Táskatépőt és részeg motortolvajt fogtak el a csepeli rendőrök

Csepel.hu

Újabb bűncselekmények elkövetőit fogták el a csepeli rendőrök. A Juharos utcában egy táskatépő rablót, a Tölgyes utcában egy részeg motortolvajt kerítettek kézre.

Az utóbbi bűncselekmény elkövetőjét kórházba kellett szállítani.

A részletek a következők:

1. A BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság Ügyeletére bejelentés érkezett, hogy a Juharos utcában egy férfi az egyik ház előtt, a kerítéskaput nyitó 49 éves asszony válláról a táskáját megragadta, majd azzal együtt a megrémült nőt a földre rántotta. A rabló a földön fekvő, sérült asszony válláról a táskát leszakította, majd az így megszerzett értékkel a helyszínről elmenekült. A megtámadott asszony nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az eltulajdonított táskában volt a sértett nevére kiállított személyi igazolványa, lakcímkártyája, tb- és adó kártyája, hitelkártyája, étkezési utalványa és készpénze.

A rabló üldözését a megtámadott asszony segítségére siető lakosok megkezdték, de szem előtt tévesztették az elkövetőt. Az ügyelet utasítására a bűncselekmény helyszínre kiérkező rendőrjárőrök a kapott információk alapján átvizsgálták a környéket és megtalálták a bűncselekmény elkövetőjét. A rabló ruházatának átvizsgálása során előkerültek a sértettől eltulajdonított értékek. A bűncselekmény elkövetőjének – aki egy 17 éves fiú – előállítása, gyanúsított kihallgatása a kerületi rendőrkapitányságon megtörtént. A nyomozás lefolytatására a Dél-Pesti Bűnügyi Régió illetékes.

2. A dél körüli órákban a BRFK. XXI. kerületi Kapitányság munkatársai a Budapest XXI. kerület Tölgyes utca 36 szám elé lettek riasztva, mivel közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A helyszínen a mentősök egy 49 éves Budapesti lakost láttak el és szállítottak a Merényi Kórházba , aki erősen ittas állapotban volt. Az elsődleges adatgyűjtés során megállapították a rendőrök, hogy az akkor már kórházi ágyon fekvő férfi nem sokkal korábban a Juharos utca 34. szám alatti közért előtt őrizetlenül hagyott, motorkerékpárt a tulajdonos engedélye és tudta nélkül, annak indítókulcsával elindította, elvitte, és így szenvedett közlekedési balesetet. A 49-éves gyanúsított ellen a nyomozást a BRFK. XXI. kerületi Kapitányságon folytatják.

csepel.hu

4 hozzászólás “Táskatépőt és részeg motortolvajt fogtak el a csepeli rendőrök” bejegyzésre

  1. Pecás szerint:

    Zajlik az élet…Kíváncsi lennék a táskatolvaj nemzetiségére…Gondolom, hogy norvég lehet…

  2. nagyapó szerint:

    Nem a “nemzetiség” kérdése a lényeg, hanem az, hogy nem engedik ki másnap reggel, hanem gyorsított ítélettel Tökölre viszik, és ha kijött, és újra bűnözik kezdik számolni a 3 csapás törvény beindulását.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. pricpracpruc szerint:

    Pecás! Kár, hogy nincs olyan nemzetiség, hogy f@sz, mert te közéjük tartoznál.

  4. Pecás szerint:

    Neked a neved alapján már rég kiosztották szerintem a birkafejű F@sztariszny@ címet, pricpracpruc vagy mi f@sz…

Itt lehet hozzászólni !