Senki ne üljön fel a provokációnak!

Fidesz-KDNP sajtóközlemény

Az elmúlt napokban olyan jellemtelen és aljas választási kampányt indítottak ellenünk nemtelen ellenfeleink, melyben hamisított újságokban, hazug állításokkal, hamisított számlákkal próbáltak bennünket lejáratni.

Ám a választási kampánynak még mindig nincs vége. Ezek a becstelen emberek nem fogják törvénytelen kampányukat a törvényben előírt kampánycsend megkezdésekor abbahagyni.

Ezért arra kérjük Csepel lakosságát, hogy ne üljenek fel semmilyen provokációnak!

Azt kérjük, hogy 2010. október 3-án menjenek el szavazni, és döntsenek, hogy milyen önkormányzatot szeretnének Csepelen az elkövetkező négy évben.

Az Orbán Viktor vezette kormány és a Tarlós István főpolgármester irányítású főváros minden segítséget, támogatást meg fog adni egy, a kormánypártok által vezetett kerületnek.

Csepel nem veszíthet, Csepelnek nyernie kell!

Borbély Lénárd
Kampányfőnök
Fidesz-KDNP

Ábel Attila
Elnök
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Csepeli Szervezet

71 hozzászólás “Senki ne üljön fel a provokációnak!” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Van csapatunk! Csepel FC-Tököl 3-1

  2. Kovács Ernő szerint:

    2010 10 01 Jobbik kampányzáró Csepelen- igazCsepel

  3. Királyerdei szerint:

    Attila!
    Hétfőn reggel legyetek ott a bejáratnál,és ezeknek a gazembereknek csak annyit engedjetek meg,hogy biztonsági őrök felügyelete mellett csak a személyes holmijaikat vihessék el!

  4. Jobb Csepelért szerint:

    Ernő!

    Pár napja írtam neked itt a fórumon, de ismételten nem válaszoltál. Csak nem kibújsz a válaszadás elől?

  5. Miska72 szerint:

    Királyerdei úgy ahogy mondod! 😉

  6. bavaria szerint:

    ugyan már miért nem lövitek ott helyben főbe őket ?! Sől lefejezni mindet a SZENT IMRE TERÉN

  7. bavaria szerint:

    csak úgy keresztény módra ahogy lenin elvtárs tanította

  8. Miska72 szerint:

    HAJRÁ FIDESZ!

  9. Királyerdei szerint:

    Ezt is elqrtad komonista sváb.
    Az elvtársaid vertek halálra emberek százait a Sztálin út 60-ban,meg ők működteték a húsdarálót a Fehér Házban.Nem mondták a Pártban,hogy erről pofa be?

  10. bavaria szerint:

    hajrá, hajrá , csk azt ne felejtse el Mr Királyerdő , hogY a régi eresztés mandátuma az
    ÚJ ÖNKORMÁNYZAT ALAKULÓ ÜLÉSÉIIG tart.
    Csak semmi heveskedés , megy az elegánsan is .

  11. bavaria szerint:

    No de Mr Királyerdő én pont annyira vagyok kommunista mint te.
    Azért mert a szocik bunkók neked még nem kell taplónak lenni

  12. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    Ezek szerint

    ,,Az Orbán Viktor vezette kormány és a Tarlós István főpolgármester irányítású főváros minden segítséget, támogatást meg fog adni egy, a kormánypártok által vezetett kerületnek.”

    A többi, esetleg ellenzéki és független irányítású meg dögöljön meg?

  13. Miska72 szerint:

    bekaphatjamindkétoldal A szocialista kormányzás alatt is ez volt! A SZOCIALISTA vezetésű kerületek és városok DUPLA ANNYI TÁMOGATÁST KAPTAK MINT A FIDESZESEK!

  14. Felix szerint:

    Elöre keszténybolsevikok ássátok ki a nemlétező husdarálot.

  15. Jobb Csepelért szerint:

    2010. október 3.: GYŐZNI FOGUNK!

  16. zed szerint:

    A Horváth Csaba főpolgármester irányítású főváros minden segítséget, támogatást meg fog adni egy szocialista vezetésű kerületnek. Hajrá MSZP!

  17. bavaria szerint:

    Igen dögöljön meg! Mr királyerdő máris kikelt magából ! no de mire?

