Jeges, csúszos utak Csepelen

Koccanásos baleset történt a II. Rákóczi Ferenc úton

Met.hu, Csepel.info

Olvasóinktól kapott információk szerint jeges, havas, ónos eső hullott a nap folyamán a kerületben. Minden közlekedőt fokozott óvatosságra kérünk.

Várható időjárás az ország területére csütörtök estig: Többnyire borult, párás időre van kilátás, éjszaka és holnap is inkább csak nyugaton lehetnek átmeneti, rövid felszakadozások.

Ma sokfelé várható csapadék: az ország északi, északnyugati részén havazás, másutt havas eső, ónos eső, fagyott eső, majd eső valószínű.

met.hu

Mr.Gabee nevű olvasónktól kapott tájékoztatás szerint az időjárási körülmények miatt történt koccanásos baleset ma 10 óra körül a II. Rákóczi Ferenc úton, az Egressy Béni Zzeneművészeti Szakközépiskola előtt.

A karambolban egy ezüst színű Peugeot 106-os 5 ajtós személygépkocsi és egy Fiat Ducato dupla kabinos fehér színű tehergépkocsi ütközött össze. Személy sérülésről nem tudunk.

A Peugeot bal eleje (index, lökhárító), a teherautó jobb hátulja (az a csík, amibe a lámpatesteket szerelték) sérült meg.

A forgalom a koccanáskor feltorlódott, de aztán a sérült járművek félre álltak és megszűnt a forgalmi dugó.

29 hozzászólás “Jeges, csúszos utak Csepelen” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    http://kephost.hu/share-62F5_4CF63C3D.html
    Még több hasonló kép a videó alatt!
    Beköszöntött a tél Kis-Dunára 2010.12.01.

  2. Lexon szerint:

    Szép a kép. Csak szerintem ezt még tavaly készítette Ábel úr, amikor a szoci Csevak (nem) takarította az utcákat. Tudja valaki, hogy most mi a helyzet?

  3. Csepelke szerint:

    Most se lehet jobb 🙁 Majd Szent Péter megoldja 🙂

  4. Nemmondomeg szerint:

    Lexon
    Most az a helyzet, hogy várunk a nagy csodára és figyeljetek nagyon: NEM JÖN EL !.
    Nem ám, pedig jó ideje van a Fidesz kormányon. Nem nézek híradót elég rég óta, mert csak felnyomja az agyamat, de hallom innen onnan, hogy a Fidesz is hozzá akar nyúlni a kafetériához. Én személy szerint ezért nem kaptam ilyen papírt ami a jövő évre vonatkozna. Ezt pontosan ismeri valaki? Vagy újabb hazugságok következnek. Hogy ellenezte a Fidesz amikor a mocsok Maszop megadóztatta, nem hogy nem törölték el az adóját de most meg ők is szórakoznak ? Ez az ország kezd egy totális csődhöz hasonlítani, ahol az ember nem szívesen érzi jól magát. Kú**va nagy színjáték megy a pártok között(mindegyik benne van, egyik sem kivétel), vajon mikor fog felébredni a nép, hogy mióta lehet a vérét kiszívják, majd a vér helyét is kiszívják. Annyi bőrt húznak le a dolgozó emberről amennyit már nem is lehet. Egy marha nagy lejtőn vagyunk hosszú hosszú évek óta és nem haladunk felfele hiába ígért a Fidesz minden jót, piros alma mogyorót…….Miért kell mindig a dolgozó embert még jobban megsz***ni ? Egy Fideszes válaszoljon már. Miért nem törölték el a szuperbruttót ? Örüljek neki és tegyem össze a két kezem, hogy most egy hónapig nem emelik a gázt ???????
    Drasztikus rezsikiadás csökkentést követelt a Fidesz ! Hőbörögtek, hogy xx% a nem lehet a rezsi a bérnek(igazuk volt). Most minden ugyanúgy emelkedik, most is a nagy része rezsikiadás. Pont annyit ér a Fidesz , mint a Komcsik és az összes hazug párt……….Kár hogy sokan még hisznek a mesékben.

  5. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Nemmondommeg!!!

    Nemmondomeg szerint:
    2010. december 01., szerda – 15:16

    “A tyúk nem tojik aranytojást” fejezetnél JAVASLOM FELTÉTLENÜL OLVASD EL

    A BIRODALOM VISSZAVÁG című írást, és akkor sok mindenre választ kaphatsz!!!!!!!

  6. Nemmondomeg szerint:

    Ettől még az én arcomról húzzák le folyamatosan a bőrt.
    A kedves honatyák (pártól függetlenül) halmozzák az állásokat költségtérítést vesznek fel és hagy ne soroljam….

  7. Lexon szerint:

    “az időjárási körülmények miatt történt koccanásos baleset ”

    NEM! Ezt a megfogalmazást de gyűlölöm…! A járművezetők valamelyike hibázott, ezért történt a baleset. Nem az időjárási viszonyoknak megfelelően vezetett, vagy a jármű műszakilag nem alkalmas a téli közlekedésre.

