Az MSZP gyorsan új Csevak vezért akar

Szenteczky bosszúja elérte Horváth Gyulát

Csepel.info

Szenteczky a Csevak bejáratánál: túlélés és átmentés a tét

Új vezérigazgatót akar kinevezni a kerület MSZP-s vezetése a Csepeli Vagyonkezelő (Csevak Zrt.) élére – értesült a Csepel.info.

Az ellenzék szerint két hónappal a választások előtt ez nyilvánvalóan hatalom-túlmentési kísérlet. Ha a Fidesz Csepelen megnyeri az önkormányzati választásokat, biztosan sor kerül a Csevak lakásmutyi-gyanús ügyeinek részletes kivizsgálására. Egy MSZP-hez hűséges vezérigazgató több éves kinevezésével ugyanakkor fenn lehetne tartani a Csevak MSZP-s “pártkatona-inkubátor” jellegét és hatékonyan lehetne hátráltatni a mutyigyanús esetek kivizsgálását – állítják az ellenzéki képviselők.

Kérdéses ugyanakkor, hogy Tóth Mihályon, Orosz Ferencen valamint Szenteczky János közvetlen hívein kívül kik lennének azok az MSZP-s képviselők, akik egy ilyen előterjesztést támogatnának. Mint ismert, az MSZP-ből az elmúlt időszakban többen is kiléptek, magának a frakciónak pedig Borka-Szász Tamás lemondása óta nincs még vezetője sem.

A Csepel.info úgy tudja, hogy Horváth Gyula alpolgármester “Új Pólus” nevű mozgalmának bejelentése után egy nappal Szenteczky összehívta az MSZP vezetését, és visszavonatta az alpolgármester előnyugdíját. Az eset azért is érdekes, mivel többen is részesülnek a választások előtt előrehozott nyugdíjban – ami ráadásul bele van építve a költségvetésbe -, de Szenteczky senki másnak nem vonatta azt vissza.

Csepel.info

56 hozzászólás “Az MSZP gyorsan új Csevak vezért akar” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    mutyi-mutyi minden szinten! ez a jellemző az elvtársakra! most meg ajvékolnak a közt. et. beiktatásának drágasága miatt. amikor ök lopták a pénzt, az nem volt baj, Szolzsenyicin – nagyon igazad volt ! és lesz is.

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    A SZÓ HATALMA!
    Igen csak hozzászoktatták a “butulási folyamathoz” az embereket, következményként meg is lett az eredménye! Ez a hely és Társasága (tisztelet a kivételnek) nem, vagy csak igen nehezen tudja elviselni a FELVILÁGOSÍTÓ TEVÉKENYSÉGET! A közzétett írások, gondolatok minősége, önmagáért beszél, s minősít! Akkor még a PROFITRÓL nem is szóltam! Hiába, az üzlet az üzlet mindenek felett, bár mi áron! HAJRÁ!
    MAJD ELJŐ MINDENKI ÉLETÉBEN AZ AMIKOR RÁDÖBBEN A LÉNYEGRE!
    Addig meg a kimért fölösleges köröket kinek, kinek meg kell tennie!
    Sok az Aratni való, de kevés az Arató munkás! Kellene, illene belőle valamit érteni! Profitálni? Ja arról ne is álmodozzunk! Talán a grün segítségére lehetne, helyben! Én csak vidékről igyekszem az arra rászorultakat, hogy úgy mondjam “FELHOMÁLYOSÍTANI!”

  3. Gigi szerint:

    Szenteczky nem erről beszélt a CSÚ-ban, hanem hogy az októberi forradalomig (copyright: HVG) a két helyettes ragyogóan ellátja a cég vezetését…

  4. Gigi szerint:

    Az előnyugdíjról meg tudtommal a képviselő-testület szavaz, tehát SZJ nem tehette meg, hogy azt az MSZP-vezetőkkel szentesíttette… Vagy rosszul tudom?

  5. admin szerint:

    Kedves Gigi!

    Információink szerint Orosz Ferenc már jelezte a Fidesz felé, hogy új Csevak Zrt. vezérigazgatót kívánnak kinevezni. Horváth Gyula előnyugdíja pedig a költségvetésben már meg volt jelölve. A költségvetést pedig elfogadták, testületi előterjesztést pedig az MSZP támogatása nélkül nem lehet elfogadni.

  6. grün szerint:

    GONDOLKODÓ!
    “Sok az Aratni való, de kevés az Arató munkás!”
    Nie problem! Egy SMS az APEH-nek és meg van oldva az aratómunkások dolga!
    Valaki kaszál a dolgon, nem is keveset!

