“Várva – várt levél”

Horváth Gyula honlapja

MEGKAPTAM! Most már pontos címmel és megszólítással, pontos tényszerű adatokkal azt a levelet, amit az MSZP csepeli elnökségének bölcsnek nem mondható döntését ismerteti.

Szenteczky János elnök száraz szavakkal értesít, hogy töröltek a tagok sorából. Fáj! Persze, hogy fáj! Több okból is!

Először azért, mert olyanok is megszavazták hatan a törlésemet akikkel korábban együtt gondolkodtunk, velük együtt meneteltünk. Rengeteget törtem a fejem, hogy mi lehetett az a dolog, ami ezt a végtelen nagy indulatot már régen kiváltotta egyikükből – másikukból, már évekkel ezelőtt?
NEM TALÁLOK MAGYARÁZATOT!
Csak az indulat, és az irigység inspirálhatta Őket! Ez volt az indítéka az előrehozott korkedvezményes nyugdíjam diadalittas elvetésének is (Isten nem ver bottal! Azóta saját magam sokkal kedvezőbb konstrukciókkal, alanyi jogon megkaptam a teljes körű nyugdíjamat)!

Az indulat pedig rossz tanácsadó. A szocialistáknak ma minden lehetőséget meg kéne ragadniuk arra, hogy minél több embert csatornázzanak be a maguk politikai holdudvarukba. Ez lenne a logikus, ez lenne a szakszerű. Ezzel szemben Hagyóra emlékeztető leszámolási módszerekkel taszítják el maguktól mindazokat, akik ellent mernek mondani, önálló gondolataikat ki merik mondani. A szólás szabadsága a vélemény és a gondolat tisztelete csak akkor érték, ha vezetőt erősíti. Afrikában (nem Afganisztánban) lehetett ilyen demokráciát találni.
Példátlan a szigor is.
Arra ugyanis már volt példa korábban is, hogy a hivatalos MSZP jelöltre (úgymond) ráindult egy párttag függetlenként. Sándor József, és Sárosi Miklós esete az idevágó. Még ejnye – bejnyét sem kaptak! Sőt, ez utóbbi jelentős vezetői (baráti) hátszelet is kapott néhány helyi pártvezetőtől.
Engem viszont KIRÚGTAK!

Nem találom a magyarázatát! Talán félnek tőlem.
Csak reménykedem benne, hogy előbb – utóbb rájönnek, hogy nem én vagyok a mumus, nem én vagyok az ellenségük. Nekik saját maguknál nagyobb ellenség nem kell! Az eredmények minősítik Őket! Az viszont nagyon fáj, hogy csepeli gyökerekkel csak ritkán és felszínesen rendelkező emberek, kicsinyes bosszúállástól hajtva teszik defenzívvé, mozgásképtelenné a baloldalt, a szociáldemokráciát Csepelen, a munkásmozgalom tradicionális fellegvárában Magyarországon. Ehhez nem asszisztálhatok!

Szövetségeseket keresek, és a régi út nyomvonalát használjuk irányként. Remélem látják! Remélem egyre többen látni fogják, hogy törököt fogtak. Legyőzve félelmüket a lelkük mélyén szunnyadó igazság hangjára hallgatva teszik, tenni fogják a dolgukat és kiköszörülhetjük azt a csorbát, amit ez a pártvezetés gonoszul és igazságtalanul ráméretett erre a jobb sorsra érdemes Csepeli baloldalra!

hgyula.hu

18 hozzászólás ““Várva – várt levél”” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Madarat tolláról, embert párttársairól jól fel lehet ismerni.
    Megmondta Gyurcsán mindent, elkutatok. )))) 😀 ((((((((

  2. szerint:

    Hát ezt elkúrtad Gyulus!

  3. Herbert szerint:

    T. Gyula!
    Nincs sok értelme az önmarcangolásnak. Egy sokéves társulat darabjaira porladt szét. Még ellenzéknek is gyenge, ami maradt utána.
    Sajnálni persze senkit nem kell, aki most ürességet érez maga körül: a szomszédom legalább beismerte, hogy csúnyán mellényúlt a jelölti szavazáson.

  4. D-arkangyal szerint:

    Bé.
    Ha szétnéznél, látnád, hogy ezt a baloldal kúrta el! Méghozzá úgy, hogy a baloldal szinte megsemmisült! Csepelen ezt a Tóth-Orosz-Szenteczky trió vitte végbe!
    Nézd meg mennyi tagjuk van, és mennyi ezek között az áltag (Szenteczky szavazógépei).