  18. " ?! " szerint:

    Hülye bajor! Menj bavariába, vagy a CSIP-re fórumozni!

  19. Manitu szerint:

    Zed!

    Horváth Csaba pont úgy fog bukni, mint Csenteczki János. Mert eljön az igazság pillanata.

    Ti mentek a politikai szecskavágóba ahogy illik, majd ha kiderül az igazság, valószínűleg a börtönbe. Aztán megtudja a Csenteczky, milyen az, amikor az a bizonyos dárda célba talál.

  20. Királyerdei szerint:

    Fél X!
    “Nemlétező?”

    “…Nem titok azonban ezekben az években – irodán belül -, hogy megsemmisítõ berendezéseket telepítettek a szovjet tanácsadók, szovjet mintára. A gép nem úgy néz ki, ahogyan azt az általam rajongásig szeretett Hornyák Tibor “Háború a magyar nép ellen” címû dokumentumgyûjteményének borítóján a grafikus elképzelte, se nem úgy, mint a zseniális Csikós Gyuri “Sztrájk a pokolban” címû, még minket, akik a magyar poklokat megjárták, minket is megrázó könyvének borítóján (mellesleg egymástól teljesen függetlenül “álmodták meg” a mûvészek – utólag).

    A valódi sokkal kisebb, a “nemes célnak” jobban megfelelõ, kb. 2 x 2 méteres, inkább egy nagy pléhdobozhoz hasonlított, felül a cséplõgépek etetõjének nyílásaihoz hasonló “etetõ kürtõvel”. Nagy, bõgõ motorok mûködtették a ventillátorlapátokhoz hasonló vastag késeket.
    Visszatérve a húsdarálóhoz, mint korunk legszörnyûbb agyának tervéhez, a szovjet megsemmisítés eme termékéhez, azt a közcsatornától függetlenül, a Dunához közel kellett elhelyezni (telepíteni), ahol az “õrlemény” közvetlenül a halakhoz jutott. Akkoriban élt a kérdés: miért van annyi hal a Fehérház és a Belgrád rakpart körül? Kimondani azonban a rettegés birodalmában senki nem merte a köztudott tényt.

    Én személyesen láttam késõbbi elhurcolásom során a pincében, mint az elrettentés, megsemmisítés eszközét. Késõbb a váci politikai börtönben elmeséltem Hornyák Tibornak, aki egy kis cikkben meg is örökítette: “Hóhértörvények börtönországában” (Háború a magyar nép ellen c. könyvének 194. oldalától).

    De ez még késõbbi történet, még csak 1953-at írunk, amikor is éjjel 2-kor csöngettek és rám jött a “csengõfrász”, a ma sem ismeretlen szörnyû érzés, mely a halálfélelem öntudatlan reszketése a szívben, mely ugyanúgy nem múlik el, mint Csernobil halálos sugárzása, még negyven évvel az események után is benne él lelkünkben, idegeinkben.

    A kelet-európai régió lakosságának 30%-a depressziós, idegbeteg. Szóval megjelent a lakásomon, a Galamb u. 4. szám alatt 4 civil ruhás ÁVH-s és bevittek az Államvédelmi Fõparancsnokságra, ahol megkezdõdött életem legszörnyûbb és legtanulságosabb fejezete. Mit is jelent az, hogy a kommunisták nem ismernek irgalmat és a kommunistáknak soha sem szabad megbocsátani? Az én legkedvesebb barátom és rabtársam, Rosta Sándor a Zala megyei 56-os Egyesület elnöke idézi börtönmúzeumában Vera Ketinszkája szovjet írónõ érzõ szavait: “Az anyagyilkosnak is meg lehet bocsátani, de a politikainak soha. “

  21. " ?! " szerint:

    Kovács Ernő írta 2010. október 02., szombat – 21:19-kor:

    Van csapatunk! Csepel FC-Tököl 3-1

    ———————-

    Mire gondoltál Ernőke? A csepeli börtön-válogatottra?

    Ezek nem Tökölre fognak menni, hanem más börtönökbe, mert nem fiatalkoróak.

  22. bavaria szerint:

    hát kedves Mr Királyerdő azért Így keresztényileg?
    Hát van mint pótolni a szent gyónás alkalmából .
    Ritkán járhatsz templomba mert nem sokat hatott rád a biblia tanítása.