  7. Manitu szerint:

    Gigi, Szenteczky nem erről beszélt a CSÚ-ban? Tényleg? Hihetetlenül elfogult vagy, hogy az ötvenezredik hazugságot is csont nélkül beveszed!

  8. Herbert szerint:

    Akik két hónappal a választások előtt vezérigagatót neveznek ki, egyenes gerinccel nem kérhetik számon a következő önkormányzaton az összefogás hiányát!
    A kinevezésnek csak a valósággal szembenézés miatti félelem lehet az egyetlen oka!

  9. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. grün!

    Azért, mert töri órákon 42 éven át okította a Marxizmust diákjainak, nem jelentheti azt, hogy JÉZUS ÁLTAL MONDOTTAKAT NEM KELL ISMERNI! Különösen azért is, mert a Marxizmus kb. 60%-a az Ó és az ÚJ SZÖVETSÉG elemeire épül!
    Elnézést, de az APEH-nek ez esetben nincsen feladata!
    ” grün:
    2010. augusztus 06., péntek 09:10-kor

    GONDOLKODÓ!
    “Sok az Aratni való, de kevés az Arató munkás!”
    Nie problem! Egy SMS az APEH-nek és meg van oldva az aratómunkások dolga!
    Valaki kaszál a dolgon, nem is keveset!”

  10. csepeli szerint:

    Megint nem tájékozódtok! Ld. http://www.csepel.hu! Már ki van tűzve a rendkívüli köztestületi ülés aug. 12-ére, aminek az egyik napirendi pontja az új vezérigazgató kiválasztását végző bizottság felállítása lesz. És az előterjesztésből kiderül, hogy a törvény értelmében 60 napon belül meg kell választani az új vezérigazgatót, vagyis szeptember 30-ig! Az új igazgató kinevezése pedig 2015-ig szól!

    Gondolom, a Fidesz ideges, hogy esetleg nem ültetheti majd a saját emberét a Csevak élére.

  11. d-arkangyal szerint:

    A Csepel.info úgy tudja, hogy Horváth Gyula alpolgármester “Új Pólus” nevű mozgalmának bejelentése után egy nappal Szenteczky összehívta az MSZP vezetését, és visszavonatta az alpolgármester előnyugdíját. Az eset azért is érdekes, mivel többen is részesülnek a választások előtt előrehozott nyugdíjban – ami ráadásul bele van építve a költségvetésbe -, de Szenteczky senki másnak nem vonatta azt vissza.

    – Már BOCSÁNAT!
    Például Zsila Évának sem szavazta meg az önkormányzat, hogy kifizessék neki a nyugdíjat, és Őneki mégis sikerült a Csevakból előrehozott nyugdíjba mennie ! ! ! ! ! NEM ÉRDEKES????? MSZPs ELVTÁRSAK! Ez ÁTLÁTSZÓ!

    Másik: Szenteczkynek mi köze van az alpolgármester úr nyugdíjához?
    Ez önkormányzati ügy, NEM PÁRTÜGY!
    Erről a Polgármester úr dönt, Ő a munkáltató, NEM SZENTECZKY ! ! ! ! !
    Ha meg be van építve a költségvetésbe, akkor mi lesz ezzel a nyugdíj pénzzel?
    Netalántán ÚJ AUDI????? Új lakás? Mi kell még neki?!

    De nem hagy nyugodni a tény: Hogyan került az irat a Szenteczkyék asztalára?! Ezt nem értem.
    Itt valami gáz van! Méghozzá óriási ! ! ! ! !
    Csak az MSZP kapott belőle?????
    Ha meg az MSZP kapott belőle, a többi párt miért nem?!
    És itt megint mutyi van az MSZP vezetésében! ! ! ! !
    Szenteczky – Orosz – Tóth TRIO megint összefogott! ! ! ! ! És megint ELKÚRTÁK! Nem kicsit, nagyon . . . He-he-he-he-he-heeeee . . .

    Tóth Mihály a polgármester, Ő DÖNT! ! ! ! !
    NEM SZENTECZKY! ! ! ! ! Ez a Szenteczky beteg! Komolyan mondom.

  12. Rozsdamentes Acélpatkány szerint:

    Ha meg is választják rendben.De ha egy bolhafingnyit is akadályozza az elszámoltatást, ki kell rúgni mint macskát szarni.
    Bűnpártolásért elítélni.