    És ez az elkúrás nagyon jól nyomon követhető Csepelen.
    Itt lettek (vannak) Hagyó fanok, ugyanazt a politikát folytatják, és a baloldalon magas pozícióban vannak.
    Hogy meddig, az kérdés.
    Szerintem addig, míg az MSZP darabjaira nem hullik.
    BE KÉNE LÁTNI, MINDENKINEK az lenne a legjobb.
    Mindenki menne a maga útján.

    Csakhogy ezek a Hagyóisták akkor:
    1.) nem tudnának kiket terrorizálni,
    2.) nem tudnák hova kéne állni,
    3.) lehullt róluk a lepel, és már ismerjük Őket,
    4.) és nem utolsó sorban ÚJRA KÉNE KEZDENIÜK MINDENT (és még 10-15 évük nincsen erre)!!!!!!
    EZÉRT NEM AKARJÁK, HOGY AZ MSZP SZÉTESSEN. Mert akkor az Ő jövőjüknek lőttek!

  5. Hédy szerint:

    Aki korpa közzé keveredik,megeszik a disznók!(ezt nem én találtam ki)

  6. Abigél szerint:

    Azért Gyula is ott volt, és akkor nem volt beleszólása semmibe?

  7. Hédy szerint:

    Idézek: Az viszont nagyon fáj, hogy csepeli gyökerekkel csak ritkán és felszínesen rendelkező emberek, kicsinyes bosszúállástól hajtva teszik defenzívvé, mozgásképtelenné a baloldalt, a szociáldemokráciát Csepelen, a munkásmozgalom tradicionális fellegvárában Magyarországon. Ehhez nem asszisztálhatok!

    Mire jó a nyugdíj! Jó pihenést kívánunk!

  8. Delma szerint:

    H-át Gyula, így jártál.

    Nem nagyon voltak gátlásaid, amikor a hatalom csúcsán véleményt mondtál általad ismeretlen emberekről, jót röhögtél, amikor elvtársi mulatozás alkalmával macskát köpködtetek az ablakból.

    Egyszer fent, most meg lent. A szívnek meg kell szakadni sanyarú, igazságtalan sorsod miatt.
    “Ahol fát vágnak, hullik a forgács” -megmondta Rákosi elvtárs is.

    Hüpp, hüpp!

  9. pármai szerint:

    Ó Gyula, annyira szánalmas vagy, ahogy értetlenkedsz. Sok éven át nyomtak előre Mihályék, a legkevesebb szakmai hozzáértéssel Te rendelkeztél. Olyan előterjesztéseidhez asszisztáltak, melynek minősége, tartalma, külalakja minden szempontból silány minőség volt. Soha semmihez nem értettél, csak a seggnyaláshoz. Aztán mikor kiderült nem lehetsz te Tóth Mihály utóda megsértődtél. És azóta csinálod ezt a nyilvános kislányos hisztit. Ahelyett, hogy megköszönnéd Tóthéknak, hogy általuk lehetett belőled valaki sok éven keresztül. És nem kevés pénzzel tömhetted szintén nekik köszönhetően tele a pénztárcádat. Fejezd már be ezt az önmagad sajnáltatását. Szerinted kit hat meg? Ha annyira tehetséges vagy, bizonyítsd be. A tehetség mindig utat tör magának. Mutasd meg mit tudsz a nyafogáson kívül. Mert teljesítményt eddig nem láttunk tőled. Ha meg mást nem tudsz, akkor hallgass inkább vagy igyál egyet, az menni fog neked. Bye-bye Gyula!

  10. panelproli szerint:

    1953-ban született. Akkor, hogy kaphatta meg alanyi jogon a nyugdíjat??/”alanyi jogon megkaptam a teljes körű nyugdíjamat!”/ Hasonló korú férfiak miért nem kaphatják meg szintén??
    ADMIN! kérlek nézzetek utána egy híradást megérne.

  11. pármai szerint:

    bizony, jó lenne ha utánanéznétek, hogy járhat Gyulának 57 évesen a teljes körű nyugdíj. És másnak, aki valóban dolgozott, miért nem?

  12. Gordon szerint:

    A magyar emberek egy mérhető része (több mint amennyit én szó nélkül el tudnék nézni) nagyon szeret más zsebében turkálni.

    Kinek milye van, honnan van, miért van, neki miért van kevesebb, vagy más stb, stb…

    Nem hiába voltunk mi anno a feljelentgetők országa.

    “Ő miért, én miért nem, stb”…

    Tényleg csak ez a témájuk van!?

