Még szűk két napja van Szenteczkynek az érdemi válaszra

Csepel.info

Nem kerülhetik el a választ

Egyelőre nem érkezett érdemi válasz Ábel Attilának, a Fidesz-KDNP csepeli elnökének kérdéseire, melyeket feltételül szabott az MSZP és a Fidesz csepeli polgármester-jelöltjeinek  nyílt vitájához – értesült a Csepel.info.

-Tóth Mihály MSZP-s polgármester két hete követ el folyamatos törvénysértést azzal, hogy nem válaszol a már négyszer feltett kérdésemre. Erre egyelőre Szenteczky János se képes, pedig senki nem akadályozza abban, hogy megtegye. Mindez sajnos továbbra is arra utal, hogy több esetben is törvénytelenül adtak ki szociális és piaci bérleti jogviszonyba önkormányzati lakásokat, melyeket előbb közpénzből felújítottak, majd 10-18 hónapon belül rendkívül kedvező áron elidegenítettek a bérlőknek. Németh Szilárd feljelentés-kiegészítése szerint Tóth Mihály és Szenteczky János valóságos MSZP-s lakásmaffiát működtettek Csepelen. Tény, hogy a válaszok hiánya miatt nem is lehet másra gondolni – fogalmazott lapunknak Ábel Attila a Fidesz-MPSZ csepeli elnöke.

– Egy Szenteczky Jánosnak tulajdonított szöveg ugyan megjelent az MSZP kampányblogján, de abban csak az eddig is hajtogatott, semmitmondó mondatok vannak, meg néhány nevetségesen kisstílű hazugság. Szenteczky honlapján és a csepeli MSZP honlapján nincs is fenn ez a válasz. Ebben megint azt állítja a szerző, hogy törvényesek voltak a kiutalások, de a vonatkozó rendeletet és bekezdést, amely ezt bizonyítaná, nem hajlandó megadni. Csakúgy, mint az elmúlt hónapokban. Pedig nem olyan hosszú az a rendelet, hogy egy hónapig tartson megtalálni benne egy bekezdést. Az állítólagos válasz szerint a jogászok azonnal észrevették az “adminisztratív hibát” is, csak akkor hogyan lehet akkora bérkülönbözet az egyenlevelekben? És végül színtiszta hazugság az az utalás, hogy a Fidesz többségben volt a testületben az elmúlt négy évben, és ezért megakadályozott mindent, vagy hogy a lakásbizottság nem hajlandó a napirendre tűzni a szociális lakáspályázat kiírását agy éppen az, hogy az általunk keresett lakáskiutalás-dokumentumok az irattárban voltak – hangsúlyozta a Fidesz csepeli elnöke.

A kérdések, melyekre a Fidesz 48 órán belül választ vár:

“1. Ki és milyen hatáskörben, milyen jogszabály vagy rendelet, mely bekezdése alapján adta ki a csepeli lakásmutyi-botrányban “piaci alapú” bérleti jogviszonyként leírt szociális bérlakásokat 2006 és 2010 között?

2. Hogyan lehetséges, hogy a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójaként, több esetben az okiratok aláírójaként, az azokat ellenőrző jogászokkal körülvéve sem vette észre senki, hogy az adott ingatlanokat sorozatosan szociális bérlakásként adták ki, pedig ezt csak szociális bérlakás pályázaton lehetett volna?

3. Hogyan lehetséges, hogy utólag sem vette észre senki, hogy a később piaci típusú bérlakásokká átminősített szociális bérlakások kiadása nem felel meg a törvényben és a rendeletekben a piaci típusú bérlakásokra előírtaknak sem?

4. Erkölcsösnek tartja-e, hogy emiatt olyan, valóban rászoruló csepeli családok nem jutottak szociális bérlakáshoz, akik hosszú évek, sőt évtizedek óta várnak a segítségre?

