Tűzugrás a Szent Imre téren

Csepel.hu

Ha június vége, akkor tűzugrás a Szent Imre téren. Szent Iván-éj közeledtével Csepel is megünnepli a nyári Napfordulót, ez évben június 25-én(hétfő) este kerül sor a máglya átugrására. A felvonulás 19:00 órakor indul az ÁMK-tól, a tüzet 21:00-kor tervezik átugrani.

Csepel immár kilencedik éve csatlakozik ahhoz a több ezer településhez akik hasonlóan őrzik ezt a hagyományt. A rendezvényen fellépnek a csepeli néptáncosok, zenét a Botosánka együttes biztosítja. 

Csepel.hu

7 hozzászólás “Tűzugrás a Szent Imre téren” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    Remek, de szeretném kérni, hogy Németh Szilárd is ugorja át a tüzet!

  2. Orbán Viktor szerint:

    Tisztelt Mindenki! Csepeli önkormányzatnak ismét volt egy már már tökéletesnek mondható és a végsőkig kivitelezett ötlete, hogy úgyanis a Kossuth Lajos utca 144-152 közötti társasház kukáit közszemlére tette. Ennél csak az elöző ötlet volt csak jobb amikor is a konyha ablakok alá tolták be a kukákat, ezzel elősegitve a hajléktalanok wc lehetőségeit. Lakok felháborodására sikerült megváltoztatni a szuper ötletet az elözőekben leírt fantasztikus ötletre. Most a szél hordja szerte szét a szemetet az egész telepen, mert a hajléktalanok nyitva hagyják a konténereket guberálás közben 1 nappal a

  3. Orbán Viktor szerint:

    Tisztelt Mindenki! Csepeli önkormányzatnak ismét volt egy már már tökéletesnek mondható és a végsőkig kivitelezett ötlete, hogy úgyanis a Kossuth Lajos utca 144-152 közötti társasház kukáit közszemlére tette. Ennél csak az elöző ötlet volt csak jobb amikor is a konyha ablakok alá tolták be a kukákat, ezzel elősegitve a hajléktalanok wc lehetőségeit. Lakok felháborodására sikerült megváltoztatni a szuper ötletet az elözőekben leírt fantasztikus ötletre. Most a szél hordja szerte szét a szemetet az egész telepen, mert a hajléktalanok nyitva hagyják a konténereket guberálás közben.

  4. csak úgy ... szerint:

    Ha a “vezérkar” Németh, Ábel … és a többiek is ugranak, akkor kimegyek megnézni. Amennyiben elég nagy lesz a tűz, lehet, hogy a kevésbé sportos (bocs, katonás) egyének félúton elakadnak.
    Ekkor majd kiderül, ki volt a soros.

  5. Nagyapó szerint:

    Jó lenne, ha különbséget tudna tenni a közös képviselő, az FKF és az Önkormányzat feladatai között!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Johnny szerint:

    Öreg!
    Gondolom a Városgazda a közös képviselő? Namármost, ha a főrészvényes az Önkormányzat, akkor van összefüggés. Az FKF hogyan került ide, azt fejtsd ki, kérlek. 🙂

  7. Horváth János szerint:

    Disznót pörzsölni télen szokás.

Itt lehet hozzászólni !