  13. ... szerint:

    csepeli, te miért voltál olyan ideges tegnap?
    akkor döntöttek arról, hogy te legyél-e az új csevak vezér?

  14. d-arkangyal szerint:

    Gondolom, a Fidesz ideges, hogy esetleg nem ültetheti majd a saját emberét a Csevak élére.

    csepeli. Te idióta!
    A Szenteczky nem az MSZP embere? Fordított esetben Te nem lennél ideges?! Az Mszp miért egy pártkatonát rak a Csevak székjébe?!
    MEGMONDJAM?!
    Azért, mert 2015után, ha a Fidesz embere kerül oda, akkor már “elévülnek” Szenteczkynek a mostani gázos ügyei.
    NEKED EHHEZ NINCSEN ELÉG FOGASKEREKED. DE MI EZÉRT SZERETÜNK TÉGED ! ! ! ! ! MERT ILYEN HÜLYE VAGY! ! ! ! !
    Magyarul Szenteczkyék valakivel megint keresetnek nem kis lóvét, mert beültetik a Csevak székjébe, a Fidesz meg ha kirúgja, akkor fizethetnek neki végkielégítést.
    ENNYI.
    De itt nem áll fent, hogy nem kell megindokolni hogy miért rúgták ki?
    És a végkielégítés nem valahány hónap után jár?
    Ha az első pillanattól van végkielégítés, el kell lehetetleníteni a vezetőt, alkalmatlanságra kell hivatkozni, stb . . . Ezek után 1/2 év múlva úgyis elhúz. R E M É L H E T Ő L E G ! ! ! ! !

  15. GONDOLKODÓ! szerint:

    ” d-arkangyal:
    2010. augusztus 06., péntek 10:05-kor”

    Egyszerűen nem lehet már csalódni sem az Mszp, s holdudvarában!
    Ahol bármikor, megjelennek ott “zsákmányszerzésnek” van minden alárendelve! ADÓZOTT PÉNZEINKBŐL!
    DRÁMA a javából, ami Csepelen folyik! Mit mondhatok “egy kicsit”???, talán meg is érdemlik mindazok, akik húsz éven át hatalomban tartották ezeket a, nem is tudom minek nevezzem, ezeket a senkiháziakat!
    Azt tudom mondani, mindehhez gratulálok, hiszen kommunista kerület a javából, csak így tovább! Ne adjátok fel! Csak a Szenteczkyre és bandájára szavazzatok majd ősszel is!!! Hajrá Mszp és az egész holdudvara!!!! Éljen és Virágozzék a Felvilágosodott Abszolitizmus kora s jövője, CSEPELEN!!!

  16. balszélső szerint:

    Az új vezérigazgatónak gondolom, lesz egy menedzserszerződése, 25 milliós felmondással.
    Aztán ha elmozdítják, akkor a helyi MSZP pénzszórással vádolja meg a FIDESZ-t.
    Ügyes, bár mérhetetlenül gátlástalan. A csepeliek totális hülyének nézése.

  17. Gigi szerint:

    Manitu,
    tényleg benyeltem. De ha tényleg mégis kineveztet valakit a jövő héten felállítandó bizottság az új testület felállása előtt, az nagy aljasság – lenne.

    Mivel ez csak feltételezés, és csak később nyilváníthatjuk igaznak (ha bekövetkezik), javaslom az utánajárást: nem lehet, hogy törvény vagy helyi rendelet szól arról, hogy x napon belül fel KELL állítani ilyen bizottságot? Gyanítom, a jegyző hívta fel rá a figyelmet.

    Ez esetben ez csak formalitás, és nem is biztos, hogy határozatképes lesz az ülés. Arról nem is beszélve, hogy az ellenzék delegáltjai is részt vesznek majd a bizottságban, és hátráltathatják a döntést mindaddig, amíg tényleg fel nem áll az új testület. Nem szerencsés megoldás, de HA jogszabályok írják elő a menetrendet, akkor csakis így törvényes.

  18. Gigi szerint:

    Kedves admin,

    oké, hogy HGY előnyugdíjáról már szavaztak, de akkor ezek szerint egy ÚJABB ülésen annak visszavonását is el akarja érni az MSZP.

    Ehhez azonban az ellenzéknek is lesz szava, gondolom. Vagy ha nem, akkor is testületi döntés kell a visszavonáshoz.

    Akkor viszont téves és félrevezető az a megfogalmazás a cikkben, hogy “Szenteczky összehívta az MSZP vezetését, és visszavonatta az alpolgármester előnyugdíját”.