    Azért egyszer nem ártana elolvasni .
    Sokat lehet tanulni belőle.
    Pl :/ zu ejne spiele/
    szeresd felebarátodat mint tenmagad
    Ne itélj hogy ne ítéltess meg
    Ne menjen le a nap a te haragoddal.

  23. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Csepeli mszp-s tetvek!

    Már kevesebb mint 21 órátok van az urnazárásig ebből az 1.461 napos ciklusból.

    Annak ellenére, hogy az ígéreteitek teljesítésére akkor sincs remény ha csodát tesztek, emlékeztetőként mégis felsorolom, hogy mit nem teljesítettetek:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől most is eltekintek, ezért azokat nem soroltam fel.

    Csepeli mszp-sek!

    Hazudozás és mellébeszélés helyett most már vereségre való lelki felkészüléssel foglalkozzatok.

    Nyugodjatok bele, hogy az elmúlt 16 évben nyújtott teljesítményetekkel a választást nem nyerhetitek meg, ezért ne hőbörögjetek tovább, hanem Gyurcsány mondását megfogadva “fogjátok be a szátokat”!

    Kevesebb mint 21 óra múlva megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat és mentek a levesbe, vagy más meleg helyre.

    Akiknek pedig nem tetszik a helyzet, azoknak a figyelmébe ajánlom Gyurcsánynak azt az ide illő tanácsát, hogy “el lehet innen menni”! (Addig ameddig nem kattan a bilincs.)

  24. Királyerdei szerint:

    Hát Herr (vagy Kemerad?) Bavaria!
    Engem a csepeli reformátud templomban kereszteltek (amikor éppen nem volt szőnyegbombázás) így református vagyok.
    És ha megdobsz kővel,én megdoblak kenyérrel.Jó háromhetes kiszáradt kétkilós veknivel. 🙂

  25. " ?! " szerint:

    Intelem az itt fórumozó MSZP-s tetveknek!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált elvtársaitok kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP egész vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán a csepeli mszp-sekhez méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!
    Ameddig viszont még maradtok, addig a pofátokat zárjátok szorosra és kussoljatok!

  26. Felix szerint:

    Emlékeim szerint a husdarálot a Köztársaság téren keresték 56-ban.

  27. bavaria szerint:

    Drága egyetlen Mr “!?” Mi ez a tapló tempó örüljünk hogy győz a fidesz
    Átkozódással kezdeni a győzelem napját . Beárnyékolja örömünket a dühöngés , anyázás.
    Kegyelmednek sem ártana egy kis keresztényi továbbképzés

    “aki rosszat akar felebarátjának saját magát sem szereti, tiszteli”

  28. Hugi szerint:

    Váltsunk a hazug, tolvaj, gyilkos bandáról egy tisztességesre!

    Itt az esély!

  29. 0625csepel szerint:

    Szerintem Ő is hitelesen képviselné Csepelt! http://sandortoth.5mp.eu

  30. Miska72 szerint:

    kommancsok a rossz idők jönnek!

  31. Királyerdei szerint:

    A francokat a Köztársaság téren.Ott földalatti börtönöket kerestek.Volt is egy szellőzőcső
    a semmi közepén.De ezek a földalatti dolgok a mai napig el vannak hallgatva.(Lsd.Rákosi bunker.)

  32. ZZZZZZZZZ szerint:

    Horváth Csaba akkor lesz Budapest főpolgármestere, ha Deme Gábor lesz Csepel polgármestere.

    Tarlós lesz a főpolgármester te idióta Zed. Csepelnek csak akkor van igazán esélye, ha kormánypárti vezetésű lesz. Akkor beindul az élet, zed, csepeli és a többi büdös kommunista meg megy a sittre. Remélem!!!

  33. ZZZZZZZZZ szerint:

    Miska!

    “kommancsok a rossz idők jönnek!”

    Attól függ, hogy kinek. Aki a lándzsát hátulról szereti, és heggyel befelé, annak a jó idők jönnek.

    Hajrá Fidesz, hajrá elszámoltatás!

  34. Felix szerint:

    Az elmult 20 évben 8 évig jobb oldali kormány volt.
    Csak találtak volna bizonyitékot ezek létezésére.
    Gondolom a világért sem hagyták volna ki ezt az esélyt.

