HÉV-ről.
  Én Zed első mondatához szóltam hozzá:

  “Hogyan lehet, hogy a videón a CsM valamennyi betűje világított?”

 6. Bakker szerint:

  Az előjelekből itélve, nagyon nagy szükségünk lesz Isten áldására a 2011-es évben! (Pedig ugyebár mindenki jól jár!) Ha meg nem jön az isteni áldás, ott lesz Rákay “Kurvapecér” Philip ki szórakoztatja a nagyérdeműt az M1 által.

 7. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

  Válasz Mr.Gabee szerint:-re válasz bocs, mivel a Hév-et mutatták a képen azt gondoltam, hogy a kijelzőkre gontoltál. Elnézést a félreértésért ! Figyelmetlen voltam !
  “Bakker szerint” bocs, és elnézést, de miért csak a Rátkayról írsz, a Való Világ milyen színvonalas műsor, ki kivel és mikor ” erről szól az egész ! Undorító és gusztustalan, és nívótlan műsor ! Szomorú, hogy mindezt főműsorban adja a kereskedelmi csatorna ! Érdemes lenne megnézni a nézettségi fokát !

 8. Princess szerint:

  Anikó (Krizantém utcából)

  Elvileg azért adják fő műsoridőben, mert sokan nézik (és mert így lehet népet butítani) …. sajnos! 🙁
  Egyébként az emögött lévő pszichológiai háttér (szerintem): az ember, ha nincs (magán)élete vagy ott nincs minden rendben, hajlamos a fókuszpontot a máséra irányítani.
  Így könnyebb megosztani a nemzetet (hiszen elvonják a figyelmet a fontosabb dolgokról), minthogy összefogni és együttes erővel bármit is tenni…. A média igen nagy “humánus” fegyver.
  Egyébként a minap hallottam egy közvélemény kutatás eredményét, mely azt mutatta ki, hogy általában a kevésbé iskolázott emberek néznek sokat tv-t, a magasabb iskolát végzők között az internet a népszerűbb!

 9. Gordon szerint:

  Csaba bavaria Péter és csepeli meg nem jöttek fel “nyasgem”-ezni, ahogy azt szokták.

  Most megpróbálják elhitetni magukról, hogy kultúremberek lettek!? 🙂

 10. öreg szerint:

  Gordon!
  Te direkt provokálod Őket?

 11. islander szerint:

  Gordon!

  Ha ennyire hiányzik…:-))

  “nyasgem”

Itt lehet hozzászólni !