5. Hogyan lehetséges, hogy nyomtalanul eltűntek az általa vezetett Csepeli Vagyonkezelő Zrt. irattárából az érintett lakások kiutalásának dokumentumai?

6. Hol vannak ezek a dokumentumok, ki tehette el és visszateszi-e őket?

Végül pedig érdeklődnénk az iránt, hogy milyen pénzből fizették ki az augusztus 8-i hétvégén azt az MSZP-s képviselő-jelölteknek tartott tréninget a Mátrában, melyről a párt citrom-díjas videó-klipjében is láthattunk részleteket? Reméljük, hogy a számlán nem a Csevak Zrt. szerepel, és nem kell emiatt újabb feljelentést tennünk. Kérjük a számla bemutatását! Kérdéseink megválaszolására 72 órát adunk. Amennyiben ez nem történik meg, a vitára való kihívást a fent említett erkölcsi feltételek hiányában tárgytalannak tekintjük.”

Csepel.info

Szenteczky János állítólagos válasza

Tisztelt Németh Szilárd Úr!

A mai napon „megkaptam” hű fegyverhordozójától azt a levelet, amelyben a vita lefolytatásának feltételként kérdéseket tesznek fel nekem! Nos, a válaszaim az alábbiak – sorrendben:

1.      Ki és milyen hatáskörben, milyen jogszabály vagy rendelet, mely bekezdése alapján adta ki a csepeli lakásmutyi-botrányban “piaci alapú” bérleti jogviszonyként leírt szociális bérlakásokat 2006 és 2010 között?

Én, a CSEVAK Zrt. vezetőjeként, az Önök által is –vélelmezem- jól (?!?) ismert vonatkozó helyi rendeletek és magasabb szintű jogszabályok alapján adtam bérbe a lakásokat!

2.      Hogyan lehetséges, hogy a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójaként, több esetben az okiratok aláírójaként, az azokat ellenőrző jogászokkal körülvéve sem vette észre senki, hogy az adott ingatlanokat sorozatosan szociális bérlakásként adták ki, pedig ezt csak szociális bérlakás pályázaton lehetett volna?

Nem lehetséges, mert észre is vették. Éppen ezért lettek módosítva a szerződések – hónapokkal az állítólagos „lakásmutyi kirobbanása előtt”.

3.      Hogyan lehetséges, hogy utólag sem vette észre senki, hogy a később piaci típusú bérlakásokká átminősített szociális bérlakások kiadása nem felel meg a törvényben és a rendeletekben a piaci típusú bérlakásokra előírtaknak sem?

Lásd 1. pont!

4.      Erkölcsösnek tartja-e, hogy emiatt olyan, valóban rászoruló csepeli családok nem jutottak szociális bérlakáshoz, akik hosszú évek, sőt évtizedek óta várnak a segítségre?

A valóban rászoruló csepeli családok nem emiatt, hanem azért nem jutottak, nem jutnak ma sem szociális bérlakáshoz, mert a képviselő-testületben a fidesz frakció évek óta leszavaz minden, a beruházásokhoz, felújításokhoz szükséges előterjesztéseket, és még ezen túl a fideszes vezetésű lakásügyi bizottság nem hajlandó napirendre tűzni a szociális lakáspályázat kiírását! Nos, ezt igenis erkölcstelennek tartom!

5.      Hogyan lehetséges, hogy nyomtalanul eltűntek az általa vezetett Csepeli Vagyonkezelő Zrt. irattárából az érintett lakások kiutalásának dokumentumai? és 6. Hol vannak ezek a dokumentumok, ki tehette el és visszateszi-e őket?

Minden vonatkozó és kért dokumentum rendelkezésre áll, sőt átadásra is került. De a kérdések bennem is kérdést ébresztenek: ha valaki kér és megkap egy adathalmazt, vajon mi alapján jelenti ki, hogy az bizony hiányos…?!

Ami a felkészítő-programunkkal kapcsolatos kérdést illeti.