  35. szalámi szerint:

    mondd ki az igazságot!
    küzdj érte bátran. becsülettel,
    mert Csepel többet érdemel!
    Magyarország többet érdemel!
    Csak A Jobbik!
    Szebb Jövőt!!!

  36. bavaria szerint:

    azért az igazsághoz hozzá tartozik a főcím idevonatkozó részének a kiegészítése
    AZ ELMÚLT NAPOKBAN OLYAN JELLEMTELEN ÉS ALJAS VÁLASZTÁSI KAMPÁNYT IDÍTOTTAK ELLENÜNK NEMTELEN ELLENFELEINK

    ” AMELYIK MEG SE KÖZELÍTI A MIÉNKET”

    “EZZEL IS BIZONYÍTVA ALKALMATLANSÁGUKAT .”

  37. csepeli szerint:

    A jellemtelen és aljas választási kampány a Fidesz, Németh Szilárd és a csepel.info részéről már hosszú évek óta folyik!

  38. Hédy szerint:

    Kedves csepeli pontosabban a rendszerváltás óta!

  39. bavaria szerint:

    A TÖRTÉNELMI HAGYOMÁNYOK FOLYTATÓDNAK

    A GYŐZTESEK SEGGNYALÓI AZT KAPJÁK JUTALMUL
    AMIT
    A VESZTESEK SEGGNYALÓI BÜNTETÉSÜL.

    EZ MOST SEM LESZ MÁSKÉNT

    CSAK AKKOR HOVA MENTEK SIRÁNKOZNI?
    VAN REMÉNY “!?”
    ( A KOMCSIK MINDENKIT MEG VIGASZTALNAK)

  40. obama szerint:

    Csepeli!
    Szemétséget, aljasságot a társaid, elvtársaid követtek el a párt és az önkormányzat vezetésében! Azok akik megtagadják a gyilkosság áldozatává vált volt barátaikat, az elhunytak családtagjait csak koloncnak tartják, akik nem voltak arra sem képesek, hogy a nekik járó síremléket elkészíttessék azok a jellemtelen, szar emberek!!!

  41. csepelii szerint:

    Hazudsz, obama. Te is csak egy rohadt fideszes tetű vagy.

  42. Hédy szerint:

    csepeli te nem tíbor vagy az ….

  43. bavaria szerint:

    MEG KELL NYUGTATNI ÁBEL ATILLA PÁRT ELNÖK URAT

    SENKI SEM FOG FELÜLNI A PROVOKÁCIÓNAK !

    A FIDESZ ZAFTOS KIROHANÁSAI IRODALMI ÉRTÉKŰ RÁGALMAI FIZETETT
    BÉR…..ÁI ZSENIÁLISAN IDŐZÍTETT KUBATOVI ÚTMUTATÁSOK SZERINTI
    ÁL LELEPLEZÉSEI MESSZE MAGASABB SZÍNVONALAT KÉPVISELNEK
    MINT AZ MSZP SZÁNALMAS
    ÉRTÉKTELEN NÍVÓTLAN PRÓBÁLKOZÁSAI.

    NEM KEVERJÜK ÖSSZE ŐKET MÉG VÉLETLENÜL SEM TÉVESZTJÜK EL

    ATILLA TI VAGYTOK A JOBBAK EBBEN IS GYŐZTETEK

  44. Miska72 szerint:

    Kedves kommancsok, az úrnazárás után kezdődik a cellanyitás! 😉

  45. " ?! " szerint:

    Kedves “szalámi”!

    Mikor mondta ki a csepeli Jobbikk az igazságot az elmúlt években?
    Csak lapítottak, vagy hülyeségeket beszéltek. Márcsak azért is, mert képtelenek felfogni az igazságot.

    Mikor küzdött a csepeli jobbik az igazságért bátran és becsülettel az elmúlt években?
    Talán akkor amikor a hatalomban lévő mszp-sek helyett, az mszp segédcsapataként a Fideszt támadták?

    Csepel és Magyarország valóban többet és szebb jövőt érdemel a zavart elméjű idiótákat tömörítő Jobbiknál, ezért irányítja Magyarországot máris, és ezért fogja Csepelt holnaptól irányítani a Fidesz-KDNP pártszövetség.

    A hozzád hasonló szalámikra pedig csak a kutyák kíváncsiak. Ehhez tartsd magad!