  8. csapos szerint:

    Mutyibányai Németh Szilárd ma nem tett látogatást a csepeli havasokban? Megkapta a jelentést? A Csepp TV fürge vezetői, nem jártak véletlenül éppen arra, amerre a mutyibányai havat hányaytott? Mindjárt beesteledik és csak egy tavalyi Ábel Attila fotóval akarja kiszúrni a nagyérdemű szemét az infó.

    A Csepp TV, a csepel.hu, a csepel.info, egyetlen hősi képsort, videót sem képes adni mutyibányai Németh Szilárd hócsatájáról? Nono!

  9. csapos szerint:

    Ilyen szép, hősi felvételt hiányolok, amilyet teljesen véletlenül a Csepp TV készített a Csepel.hu-nak, amit leadott az info, és amit hétfőn adtak elő a Csepp TV szigetelőjében : http://csepel.info/?p=11835http://csepel.info/?p=11835

    Rajta fijjug! Fel vidám hócsatára a mutyibányival

  10. Schneider Ádám szerint:

    Lexon szerint:
    2010. december 01., szerda – 17:11
    így van.

  11. Gordon szerint:

    Lexon inkább hallgasson, mert a múltkor is beégett a 71-es busz fotója körüli vitában. 🙂

  12. Manitu szerint:

    Ráadásul vagy ötven közmunkás dolgozott ma az utak mellett, takarították el a havat és a jeget.

    Lexon, nem ég a képed, amikor égsz? Nyilván nem akkor takarítják le a havat, amikor éppen leesik, olyan ország nincs. De itt kérem már ebben is történt valami!

    Féleszű csapos meg erőlködik.

    😀

  13. Gordon szerint:

    Féleszű csapos tökrészeg, holott neki nem kellene munka közben innia. Na mindegy, a kommancs elvtársaitól (pl.: Csaba Péter) biztos azt tanulta, hogy részegen kell munkába menni/ munkában lenni/ munkából jönni.

    Így megy ez náluk. A Szabad Nép félóra is arra volt jó, hogy lehörpinthessenek egy kupicával. 🙂

  14. nagyapó szerint:

    Nemmondomeg szokásos témához nem illő marhaságait írja. Ez az Ő dolga.
    Viszont, amióta kétszárú nadrágot viselek, mindig volt tél, fagyott, esett a hó, az ólmos eső. Több mint 40 éves a jogosítványom, de az utolsó 2 évtől eltekintve nem használtam téli gumit (a fiam tetetett fel ilyet), viszont az én hibámból csak egy apró baleset történt. Ugyanis a téli gumi egy pénzkicsaló eszköz. Jó a kereskedőknek, jó a gumiszerelőknek. Mi a lényege? Jobban tapad, a hidegben nem dermed, jobban fog. Igaz, vele 20-25 km/ó sebességgel gyorsabban lehet menni. Hasonló ez ez az ABS-hez, amivel szintén 20 km/ó-t lehet nyerni, de minek? A közlekedés nem verseny. Igaza van az egyik rádió riporterének, hogy a sebességet induláskor, otthon kell meghatározni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Nemmondomeg szerint:

    nagyapó
    1.) Ne írjál már ekkora ostobaságot a téli gumiról, mert valaki idetéved és teljesen tévesen te befolyásolod, ezért nem tesz fel téli gumit, esetleg a te lelkeden fog száradni ha megcsúszik.
    Ha ennyi éve vezetsz, pontosan ennyi éve veszélyezetted magad de ami még durvább, és bosszantóbb, hogy mindenkit akivel aznap szembe, vagy bárhol találkozol az úton.
    Nem a biztonságnál kell a pénzt megspórolni.
    2.) Ha átlátnál a dolgok felett talán rájönnél, hogy miről és miért írok. Van köze mindennek mindenhez. Arról ment a vita mikor takarították el jobban a havat. Én azt mondom ugyanúgy eltakarították a mocskos Maszop ideje alatt és eltakarítják most is a Kolbászbólleszakerítés Fidesz alatt is. Egyik párt olyan mint a másik és nincs kivétel. Hazugság hazugságot szül, a nép meg rohamosan fogy, tehát semmivel sem jobb a Fidesz a Maszoptól a Jobbiktól és a visszaszivárgó Szdsz-től sem. Majd nyolc év múlva megint fordul a kocka. Kicsit már unalmas……

  16. Bakker szerint:

    Remélem holnap hajnalban is “máshogy süt a nap”, mert nem szeretnék jégpáncélon a felesleges téli gumikkal, 345 Ft-os benzinnel csatába indulni, hogy tudjam fizetni a francos frankrészletemet, a rohadt adóimat, a köcsög szolgáltatási díjakat, az államosított magánnyugdíj részemet, a gyerekek francos Bkv bérleteit, stb, stb.
    Rohadtul igaza van Nemmondommeg testvérnek! Egyik kutya másik eb, csak a jelszó a régi: Csak szopatunk!
    Arra azért vigyázznak, hogy ne dögöljön éhen az adófizető, mert akkor vége a jólétnek!