Természetesen abból a pénzből fizettük, amiből a pártszervezet kampányának egészét finanszírozzuk – és ehhez a CSEVAK-nak semmi köze. Persze ezt a kérdést az éppen ma zajló felügyelő bizottsági ülésen is feltehették volna, csak akkor úgy kapnak kategorikus és egyértelműen elutasító választ, hogy azt nehezen lehetne a sanda gyanú ébresztésére használni…

Tisztelt Jelölt Úr!

Ön –közvetítőjén keresztül– 72 órát adott nekem a válaszra – bízom benne, hogy alig néhány órával a kérdések feltevése után az Ön által támasztott „erkölcsi feltételeket” teljesültnek tekinti és végre valóban vitázhatunk arról, ami elvárható a polgármester-jelöltektől! Vitázhatunk a programjainkról, az elképzeléseinkről! Vitázhatunk Csepelről, a csepeliekről! Mert csak Csepel, csak a csepeliek számítanak!

Budapest, 2010. szeptember 13.

Szenteczky János

Csepel polgármester-jelöltje

40 hozzászólás “Még szűk két napja van Szenteczkynek az érdemi válaszra” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Válaszoljon és tisztázza magát, vagy lépjen vissza, mint a XVI. kerületi szoci.

  2. CsepeliNo1 szerint:

    Őszinte leszek!

    EZEK NEM VÁLASZOK!

    EZ SEMMI!!!!!

    Mit képzel ez a Szenteczky??????

  3. Öreg halász szerint:

    Ilyen az MSZP. Csak csalni tudnak.

  4. zed szerint:

    Kopp, kopp…Szabad bejönni? 😉
    “…Ábel Attila a Fidesz-MSZP csepeli elnöke…” Valóban? 😉 …és a KDNP? 🙂

  5. pricpracpruc szerint:

    Kop-kop? Szerintem nem szabadna. Ám, ez legyen a moderátor hibája, no, meg a tied.

  6. zed szerint:

    Ugye a humoromat nem akarjátok száműzni? 🙂

    Szerintem freudi elszólás (elírás) esete forog fenn. Ábel nemcsak a Fidesz, hanem az MSZP elnöki székét is szeretné megszerezni, amolyan perszonálunióban gondolkodhat. Az egyik poszt már megvan, úgyhogy hajrá! 😉

  7. Gordon szerint:

    Ami nincs azt nem lehet száműzni.

  8. pricpracpruc szerint:

    Zed! Nincs humorod! Ezért aztán nem is lehet száműzni. Nem humor, ha valaki egy gyilkosság áldozatain poénkodik, vagy fenyeget másokat. Azon kívül a helyi emeszpés vezetés és az önkiri. elmúlt éveinek tevékenységét úgy védelmezni, ahogyan te teszed, egyáltalán nem humoros. Siralmas.

  9. anticsóka szerint:

    Az mszp olyan, mint egy léket kapott rozsdás hajóroncs a folyóban.
    Ki a francnak kell egy ilyen hasznavehetetlen “jószág”?
    Az mszp-t mielőbb el kell felejteni, Ábelnek pedig esze ágában sincs az ő elnöki székükre pályázni, már a széket is ellopták…

  10. pricpracpruc szerint:

    Zed! Innentől 3G-ben vesszük a hozzászólásaidat.

  11. Királyerdei szerint:

    Sehol az országban nem történt annyi sikkasztás,csalás,lopás,mutyi.privatizáció (és tegyük hozzá:gyilkosság)mint a komonisták által vezetett Csepelen.Persze volt bőven mit.É-Csepel,a WM gyár,a Papírgyár,a Papirstrand,a szőrme készítő,a Cserzőanyag-gyár,a kis-Dunapart,a téglagyár,a Mag-gyár,a Franciaöböl környéke,hogy néhányat
    említsünk.Ezekarra számítanak,hogy minden feledésbe merül,mint a Késmárki-Széchenyinél a “munkásőrlakások” mutyija.A “munkásőrök” tudták,hogy mutyival lett az övék azok a lakások,ezért már jórég mind eladta,és olajra lépett.Mára már nem maradt semmi eladnivaló jóformán.Azért movskos egy világ az,ahol a csepeli (volt) melósok azoknak csápolnak,akik kisemmizték őket.Pedig annak idején de fogadkoztak,hogy ha kell,akkor fegyverrel is megvédik a Gyárat.És mi lett belőle?