  19. d-arkangyal szerint:

    Nem válaszoltatok a kérdéseimre!

    Szenteczkynek mi köze van az alpolgármester úr nyugdíjához?
    Ez önkormányzati ügy, NEM PÁRTÜGY!
    Erről a Polgármester úr dönt, Ő a munkáltató, NEM SZENTECZKY ! ! ! ! !
    Ha meg be van építve a költségvetésbe, akkor mi lesz ezzel a nyugdíj pénzzel?
    Netalántán ÚJ AUDI????? Új lakás? Mi kell még neki?!

    De nem hagy nyugodni a FŐ KÉRDÉS ! ! ! ! !
    Hogyan került az irat a Szenteczkyék asztalára?! EZT NEM ÉRTEM.

    Levezetem, neked, csepeli!
    Van egy vállalat, annak van igazgatója, meg igazgató-helyettese. Ennél a vállalatnál van egy külsős takarító cég, aki takarít. De Ő adja ugyebár a takarító embereket.
    Az igazgató-helyettes nyugdíjba megy. Az igazgató beépíti a költségvetésbe a nyugdíjhoz szükséges pénzt, de valahogyan az igazgatótól megtudja a takarító szolgálat, és azt mondja, ne szavazza meg a nyugdíját!
    EZ RÖHEJ!!!!! ILYEN A VILÁGON NINCSEN!!!!! :-)))))
    MIT KÉPZEL EZ A SZENTECZKY BANDA ? ? ? ? ?
    Látjuk, milyen alkalmatlanok voltak a Csevakban, most a közszíntéren keverik a szart????? SZÉP!
    Nem lehet Őket valahogyan félre állítani?

  20. Herbert szerint:

    Nem szívesen lennék annak a képviselőnek a helyében, akit pártja arra utasít, hogy az utolsó színjátékban vegyen részt.
    Ha belemegy, akkor nincs joga később felháborodnia a személyét ért esetleges negatív történeteken. pl. kap egy nem várt adóellenőrzést stb.
    Mire számíthat? Ki védi meg? ( egykori) cimborái?
    Ha nem hagyja magát felhasználni főnökei stiklieinek leplezésére, akkor meg házon belül teheti le végleg a lantot.

  21. csepeli szerint:

    d-arkangyal: Felhívom a figyelmedet arra, hogy “A Csepel.info úgy tudja” kezdetű mondatok általában hazugsággal folytatódnak. Így tehát az ilyen kezdetű mondatokban foglaltakkal nem érdemes foglalkozni.

  22. d-arkangyal szerint:

    csepeli.
    Ez benne van az előterjesztésben.

    Én ezt úgy értelmezem (A Gt. fent hivatkozott szakaszának (2) bekezdése alapján „a vezető tisztségviselő tisztségéről bármikor lemondhat, ha azonban a gazdasági társaság működőképessége ezt megkívánja, a lemondás csak annak bejelentésétől számított 60. napon válik hatályossá), hogy ha a társaság működni tud, akkor a lemondástól számított 60. napon válik érvényessé a lemondás.
    TEHÁT, akkor is elindulhat a CSEVAK-vezér procedúra. 60nap múlva.
    SZERINTEM . . .

    MERT ha a kivételt veszik alapul Szenteczkyék, akkor elismerik, hogy alkalmatlan a Csevakot MOST vezető 2 ember – meg 6 aligazgató, akiket Szenteczky neveztetett ki!
    És akkor nem Horváth Gyula nyugdíja kerül sokba, hanem az igazgatók eddigi ténykedésük alatti fizetésük. Hiszen azok 1éve biztosan igazgatók. Akkor SZÁMOLJUNK!
    Hiszen igazgatók, alsó hangon 300e-et biztosan kapnak fejenként fizetésként, bár szerintem mind többet kap. De vegyünk átlagként 300e-et!
    A 300e-et megszorozzuk 12-vel, az egy évben 3,6millió, Ennyi egy igazgató éves fizetése.
    Vannak 8an, 3,6millió * 8 = az 28,8 millió. És Én most 300ezerrel számoltam, de biztosan többet kapott Szenteczky, meg még egy pár . . .

    DE LEHET, HOGY TÉVEDEK, a 300E-ET HASRA ÜTÉSBŐL MONDTAM, EZ LEHET TÖBB IS, MEG KEVESEBB IS. BÁR A KEVESEBBET ERŐSEN KÉTLEM

    Visszatérve, így folytatódik az előterjesztés: kivéve, ha a gazdasági társaság legfőbb szerve az új vezető tisztségviselő megválasztásáról e határidő elteltét megelőzően gondoskodott, illetve gondoskodni tudott volna”.
    NEKEM EZ MEGINT ÖNGÓL gyanúsnak tűnik! ! ! ! !
    Ezeknek egy egyenes megmozdulásuk sincsen?????