    Szánalmas.

  13. CsepeliNo1 szerint:

    pármai
    Az Orosz Feri, meg a Tóth Misi mihez értett?!
    Az előterjesztésekkel jössz?!
    Nézz már körbe Csepelen, mi fejlődött jobban, egyedül az egészségügy (amihez nem volt a Gyulának hozzáértése), vagy a Tóth-Orosz páros féle csatornázás, gerincút, uszoda, lakópark a Kis Duna partján, stb . . .
    Tóthéknak kéne megköszönniük, hogy ennyi éven át vitte Őket a hátán, teljesített. Mert elmesélem neked, Ő tartotta össze a frakciót. És ha nincsen frakció tudod hol lenne ez a két ember?!

    Pármai, magyarul tisztán látszik, hogy ÓRIÁSI sötétség van a fejedben, látom Te is ÚJELVTÁRS vagy, nem baj (valamire Te is jó leszel), 4év múlva TE sem leszel sehol . . .
    Jó tanács: Addig nyald ki a seggeket, míg tudod!!!!!

    Pármai.
    Nem kéne más zsebében kutakodni. Más most hatalmon lévő MSZP Csepeli szervezetesnek sokkal több pénze van, fele annyi korral, fele annyi tehetséggel.
    Az nem bánt téged?
    Ja, nem, mert abból neked is csurran cseppen?! Így már értem.

    Szenteczky barátod már el akarta kaszáltatni a Gyula nyugdíját, hát ez sem sikerült neki.
    Kérdésem: MIHEZ ÉRT EZ A PALI?!
    A Csevak vezetéshez nem, baloldali politizáláshoz nem, levelet írni nem, pártszervezetet vezetni nem, akkor mihez ért?! MINEK TARTJUK?!
    Ja, LAKÁST KIUTALNI. EHHEZ ÉRT!
    Az ilyen felfújt lufik (emberek) kerülnek marha sokba Magyarországnak.
    ÉS AMÍG ILYEN EMBEREK AKARNAK VEZETNI, ÉS NEM TŰNNEK EL A KÖZÉLETBŐL, ADDIG EZ AZ ORSZÁG NEM FOG ELŐRE MENNI EGY TAPODTAT SEM!

    Gordon.
    Igazad van, tényleg szánalmas egy-két hozzászóló.
    De Ők ezért kapják a fizetésüket.
    😉

  14. magyarkikerics szerint:

    A végén van a kulcsmondat: JOBB sorsra érdemes baloldal. Nagyon kéész.:D Megmondta a tutit. Csepel JOBBat érdemel, mint ami eddig volt és most meg is kapjuk.:) Persze nem szép amit tettek Gyulával, de velünk mennyi jót tettek? Hát nem sokat. Mindenki abból tud adni, amije van, ami nincs azt nem tudja adni. Eddig nem volt hozzáértés, profizmus, tettvágy másokért, az igazság képviselete a csepeli vezetőség részéről. Ez volt. Vége a régi szép időknek, a közös munkának… De ha volt munka miért nincs eredménye? Ilyen baloldalnak ne is legyen jövője se itt, se máshol.

  15. pármai szerint:

    CsepeliNo1, te csakis Gyulus lehetsz, ugyanis rajtad kívül ember nincs, aki elégedett lenne a munkáddal. Írogassál szépen blogokat, aztán szólj hozzá különböző álneveken, közben hajts le egy-egy felest. Legalább telnek valamivel a nyugdíjas évek. Te sikerpolitikus. 🙂

  16. panelproli szerint:

    Admin! Az 57 éves H.Gy. nyugdíja azért nem téma, mert még bizottsági tagnak is jelöltétek?

  17. CsepeliNo1 szerint:

    Pármai.
    Nem a “Gyulus” vagyok, BÁRCSAK ÉN LENNÉK Ő! De sajnos nem!
    De ha a Te lelkednek úgy jobb, gondold azt!

    Te milyen körökben forogsz?
    A tényeket, amit Ő tett Csepelért, azt nem lehet elvitatni.
    Én ezekre világítottam rá!

    De az tisztán látszik számomra, hogy Te, Pármai, rém sötét vagy, DE EZ LEGYEN A TE GONDOD!

  18. csepeli szerint:

    Alapított egy mozgalmat és a mozgalom zászlója alatt, saját pártjával szemben indult jelöltként a választáson. Ezt azért kevés pártban tűrik meg, az a normális, hogy ezért kizárás jár. Akkor meg mit csodálkozik?

Itt lehet hozzászólni !