  12. anticsóka szerint:

    Kifelejtetted az MHK sporttelepet, aminek a helyén benzinkút és TESCO épült.
    Azt az ingatlant is kiprivatizálták az elvtársak. Jó nagyot szakítottak rajta.

  13. Királyerdei szerint:

    Csak néhányat soroltam fel.Akad még ott más is.Szabadkikötő és környéke,volt Merkur telep,Posztógyár,Posztópálya (amit hamarosan beszántanak és építenek rá.)

  14. tóth mária szerint:

    Egyszerűen elképesztő ! Hallgatom a “sima” híreket, és az az érzésem támad, hogy rendőrségi híreket hallok. Minden egyes hír a szocik valamilyen disznóságáról szól, mit mutyiztak, mit loptak el, ki kinek fizetett munka nélkül stb. Milyen ország lettünk embertársaim????????? és lesz-e még visszaút? Ahogyan a fentebb megszólalók írták, szinte semmi nem maradt, és a tettesek a mai napig szabadlábon, nem kellene tenni valamit, de nagyon gyorsan? számlákat zárolni, és csak azután kérdezni!

  15. Királyerdei szerint:

    Ez a megtorlás nélküli “rendszerváltás” egyenes következménye.
    A komcsik akkoriban rémülten várták,hogy mi lesz velük.(A Moszkvai nagykövet politikai menedékjogor kért.)Mivel az ég világon semmi nem történt velük,akkor kinyílt a csipájuk és soha nem tapasztalt módon lopni,csalni,hazudni kezdtek büntetlenül.
    Az a bizonyos “tetszettek volna” most kamatostól viszaüt.

  16. BaráTOM szerint:

    Érdekes – bár nem biztos, hogy egy csatornát hallgatunk – de amikor hallgatom a híreket nekem az jön le, hogy a legsötétebb ÁVH időszak jön a Fidesz szélsőséges uralma alatt, amikor bárkit elvihet éjjel a rendőrség, és a családja sosem látja többé. Koncepciós perek, bebörtönzések vélt és koholt vádak alapján. Ne örüljetek, mert a fasiszta diktatúrában elég lesz egyetlen névtelen feljelentés bármelyikőtök ellen, és oda az élet. Volt már ilyen, Orbán biztos recept alapján dolgozik! Azt értsétek meg, hogy bármikor lehettek Ti is az Orbán rendszer ellenségei, mert a rendszer hatalmasai paranoiások. Először csak csak az államigazgatás, majd a közigazgatás, aztán törvénnyel a kultura ellen, és végül a média földig rombolása. Hihetetlen, hogy nem látjátok a diktatúra biztos jeleit!

  17. nagyapó szerint:

    Az az érzésem, hogy Zed nem humoros, hanem szemészeti problémája van. A cikkben a következő szöveg olvasható: “fogalmazott lapunknak Ábel Attila a Fidesz-MPSZ csepeli elnöke.” Az MPSZ jelentése Magyar Polgári Szövetség és nem MSZP (“megint szarban maradtunk”).
    Az viszont igaz, hogy nem létezik Fidesz-KDNP párt. Külön elnöke van Csepelen a Fidesz-MPSZ-nek és a KDNP-nek

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. Királyerdei szerint:

    Na,itt van fentebb a tipikus példája,hogy a komonisták mennyire elpofátlanodtak.(Itt is.)
    Ők beszélnek koncepciós perekről,koholt vádakról,Ávh-ról?
    Hát ez az ami hihetetlen.Jó volt látni 56-ban amikor vakondtúrásokban és krumplivermekben vinnyogtak.Na,aztán amikor a ruszki tankok védelmében előjöttek,akkor volt ám bátorság.Azt elfelejtik,hogy a ruszkik már nincsenek a szomszédban.