  23. d-arkangyal szerint:

    csepeli.
    Felhívom a figyelmedet arra, hogy “A Csepel.info úgy tudja” kezdetű mondatok általában hazugsággal folytatódnak. Így tehát az ilyen kezdetű mondatokban foglaltakkal nem érdemes foglalkozni.

    A csepeli.info jól tudja, MERT ÉN IS ÍGY TUDOM!

    A CIKK, HELYES!

    Nyugodj meg!

  24. Herbert szerint:

    csepeli is tudja. De muszáj falaznia.

  25. csepeli szerint:

    d-arkangyal: Össze-vissza beszélsz. A lényeg, hogy ha a működőképességhez nincs szükség a vezető tisztségviselőre, akkor azonnal hatályos a lemondása, ha pedig szükség van, akkor csak hatvan nap múlva válik hatályossá, illetve akkor, amikor megválasztják az új tisztségviselőt. Namost szerintem a Csevaknak szüksége van igazgatóra. Ez azt jelenti, hogy meg kell választani az új igazgatót a régi lemondásától számított hatvan napon belül. Ennyi.

    Azt mire írod, hogy te is így tudod? Az előnyugdíj kapcsán? Nagyon nem úgy néz ki, mintha tudnád.

  26. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli mszp-sek”!

    Már csak 59 napotok van ebből az 1.461 napos ciklusból arra, hogy teljesítsétek a 2006-ban erre a ciklusra vállalt alábbi választási ígéreteiteket:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem.

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől eltekintek, ezért azokat fel sem soroltam.

    Csepeli mszp-sek!
    Ha nagyon ügyesek vagytok akkor a mai nappal együtt hátralévő 59 napban még behozhatjátok a fentebb felsorolt sok éves lemaradásotokat.
    Ha sikerülni fog, akkor még a választást is megnyerhetitek.
    Ha viszont nem, akkor mentek a levesbe! (Vagy más meleg helyre.)

    Hajrá csepeli mszp-sek! Kapaszkodjatok!
    (Már csak 59 napotok van hátra.)

  27. zzz szerint:

    És ki fogja megszavazni ezt a javaslatot? A csúnyán megalázott Podolák Sanyi, vagy Kiss B. Mihály, vagy Borsány? Esetleg a kőkomcsi Zanati? Ő talán, mert nem gondolkodó embertípus. Bátky lehet, hogy el sem fog menni, mert gondolom nyaral.

    Megszavazhatja:

    Glavanov, Orosz, Balogh Iluska, Zanati, a bukott ügyvéd, Dobák Pista, Borsány talán, Gergely, Borka, no meg a Tóth Miska. Ott van még Kál Karcsi, aki zsíros megbízásokat kap, az áruló Martin K, az MDF-es biztosan és talán a Centrum. Bár már ő sem biztos.

    Ja. és Szentecky ezek szerint hazudott a Csepel Újságban. Már megint. Miért nem vagyok meglepve?

  28. " ?! " szerint:

    “Ernőke”!

    Az előző köztársasági elnökök függetlenek voltak?

    Morvai Krisztinát függetlennek tekinthetnénk, ha megválasztották volna?

    Jobban tennéd “Ernőke”, ha nem fednéd fel magad, mert nyomodban vannak az ápolók a kényszerzubbonnyal!

  29. Manitu szerint:

    Sólyom nem volt rossz, de ne felejtsük el, hogy az a civil csapat ajánlotta be, amelyikből az LMP megszületett.

    Ezen túl meg Göncz nem csak, hogy nem volt független, de ordenáré módon beleszólt a dolgokba. A nagy vonyítást rendező MSZP-s jelölt azóta tán alelnök lett a pártban, Morvai Krisztike meg 2007-ben még rendszeresen a Fidesznél keresett menedéket meg pártfogókat, most kő jobbikos és pártpolitikus.

    Ennyit erről. Ernőnek meg illene leállnia, mert soha nem szól hozzá semmihez, csak linkeket rak be.

  30. Manitu szerint:

    Amúgy Gigin kívül nem tudom még hányan gondolják, hogy majd Szenteczky igazat mond, de az biztos, hogy nagyon naívak és idealisták.