  46. obama szerint:

    Csepeli!
    Hol vannak a síremlékei Takács Józsefnek és Papp Lászlónak, mert a temetőben a sírjaik felett nincsenek?
    A család tagjaitól tudom, hogy senki sem kereste, hívta őket sem a párt, sem az önkormányzat részéről, pedig az elhaltak születésnapjai is a közelmúltban voltak, bezzeg míg éltek hetente összejártak, kártyáztak. Most az özvegy alig tud megélni a kis nyugdíjából, de nem a pénz, inkább pár jó szó hiányzik neki a “volt barátoktól” akiknek Takács sok mindent megtett, segítette őket, segítette a pártot. Ki a rohadt tetű?

  47. obama szerint:

    Mi van Csepeli bedugultál? Ki a rohadt tetű?

  48. szigetország szerint:

    Csepeli! Te berúgtál! Miért kellett így felönteni a garatra? Mit szól majd az asszony, hogy nemcsak a gatyád van tele, hanem a szádból is ugyanaz jön ki?

  49. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Csepeli mszp-s tetvek!

    Már kevesebb mint 20 órátok van az urnazárásig ebből az 1.461 napos ciklusból.

    Annak ellenére, hogy az ígéreteitek teljesítésére akkor sincs remény ha csodát tesztek, emlékeztetőként mégis felsorolom, hogy mit nem teljesítettetek:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől most is eltekintek, ezért azokat nem soroltam fel.

    Csepeli mszp-sek!

    Hazudozás és mellébeszélés helyett most már vereségre való lelki felkészüléssel foglalkozzatok.

    Nyugodjatok bele, hogy az elmúlt 16 évben nyújtott teljesítményetekkel a választást nem nyerhetitek meg, ezért ne hőbörögjetek tovább, hanem Gyurcsány mondását megfogadva “fogjátok be a szátokat”!

    Kevesebb mint 20 óra múlva megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat és mentek a levesbe, vagy más meleg helyre.

    Akiknek pedig nem tetszik a helyzet, azoknak a figyelmébe ajánlom Gyurcsánynak azt az ide illő tanácsát, hogy “el lehet innen menni”! (Addig ameddig nem kattan a bilincs.)

  50. Felix szerint:

    Ha Takácsák kaptak volna siremléket /amit a temetés után egy évvel szoktak felállitani, mert addig a sirhant nem birja el/ akkor most komcsi emlékmüről harsogna az infó.
    A lényeg, hogy ide lehessen citálni Őket a jó izlés nevében.

  51. obama szerint:

    Felix!
    Mint csepeli díszpolgároknak jár a síremlék, mely nem pártfüggő!

  52. Felix szerint:

    A siremlék enm csak a diszpolgárság.
    Normális időkben ez egy sima ügy, de hol van ma normalitás?

  53. " ?! " szerint:

    Tisztelt Választók!

    A 8. sz. választókerület egyik szavazó körében a 6:00 óra és kb. 7:30 közötti időszakban szavazók nem kaptak szavazólapot a főpolgármester választáshoz.

    Választói bejelentés alapján ott ez a gyakorlat meg lett szüntetve, de hasonló eset máshol is előfordulhat, ezért fokozottan figyeljenek arra, hogy minden szavazólapot megkaptak-e a szavazáshoz!

  54. gyalog szerint:

    Keserű lesz az ébredés.

    Mi történik, ha a keserű, eljárás alá vont, megalázott baloldal (meg aki annak mondja magát), és a csodavárásban bizakodó, minden reményét Viktorba vető jobboldal (meg aki annak mondja magát), visszacsöppen a hétköznapokba?
    Azt hiszem, keserű ébredés.

    Mert:
    eltűnt a tiszta és egyenes beszéd;
    eltűnt a belátás;
    (a szeretetet csak így merem megemlíteni, még röhejessé válnék);
    most van eltűnőben az a nemzettest, amelyhez húsz éve még mind hozzátartoztunk mindenki más szerint.
    Ezt meggondoltátok?
    “Sorvadozunk egy átoksúly miatt”

    Még található pozitív példa: Deák.
    Kivel is egyezett ki?
    Gondolkozzatok, kérlek benneteket! Kivel egyezett ki?
    Azzal, aki kivégeztette az aradiakat, a volt miniszterelnököt, emigrációba kényszerítette a magyarság legjavának jó részét stb. stb.
    Ő 15 év alatt elvégezte először magával,(1850-1865 – utóbbi a “Húsvéti cikk”), aztán a hazájában.