  19. Miska72 szerint:

    Hallgatnak sz elvtársak mint sz@r a gazban. 🙂 🙂 🙂
    VÖRÖS CSEPEL GAME OVER!

  20. Demeter J. szerint:

    Érdekelne Szenteczky úr munkahely teremtő programja.
    A Csepelieknek ma annyit kell utazniuk a munkahelyeikre, mint egy ingázónak. A kerületben ugyanis csak bedöglött cégek emlékei találhatók. A hidak katasztrofálisan zsúfoltak, a kijutás az alvó kerületből nem könnyű, az ingatlan árak emiatt a fővárosi sereghajtók között vannak.

    Úgy gondolom, jelölti vita nélkül is kaphatnék választ kérdésemre.

  21. Gigi szerint:

    Királyerdei,
    csak a pontosítás végett: a papírgyár egy állami nagyvállalat része volt, amit jobboldali kormány idején privatizáltak, a helyi önkormányzatnak semmi köze nem volt hozzá, csak – éppen környezetvédő lakossági nyomásra – nem adott engedélyt a továbbfejlesztésre, ezért kellett a gyártást Dunaújvárosba telepíteni (ahol ma Közép-Kelet-Európa legkorszerűbb és legnagyobb teljesítményű gyára működik), Csepelen ma már csak a hullámtermék-feldolgozás (például doboz-alapanyag gyártása) folyik még 4-5 évig (utána ők is elköltöznek).

  22. " ?! " szerint:

    Intelem “zed”-nek, “BaráTOM”-nak, “Gigi”-nek és az itt fórumozó MSZP-s agitátoroknak!

    Arcátlanul hazudozó gazemberek!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.

    Kétségtelen, hogy addig még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”, de azért a fentiek reményében tartsatok ki, mert nagy szükség van egy olyan tisztességes baloldali pártra mint, amilyen a káderképzőből visszatérő elvtársak vezetőkké választása után lesz az MSZP.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! (Utána meg még szerényebbek!)

  23. Gigi szerint:

    Kedves ” ?! “,

    ugyan mivel érdemeltem ki Nálad ezt az intést?!

  24. grün szerint:

    Gigi!
    Ne tegyél fel kérdéseket egy másoló robotnak!
    A papagáj professzor hozzá képest!

  25. Gigi szerint:

    Oké, csak sértő folyton az általánosítása, mert sem párttag, sem szekértoló nem vagyok… 🙁

  26. Tömb-bizalmi szerint:

    Segítsetek már ez milyen alakulat? Ezen keresztül talicskázzák ki a lakásokat?

    http://csifsz.5mp.eu/web.php?a=csifsz

  27. csepeli szerint:

    Tömb-bizalmi: Az önkormányzati lakások elidegenítésével kapcsolatos ügyintézést végző betéti társaság.

  28. Tömb-bizalmi szerint:

    Értem,ezért van Csevakos e-mail címe.És az ügyfélszolgálat is a Csevaknál található.
    És gondolom ezért szerződés szerint pénzt kap a Csevaktól akinek a feladata lenne ezeket a dolgokat intézni?
    Gondolom ez a Betéti társaság szerepel a cégnyilvántartásban is. Ki a BELTAG ? És eladott lakások után kap jutalékot…..Értem

  29. csepeli szerint:

    Tömb-bizalmi: Persze hogy pénzt kap a Csevaktól, 2004 óta van ezzel a Bt-vel szerződés, megtalálod a Csevak honlapján a szerződések listájában. Nyilván a Csevak kiszervezte alvállalkozónak ezt a tevékenységet. Hogy miért? Nyilván a szokásos: olcsóbb számlára dolgoztatni, mint felvenni egy embert teljes munkaidőre.