    Egy újságíró ne legyen hülye.

  31. spam szerint:

    Szenteczky mennyi lével pattanhatott le?

    Mi az, hogy “közös megegyezés”?

    Eygébként is, régen ki kellett volna hallgatni a rendőrkapitány lakása ügyében! Ő írta alá, nem?

  32. csepeli szerint:

    Fostok, mi, hogy a Csevakot nem tudjátok majd lenyúlni? Pedig Szilárdka milyen szívesen rátenné az enyves mancsát! Hajjaj!

  33. Manitu szerint:

    Volt már valami közös megegyezés, amikor az egyik lelépett a piacról, mert muszáj volt neki. Kapott is vagy tízmilliót, pedig nem kellett volna pénzt adni.

    Ezek egymás felé nagyon bőkezűek.

  34. " ?! " szerint:

    Ma hallottam az alábbi diagnózist a Csepeli MSZP-ről:

    A Csepeli MSZP mint a pusztulás előtt álló domináns öreg polipok, ijesztgetés céljából még támadási szándékot reprezentáló vörös színben mutatkozik, de már látható, hogyan válnak le egyes csápjai (Pl.: az Új Pólus), miközben a maradék tapadó korongjaival még igyekszik mindenre rátapadni (pl.: a Csevak vezérigazgatói posztra).

    Szerintem találó a döglődő domináns vörös polip és a Csepeli MSZP állapotára vonatkozó hasonlat.

  35. Gigi szerint:

    Na, most volt időm elolvasni az előterjesztést. Tehát a gazdasági törvény mondja ki, hogy milyen menetrend szerint kell gondoskodni az utódlásról. Ha számoltok, ez azt jelenti, hogy simán elég, ha a választások után születik végleges döntés az új Csevak-vezér személyéről. Akkor megint mi végre a felháborodás? Vihar egy kanál vízben…

  36. ... szerint:

    a szocik türelmetlenek

  37. fülöpke szerint:

    Ütődött csepeli!
    Éves költségvetésében nem nagy összeg az a pénz, amivel a pártkádereteket fel lehet állítani.
    Ebben az aljasság, hogy a felmondási pénzt a csepeli adófizetőkkel fizettetitek meg: fognak neki örülni.
    Ne csodálkozzatok, hogy a lakosság kifosztóira alig szavaz majd valaki!

  38. Huba szerint:

    Lesz új vezér 5 évre papíron, 1 hétre gyakorlatilag. Kap majd végkielégítést 2 millát, a fölöte lévő pedig 98%-os adóköteles.

  39. Toth Kati szerint:

    Mire fel jar annak a Horvathnak elonyugdij.Dolgozza ki az idejet es utana,ha eleri a nyugdijkorhatart akkor menjen nyugdijba.Ha pedig megszunik a jo zsiros allasa menjen el munkanelkulire,ahogy a tobbi rendes ember teszi.Ne adjanak neki nyugdijat,csak ha elerte a nyugdijkorhatart.Plane ne az enpenzembol!

  40. d-arkangyal szerint:

    csepeli:
    Össze-vissza beszélek?!
    Nem, csak neked magas amiket írok.
    Arról nem Én tehetek, hogy nem tudod követni!

    Szenteczky, meg a barátai már régen lenyúlták a Csevakot! Hiszen ott a 8léhűtő igazgató is.
    És a 8 léhűtő igazgatóból egyik sem tudja ellátni a Szenteczky munkáját, 2 hónapig? A gazdasági válság közepén? Ezt is csak a “közszférában” lehet eljátszani!!!!!
    Nem ekkora Jolly Joker ez a Szenteczky! Néhány hónap múlva rájöttök!

    A közös megeggyezéssel mennyi pénzt kapott Szenteczky!

    Toth Kati:
    2010. augusztus 06., péntek 17:34-kor
    NINCSEN IGAZAD! Ez teljesen bevált szokás. Ezt nagyon sok embernek megítélték Csepelen. Törvény szerint ez bárkinek járhat, ha a munkáltatója jóváhagyja.
    Jelen esetben ez NEM SZENTECZKY jogköre. Remélem, nem is lesz Csepelen.
    A RÖHEJ AZ, hogy a Csepeli MSZP elnöksége tanácskozott róla.
    Hogy hogyan, miért?!

  41. Királyerdei szerint:

    A kommunistának nem kell okosnak lennie.Elég,ha lelkes.
    Ezt várja el tőlük a Párt. 🙂

  42. " ?! " szerint:

    A dilettánsok által vezetett szerencsétlen Csepeli MSZP-t a mai esőzések is leleplezték.