  17. földhözragadva szerint:

    Nagyapó, a világ fejlődik. Nem kell téligumi, nem kell ABS, nem kell ködfényszóró, nem kell légzsák, nem kell biztonságiöv…nem kell autó. Ezt az utolsót én is határozottan támogatnám. Hja, ha ólmos eső esik, akkor tényleg senki ne menjen az utcára, a nehézfémek ártalmasak az egészségre…Továbbiak rendben…:)

  18. futó szerint:

    Az állami, önkormányzati cégeknél még mindig ott van a szoci apparátus, és most rejtett sztrájk van! De mindenkit nem lehet leváltani, legalábbis két hónap alatt nem.

  19. ricsi szerint:

    futó! Ezt a hülyeséget meg honnan vetted? Látom, fejedben a hangyáid nem sztrájkolnak!

    Az apparátus többsége nincs összenőve a politikával és a politikusokkal. Ahol váltás volt, próbálnak az új vezető elvárásahoz igazodni. Aligha akarják kirúgatni magukat ilyen nehéz időkben!

  20. Pecás szerint:

    Csaposkám elzárhatnád már magad…Úgyis befagysz egyszer,ahogy az időjárást elnézem…

  21. nagyapó szerint:

    T.
    Nemmondomeg T. földhözragadva stb.
    Miután sok éve vezetek, azt próbáltam elmondani a téli gumi, gumi vitában, hogy nem csak a technika, hanem az ember is fontos a közlekedésben. A téli gumi, ami jobban tapad, mert nem keményedik föl, jobban fog. Rendben. Így kb. 15 km/óra sebességgel többel mehetek. Remek. Ha van ABS-em , még 20-at ráadhatok. Uraim mi ez verseny, vagy közlekedés? Bármilyen kocsival én mindig az útviszonyoknak megfelelően vezettem. A BMW 740-em azért volt jó mert jobban tudtam menekülni. Ha egy vezető úgy vált sávot, hogy gázt ad, bevág elém, nyert 10 m-t, mit mondjak? Bunkó.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  22. donquijote szerint:

    Valóban hasznos tud lenni a téli gumi, de nem csodaszer csak plusz segítség (a tesztek alapján elég sokat fejlődtek a gyártók már a nevesebbek), persze “a valamiből a gumigyáraknak is élni kell” effektus is benne van.

    sőt egyes országokban kötelező is:

    a cikk végén az is ott van, jó tudni mielőtt külföldre megy valaki:

    http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/10/26/nedvesen_vagy_szarazon_jo/

  23. Schneider Ádám szerint:

    egyébként a Karácsony Sándor utcának miért csak az egyik felét takarították le? nem vették észre, hogy ott a másik is?

  24. grün szerint:

    Schneider Ádám!
    A jobb vagy a balfelét?

  25. Lexon szerint:

    Gordon: már vártalak…

    nagyapó: ekkora baromságokat hogy lehet írni?! Az ABS-szel nem mehetsz gyorsabban, nem fogsz rövidebb idő alatt megállni vele. Az nem arra való, sőt, még egy kicsit nő is a fékút. Az ABS azért jó, mert a csúszós úton is irányítható marad az autó. Ha előtted valaki hirtelen fékez, akkor ki tudod kerülni. Neked is inkább a lovaskocsi való…

  26. anonimus szerint:

    grün: a melyik havas. nézôpont kérdése a jobb vagy bal. II. Rákóczitól Kossuth Lajos felé jobb oldal.

  27. Bavaria szerint:

    Nem látom a Polgármesteri inspiciálás celebrálását a Csepp TV kiséretével!
    Pedig most kéne!

  28. Csaba Péter szerint:

    Mi van gordonka már a hóeséstől is Csaba Péter fóbiád van ! Ha ittas vagy ne igyál többet
    Ha meg agy húgy kő gyulladásod van kezeltesd magad.

  29. lolka szerint:

    A lényeg az, hogy a technika védi és megkönnyíti az ember életét, de az ember dönt, hogy vissza él e vele, vagy igénybe veszi az előnyeit…
    nagyapó szerint:
    2010. december 01., szerda – 19:51
    -“Igaza van az egyik rádió riporterének, hogy a sebességet induláskor, otthon kell meghatározni.”- Ne hallgasson erre a riporterre! A sebességet mindig a látási és út viszonyoknak megfelelően kell megválasztani és a forgalom ritmusához igazodva …(esetleg van olyan, hogy úgy indulok el, hogy most nem sietek, nem érdekel, hogy elkések stb, de van amikor elsza…..a az időt az ember és akkor jön a kapkodás a kockáztatás és a baj…na ez nem jó.

Itt lehet hozzászólni !