  30. Tömb-bizalmi szerint:

    Értem, azért nem találom az cégkeresőben. De akkor talán a szerződésből kiderülne,ki a tulaj? Az is fenn van a honlapon?

  31. csepeli szerint:

    Én megtaláltam a cégkeresőben. Cégjegyzékszám: 01-06-015092

    1. A beltag(ok) adatai
    1/3. Liberné Dr.Matis Erzsébet (an.: Karakas Erzsébet)
    Hatályos: 2002/10/15 …

    2. A kültag(ok) adatai
    2/3. Lénárdtné dr.Barna Edit (an.: Alexai Magdolna)
    Hatályos: 2002/10/15 …

    2/4. Lénárdt Attila (an.: dr.Barna Edit)
    Hatályos: 2002/10/15 …

  32. Tömb-bizalmi szerint:

    Köszönöm

  33. Tömb-bizalmi szerint:

    Igen akkor jól sejtettem,

    Lénárdtné dr. Barna Edit aki az erőműnek volt a jogásza, és most gyári épületek bérbeadásával is foglalkozik.

    Csak jelezném,hogy a gyermek édesanyjának a születéskori neve talán nem dr.?

  34. Noel szerint:

    Vannak itt még – finoman szólva – jogi tisztátalanságok, pl. a kerületi önkormányzat által üzemeltetett(???) ÍNyugdijasok Házával, illetve az appartmanok használatba vételének körülményei körül.
    Mivel nem kivánok ezügyben újabb politikai fegyvert adni egyik fél kezébe sem, a megoldás viszont sürgető emberi, humánus szempontból is, bármilyen szinezetü önkormányzat is lesz az elkövetkezendő években, nagy terhet és konstruktivitást, és még több humánumot igényel az itt élők életkörülményeinek rendezése, jogilag is, anyagilag is és főleg szociálpolitikai szempontok miatt is. Ezért erről itt és most nem kivánok többbet írni, de ha érdekli az egymás ellen küzdő feleket, szivesen megosztom aggályaimat és kétségeimet.

  35. Tömb-bizalmi szerint:

    csepeli:
    2010. szeptember 15., szerda 12:28-kor

    Tehát Ők a felelősök az elrontott szerződésekért,akkor miért vannak még a helyükön?

  36. Miska72 szerint:

    Nemsokár jó helyen lesznek!
    Hűvösön!

  37. csepeli szerint:

    Tömb-bizalmi: Nem kicsit vagy eltájolva, öregem!

    Ők adás-vételi szerződéseket készítenek, nem lakásbérleti szerződéseket!

  38. " ?! " szerint:

    Ajánlott olvasmány “grün=fityisz jenőnek”, “zed”-nek, “BaráTOM”-nak, és a többi itt fórumozó MSZP-s agitátornak!

    Arcátlanul hazudozó gazemberek!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.

    Kétségtelen, hogy addig még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”, de azért a fentiek reményében tartsatok ki, mert nagy szükség van egy olyan tisztességes baloldali pártra mint, amilyen a káderképzőből visszatérő elvtársak vezetőkké választása után lesz az MSZP.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! (Utána meg még szerényebbek, és tanuljatok meg kicsinek lenni!)

  39. öreg szerint:

    Csak megismételni tudom:
    “Arcátlanul hazudozó gazemberek!”
    Ez itt a lényeg.

  40. Tömb-bizalmi szerint:

    csepeli:
    2010. szeptember 15., szerda 20:27-kor
    Tömb-bizalmi: Nem kicsit vagy eltájolva, öregem!

    Ők adás-vételi szerződéseket készítenek, nem lakásbérleti szerződéseket!

    Köszönöm szépen-megértettem.

Itt lehet hozzászólni !