    A Csepeli MSZP pártlapjaként működő CSEPEL újság július 30.-i számának a címoldalán, az egyik cikk címeként, az alábbi nagy-mellényű kijelentés olvasható:
    “Nincs több hömpölygő esővíz Királyerdőben”.

    A mai esőzés eredményeként megvalósult a “sánta kutya effektus”, és igazolódott, hogy ismét hazudott a Csepel Újság, továbbá az, hogy a Csepeli MSZP álláspontját képviselő személyek (itt is) legfeljebb csak tévedésből szoktak igazat mondani.

    A csepel.infon jelenleg első helyen álló cikknél közzétett fényképeken látható, hogy a CSEPEL újságban leírt hazugsággal szemben, a mai esőzés után ismét hömpölygött az esővíz Királyerdő utcáin, mert a Csepeli MSZP 16 éves regnálása alatt Királyerdő nagyobb részén a mai napig nem készült el a csapadékvíz-elvezető rendszer.

  43. Gigi szerint:

    Kedves ” ?! “,

    szövegértelmezési gond lehet, ha a “hivatott megoldani” kifejezést úgy olvasod, hogy “megoldotta”.

    Idézet a cikkből: “Korábban nagyobb esőzéskor és hóolvadáskor a terepviszonyok miatt elöntötte az utcákat és nem ritkán a házakat a lezúduló víz a királyerdei dombokon, a Hollandi úton pedig hatalmas tócsákban megállt. Ezt a problémát hivatott megoldani az uniós támogatással az elmúlt közel négy hónapban megvalósult csapadékvíz-elvezető rendszer beruházás…”.

    A cikkből az is kiderül, hogy ez egy tudósítás egy sajtótájékoztatóról. Hogy ott (akkor éppen kánikulában) milyen igazság vagy hazugság hangzik el, azt nem a médiamunkásoknak kell eldöntenie.

    Azt sem nehéz elképzelni, hogy egy ilyen fórum azonnalibb, mint egy nyárra kéthetire ritkított hetilap.

    És végezetül: a cikk beszámol a rendszer kiépítésének folytatásáról. Vagyis per pillanat nyilván nincs rendben az egész, ha még van mit rajta javítani.

  44. atlétaa.. szerint:

    Hajrá-Szenteczky-Hajrá-CSEPEL FC………………………..

  45. codec szerint:

    Csak nem ő lesz a jelölt?

  46. balla bianka szerint:

    Tökmindegy!!!
    A Fidesz is kommunistákkal szórja majd tele az apparátust.
    Nézzük a listát:
    – Rácz Jenő
    bukot komcsi eü. miniszter a fideszes veszprémi önkormányzat kórházigazgatónak nevezi ki.
    – Bihari Mihály
    volt komcsi képviselő és volt alkotmánybíró most a Fidesz őt tette meg alkotmánybírónak
    – Warwasovszki Tihamér
    számvevőszéki alelnök volt komcsi polgármester
    stb.stb. sorolhatnánk még….
    Szenteczki Úr (elvtárs)!
    Mindegy, hogy ki ön “alatt” a polgármester. Ha kitennék a komcsikat akkor lebénülna az ország,a kerület, ugyanis a Fidesznek nincsenek szakembereik (nézzen végig a testületi tagjaikon, virágkötő, szövőnő, butikos, termékforgalamzó stb. ezekre mit lehet bízni?)
    Az a baj, hogy a nyáj csak béget: 4 láb jó, 2 láb rossz. A bárányok meg hallgatnak.

  47. zzz szerint:

    balla binaka, a Fideszre többen szavaztak baloldaliak, mint a szocialistákra. Ez a helyzet. Ez nagyon fáj???

  48. értetlen szerint:

    Én most éppen azt nem értem, hogy miért kommunistázzák ezek a nethuszárok itt Szenteczkyt és a fiatal csepeli mszp-seket, akik éppen a régi komcsi pártvezetés ellenében akarják végre megújítani a helyi pártszervezetet…
    A mutyizás meg nem szoci pártbetegség, az egész magyar társadalom korrupt és beteg, és nem úgy tűnik, hogy a narancsuralom alatt ez gyökeresen meg tud változni. Azért én még bízom benne, mert örök optimista vagyok…

  49. codec szerint:

    T. balla bianka!
    Nekem az a véleményem, hogy sokan hitték magukat pótolhatatlannak, az élet mégsem bénult le. Az egykori Csepel Művek tele volt ilyen géniuszokkal.
    pl. egy távozó vezérigazgató miatt nem áll meg az élet.
    A szürke hátország döntő része nem politikus, ők bármely vezetést a legjobb tudásukkal kiszolgálnak. A hivatal az új vezető mellett működik tovább.