    Ma mit kapna Deák Ferenc, a Haza bölcse. Jó szót?
    Tőlem biztos kapna.
    Hát Tőletek?

  55. grün szerint:

    “A 8. sz. választókerület egyik szavazó körében a 6:00 óra és kb. 7:30 közötti időszakban szavazók nem kaptak szavazólapot a főpolgármester választáshoz.”
    Aki nem kapott menjen vissza és kérdőjeles- felordítójel másol nekik néhányat! Hánytat?

  56. Miska72 szerint:

    Akkor a 8.-as számú választókerülett szaszazó körében alkalmatlan ember került a feladatra?

  57. Csepel-sziget szerint:

    Emberek! Ne etessük már a trollokat. A csepeli nevezetű agyhalott, emberszerű képződmény alkalmatlan bármilyen értelmes emberi kommunikációra is.

  58. " ?! " szerint:

    Kedves “grün”!

    A 09:57-kor írt hozzászólásod végén az írtad, hogy: “Hánytat” (gondolom a 08:54-kor írt hozzászólásom, amelyben arról adtam tájékoztatást, hogy a 8. sz. választókerület egyik szavazó körében a 6:00 óra és kb. 7:30 közötti időszakban szavazók nem kaptak szavazólapot a főpolgármester választáshoz).

    Egyáltalán nem lep meg, hogy a 08:54-kor írt hozzászólásom Téged hánytat, hiszen eddig is többnyire csak okádék hagyta el a szádat.

    Tudom, hogy szerinted az lett volna rendjén, ha a nap folyamán senki nem kaphatta volna meg a főpolgármesteri szavazólapot, és valaki a szavazás végén kitöltötte volna a pártotok főpolgármestere javára.
    Én viszont azt tartottam helyénvalónak, hogy amikor ezt a stiklit a tudomásomra hozták, akkor azonnal tettem annak érdekében, hogy a szabálytalanság nyilvánosságra jusson, és a választás szabályosan folytatódjon.

    Szerencsére az ügy kipattanásáig csak csak 4 választótól vonták meg a főpolgármester választásával kapcsolatos jogát.

    Akit pedig az hánytat, hogy ez a választási szabálytalanság meg lett szüntetve, annak azt kívánom, hogy holtáig soha ne tudja abbahagyni a hányást!

  59. gyalog szerint:

    “?!”!
    Mondd, kire haragszol, hogy ennyi keserűség árad belőled?

  60. nagyi szerint:

    “?!”
    SZAR-SZAR-KUPAC…..

  61. szigetország szerint:

    Drága nagyi! Mi a bajod? Egyre fogy a szókincsed… Ha orvosra van szükséged, hívd a mentőket (104), vagy szólj az ügyeletes orvosnak.

  62. toth kati szerint:

    Ha egy vízvezetékszerelőt ötször kihívok,hogy szerelje meg nálam a csőtörést és mind az ötször csak még jobban elszúrja,koszt,mocskot hagy maga után és még a házamból is ellop mindent,amit csak tud ,akkor nagyon sötétnek kell lennem,hogy hatodszor is ugyanazt a kontár,tolvajt hívjam megint.Sőt már másodszor sem szabadna megbízni a munkával,hanem fekete listára tenni ,mint dilettáns,tolvaj,károkozó.

  63. krtek szerint:

    vége az mszp-s uralomnak! takarodtok a börtönbe vagy a bitóra!

  64. Miska72 szerint:

    nagyinak elgurult a gyógyszere. 😉

  65. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. toth kati!
    16 éven át hívták az “okostojások” ugyan azt a vízszerelőt!
    Remélhetőleg holnaptól már mást hívnak!

  66. szigetország szerint:

    Nagyi lassan kijózanodik, mert csurognak az eredmények. Csúfosan bebuktak a vörösök Csepelen. Csak nehogy most meg ráigyál a gyógyszerre, drága naqyi! Bátorság! Józanság!

  67. DFK szerint:

    Nem ültünk fel a provokációknak…

Itt lehet hozzászólni !