  50. " ?! " szerint:

    A csepeli választókhoz a Csepeli MSZP által 2006. szeptember 3-án 35 ezer példányban eljuttatott Csepeli Szegfű című színes választási újságban Tóth Mihály polgármester úrnak, a Csepeli MSZP elnökének, a csepeli szocialisták polgármester-jelelöltjének a 2006-2010 közötti időszakra szóló választási programjában egyebek mellett az alábbi választási ígéretek olvashatók:
    A 2010-ig tartó időszakban elkészül
    – a csepeli gerincút,
    – a volt Csepel Művek területén a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő út,
    – a Corvin csomópont kétszintes kereszteződése,
    – a kerület teljes csatornázása,
    – majdnem valamennyi utca szilárd útburkolatot kap,
    – a Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    Jövőre a Csepeli strand területén elkészül és megnyílik a fedett uszoda.

    Kedves nálam jobban tájékozott Csepeliek!

    Tekintettel arra, hogy a kerületünket irányító Csepeli MSZP 2005-ben jelentős ráfordítással elkészíttette Csepel „turisztikai-koncepcióját”, a családommal Csepelen szeretném eltölteni az éves szabadságom egy részét, ezért az alábbi kérésekkel fordulok Önökhöz:

    1.) A csepel.infon szíveskedjenek megírni a Csepeli Strand területén 2007-ben megnyílt fedett uszoda hétköznapi és hétvégi nyitvatartási idejét!

    2.) Szintén a csepel.infon szíveskedjenek megírni az elmúlt 4 évben a Szent István úton (Királyerdőben) épült bevásárló központ pontos címét és nyitvatartási idejét!

    Fáradozásukat az alábbiak szerint megjutalmazom:

    – Akik hitelt érdemlően megírják a csepeli strandon 2007-ben megnyílt fedett uszoda nyitvatartási idejét, azok számára átadok egy-egy éves bérletet ebbe a fedett uszodába.

    – Akik hitelt érdemlően meg tudják adni az elmúlt 4 évben a Szent István úton (Királyerdőben) épült bevásárló központ pontos címét és nyitvatartási idejét, azoknak egy-egy 20.000,- Ft-os bevásárlását finanszírozni fogom ebben az üzletben.

    Tisztelettel várom a fentebb kért információkat. „?!”.

  51. miska72 szerint:

    🙂 🙂 🙂 🙂
    Ez jó volt!

  52. Jobb Csepelért szerint:

    Szenteczky Jancsi a Béke téren,
    Két cintányér a kezében.
    Egy csepeli nő pofon vágja
    Kis kórházból, nagy kórházba
    Nagy kórházból, hullaházba,
    Hullaházból, temetőbe.
    Ráírták egy rothadt tökre:
    „Itt nyugszik a kerület ökre”.
    Zimme– zum, zimme-zum,
    Recefice bumm– bumm– bumm. 😀

  53. CsepeliNo1 szerint:

    T. Fórumozók.
    Ti láttatok már olyan hozzászólást a semleges választótól, vagy találkoztatok-e ilyennel Csepelen, aki SZERETI SZENTECZKY JÁNOST?!
    Én nem találkoztam ilyennel – ilyenekkel.
    Valószínű nem is létezik ilyen?
    Csak az MSZPn belüli ÉRDEKEMBEREK fognak rá szavazni?
    A pártban max. 200 tag, a Csevakban 100 dolgozó (vagyük azt, hogy onnan is mindenki rá szavaz).
    Ééééés????? Ennyi?
    Csepelen lakik 80000 ember, abból mondjuk 20000 szavazhat.
    Akkor ez a 300 szavazat 1,5%!!!!!
    EZ LÓF.SZ!!!!
    De ez kell a Csepeli MSZPnek.
    RÉGI ÉRTÉK (Hagyó-mánia), ÚJ LENDÜLET (a tömlőcbe – lásd: Hagyó).
    EZ KELL A CSEPELI MSZP SZERINT, NEKÜNK CSEPELIEKNEK?!
    Majd meglátjuk!!!!!
    :-)))))

  54. BaráTOM szerint:

    Sanyi-Sanyi! Nincs eszed egy kicsi se!

Itt lehet hozzászólni !